Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ευχαριστω θεε μου που με εκανες αεκ!!!!η ντροπη της χωρας εδρασε!!!τι εχετε να πειτε ρε?με τους 2 τελευταιους εχετε μια ητα και μια πετσινη νικη!!πανυγιριστε ρε!!ντροπη της χωρας!!
γιατι ηταν πετσινη η νικη ρε βλακα ? το πεναλτυ(νικητηριο) ηταν κανονικο,μπας κ δεν βλεπεις καλα?
κλαψε για την ομαδουλα σου κ ασε μας στην καβλα μας.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Γιώργος Σταθόπουλος...καθάρισε για τον θρήνο...εξασφάλισε τα παιδιά και τα εγγόνια του...
Βρε άσχετε άντε τράβα καμία τσάρκα να σε φυσίξει και ο παγωμένος αέρας του χιονιά μήπως συνέλθεις καθόλου δεύτερε ή τρίτε ή τέταρτε κτλ... :headbang2:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
το σημερινο παιχνιδι δειχει ενα πραγμα,οτι στο ματς με την τσελσι θα δουμε τον οσφπ του τσαμπιονς λιγκ που ξερουμε.ξερετε ποιον οι αλλοθρησκοι,αυτον που σας πεταξε 4αρα στον ενα πελατη κ 1 στον αλλο συν το κλαμα απο τις ομαδες σας.(βερντερ,λατσιο,ρεαλ)!

οσο για τον βουλγαρο που μου εμαθε κ την τσελσι εχω να του προτεινω να πεθανει παραδιπλα γιατι βρωμισε το πτωμα του.

**τα εχουμε ξαναπει,ο οσφπ να νικαει κ οι αλλοι να πανε να γαμηθουν.εδω η λιβερπουλ εχασε απ'τους ανυπαρκτους σημερα λογω του τσαμπιονς λιγκ κ αποκλειστηκε και απ'το κυπελλο.τι ψαχνουμε να βρουμε.τα λεφτα ειναι το παν κ οχι το ποδοσφαιρο,οποτε κ εργοτελη ανασταινουμε. ;)
το ολυμπιακακι του τσαμπιονς λιγκ που ξερουμε!!!δηλαδη της 7αρας και της 5αρας!!!μπραβο θα πεσει γελιο!!εχεις δικιο φιλε!!

Επισκέπτης
εισαι η πουτανα ολης της ευρωπαικης ενωσης και αυτο δεν αλλαζει απο τη μια στιγμη στην αλλη δυστυχως
πουτανα εισαι εσυ,οχι μονο ολης της ευρωπαικης ενωσης αλλα παγκοσμιως.
ξεκινα απ'την ελλαδιτσα,που μονο τα δικα μου τσιμπουκια σου φτανουν για ολη τη ζωη.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Κριμα δεν λες τιποτα μου κοπηκε η ορεξη απο την στενοχωρια. :2funny:
Κανει κρυο ρε θελετε να παθουν καμια πνευμονια και να μην μπορουν να παιξουν με την Τσελσι.
σωστά...δεν το σκέφτηκα αυτό βρασίδος.....ψώφο κάνει....και τα παιδιά απο την αργεντιν'ή δεξν είναι μαθημένα......α ρε..τσουλί που σου χρειάζεται.....λαμόγιο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ΘΡΥΛΕ πάμε γερά πρωτάθλημα ξανά :rockon: :rockon: :rockon: 

οι βαζελοχανουμομπουγάτσες να κάτσουν στα αυγά τους και να μας κοιτάζουν να παίζουμε στο Τσάμπιονς και να παίρνουμε πρωταθλήματα, εμείς όχι αυτοί, ο Ολυμπιακός κανείς άλλος  :rockon: :rockon:

και αν δεν γουστάρετε να τα ακούτε αντε γεια και γράψτε στα θέματα για τις ομάδες σας. Όοοοοξω ρε  :2funny:

Επισκέπτης
το ολυμπιακακι του τσαμπιονς λιγκ που ξερουμε!!!δηλαδη της 7αρας και της 5αρας!!!μπραβο θα πεσει γελιο!!εχεις δικιο φιλε!!
καλα εσυ ψαχνεσαι αλλα βαριεμαι να παιξω μαζι σου.αντε πληρωσε τον μιστερ μονοπολη κ ελα να τα ξαναπουμε.αντε κερδισε την χεταφε,το χωριουδακι της ισπανιας κ μετα ελα να μας μιλησεις.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
γιατι ηταν πετσινη η νικη ρε βλακα ? το πεναλτυ(νικητηριο) ηταν κανονικο,μπας κ δεν βλεπεις καλα?
οταν δηλαδη ο παιχτης διωχνει την μπαλα και μετα ο αλλος πεφτει πανω του,για σενα ειναι πεναλτυ..παλι συνεχιζεται δηλαδη..για την αποβολη του ζεβλακοφ τι εχετε να πειτε ρε ντροπη της χωρας?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

βέβαια, καθαρότατο το πέναλτυ. κι αύριο βράδυ ο Βαρούχας θα πει: ''είναι πέναλτυ, διότι παρόλο που βρίσκει την μπάλα, βρίσκει και τα πόδια του παίχτη και δεν τον αφήνει να συνεχίσει''. ενώ σε άλλες περιπτώσεις λέει: ''δεν είναι πέναλτυ, διότι ο αμυντικός βρίσκει την μπάλα κι ο επιθετικός με τη φόρα που έχει, πέφτει πάνω στα πόδια του αμυντικού''

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
καλα εσυ ψαχνεσαι αλλα βαριεμαι να παιξω μαζι σου.αντε πληρωσε τον μιστερ μονοπολη κ ελα να τα ξαναπουμε.αντε κερδισε την χεταφε,το χωριουδακι της ισπανιας κ μετα ελα να μας μιλησεις.
χωριουδακι που η ομαδα του αξιζει 3 φορες οσο το ολυμπιακακι..

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
εισαι η πουτανα ολης της ευρωπαικης ενωσης και αυτο δεν αλλαζει απο τη μια στιγμη στην αλλη δυστυχως

Δηλαδή εσείς έχετε μεγαλύτερη πορεία στο Τσαμπιονς;;;; Κάθε χρόνο έχετε κουραστεί να παίζεται στο Τσάμπιονς ε;;;;  Τι μαλακίες ακούμε θεέ μου;;;;  Όοοοοξω ρε...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ευχαριστω θεε μου που με εκανες αεκ!!!!η ντροπη της χωρας εδρασε!!!τι εχετε να πειτε ρε?με τους 2 τελευταιους εχετε μια ητα και μια πετσινη νικη!!πανυγιριστε ρε!!ντροπη της χωρας!!
Αεκ γερα πρωταθλημα ξανα. :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι να σας βλεπουμε να κλαιτε. :2funny: :2funny:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
βέβαια, καθαρότατο το πέναλτυ. κι αύριο βράδυ ο Βαρούχας θα πει: ''είναι πέναλτυ, διότι παρόλο που βρίσκει την μπάλα, βρίσκει και τα πόδια του παίχτη και δεν τον αφήνει να συνεχίσει''. ενώ σε άλλες περιπτώσεις λέει: ''δεν είναι πέναλτυ, διότι ο αμυντικός βρίσκει την μπάλα κι ο επιθετικός με τη φόρα που έχει, πέφτει πάνω στα πόδια του αμυντικού''
σωστος ο παιχτης.οπως παντα αυτο θα γινει

Επισκέπτης
οταν δηλαδη ο παιχτης διωχνει την μπαλα και μετα ο αλλος πεφτει πανω του,για σενα ειναι πεναλτυ..παλι συνεχιζεται δηλαδη..για την αποβολη του ζεβλακοφ τι εχετε να πειτε ρε ντροπη της χωρας?
επειδη δεν γουσταρω να μπω στο παιχνιδι σου.

θα σου πω ενα πραγμα μονο.

ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΖΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΜΕ.
Με πετσινα πεναλτυ,με οφσαιντ,με στημενα παιχνιδια,με...με...με...με....
ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ Κ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΒΛΙ ΜΑΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ.

Κλαψε πελατη.κλαψε αιωνιε τελευταιε κ ανυπαρκτε.

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
χωριουδακι που η ομαδα του αξιζει 3 φορες οσο το ολυμπιακακι..

Σας πονάει ο Θρύλος ε;;; Δεν μου λες από πότε έχεις να πάρεις πρωτάθλημα ξέρεις;;;;; Γυρίστε ρε στο θέμα της ομάδας σας. Όοοοξω ρε...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες υπαρχει και το θρεντ Διεθνης Αμνηστια τα παραπονα σας εκει.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σας πονάει ο Θρύλος ε;;; Δεν μου λες από πότε έχεις να πάρεις πρωτάθλημα ξέρεις;;;;; Γυρίστε ρε στο θέμα της ομάδας σας. Όοοοξω ρε...
ο θρυλος????ποιος θρυλος ρε μπουλη?αυτο η κακομοιρια για εσας ειναι θρυλος?και 200 χρονια να κανει να παρει πρωταθλημα η αεκ,στα αρχιδια μας.παντα θα ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο την μικρουλα ολυμπιακουλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom