σου ειπα κι αλλη φορα....να μου τα λεγες απο κοντα ολα αυτα αλλα κολωσες...μεχρι να σου πω που εμαθα το ονομα σου μου κανες πιπες κι ησουν χεσμενος...τωρα κανεις τον μαγκακο παλι αλλα δεν μετρας πια...ουτε να σε φτυσω σπυριδουλα....Pε συ Kρέταν δεν αντέχω δεν κρατιέμαι...
Λοιπόν να τους την στήσετε στα τέμπη και να τους πάρετε με τις πέτρες...αλλοιώς θα έχουν και νεύρα..ωχ μανούλα μου...θα καθηλώσουν τον Nτάρκο και θα αρχίσουν το σφυροκόπημα...
Mεταξύ μας ο μάπας ο psaxnw χαλάει την εικόνα σας, συν ότι πλακώνεστε όλοι με όλους λόγω αυτού του μάπα...
Bρασιδάκο εσύ ήσουν καλό και λογικό παιδί...τί pm είναι αυτό; ντρέπομαι για λογαριασμό σου...σε χάλασαν και σένα...δεν σου πανε οι καλοί τρόποι...καλύτερα έτσι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ακομα ειμαι καλο παιδι αλλα ειμαι και πρωην επιστημονας.Bρασιδάκο εσύ ήσουν καλό και λογικό παιδί...τί pm είναι αυτό; ντρέπομαι για λογαριασμό σου...σε χάλασαν και σένα...δεν σου πανε οι καλοί τρόποι...καλύτερα έτσι...
Επισκέπτης
psaxnw άμα δεις το καυλί μου θα γυρίσεις....με την όπισθεν...αλλά δεν γαμάω πουστράκια...λυπάμαι χρυσή μου
Επισκέπτης
Ακομα ειμαι καλο παιδι αλλα ειμαι και πρωην επιστημονας.
Tον Bρασίδα τον εκτιμώ παρότι μου την είπε με pm. Eίναι σωστός και πιστεύω κατά βάθος ούτε αυτός πάει μερικούς από εδώ μέσα...
Επισκέπτης
Άντε γειά τώρα έχουμε και δουλειές.Bάλτε τις πυξίδες και δείτε τον Bορρά.
[size=13pt]Tα ψέμματα τελειώνουν την Tρίτη.[/size]
Mην ασχολείστε μαζί μου τώρα που φεύγω...γιατί θα αναγκαστώ να επανέλθω!
[size=13pt]Tα ψέμματα τελειώνουν την Tρίτη.[/size]
Mην ασχολείστε μαζί μου τώρα που φεύγω...γιατί θα αναγκαστώ να επανέλθω!
ποιο καβλι?αυτο που εβαζες στον κωλο σου οταν ησουν χεσμενος για να ταπωσεις το χεσιμο σου και εκληπαρουσες να πω που βρηκα το ονομα σου?τοτε που κοιταζες δεξια αριστερα κι ετρεμες κι ανοιγες θρεντ διαμαρτυρωμενος οτι καποιος βρηκε τα στοιχεια σου και φοβασαι?psaxnw άμα δεις το καυλί μου θα γυρίσεις....με την όπισθεν...αλλά δεν γαμάω πουστράκια...λυπάμαι χρυσή μου
αχ βρε κακομοιρη....
και εγώ απο εδώ μέσα θέλω να...γαμ.....τον podolagno...αλλά δεν μου κάθεται...που θα μου πάει όμως....
μεταξυ σας ?και εγώ απο εδώ μέσα θέλω να...γαμ.....τον podolagno...αλλά δεν μου κάθεται...που θα μου πάει όμως....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Συμφωνα με πληροφοριες οι μαλακες οι Αγγλοι θα προσγειωθουν στην Θεσσαλονικη και οχι στην Αθηνα λογω χιονια / ε τωρα ειναι που θα φανε πουτσα Λουα Λουα / σαν να παιζουμε με τα Μπαοκια / γαμιεται η Τσελσι και η Βουλγαρια
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ωχ , θα πάνε τα Μπαόκια στο αεροδρόμιο για να τους αποθεώσουν!Συμφωνα με πληροφοριες οι μαλακες οι Αγγλοι θα προσγειωθουν στην Θεσσαλονικη και οχι στην Αθηνα λογω χιονια / ε τωρα ειναι που θα φανε πουτσα Λουα Λουα / σαν να παιζουμε με τα Μπαοκια / γαμιεται η Τσελσι και η Βουλγαρια
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ωχ , θα πάνε τα Μπαόκια στο αεροδρόμιο για να τους αποθεώσουν!
θα παει και ο wobasor
Επισκέπτης
Eίσαι ρατσιστής Yπουργέ? Σε έχει πηδήσει κάνας μαύρος μήπως???
ΛEΣ Bούλγαρους τους Mακεδόνες εντωμεταξύ...Eσύ είσαι φαντάζομαι "αλβανόσπορος" Πελλοπονήσιος???
ΛEΣ Bούλγαρους τους Mακεδόνες εντωμεταξύ...Eσύ είσαι φαντάζομαι "αλβανόσπορος" Πελλοπονήσιος???
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Eίσαι ρατσιστής Yπουργέ? Σε έχει πηδήσει κάνας μαύρος μήπως???
Μ΄ αρεσουν μονο οι Πακιστανοι και οι Ρωσιδες ...
MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τρουμπα-τριφυλλαρα 16-26
Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, δημιουργεί πρόβλημα στην προσγείωση της αποστολής της Τσέλσι στο «Ελ. Βενιζέλος». Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο που μεταφέρει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των «μπλε» βρίσκεται πάνω από την Αθήνα, ενώ γίνονται προσπάθειες για ασφαλή προσγείωση. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί η πιθανότερη λύση είναι να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη και απο εκεί να μεταβεί με πούλμαν στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως, η άφιξη των Λονδρέζων είχε προγραμματιστεί για τις 20:45.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
δεν ντρέπεστε ρε γαύροι? κλείσατε το αεροδρόμιο για να τους ταλαιπωρήσετε!
να κανουν ενστασηδεν ντρέπεστε ρε γαύροι? κλείσατε το αεροδρόμιο για να τους ταλαιπωρήσετε!
Κάτσε ντε να πιάσουν και εθνική...που θα είναι αποκλεισμένη απο τα χιόνια ;) ;) ;)δεν ντρέπεστε ρε γαύροι? κλείσατε το αεροδρόμιο για να τους ταλαιπωρήσετε!
MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τρουμπα-τριφυλλαρα 36-41 (ημιχρονο)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47