old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
To Goal του Μανταλου που Ακυρωθηκε Κακος ως Οφσαιντ Δεν Μιλας Γαυρακο Επιστημονα;;to γκολ δηθεν οφσαιντ του ατρομητου τι εφινε? αβαβα ολοι η ελλαδα!!!
αν γινοταν αυτο με εμας σε κρισιμο σημειο για εμας οπως τωρα για την αεκ για να μπει ευρωπη τοτε θα γινοταν χαμος
ή κανω λαθος??????????
Εννοείτε πολύ καλύτερα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον πρώτο γύρο πούστικα ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Ατρόμητο (μη μιλήσουμε για δεύτερο). Κανε τους υπολογισμούς και πάω στοίχημα θα ήταν 10 βαθμούς μπροστά. Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα όταν τον παίζουν 50-50 σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που έχει δείξει ομάδα με αρχίδια.Εχω και μια αλλη παρατηρηση.
Αν παρεις την ενδεκαδα του πανιωνιου, με τους εννεα νεαρους ελληνες και τους δυο ξενους, τους βαλεις την φανελα του Ολυμπιακου και τους δωσεις για εδρα το Καραισκακη, θα τα πανε καλυτερα ή χειροτερα απο την τωρινη πρωτη ενδεκαδα του Ολυμπιακου?
μαν αν ημαστς επιστημονες δεν θα φαινοντουσαν οι βρωμες μας αλλα οπως φαινεται αλλοι κατακερματιζουν ξανθη κ πανιωνιο για να μπουν πλει ωχ κ δεν ακουγεται τπτ-οπτε αλλοι ειναι επιστημονεςTo Goal του Μανταλου που Ακυρωθηκε Κακος ως Οφσαιντ Δεν Μιλας Γαυρακο Επιστημονα;;
Ανθρωπινα λαθη τυπε,οι μεγαλες ομαδες παιρνουν τα σφυριγματα,και μπλα μπλα μπλα...Αυτα δεν λεγατε και σεις;μαν αν ημαστς επιστημονες δεν θα φαινοντουσαν οι βρωμες μας αλλα οπως φαινεται αλλοι κατακερματιζουν ξανθη κ πανιωνιο για να μπουν πλει ωχ κ δεν ακουγεται τπτ-οπτε αλλοι ειναι επιστημονες
Λοιπόν για αρχή,
Η φάση είναι " Η 7 θα σουλατσέρνει στο Λευκό Πύργο και ο Ολυμπιακός θα σας γαμάει στο Αλεξάνδρειο"
Κόλλλκα ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΞΕΡΑΣΜΑ εντάξει είμαστε..?
ΥΓ Σταυράκο αγορίνα μου με αγάπη στο λέω , αυτό το ΣΚ μην κυκλοφορείς παραλία , έχει μπλόκα..
Οχι δεν διαφωνω καθολου,και απορω γιατι σκουζαν οι γαυροι στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακος αφου ειναι νομος οτι οι μεγαλες ομαδες παιρνουν τα σφυριγματα.Διαφωνείς τύπε????
Κλαίω!!!
Ποιο παραμυθακι τρωμε τυπε μου,για πες.Θα δείξει τύπε σε βάθος χρόνου, πρέπει να έχεις διάρκεια ;)
Έξυπνος φαίνεσαι μην τρώς το Τιγρο παραμυθάκι!!!!
Μονο να ρθετε πλυμενοι...Λοιπόν για αρχή,
Η φάση είναι " Η 7 θα σουλατσέρνει στο Λευκό Πύργο και ο Ολυμπιακός θα σας γαμάει στο Αλεξάνδρειο"
Κόλλλκα ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΞΕΡΑΣΜΑ εντάξει είμαστε..?
ΥΓ Σταυράκο αγορίνα μου με αγάπη στο λέω , αυτό το ΣΚ μην κυκλοφορείς παραλία , έχει μπλόκα..