Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Δεν είδα το ματς χθες. Και το παρδαλό κατσίκι ήξερε ότι θα χάσουμε το ματς.. Μικρό το κακό η πούτσα έρχεται στους τελικούς οι βάζελοι θα κλάψουν και πάλι!
Και εγω περιπου τα ιδια,απο ενα σημειο και μετα το αλλαξα
Φοβαμαι οτι η προετοιμασια οσον αφορα το κομματι φυσικης καταστασης και προληψης τραυματισμων πηγε τελειως λαθος
Οσον αφορα τον Παναθηναικο οσο ο Τζειμς εχει αυτη την ενεργεια και εμεις αυτο το πλει μεικερ που πηραμε,θα εχουμε πολλα προβληματα με τον παναθηναικο

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μωρη ξευτιλισμενη κυλοτα εγώ δεν εκανα παράγκα ούτε καταστρεψα το άθλημα πουτανα του λιμανιού που θα μας πεις ότι ο πουστρογαυρος είναι καθαρός. Εσύ τον Κατσουρανη τον καλυπτες μωρη καρλοτα

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Και εγω περιπου τα ιδια,απο ενα σημειο και μετα το αλλαξα
Φοβαμαι οτι η προετοιμασια οσον αφορα το κομματι φυσικης καταστασης και προληψης τραυματισμων πηγε τελειως λαθος
Οσον αφορα τον Παναθηναικο οσο ο Τζειμς εχει αυτη την ενεργεια και εμεις αυτο το πλει μεικερ που πηραμε,θα εχουμε πολλα προβληματα με τον παναθηναικο

Τύπε το ξέραμε ότι δεν πρόκειται να φέρουμε καλό παίχτη στα γκαρντ! Οι Αγγελόπουλοι δεν γουστάρουν να ρίξουν φράγκα. Κάθε χρονιά τα ίδια γίνονται! Έτσι κι αλλιώς το Πρωτάθλημα θα  κριθεί από την απόδοση συγκεκριμένων παιχτών και κυρίως του Σπανούλη. Αν παίξει αυτός θα το πάρουμε αν είναι χώμα θα το χάσουμε απλά τα πράγματα.
Του κόσμου τις αναλύσεις να κάνει κανείς εκεί είναι όλη η ουσία στην απόδοση του συγκεκριμένου παίχτη.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
δειτε εδω το μνημειωδες πεναλτι του ολυμπιακου στην καβαλα και το σχολιο στον αερα του σπυροπουλου

παντως και του σπανεα το πεναλτι αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι θες 4-5 ριπλει για το καταλαβεις οτι ειναι πετσινο

του αλεξανδρη εδω ησα με 7-8 ριπλει.. μη σας πω και 10

και αν...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006
Μωρη ξευτιλισμενη κυλοτα εγώ δεν εκανα παράγκα ούτε καταστρεψα το άθλημα πουτανα του λιμανιού που θα μας πεις ότι ο πουστρογαυρος είναι καθαρός. Εσύ τον Κατσουρανη τον καλυπτες μωρη καρλοτα
τυπε παρεξηγησις...εγω δεν κατεστρεψα το αθλημα, εσενα κατεστρεψα  :hi:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Μαζεύτηκαν οι λινάτσες του βρωμοσωματείου να μας πείσουν για το κόσμημα του αθλητισμού με σήμα την αλογοτροφη.

Λοιπόν στρακιαπού , που σας ξέρουμε μόνο από τις πλάτες, καταρχήν πάρτε χαμπάρι ότι ποστάρετε σε λάθος θρεντ. Εμάς δε θα μας ψήσετε , εδώ δε μας ψηνουν τα αρδάκια που είναι και δουλειά τους.

Πάμε παρακάτω τώρα , μιλάνε οι γιοι του Σωλήνα , οι "περνάγαμε ωραία μαζί με τον Σπανέα " , αυτοί που ρίχνανε ομάδες για να πάρουνε με ένα βενζινάδικο και μια βεσπα παίχτες. Καντε μας τη χαρη ρε νούμερα και πηγαίνετε παρακάτω. Γράφτε καμιά μαλακία , κάντε την καζούρα σας για καμια νίκη κι αφήστε τα υπόλοιπα γιατι παρθένες δε γίνεστε ούτε με παρθενοραφή. Αφήστε να το παίξει αδικημένος κανάς Πανιώνιος και κανένας Ιωνικός. Κι όσο για τον παπουτσέλη μακάρι να ήταν και 5-6 μέτρα πιο πίσω το πέναλντι , το ευχαριστηθήκαμε για όσα τράβηξε 10 χρόνια ο Ολυμπιακός 
Για να βγάλουμε τα σπασμένα θέλουμε ένα τετοιο για κάθε αναποδο σφύριγμα του κάθε τυχάρπαστου με γκρι που μας στερούσε τίτλους

Κι αν έχετε γίνει το μπουρδέλο του πρεζάκια και τους κερδίζουμε πλέον κι αυτούς δε μου λέει κάτι

Και τελευταίο το "βάλτε μέσα τον Σπανούλη" με τον Σππανούλη στο νοσοκομείο αφήστε το και κρατήστε πισινή γιατί ο μπαμπάς σας ακούει και όταν έρχεται η ώρα η κατάληλη ..δεν μπορεί να σας ακούσει

Συνημμένα

• IMG_0375.JPG
    IMG_0375.JPG
    42 KB · Εμφανίσεις: 28

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαζεύτηκαν οι λινάτσες του βρωμοσωματείου να μας πείσουν για το κόσμημα του αθλητισμού με σήμα την αλογοτροφη.

Λοιπόν στρακιαπού , που σας ξέρουμε μόνο από τις πλάτες, καταρχήν πάρτε χαμπάρι ότι ποστάρετε σε λάθος θρεντ. Εμάς δε θα μας ψήσετε , εδώ δε μας ψηνουν τα αρδάκια που είναι και δουλειά τους.

Πάμε παρακάτω τώρα , μιλάνε οι γιοι του Σωλήνα , οι "περνάγαμε ωραία μαζί με τον Σπανέα " , αυτοί που ρίχνανε ομάδες για να πάρουνε με ένα βενζινάδικο και μια βεσπα παίχτες. Καντε μας τη χαρη ρε νούμερα και πηγαίνετε παρακάτω. Γράφτε καμιά μαλακία , κάντε την καζούρα σας για καμια νίκη κι αφήστε τα υπόλοιπα γιατι παρθένες δε γίνεστε ούτε με παρθενοραφή. Αφήστε να το παίξει αδικημένος κανάς Πανιώνιος και κανένας Ιωνικός. Κι όσο για τον παπουτσέλη μακάρι να ήταν και 5-6 μέτρα πιο πίσω το πέναλντι , το ευχαριστηθήκαμε για όσα τράβηξε 10 χρόνια ο Ολυμπιακός 
Για να βγάλουμε τα σπασμένα θέλουμε ένα τετοιο για κάθε αναποδο σφύριγμα του κάθε τυχάρπαστου με γκρι που μας στερούσε τίτλους

Κι αν έχετε γίνει το μπουρδέλο του πρεζάκια και τους κερδίζουμε πλέον κι αυτούς δε μου λέει κάτι

Και τελευταίο το "βάλτε μέσα τον Σπανούλη" με τον Σππανούλη στο νοσοκομείο αφήστε το και κρατήστε πισινή γιατί ο μπαμπάς σας ακούει και όταν έρχεται η ώρα η κατάληλη ..δεν μπορεί να σας ακούσει
Κατσε ρε μπαμια εσεις οι ιδιοι δεν παραδεχεστε οτι εχει πιο βαρια φανελα ο βαζελος στο μπασκετ απο την δικη σας;Τι διαιτησια και πιπες λες;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006
Κατσε ρε μπαμια εσεις οι ιδιοι δεν παραδεχεστε οτι εχει πιο βαρια φανελα ο βαζελος στο μπασκετ απο την δικη σας;Τι διαιτησια και πιπες λες;
καλως την πορδη...τι σχεση εχει το ένα με το άλλο μονο στο μυαλο του μαστερακου υπαρχει.... :idiot: :idiot: :idiot:
δηλαδή πιο βαρια φανελα η ρεαλ από εμας στο ποδοσφαιρο, αρα δεν ηταν χερι του ρομπερτο καρλος τοτε στο μπερναμπεου, αρα δεν πρεπει να μιλαμε για την διαιτησια...
ξεροχυσα με τον νέο νομο του μαστερακου....

υγ: μεγαλε αληθεια τωρα, θελεις και τα λες ή σου ξεφευγουν επειδή εχεις ασυγκρατητη μαλακια? :think:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Από όλες τις μαλακίες που έγραψε η πιο αστεία φράση ήταν το "ο μπαμπάς σας"

Μετά σκέφτηκα αυτούς εδώ....

http://[URL unfurl="true"]www.ebasket.gr/fs/uploads/2014/05/diamantidis-batist-alvertis.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
καλως την πορδη...τι σχεση εχει το ένα με το άλλο μονο στο μυαλο του μαστερακου υπαρχει.... :idiot: :idiot: :idiot:
δηλαδή πιο βαρια φανελα η ρεαλ από εμας στο ποδοσφαιρο, αρα δεν ηταν χερι του ρομπερτο καρλος τοτε στο μπερναμπεου, αρα δεν πρεπει να μιλαμε για την διαιτησια...
ξεροχυσα με τον νέο νομο του μαστερακου....

υγ: μεγαλε αληθεια τωρα, θελεις και τα λες ή σου ξεφευγουν επειδή εχεις ασυγκρατητη μαλακια? :think:

Κάτσε και κουβέντιασε με τον αεκτζή που υπερασπίζεται τους βαζέλες. Που βρίσκεις την όρεξη αδερφέ να ´ξερα μόνο..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006
κοπελια θυμισε μου την τελευταια φαση με την οποια εκλεισε την καριερα του ο μητσαρας????
τετοιο χουνερι ουτε στα πιο τρελα ονειρα του τακη τσουκαλα....

α και τα χουμε πει αυτά : ο μπαμπας είναι ενας και λεγεται σωκρατης κοκκαλης...σουρωτηρι σας τον εχει κανει...χαχαχαχαχαχαχαχα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006
Κάτσε και κουβέντιασε με τον αεκτζή που υπερασπίζεται τους βαζέλες. Που βρίσκεις την όρεξη αδερφέ να ´ξερα μόνο..
εχεις δικιο..συνηθως τους γραφω στα αρχιδια μου και γλενταω με την καταντια τους..αλλα τις τελευταίες μερες μου φαινεται εχω πολύ ελευθερο χρονο και γουστάρω να τους τα ριχνω που και που στην μαπα  :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω τον υπερασπιζομαι ρε φιλε;Ο ιδιος ο ραοπαου ελεγε χθες οτι εχει πιο βαρια φανελα ο βαζελος.Στο μπασκετ τον Ολυμπιακο τον θεωρω μεγαλυτερη ομαδα απο τον βαζελο.Οσους τιτλους και να εχει αυτα που εκανε ο Γαυρος στο μπασκετ με τα μπακ του μπακ ευρωπαικα και τις κατακτησεις με το χαμηλοτερο μπατζετ δεν τα εχει κανει κανεις.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
κοπελια θυμισε μου την τελευταια φαση με την οποια εκλεισε την καριερα του ο μητσαρας????
τετοιο χουνερι ουτε στα πιο τρελα ονειρα του τακη τσουκαλα....

α και τα χουμε πει αυτά : ο μπαμπας είναι ενας και λεγεται σωκρατης κοκκαλης...σουρωτηρι σας τον εχει κανει...χαχαχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
μπασκετικα κ μονο κ ειδικα στην ελλαδα ασφαλως χει πιο βαρια φανελα ο παο
αλλα ποδοσφαιρο κ σα σωματειο γενικα ασφαλως ο οσφπ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.025
Πόντοι
5.006
μπασκετικα κ μονο κ ειδικα στην ελλαδα ασφαλως χει πιο βαρια φανελα ο παο
αλλα ποδοσφαιρο κ σα σωματειο γενικα ασφαλως ο οσφπ
απο μπακ ειμαστε φουλ μπουχτισαμε και με παρεδες και σισοκο  :grin: με στοπερ  :S :tickedoff: :grin:

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Για όσους μιλάνε για μπαμπάδες. Ο μπαμπάς είναι ένας και είναι μαύρος.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
τυπε παρεξηγησις...εγω δεν κατεστρεψα το αθλημα, εσενα κατεστρεψα  :hi:
Ναι βεβαίως γεμίζουν τα στάδια κάθε Κυριακή και μόνο η Λεωφόρος μένει άδεια. Κάθε μέρα ο κόσμος ασχολείται με το τι έγινε μεσα στο γήπεδο και πότε τι έγινε έξω από αυτό. Καλός ο κόσμος του Malboro δε λέω αλλά στην τελική μπορεί να σε χαλάσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom