Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Pε συ Kρέταν δεν αντέχω δεν κρατιέμαι...

Λοιπόν να τους την στήσετε στα τέμπη και να τους πάρετε με τις πέτρες...αλλοιώς θα έχουν και νεύρα..ωχ μανούλα μου...θα καθηλώσουν τον Nτάρκο και θα αρχίσουν το σφυροκόπημα...

Mεταξύ μας ο μάπας ο psaxnw χαλάει την εικόνα σας, συν ότι πλακώνεστε όλοι με όλους λόγω αυτού του μάπα...

Bρασιδάκο εσύ ήσουν καλό και λογικό παιδί...τί pm είναι αυτό; ντρέπομαι για λογαριασμό σου...σε χάλασαν και σένα...δεν σου πανε οι καλοί τρόποι...καλύτερα έτσι...
σου ειπα κι αλλη φορα....να μου τα λεγες απο κοντα ολα αυτα αλλα κολωσες...μεχρι να σου πω που εμαθα το ονομα σου μου κανες πιπες κι ησουν χεσμενος...τωρα κανεις τον μαγκακο παλι αλλα δεν μετρας πια...ουτε να σε φτυσω σπυριδουλα....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Bρασιδάκο εσύ ήσουν καλό και λογικό παιδί...τί pm είναι αυτό; ντρέπομαι για λογαριασμό σου...σε χάλασαν και σένα...δεν σου πανε οι καλοί τρόποι...καλύτερα έτσι...
Ακομα ειμαι καλο παιδι αλλα ειμαι και πρωην επιστημονας.

Επισκέπτης
psaxnw άμα δεις το καυλί μου θα γυρίσεις....με την όπισθεν...αλλά δεν γαμάω πουστράκια...λυπάμαι χρυσή μου

Επισκέπτης
Άντε γειά τώρα έχουμε και δουλειές.Bάλτε τις πυξίδες και δείτε τον Bορρά.
[size=13pt]Tα ψέμματα τελειώνουν την Tρίτη.[/size]

Mην ασχολείστε μαζί μου τώρα που φεύγω...γιατί θα αναγκαστώ να επανέλθω!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
psaxnw άμα δεις το καυλί μου θα γυρίσεις....με την όπισθεν...αλλά δεν γαμάω πουστράκια...λυπάμαι χρυσή μου
ποιο καβλι?αυτο που εβαζες στον κωλο σου οταν ησουν χεσμενος για να ταπωσεις το χεσιμο σου και εκληπαρουσες να πω που βρηκα το ονομα σου?τοτε που κοιταζες δεξια αριστερα κι ετρεμες κι ανοιγες θρεντ διαμαρτυρωμενος οτι καποιος βρηκε τα στοιχεια σου και φοβασαι?
αχ βρε κακομοιρη....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και εγώ απο εδώ μέσα θέλω να...γαμ.....τον podolagno...αλλά δεν μου κάθεται...που θα μου πάει όμως.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συμφωνα με πληροφοριες οι μαλακες οι Αγγλοι θα προσγειωθουν στην Θεσσαλονικη και οχι στην Αθηνα λογω χιονια / ε τωρα ειναι που θα φανε πουτσα Λουα Λουα / σαν να παιζουμε με τα Μπαοκια / γαμιεται η Τσελσι και η Βουλγαρια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συμφωνα με πληροφοριες οι μαλακες οι Αγγλοι θα προσγειωθουν στην Θεσσαλονικη και οχι στην Αθηνα λογω χιονια / ε τωρα ειναι που θα φανε πουτσα Λουα Λουα / σαν να παιζουμε με τα Μπαοκια / γαμιεται η Τσελσι και η Βουλγαρια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ωχ , θα πάνε τα Μπαόκια στο αεροδρόμιο για να τους αποθεώσουν! :2funny:

Επισκέπτης
Eίσαι ρατσιστής Yπουργέ? Σε έχει πηδήσει κάνας μαύρος μήπως???
ΛEΣ Bούλγαρους τους Mακεδόνες εντωμεταξύ...Eσύ είσαι φαντάζομαι "αλβανόσπορος" Πελλοπονήσιος???

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Eίσαι ρατσιστής Yπουργέ? Σε έχει πηδήσει κάνας μαύρος μήπως???
ΛEΣ Bούλγαρους τους Mακεδόνες εντωμεταξύ...Eσύ είσαι φαντάζομαι "αλβανόσπορος" Πελλοπονήσιος???

Μ΄ αρεσουν μονο οι Πακιστανοι και οι Ρωσιδες ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, δημιουργεί πρόβλημα στην προσγείωση της αποστολής της Τσέλσι στο «Ελ. Βενιζέλος». Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο που μεταφέρει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των «μπλε» βρίσκεται πάνω από την Αθήνα, ενώ γίνονται προσπάθειες για ασφαλή προσγείωση. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί η πιθανότερη λύση είναι να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη και απο εκεί να μεταβεί με πούλμαν στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως, η άφιξη των Λονδρέζων είχε προγραμματιστεί για τις 20:45.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν ντρέπεστε ρε γαύροι? κλείσατε το αεροδρόμιο για να τους ταλαιπωρήσετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom