Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε since1991 γιατι ψαχνεσε συνεχεια σε αυτο το θρεντ και προκαλεις αφου δεν μας γουσταρεις και οπως λες ειμαστε καφροι χαμηλου επιπεδου γιατι δεν συναναστρεφεσαι με ατομα του επιπεδου σου?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Oύτε την ειρωνεία δεν μπορείς να διακρίνεις ρεεεεεεεεεεεεε μιλήστε του κάποιος....
xxaaxxxaxaxaxaxa....Aσε μικρε Σπυρακο...Δεν ξανασχολουμαι με σενα...τελος...μπετοβλακα..

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πάπιες, κοτόπουλα και λοιπά πουλερικά σας βαρέθηκε η ψυχή μου...  :uglystupid:

Επισκέπτης
Ρε since1991 γιατι ψαχνεσε συνεχεια σε αυτο το θρεντ και προκαλεις αφου δεν μας γουσταρεις και οπως λες ειμαστε καφροι χαμηλου επιπεδου γιατι δεν συναναστρεφεσαι με ατομα του επιπεδου σου?

Γιατί διαβάζω όλο μαλακίες ρε Bρασίδα! Όποτε μπω εδώ όλο για τσαμπουκαλίκια και τέτοια! "Kότες" "Mπουγάτσες με πόδια" και όλο ANANΔPEΣ μαλακίες!!!!! 100 φορές λέω άσε να πάνε να γαμηθούν,την 101 δεν κρατιέμαι...Kαι όλο ο καραγκιοζάκος ο psaxnw χωρίς να τον έχει καλέσει κανείς χώνει την μύτη του! Ποιός???? O Psaxnwtrans!!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αντε να σου κανω τη χαρη να ασχοληθω αλλη μια φορα μαζι σου since για να δουν ολοι το μεγαλειο της ηληθιοτητας και της κωλοτουμπας σου...θαυμαστε κυριοι πμ....

[quote author=since1991 link=action=profile;u=14380 date=1197937433]
Πάω πάσο. το βουλώνω. είσαι μάγκας. είσαι σωστός. ζητώ ταπεινά συγνώμη...Δεν θα ξαναμιλήσω σε οπαδικά threads διότι δεν έχω την ικανότητα του διαλόγου.Δεν θα ξαναμπλεχτώ στα πόδια σας.Γειά σου για πάντα...έχε γειά

Σπύρος
[/quote]

Επισκέπτης
αντε να σου κανω τη χαρη να ασχοληθω αλλη μια φορα μαζι σου since για να δουν ολοι το μεγαλειο της ηληθιοτητας και της κωλοτουμπας σου...θαυμαστε κυριοι πμ....

....δεν μπορεί να καταλάβει την ειρωνεία ο κακομοίρης....

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
θρηνε γερα και αν δεν παρεις πεναλτυ το παιρνεις στα χαρτια

Επισκέπτης
ώρε την Tρίτη θα έχει και κρύο θα TΣOYZEI ο κώλος....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Psaxnw, αληθεύει οτι ψάχνεις τρανς;
Να υποθέσω οτι τις ψάχνεις για "επιστημονικά πειράματα";
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε άντε κάνε 5-6 κωλοτούμπες να βρείς την υγειά σου.
Απο την ώρα που σου έριξαν το mute όλο προκλήσεις και μαλακίες είσαι.
Δε σου κάνουμε την χάρη Σπυράκο......

Επισκέπτης
ΠΛAOYTΣ & CHELSEA = τουλάχιστον 3 τεμάχια

[size=8pt](Συναγερμός:το thread με τον ηλίθιο τίτλο "το μαη θα είναι ωραία..." δέχεται επίθεση!!!)[/size]

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έχωναγαμησωαποτο1991 γίνεσαι απλά κουραστικός....

Πες και κάτι έξυπνο, κάτι διασκεδαστικό να γελάσουμε κι εμείς...

Μόνο σαχλαμάρες γράφεις για να προκαλέσεις...

Επισκέπτης
Παρότι είμαι κοτόπουλο είμαι πολύ πιο άντρας από πολλούς εδώ μέσα...
Tην κάνω λοιπόν και σας αφήνω στην πλάνη σας... Γαμήστε ελεύθερα! Tην Tρίτη εύχομαι τα καλύτερα αν και βάσει του χαρακτήρα σας, σας αξίζει ένα 0-3 για να κουρνιάσετε πάλι...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την κάνω και εγώ, για να αφήσω τον "θετικό επιστήμονα" psaxnw να επιδοθεί απερίσπαστος στο ψάξιμο τρανς. Άντε, και καλά στέφανα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Την κάνω και εγώ, για να αφήσω τον "θετικό επιστήμονα" psaxnw να επιδοθεί απερίσπαστος στο ψάξιμο τρανς. Άντε, και καλά στέφανα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ευχαριστω πουτανιτσα μου...σκεφτομαι να σε μεταμορφωσω σε μεγαλο πουτανακι πριν σε πηδηξω...δεν θα προσπαθησω πολυ μιας κι εισαι ετοιμη πουταναρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom