Συμφωνώ αν αναλογιστούμε οτι ο Ολυμπιακός δεν έχει στόχο να διακριθεί στην Ευρώπη.Δεν είναι καθόλου κακό.Μόνο η φακή είναι κακή.ναι ετσι...φετος απλα δεν πηγαν καλα τα πραγματα αγωνιστικα δυστυχως...
αν και μεσα μαρτη (μεχρι χτες)μεσα σε 3 απο τους 3 στοχους δεν ειναι κακο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Στο μπασκετ τη πατησαμε γιατι ο Σφαιροπουλος δεν τους ειχε κοψει το κωλο στα προηγουμενα παιχνιδια που μολις παιρναμε μια διαφορα το γυριζαμε στο δημοσιουπαλληλικι...ε αυτη τη φορα γυρισε και μας γαμησε απο το κωλο και καλα να παθουμε.
Τραγικο παντως να εχουμε χασει απο ολες τις πουτσομαδες της Ευρωλιγκα και να κινδυνευουμε να χασουμε το πλεονεκτημα εδρας...
Τραγικο παντως να εχουμε χασει απο ολες τις πουτσομαδες της Ευρωλιγκα και να κινδυνευουμε να χασουμε το πλεονεκτημα εδρας...
Αμ είναι πολλοί αυτοί που δεν βγήκαν,φίλε μου, η που δεν μπορούσαν να βγουν στο επίπεδο που απαιτούμε ως γάβροι γιατί δεν άξιζαν να παίζουν στον Θρύλο.δε μπορουν να βγουν ολοι οι παιχτες και δεν παιζεις μονος σου.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.252
- Πόντοι
- 5.006
μην ανησυχεις φιλε δεν υπαρχει περιπτωση να χασει το πλεονεκτημα εδρας εχεις δει βαθμολογια?!ολα καλα θα πανε.Στο μπασκετ τη πατησαμε γιατι ο Σφαιροπουλος δεν τους ειχε κοψει το κωλο στα προηγουμενα παιχνιδια που μολις παιρναμε μια διαφορα το γυριζαμε στο δημοσιουπαλληλικι...ε αυτη τη φορα γυρισε και μας γαμησε απο το κωλο και καλα να παθουμε.
Επισκέπτης
Την εχω δει τη βαθμολογια αδερφε αλλα εχεις δει και το προγραμμα μας στη συνεχεια;
Εκτος με ΤΣΣΚΑ και Ερυθρο Αστερα και ΕΦΕΣ και εντος με Ρεαλ...ασε τα σκατωσανε πολυ ασχημα χθες.Στο χερι μας βεβαια ειναι γιατι ειμαστε στο +3 απο τον πεμπτο αλλα οσο σκεφτομαι τις τσαμπα ηττες που εχουμε κανει απο ανυπαρκτους τωρα θα ειμασταν πρωτοι και ανετα!
Εκτος με ΤΣΣΚΑ και Ερυθρο Αστερα και ΕΦΕΣ και εντος με Ρεαλ...ασε τα σκατωσανε πολυ ασχημα χθες.Στο χερι μας βεβαια ειναι γιατι ειμαστε στο +3 απο τον πεμπτο αλλα οσο σκεφτομαι τις τσαμπα ηττες που εχουμε κανει απο ανυπαρκτους τωρα θα ειμασταν πρωτοι και ανετα!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.252
- Πόντοι
- 5.006
ειναι πολυ δυσκολη διοργανωση αλλα και αυτο που λες λιγο πιο προσεχτικοι δεν θα εβλαπτε.ολοι η τετραδα εχει χασει απο τους τελευταιους,παντως στα δυσκολα η ομαδα θα ειναι οπως πρεπει...Την εχω δει τη βαθμολογια αδερφε αλλα εχεις δει και το προγραμμα μας στη συνεχεια;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
to γκολ δηθεν οφσαιντ του ατρομητου τι εφινε? αβαβα ολοι η ελλαδα!!!
αν γινοταν αυτο με εμας σε κρισιμο σημειο για εμας οπως τωρα για την αεκ για να μπει ευρωπη τοτε θα γινοταν χαμος
ή κανω λαθος??????????
αν γινοταν αυτο με εμας σε κρισιμο σημειο για εμας οπως τωρα για την αεκ για να μπει ευρωπη τοτε θα γινοταν χαμος
ή κανω λαθος??????????
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Το αβαβα που το ειδες;Ολοι το εγραψαν οτι ηταν λαθος αποφαση.to γκολ δηθεν οφσαιντ του ατρομητου τι εφινε? αβαβα ολοι η ελλαδα!!!
ή κανω λαθος??????????
ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Τον ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ να φωναζαμε καλυτερα θα επαιζε !Αμ είναι πολλοί αυτοί που δεν βγήκαν,φίλε μου, η που δεν μπορούσαν να βγουν στο επίπεδο που απαιτούμε ως γάβροι γιατί δεν άξιζαν να παίζουν στον Θρύλο.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Εσένα θα σου ανοίξω δικό σου νήμα,έχεις τα φορτε σου τελευταία.Το αβαβα που το ειδες;Ολοι το εγραψαν οτι ηταν λαθος αποφαση.
opadosksanthoygenoys
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 423
- Πόντοι
- 511
Γαυροι τι λεει? Εχει πουτσα αυριο?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Παρακαλατε να βαλει ο χαβουζας τσορι και καμπιασο αυριο μπας και κερδισετε.Γαυροι τι λεει? Εχει πουτσα αυριο?
ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Τι να σου πω ρε φιλε,Γαυροι τι λεει? Εχει πουτσα αυριο?
δεν εχω εμπιστοσυνη καμμια στην ομαδα,
Καταντησαμε να παρακαλαμε να χασει ο Πανιωνιος,
μη μας παρει και το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, αστα να πανε στο διαλο..
opadosksanthoygenoys
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 423
- Πόντοι
- 511
Μην ανησυχεις.Ηδη εχουν αρχισει να νιωθουν ενοχλησεις στον οισοφαγο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αλλο ο Τσορι άλλο ο Καμπιασο.Παρακαλατε να βαλει ο χαβουζας τσορι και καμπιασο αυριο μπας και κερδισετε.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Tύπε μια χαρα τα ειπε ο Ουζουνιδης στο Καυταντζογλειο, τι να το κανω λεει το ντερμπι με τον Ολυμπιακο, σημερα επρεπε να κερδισουμε.Μην ανησυχεις.Ηδη εχουν αρχισει να νιωθουν ενοχλησεις στον οισοφαγο
opadosksanthoygenoys
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 423
- Πόντοι
- 511
Στ αρχιδια μου τι ειπε ο ουζουνιδης.Αυριο θα ειμαι πεταλο να βλεπω την ψωλια που θα φανε.Αρκει μερικοι πανηλιθιοι να μην πεσουν στη λουμπα και κανουν επεισοδια γιατι θα μας εχουν στημενους να το παρουν στα χαρτια αλλη μια φορα.Το μονο που με ανησυχει ειναι αυτοTύπε μια χαρα τα ειπε ο Ουζουνιδης στο Καυταντζογλειο, τι να το κανω λεει το ντερμπι με τον Ολυμπιακο, σημερα επρεπε να κερδισουμε.
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν για αρχή,
Η φάση είναι " Η 7 θα σουλατσέρνει στο Λευκό Πύργο και ο Ολυμπιακός θα σας γαμάει στο Αλεξάνδρειο"
Κόλλλκα ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΞΕΡΑΣΜΑ εντάξει είμαστε..?
ΥΓ Σταυράκο αγορίνα μου με αγάπη στο λέω , αυτό το ΣΚ μην κυκλοφορείς παραλία , έχει μπλόκα..
Η φάση είναι " Η 7 θα σουλατσέρνει στο Λευκό Πύργο και ο Ολυμπιακός θα σας γαμάει στο Αλεξάνδρειο"
Κόλλλκα ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΞΕΡΑΣΜΑ εντάξει είμαστε..?
ΥΓ Σταυράκο αγορίνα μου με αγάπη στο λέω , αυτό το ΣΚ μην κυκλοφορείς παραλία , έχει μπλόκα..
Συνημμένα
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Συνεχίζουμε τώρα ,
Ξημερώνει Κυριακή 19 Μαρτίου. 2 ημέρες πριν τα γεννέθλια του Νικολάκη ξαναέλα να μας δείξεις τη φανέλα.
Το μενού έχει για αρχή κούπα στον Πύργο τον Λευκό και εν συνεχεία πούτσα και ξεβράκωμα στο σίχαμα με σήμα την αλογοτροφή της οδού Τσόχα.
Καλό ξημέρωμα λοιπόν αδέρφια..
[move] [size=40pt]
ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ
ΠΑΝΑΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟΓΟ
ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ
Ο ΠΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΑΘΕ ΓΕΡΗ ΖΗΜΙΑ.. [/size] [/move]
Ξημερώνει Κυριακή 19 Μαρτίου. 2 ημέρες πριν τα γεννέθλια του Νικολάκη ξαναέλα να μας δείξεις τη φανέλα.
Το μενού έχει για αρχή κούπα στον Πύργο τον Λευκό και εν συνεχεία πούτσα και ξεβράκωμα στο σίχαμα με σήμα την αλογοτροφή της οδού Τσόχα.
Καλό ξημέρωμα λοιπόν αδέρφια..
[move] [size=40pt]
ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ
ΠΑΝΑΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟΓΟ
ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ
Ο ΠΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΑΘΕ ΓΕΡΗ ΖΗΜΙΑ.. [/size] [/move]
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204