παντού έφτασε η χάρη της....τσιρλίντερ της Ευρώπης
Όξω μωρή βουλγάρα που θα πεις για τις μάνες μας, σιχαμένη πατσαβούρα
παντού έφτασε η χάρη της....τσιρλίντερ της Ευρώπης
Ναι οι μικρές ομάδες σφαγιάζονται, αλλά βάζουν και κανένα γκολ αραιά και που.....εγω κανω οση υπομονη θες.......οι μικρες ομαδες ομως που σφαγιαζονται καθε κυριακη απο τον θρυλο χανουν πολυτιμους βαθμους...για πες το λοιπον σε αυτους και εκει παιξτο μαγκας....
sonyp900 να αρχισουμε και εμεις της χριστοπαναγιες πισω απο το πληκτρολογιο η να δωσουμε κανα ραντεβουδακι με τους γαμιαδες του σαιτ να δουμε απο κοντα ποσο την εχουνε.
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπουτανα ευρωπαικη γουσταρει πρασινη ψωλη γεννηθηκε
στον πειραια απο πατερα ψωλαρα μεσσαρης ηταν το ονομα του ψωλη δεν υπηρχε σαν τη δικια του πριν απ τουσ ναυτες ηταν αυτος που τους γαμουσε σαν παλαβος
καλός λεβέντης είσαι κι εσύ...πουτανα ευρωπαικη γουσταρει πρασινη ψωλη γεννηθηκε
στον πειραια απο πατερα ψωλαρα μεσσαρης ηταν το ονομα του ψωλη δεν υπηρχε σαν τη δικια του πριν απ τουσ ναυτες ηταν αυτος που τους γαμουσε σαν παλαβος
ειναι απ'αυτους του πληκτρολογιου.νεο φαινομενο.καλός λεβέντης είσαι κι εσύ...
Δεν βλεπεις τον sonyp900 την παιζει.Να ρωτήσω κάτι; οι μοντς βλέπουν τι γίνεται ή τον παίζουν;;;;;
Ναι οι μικρές ομάδες σφαγιάζονται, αλλά βάζουν και κανένα γκολ αραιά και που.....
Την χειρότερη επίθεση έχει ο Εργοτέλης, και τώρα θυμήθηκε να πάρει παίκτες και να παίξει ποδόσφαιρο. Φλεβάρη μήνα, με λιγότερες απο 10 αγωνιστικές.
Έχει κι άλλη όψη η σφαγή που λές.
πουτανα ευρωπαικη γουσταρει πρασινη ψωλη γεννηθηκε
το επειχιραμα σου ειναι πραγματικα καταπληκτικο!!κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δεν είμαι ούτε γαύρος,ούτε βάζελος,ούτε χανούμι...και ίσως η ομάδα μου είναι η πιο σφαγμένη και αδικημένη απ'όλες,αλλά όταν βλέπω κάτι τέτοιους μου γυρίζουν τα άντερα ανάποδα...!!!!ειναι απ'αυτους του πληκτρολογιου.νεο φαινομενο.
ενας αυτος,ενας ο βαγγελης κ ενας ο βουλγαρος που βριζει μανες.
πεσε κατω κ κλαψε λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετο επειχιραμα σου ειναι πραγματικα καταπληκτικο!!
4 - 0
τέλος
Σε πόνεσε βαζελάκο ε;;;; 4 φάγατε αδελφέ.. άστο μη μιλάς καλύτερα
για δωσε και την επεξηγηση..πουτανα ευρωπαικη γουσταρει πρασινη ψωλη γεννηθηκε
Δεν είμαι ούτε γαύρος,ούτε βάζελος,ούτε χανούμι...και ίσως η ομάδα μου η πιο σφαγμένη και αδικημένη απ'όλες,αλλά όταν βλέπω κάτι τέτοιους μου γυρίζουν τα άντερα ανάποδα...!!!!