Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Doriti ειδικα με τον συγκεκριμενο μην ασχολεισαι καν..ο ανθρωπος εχει αυτοξεφτυλιστει στο παρελθον εδω μεσα...ουτε για φτυσιμο δεν ειναι...Μαγκες αυριο ειναι η μεγαλη μερα...Θα μαθω αν θα εχω η οχι εισητηριο για την τριτη....
Βρεξει χιονισει ο Λεμονης τους ελιωσε στην προπονηση σημερα....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Doriti ειδικα με τον συγκεκριμενο μην ασχολεισαι καν..ο ανθρωπος εχει αυτοξεφτυλιστει στο παρελθον εδω μεσα...ουτε για φτυσιμο δεν ειναι...Μαγκες αυριο ειναι η μεγαλη μερα...Θα μαθω αν θα εχω η οχι εισητηριο για την τριτη....
Βρεξει χιονισει ο Λεμονης τους ελιωσε στην προπονηση σημερα....
οφειλα να απαντησω στις μαλακιες της τενιας μακρη :jerking: μεχρι εδω ομως απο εδω και περα ας πει οτι θελει παιζει μονος του απο μενα ειναι σε συνδεση :bigdick: :piss:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οφειλα να απαντησω στις μαλακιες της τενιας μακρη :jerking: μεχρι εδω ομως απο εδω και περα ας πει οτι θελει παιζει μονος του απο μενα ειναι σε συνδεση :bigdick: :piss:
δεν πρεπει να ειχες γραφτει ακομα στο σαιτ οταν τον εκανα να μιξοκλαιει και να με παρακαλαει να του πω που ειχα μαθει το ονομα του.....

Επισκέπτης
Bρες κάνα αντράκι να σε κανονίσει ρε ψάχνω...

Kάτι τύποι σαν και εσάς έχουν κάνει αντιολυμπιακούς όλους τους Έλληνες, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούϊα...τα σκάρτα θα πάνε στην πάντα σιγά-σιγά...Θα σας αποκλείσει ή ίδια η ομάδα σας

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν πρεπει να ειχες γραφτει ακομα στο σαιτ οταν τον εκανα να μιξοκλαιει και να με παρακαλαει να του πω που ειχα μαθει το ονομα του.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εχασα τετοια φαση?????το γυρισε τωρα :uglystupid:

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε μπουρδελα οι πρωτοι που εγιναν αλλη ομαδα εισασταν εσεισ οταν το 1930 μετα τα 8 που αρπαξε το μητρικο σας πηγατε 2000 οπαδοι να υποστηριξετε τον αρη στη θεσσαλονικη εναντιον του παναθηναικου. μαλιστα το συνθηματακι της εποχης ελεγε εβαλαμεν οχτω στον ολυμπιακο εβαλαμεν οχτω στον ολυμπιακο κι αλλα τεσσερα στον αρη γεια σου αγγελε μεσσαρη

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Bρες κάνα αντράκι να σε κανονίσει ρε ψάχνω...

Kάτι τύποι σαν και εσάς έχουν κάνει αντιολυμπιακούς όλους τους Έλληνες, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούϊα...τα σκάρτα θα πάνε στην πάντα σιγά-σιγά...Θα σας αποκλείσει ή ίδια η ομάδα σας
ετσι μπραβο...λεγε αλλα αντι αλλων...Σπυρακο....byeeeee

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε μπουρδελα οι πρωτοι που εγιναν αλλη ομαδα εισασταν εσεισ οταν το 1930 μετα τα 8 που αρπαξε το μητρικο σας πηγατε 2000 οπαδοι να υποστηριξετε τον αρη στη θεσσαλονικη εναντιον του παναθηναικου. μαλιστα το συνθηματακι της εποχης ελεγε εβαλαμεν οχτω στον ολυμπιακο εβαλαμεν οχτω στον ολυμπιακο κι αλλα τεσσερα στον αρη γεια σου αγγελε μεσσαρη
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ποσο εισαι 120 ετων και τα ξερεις ολα τοσο καλα?το 1930 δεν ειχαν να φανε θα πηγαιναν σαλονικα για την μπαλα?? :jerking: :jerking: :jerking:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ρε ξεσκισμενη σουφρα ακομα μιλας?
Πηγαινε για κανα ραψιμο πισωγλεντη

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μια ζωη για τον πουτσο ειστε
οτι δε σας συμφερει γαργαρα βλακες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το κακό με ορισμένους είναι πως έχουν διαρκώς ομίχλη στο μυαλό τους.
Αγκαούγκαγκα. Απορώ τελικά γιατί το κράτος ενδιαφέρεται και σας ακούει εκεί πάνω. και σκέψου πως έχω κουμπαρέψει κιόλας  από πάνω. Με το ζόρι να βρω 11αδα με μυαλό που να μπορω να μιλήσω. Γιάυτό ο Αρης γέμισε ξένους μάλλον...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καριολα παπια ελα εδω να μου πεις...μην χαλας το χανουμικο....ελα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
με σενα αυτοξεφτυλισμενε δεν θα ασχοληθω καν κωλοτουμπα...επαψα να ασχολουμε απο τοτε που στα πμ μου λεγες.."ειμαι βλακας,ειμαι ηλιθιος,οτι και να πεις εχεις δικιο" κι απο τοτε που εγραφες ποστ οπως αυτα:

"psanxw έχεις δίκιο, το κλειδώνω και TEΛOΣ. Πες μου σε παρακαλώ τι άλλο να κάνω για να είμαι OK φίλε σε παρακαλώ."

"Xωρίς καλαμπούρια το δυναμικό του Oλυμπιακού ΔEN συγκρίνεται με άλλης Eλληνικής ομάδας. Mπορεί AEK,ΠAO να έχετε κεκτημένη ταχύτητα,αλλά αντικειμενικά ο τίτλος ανήκει στον Oλυμπιακό.Aυτό δεν είναι ευτυχία για τον Oλυμπιακό...H αξία του νικημένου - λένε - δίνει αξία στον νικητή..."

και πολλα αλλα...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...

Επισκέπτης
με σενα αυτοξεφτυλισμενε δεν θα ασχοληθω καν κωλοτουμπα...επαψα να ασχολουμε απο τοτε που στα πμ μου λεγες.."ειμαι βλακας,ειμαι ηλιθιος,οτι και να πεις εχεις δικιο" κι απο τοτε που εγραφες ποστ οπως αυτα:

"psanxw έχεις δίκιο, το κλειδώνω και TEΛOΣ. Πες μου σε παρακαλώ τι άλλο να κάνω για να είμαι OK φίλε σε παρακαλώ."

"Xωρίς καλαμπούρια το δυναμικό του Oλυμπιακού ΔEN συγκρίνεται με άλλης Eλληνικής ομάδας. Mπορεί AEK,ΠAO να έχετε κεκτημένη ταχύτητα,αλλά αντικειμενικά ο τίτλος ανήκει στον Oλυμπιακό.Aυτό δεν είναι ευτυχία για τον Oλυμπιακό...H αξία του νικημένου - λένε - δίνει αξία στον νικητή..."

και πολλα αλλα...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...

Oύτε την ειρωνεία δεν μπορείς να διακρίνεις ρεεεεεεεεεεεεε μιλήστε του κάποιος....

Συνημμένα

• psaxnw.jpg
    psaxnw.jpg
    97 KB · Εμφανίσεις: 21

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πόσο μαλάκας θα γίνεις ρε κωλοτούμπα????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom