Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
όταν είσαι κάποια χρόνια στον Ολυμπιακό και το παίζεις Ολυμπιακός δεν πουλάς την ομάδα πηγαίνοντας στον αιώνιο. εκτός αν ο Σλούκας είναι ξεφτίλας όπως ο Μπουρούσης
Αρα και ο Σπανούλης ειναι ξεφτιλας, γιατι το επαιζε βαζελος καποια χρονια, αλλά τωρα ειναι ο ηγετης σας. Σωστα?

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
Αρα και ο Σπανούλης ειναι ξεφτιλας, γιατο το επαιζε βαζελος καποια χρονια, αλλά τωρα ειναι ο ηγετης σας. Σωστα?

ναι ο Σπανούλης για τους βάζελους είναι ξεφτίλας. εμένα τι το λες ?  Ολυμπιακός είμαι. δεν μπορώ να το δω από την πλευρά τους. σωστά ?

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
τπτ δε χρωσταει ο σλουκας.εδω ο μπουρουσης φωναζε σημερα  οε οε οε  σας γαμησαμε μες το παλε

πλάκα μου κάνεις ρε φίλε ?  τι τίποτα δεν χρωστάει ?    και χέστηκα τι είπε ο Μπουρούσης. ήταν 5 χρόνια στον Ολυμπιακό ?  έβριζε τους παναθηναικούς και τους έκανε χειρονομίες και έλεγε πράσινη παράγκα και τέτοια ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δεν κατάλαβες. αυτός λύσσαγε ότι ήταν ολυμπιακός. να μην μας κοροίδευε τότε
Ρε τύπε δεν μπορεις να ξερεις τι ακριβως εχει γινει. Πιθανον το παιδι να ειναι ολυμπιακος φανατικος, γιατι να μην ειναι δηλαδη? Και ο Μπουρουσης ελεγε "μισώ τον Παναθηναικο" αλλά πήγε. Και ο Δεληκαρης ηταν ολυμπιακαρα αλλά μια χαρα πηγε στον Παναθηναικο και τον συγχωρεσατε κιολας. Θελω να πω μην τα παιρνετε και πολυ στα σοβαρα αυτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ναι ο Σπανούλης για τους βάζελους είναι ξεφτίλας. εμένα τι το λες ?  Ολυμπιακός είμαι. δεν μπορώ να το δω από την πλευρά τους. σωστά ?
Δεν βαριεσαι ρε τύπε, η ζωη παιζει πολλα παιχνιδια.

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
Ρε τύπε δεν μπορεις να ξερεις τι ακριβως εχει γινει. Πιθανον το παιδι να ειναι ολυμπιακος φανατικος, γιατι να μην ειναι δηλαδη? Και ο Μπουρουσης ελεγε "μισώ τον Παναθηναικο" αλλά πήγε. Και ο Δεληκαρης ηταν ολυμπιακαρα αλλά μια χαρα πηγε στον Παναθηναικο και τον συγχωρεσατε κιολας. Θελω να πω μην τα παιρνετε και πολυ στα σοβαρα αυτα.

τον συγχωρέσαμε γιατί απέδειξε ότι είναι Ολυμπιακός

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
αλλά όχι να περνάνε όλα στο ντούκου. δηλαδή να προσπεράσουμε ότι ο Μπουρούσης πήγε παο,ότι ο Σλούκας ίσως πάει στον παο. τίποτα άλλο ?  μήπως να πούμε δεν έγινε τίποτα αν πήγαινε ο Πρίντεζης ή ο Παπανικολάου στον παο ?????    δεν πάει έτσι. όταν είσαι αρκετά χρόνια σε μια ομάδα και η συμπεριφορά σου,οι δηλώσεις σου δείχνουν ότι γουστάρεις την ομάδα δεν μπορείς να φέρεσαι ως κωλοτούμπας και να τα αναιρείς όλα αυτά για σκατολεφτά. ναι είναι επαγγελματικό το μπάσκετ αλλά υπάρχει και κάποιο όριο. μην τα χέζουμε τελείως όλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εσύ λες ότι καλά έκανε. οι περισσότεροι μάντεψε τι λένε και με ποιον συμφωνούν. με σένα ή με μένα ?
Δεν ξερω βρε ανθρωπε μου, δεν κανουμε δημοσκοπηση. Την γνωμη μας λεμε.

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
και ο Σκορτσιανίτης μαλάκας,ξεφτίλας ήταν. πόσα χρόνια έπαιζε στον Ολυμπιακό. τον στήριξε ο Ολυμπιακός με το θέμα με τα κιλά του και πήγε σε αυτούς που του λέγανε για τις σακούλες σκλαβενίτη. οι παναθηναικοί βρίζανε τον Μπουρούση και αυτός τους έβριζε και πήγε σε αυτούς. έλεος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αλλά όχι να περνάνε όλα στο ντούκου. δηλαδή να προσπεράσουμε ότι ο Μπουρούσης πήγε παο,ότι ο Σλούκας ίσως πάει στον παο. τίποτα άλλο ?  μήπως να πούμε δεν έγινε τίποτα αν πήγαινε ο Πρίντεζης ή ο Παπανικολάου στον παο ?????    δεν πάει έτσι. όταν είσαι αρκετά χρόνια σε μια ομάδα και η συμπεριφορά σου,οι δηλώσεις σου δείχνουν ότι γουστάρεις την ομάδα δεν μπορείς να φέρεσαι ως κωλοτούμπας και να τα αναιρείς όλα αυτά για σκατολεφτά. ναι είναι επαγγελματικό το μπάσκετ αλλά υπάρχει και κάποιο όριο. μην τα χέζουμε τελείως όλα
Φίλε μου καλε, σου εχω νεα. Δεν υπαρχει κανενα οριο στον επαγγελματισμο. Ο τελευταιος που θυμαμαι οτι εχεσε τα λεφτα για χαρη της ομαδας ηταν ο Ντεμης Νικολαιδης πριν 15 χρονια. Εκτοτε αστο καλυτερα. Κι εσυ θα πηγαινες.

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
Δεν ξερω βρε ανθρωπε μου, δεν κανουμε δημοσκοπηση. Την γνωμη μας λεμε.

ναι ρε φίλε. αλλά σόρρυ κιόλας. αντικειμενικά δεν έχεις δίκιο. ρώτα τους περισσότερους Ολυμπιακούς να δεις τι θα σου πουν. χεστήκαμε αν το έκανε για το καλό του δηλαδή φέρθηκε εγωιστικά και όχι για την ομάδα. μας πρόδωσε για μια κωλοτούρκικη και μας έλεγε ψέματα πόσο καιρό ότι μίλαγε με την μάνα του και μετά λέει όνειρο μου να συνεργαστώ με τον Ομπράντοβιτς. τίποτα άλλο ?   το αποκορύφωμα και το κερασάκι στην τούρτα είναι αν πάει παο

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
Φίλε μου καλε, σου εχω νεα. Δεν υπαρχει κανενα οριο στον επαγγελματισμο. Ο τελευταιος που θυμαμαι οτι εχεσε τα λεφτα για χαρη της ομαδας ηταν ο Ντεμης Νικολαιδης πριν 15 χρονια. Εκτοτε αστο καλυτερα. Κι εσυ θα πηγαινες.

μάντεψε ποιος είχε πει πριν 2 χρόνια ότι δεν θα πήγαινε για όλα τα λεφτά του κόσμου στον παο. ο πρίντεζης. πριν 2 χρόνια. οπότε δεν είναι έτσι όπως το λες. υπάρχουν παίκτες πολλοί που δεν είναι σαν τον Μπουρούση ή τον Σλούκα. πες σε Πρίντεζη,Παπανικολάου να πάνε στον παο και δώστους όλα τα λεφτά του κόσμου και μάντεψε τι θα πάρει ο παο. από τα τρία το μακρύτερο. εδώ λένε στον Χάκετ θα έρθεις του χρόνου στον παο ?  και αυτός τους κοροίδευε και έλεγε σύνθημα εναντίον του παο

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
Ε πού ξερεις μπορει να το αποδειξει και ο Σλουκας  :2funny:

δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες φίλε. άμα μου συγκρίνεις πόσο Ολυμπιακός είναι ο Δεληκάρης και πόσο ο Σλούκας χέσε μέσα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
μάντεψε ποιος είχε πει πριν 2 χρόνια ότι δεν θα πήγαινε για όλα τα λεφτά του κόσμου στον παο. ο πρίντεζης. πριν 2 χρόνια. οπότε δεν είναι έτσι όπως το λες. υπάρχουν παίκτες πολλοί που δεν είναι σαν τον Μπουρούση ή τον Σλούκα. πες σε Πρίντεζη,Παπανικολάου να πάνε στον παο και δώστους όλα τα λεφτά του κόσμου και μάντεψε τι θα πάρει ο παο. από τα τρία το μακρύτερο. εδώ λένε στον Χάκετ θα έρθεις του χρόνου στον παο ?  και αυτός τους κοροίδευε και έλεγε σύνθημα εναντίον του παο
Οκ. Φαντασου λεει σε 3-4 χρονια να δεις Πριντεζη και Παπανικολαου στα πρασινα. Ο Χακετ παλι πότε εγινε ολυμπιακαρα? Τον Ντιόγκο μου θυμισε που ηρθε και ελεγε "ειμαι γκάβρο".

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
Ε πού ξερεις μπορει να το αποδειξει και ο Σλουκας  :2funny:

και υπάρχει διαφορά. ο σλούκας έφυγε από εμάς καθαρά για τα λεφτά και λέγοντας ψέματα και προκαλώντας με δηλώσεις. αν πάει στον παο θα πάει καθαρά για τα λεφτά. ο Δεληκάρης είχε φύγει από Ολυμπιακό επειδή δεν του δώσανε το περιβραχιόνιο ύστερα από πόσα χρόνια προσφοράς στην ομάδα. δεν είναι ίδιες περιπτώσεις

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
Οκ. Φαντασου λεει σε 3-4 χρονια να δεις Πριντεζη και Παπανικολαου στα πρασινα. Ο Χακετ παλι πότε εγινε ολυμπιακαρα? Τον Ντιόγκο μου θυμισε που ηρθε και ελεγε "ειμαι γκάβρο".

μόνο που δεν θα γίνει όχι σε 3-4 χρόνια αλλά ούτε σε 14. δεν γίνεται αυτό που λες. δεν θα γίνει ποτέ. βάζουμε και στοίχημα άμα θες. εδώ είμαστε. άλλο Ντιόγκο άλλο Χάκετ. ο Χάκετ φίλε τον στήριξε ο Ολυμπιακός με το θέμα του τραυματισμού και πηγαίνει σε κάθε αγώνα στο σεφ. έχει νιώσει δηλαδή πράγματα με την ομάδα. έχει δεθεί

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
όπως και ο Λοτζέσκι έχει δεθεί με Ολυμπιακό. και οι ξένοι δένονται με τις ομάδες. όχι όλοι αλλά κάποιοι ναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
μόνο που δεν θα γίνει όχι σε 3-4 χρόνια αλλά ούτε σε 14. δεν γίνεται αυτό που λες. δεν θα γίνει ποτέ. βάζουμε και στοίχημα άμα θες. εδώ είμαστε. άλλο Ντιόγκο άλλο Χάκετ. ο Χάκετ φίλε τον στήριξε ο Ολυμπιακός με το θέμα του τραυματισμού και πηγαίνει σε κάθε αγώνα στο σεφ. έχει νιώσει δηλαδή πράγματα με την ομάδα. έχει δεθεί
Ναι πιθανοτατα αυτο που λες εν προκειμενω εχει βαση.

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
και ο Λέτο άλλος ξεφτίλας αυτός. δεν φτάνει που πήγε παο ενώ έλεγε δεν θα πάω ποτέ παο. μετά προκαλούσε συνέχεια με δηλώσεις για Ολυμπιακό. με τον Τοροσίδη δεν έκανε χειραψία. θέατρο με Τοροσίδη. μεγάλος μαλάκας. και ο Ριβάλντο μεγάλος παίκτης και βοήθησε τον Ολυμπιακό πάρα πολύ αλλά άλλος μαλάκας. πήρε τίτλους με Ολυμπιακό και αντί να το εκτιμήσει , δεν πήγε στην φιέστα ενώ με τον Κόκκαλη είχε θέμα και όχι με τον κόσμο και μετά καθόταν και κλαιγόταν ότι δεν τον νοιάζουν τα λεφτά και μετά πήγε ουζμπεκιστάν μάντεψε για τι. για τα λεφτά. ψεύτης. και έκανε και τα 4 με το δάχτυλο. πιο κομπλεξικός πεθαίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom