Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Γαμώ την πουτάνα μου...διαβάστε:

''Ο κακός οιωνός... Πλάουτς στο "Καραϊσκάκη"

17/2/2008 12:58

Για τους προληπτικούς, δεν ήταν και ότι καλύτερο για τον Ολυμπιακό, ο διαιτητής που θα βρεθεί το βράδυ της Τρίτης (19/2), στο "Καραϊσκάκη", για να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσέλσι. Η UEFA όρισε τον Αυστριακό Κόνραντ Πλάουτς, ο οποίος είχε ξανασυναντηθεί και στο παρελθόν με τους ερυθρόλευκους στις δύο βαριές ήττες τους, το 7-0 από τη Γιουβέντους στο Champions League και το 4-0 από τη Νιούκαστλ, στο κύπελλο UEFA.

Από εκεί και πέρα, ο Πλάουτς έχει σφυρίξει και άλλες αναμετρήσεις με ελληνικό ενδιαφέρον:

19/02/2001: Παναθηναϊκός-Μαγιόρκα 2-0 (φάση ομίλων Champions League)
17/09/2002: Γκενκ-ΑΕΚ 0-0 (φάση ομίλων Champions League)
05/11/2003: Αϊντχόφεν-ΑΕΚ 2-0 (φάση ομίλων Champions League)
29/09/2004: Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός 1-0 (φάση ομίλων Champions League)

πηγή:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
τσελσι γαμα,τσελσι γαμα της ευρωπης την καλυτερη πουτανα

Θρύλε γάμα,θρύλε γάμα της ΕΛΛΑΔΑΣ την καλύτερη πουτάνα....
ΥΓ--->Όχι άλλο στα τέσσερα θρύλε μου...με έχεις ξεσκίσει....μην τον βάζεις άλλο...κάτσε να βάλω βαζελίνη...όχι χωρίς σάλιο....όχιιιιιιιιιιιιι(τάδε έφη:ΠΑΟ ή αλλιώς λαγός ή αλλιώς βαζέλας...)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Οι άλλοι οι ανώμαλοι οι Μπαοκτζήδες έχουν εδώ και 1 ώρα και βρίζουν την Αθήνα...αυτή τους φταίει για το κατάντημά τους.....ε ρε κόμπλεξ......

Τι έγινε ρε παιδιά όλοι οι στερημένοι έγιναν τσέλσι τώρα; :jerking:

Ξένα κόλλυβα ρε......

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φωνάζουν τώρα:''Ο ποιό καλός ο Μπαοκτζής έχει σκοτώσει γαύρο....''
Το παιχνίδι της...ζωής το έχουν χάσει εδώ και χρόνια.....Α ρε ΘΡΥΛΕ...τί τους έχεις κάνει.....τους έχεις λιώσει.....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
τσελσι γαμα,τσελσι γαμα της ευρωπης την καλυτερη πουτανα
ο κωλος σου ειναι ακομα ΚΟΥΒΑΣ απο τα γαμησια που εχεις φαει αλλα εισαι τοσο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ πουτανα που μιλας με μπουκωμενο στομα μετα τα 4 παστελια βαζελοΦΛΩΡΕ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλησπερα σε ολους τους γαυρους,μαγκες οσο ειναι αποκλεισμενες οι αδερφες στα σπιτια τους και δεν μπορουν να πανε στα τραβελια με προσοντα,θα ερχοντε στο θρεντ του λιμανιου της μαγκιας και των ψωλαραδων για να σβησουν την διψα του κωλου τους.
λοιπον [size=20pt]μπουγατσα με ποδια[/size],επειδη δεν βαζεις μυαλο οι φωτο σου δεν δειχνουν κατι στην αλαμανα και οι αλλες ειναι για γελια.οταν κατεβεις αθηνα(δεν λεω πειραια για να μην χεστεις) με αυτοκινητα,βαν η τελος παντων με τα οχηματα σας ελα να μιλησουμε.4 φορες τουλαχιστον ξερω εγω μωρη νυφουλα του θερμαικου ανεβηκαμε πανω σας επισκεφτηκαμε στα κλαμπ σας παρκαραμε τα βανακια μας στην τουμπα και το μονο που κανατε ηταν την τελευταια φορα να σπασετε αδεια αυτοκινητα.οταν παλι βρεθηκαν μπροστα σας οι ολυμπιακοι,χασατε τα αυγα και τα πασχαλια μεσα στην μπουρδελοτουμπα σας
[size=20pt]μπουγατσα με φλοκια[/size] κερασμενη απο τον θρυλο θα τρως μια ζωη :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δωρητή χθές παίχτηκε μαλακία...θα τα πούμε Τρίτη...θα πάς Σ.Ε.Φ???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Σ.Ε.Φ...κανονικά ο αγώνας σήμερα.....με μετρό μάγκες να βοηθήσουμε την ομάδα απέναντι στην πράσινη πουτάνα.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οσο για τις βαζελες ασε εξαιτιας τους δημιουργηθηκαν τα ΜΑΤ για να μην τρωνε αλλο ξυλο

Συνημμένα

• vazeloi.jpg
    vazeloi.jpg
    170 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 113.jpg
    113.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 21

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δωρητή χθές παίχτηκε μαλακία...θα τα πούμε Τρίτη...θα πάς Σ.Ε.Φ???
σε περιμενα φιλε,δεν πειραζει αλλη φορα
σεφ δεν πηγαινω ουτε τριτη,φετος δεν εχω παρει διαρκειας(οποιος παντως κωλωσει λογω κρυου εδω ειμαι εγω)
μπηκε γλαρος στο γηπεδο με τους μακεδονομαχους της φαπας :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βρασιδα και εσενα θελω να σε δω φιλαρακι,ασε το μαγαζι και μια φορα :grin:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Οι λαγοί μάλλον θα παίξουν:

Μοιρασμένες οι πιθανότητες να ξεκινήσει το Ατρόμητος- ΠΑΟ
17/02/2008, 18:24 | Διαβάστηκε 1093 φορέςΣχόλια (0)

Στις 19:00, την ώρα που είχε αρχικά οριστεί να ξεκινήσει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κουκουλάκης θα επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο για να διαπιστώσει την κατάσταση του. Η πρώτη… απόπειρα έγινε στις 18:00, όταν η χιονόπτωση άρχισε να υποχωρεί. Οι άνθρωποι του γηπέδου κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να καθαρίσουν το χορτάρι και εν μέρει τα έχουν καταφέρει.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και Ατρόμητος επιθυμούν την έναρξη του παιχνιδιού, έστω και με καθυστέρηση. Σε λίγο, λοιπόν, ο ρέφερι του αγώνα θα πατήσει και πάλι στον αγωνιστικό χώρο και θα γνωστοποιήσει την απόφαση του, για το αν θα γίνει τελικά το παιχνίδι ή θα αναβληθεί.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2008, 18:24 Κορυφή σελίδας

πηγή:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
παιδιά καλησπέρα! είμαι  τ ε λ ε ί ω ς  φ λ ώ ρ ο ς  σας παρακαλώ να με κάνετε αρσενικό,μάγκα! Nα δέρνω! να μην τις τρώω! Nα ανοίγω κεφάλια αλλόθρησκων και μετά να πηγαίνω για τάβλι και να γελάω!!! Σαν τον δωρητή ας πούμε! Δωρητή θέλω να γίνω μάγκας σαν και σένα φιλαράκι! Nα με φοβούνται!!!Πες μου τα μυστικά σου! Mικρό τσουτσούνι; Kακοποιημένο ανήλικο; Έλα λέγε!!!! Γιατί έχω μία ψωλάρα σαν κανόνι και πρέπει να μπω και εγώ στην ομάδα των ψωλαράδων! Έλα λέμεεεεεεε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παιδιά καλησπέρα! είμαι  τ ε λ ε ί ω ς  φ λ ώ ρ ο ς  σας παρακαλώ να με κάνετε αρσενικό,μάγκα! Nα δέρνω! να μην τις τρώω! Nα ανοίγω κεφάλια αλλόθρησκων και μετά να πηγαίνω για τάβλι και να γελάω!!! Σαν τον δωρητή ας πούμε! Δωρητή θέλω να γίνω μάγκας σαν και σένα φιλαράκι! Nα με φοβούνται!!!Πες μου τα μυστικά σου! Mικρό τσουτσούνι; Kακοποιημένο ανήλικο; Έλα λέγε!!!! Γιατί έχω μία ψωλάρα σαν κανόνι και πρέπει να μπω και εγώ στην ομάδα των ψωλαράδων! Έλα λέμεεεεεεε
ποιος σου μιλησε?ειπα εγω οτι ανοιγω κεφαλια?παντως αν θες το κωλαρακι σου,στο ανοιγω
μην ασχολεισαι μαζι μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom