Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
και ναι φέτος κάνανε λάθη οι Αγγελόπουλοι. το λέγανε όλοι από την αρχή της χρονιάς. μα να προσεύχεσαι να μην τραυματιστεί ο Πρίντεζης ?   και να έχεις μπακ απ τον Αγραβάνη ???????   γελάνε και οι πέτρες. σχεδιασμός της πλάκας

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
ευτυχώς δηλαδή που μας βγήκε ο Γουότερς

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
Η διαφορά ήταν οι Χακετ, Λοτζεσκι. Το έχουμε πάρει πολύ ελαφρά αυτό.

οντως τεραστια ζημια η απωλεια τους....αν τους ειχαμε στο πλευρο μας πιστευω θα ειχαμε κερδισει το φαιναλ φορ

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ας επαιρναν 2 ισαξιους ή εστω εναν να τους αντικαταστησει τυπε
δεν εχουν δικαιολογια
Έτσι είναι. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα 2 παιχτών. Σπανούλης και Πρίντεζης. Οι άλλοι Έλληνες είναι χαμάληδες που έχουν βαφτιστεί παίχτες από τα μίντια. Όσο δεν παίρνουν παίχτες οι Αγγελόπουλοι είτε θα χάνουμε είτε θα τα παίρνουμε με το στανιό ανάλογα με τις καύλες του Σπανούλη και του Πρίντεζη που ο πρώτος έχει γεράσει έτσι κι αλλιώς..Κανονικά η ομάδα έπρεπε να αποκλειστεί από την Εφές, απλά δεν το άφησε ο Σπανούλης να συμβεί.. Τώρα που ήταν χώμα όλα τα προβλήματα βγήκαν πάλι στη φόρα.

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Δεν αντικαταστάθηκαν φίλε. Δεν αντικαταστάθηκαν! Αυτό λέμε! Δηλαδή ξεκινάμε τη χρονιά και απλά προσευχόμαστε να μην τραυματιστεί κανείς.
ας επαιρναν 2 ισαξιους ή εστω εναν να τους αντικαταστησει τυπε
δεν εχουν δικαιολογια
Ακριβώς. ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ. Σου λέει κάτι θα κάνει πάλι ο Σπανούλης και θα βγει η χρονιά. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ, ΡΕ "ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ".

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
πέρσυ πάλι στις λεπτομέρειες κρίθηκε, πρόπερσι ο παο ήταν αστείος, το 2012 επίσης στις λεπτομέρειες, δεν τα κρίνουν όλα οι διαιτητές, υπάρχουν και οι παίχτες
μονο οι διαιτητες τα κρινουν....
πχ. στο προηγουμενο παιχνιδι στο οακα ξεκιναμε και μας φορτωνουν ολους τους ψηλους με 2 φαουλ στα πρωτα λεπτα...στην 1η περιοδο ο βαζελος ειχε 18 ποντους και οι 10 ή 11 ηταν απο βολες....στο δευτερο παιχνιδι στο οακα ημασταν καλυτεροι σε ολες τις κατηγοριες ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!) και χασαμε στις λεπτομερεις οπως λες ,επειδη οι βολες ηταν 32-16......
το 2012 αν δεν κανω λαθος ηταν που σπασαμε την εδρα του βαζελου με ενα ντραιβ του σπανουλη στα 5 δευτερολεπτα πριν την ληξη..και αυτο το παιχνιδι κριθηκε στις λεπτομερειες, δηλαδη στον ποντο, αλλα εμενα δεν μου λεει κατι, γιατι επρεπε να το κερδισουμε με 20 ποντους διαφορας..αλλα οι γκριζοι λυκοι κρατουσαν με το ετσι θελω τον βαζελο στο παιχνιδι και αναγκαστηκε να κανει ντραιβ ο σπανουλης στα τελευταια δευτερολεπτα για να κερδισουμε...
τα παραδειγματα ειναι απειρα και κυριως σε παιχνιδια που κερδισαμε...εκει φαινεται τι βιασμο τρωμε απο τους διαιτητες...
τεσπα εγω δεν κατηγορω τον βαζελο....μια χαρα και μαγκια του...με τους μπουφους τους αγγελοπουλαιους τα εχω...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.904
Πόντοι
1.406
μονο οι διαιτητες τα κρινουν....
πχ. στο προηγουμενο παιχνιδι στο οακα ξεκιναμε και μας φορτωνουν ολους τους ψηλους με 2 φαουλ στα πρωτα λεπτα...στην 1η περιοδο ο βαζελος ειχε 18 ποντους και οι 10 ή 11 ηταν απο βολες....στο δευτερο παιχνιδι στο οακα ημασταν καλυτεροι σε ολες τις κατηγοριες ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!) και χασαμε στις λεπτομερεις οπως λες ,επειδη οι βολες ηταν 32-16......
το 2012 αν δεν κανω λαθος ηταν που σπασαμε την εδρα του βαζελου με ενα ντραιβ του σπανουλη στα 5 δευτερολεπτα πριν την ληξη..και αυτο το παιχνιδι κριθηκε στις λεπτομερειες, δηλαδη στον ποντο, αλλα εμενα δεν μου λεει κατι, γιατι επρεπε να το κερδισουμε με 20 ποντους διαφορας..αλλα οι γκριζοι λυκοι κρατουσαν με το ετσι θελω τον βαζελο στο παιχνιδι και αναγκαστηκε να κανει ντραιβ ο σπανουλης στα τελευταια δευτερολεπτα για να κερδισουμε...
τα παραδειγματα ειναι απειρα και κυριως σε παιχνιδια που κερδισαμε...εκει φαινεται τι βιασμο τρωμε απο τους διαιτητες...
τεσπα εγω δεν κατηγορω τον βαζελο....μια χαρα και μαγκια του...με τους μπουφους τους αγγελοπουλαιους τα εχω...
πεσε για υπνο μωρε,εχεις υποτροπιασει αποψε.Το 12 με 3-2 το πηρατε,νικες γηπεδουχοι,δεν εγινε κανενα μπρεικ

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Έτσι είναι. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα 2 παιχτών. Σπανούλης και Πρίντεζης. Οι άλλοι Έλληνες είναι χαμάληδες που έχουν βαφτιστεί παίχτες από τα μίντια. Όσο δεν παίρνουν παίχτες οι Αγγελόπουλοι είτε θα χάνουμε είτε θα τα παίρνουμε με το στανιό ανάλογα με τις καύλες του Σπανούλη και του Πρίντεζη που ο πρώτος έχει γεράσει έτσι κι αλλιώς..Κανονικά η ομάδα έπρεπε να αποκλειστεί από την Εφές, απλά δεν το άφησε ο Σπανούλης να συμβεί.. Τώρα που ήταν χώμα όλα τα προβλήματα βγήκαν πάλι στη φόρα.
Και ο Παπανικολάου είναι παίχτης Ευρωλίγκας. Από κει και πέρα, Αγραβανης και Παπαπέτρου είναι μετρίων δυνατοτήτων αλλά είναι Έλληνες και εμένα μου αρκεί. Το πρόβλημα δεν ήταν αυτοί οι δύο αλλά η έλλειψη Χακετ και Λοτζεσκι. Δεν μπορεί να έχουμε μόνο ξένους.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Δεν είχαμε παίχτη να κάνει προσωπική ενέργεια. Τα miss match δεν μας άφηναν να τα παίξουμε και αν τα παίζαμε μας βγάζανε το λαδι. Έπαιξαν εκπληκτική αμυνα. Παντού έβαζαν χέρια.

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
όχι φίλε μου ο παο δεν ήταν ανώτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. αν ήταν ανώτερη αυτό θα φαινόταν στην ευρωλίγκα αλλά εκεί για θυμήσου τι έγινε. τριπλή πούτσα από φενέρ ενώ εμείς φτάσαμε τελικό. απλώς τα φτύσαμε γιατί τα δώσαμε όλα εκεί και για αυτό τα κάναμε σκατά στους τελικούς. συν που στα προηγούμενα παιχνίδια έπεσε και σφαγή

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ξεγύμνωμα κανονικό απόψε για την ομάδα.
Μηδέν πάθος, μηδέν θέληση και φυσικά μηδέν πίστη για να κερδίσουν το ματς και να σηκώσουν την κούπα.
Η ομάδα έδειχνε εδώ και καρό πως πονάει σε συγκεκριμένες θέσεις, ειδικά μετά τις απώλειες Χάκετ και Λοτζέσκι.
Μπράβο στον ΠΑΟ που απλά έκανε αυτό για το οποίο ήρθε στο ΣΕΦ να κάνει, δηλαδή, να παίξει μπάλα και να πάρει
τον τίτλο, κάτι εμείς δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του ματς.

Οι Αγγελόπουλοι έχουν ευθύνη κι εκείνοι με τη σειρά τους, και αν θέλουν την επόμενη σαιζόν
η ομάδα να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί εντός κι εκτός Ελλάδος, πρεπει να ενισχυθεί οπωσδήποτε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Και ο Παπανικολάου είναι παίχτης Ευρωλίγκας. Από κει και πέρα, Αγραβανης και Παπαπέτρου είναι μετρίων δυνατοτήτων αλλά είναι Έλληνες και εμένα μου αρκεί. Το πρόβλημα δεν ήταν αυτοί οι δύο αλλά η έλλειψη Χακετ και Λοτζεσκι. Δεν μπορεί να έχουμε μόνο ξένους.
Ο Παπανικολάου είναι καλός για 2ο τριάρι σοβαρής ομάδας τύπε. Το επιθετικό του παιχνίδι είναι πάρα πολύ περιορισμένο. Δεν κάνει για βασικός.

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
φίλε και ο Παπανικολάου είναι μεγάλος παίκτης. Μπαρτσελόνα και NBA

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Καλά είναι δυνατόν σήμερα να μιλάμε για διαιτησία;   :S Επίσης όποιος μιλάει για ευθύνες Σφαιρόπουλου είναι βλαξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom