You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εσυ ρε μονιμως κομπλεξικε μπουγατσα αποτυχημενε κοψε τους χαρακτηρισμους...τον εργοτέλη με πέναλτυ ρε ανύπαρκτοι,ρε αποβράσματα της κοινωνίας
ο μπελουτσι ειναι απλα τραγικος προς το παρων....
Άξεστε χωριάτη το παρόν γράφεται με όμικρον....
κι ακούς Μίχο και Τσώχο και σου έρχεται να ξερνάς...
ο οχετός της Τρούμπας σε όλο του το ελεεινό μεγαλείο...
καραβλαχε σαλλλονικιε μην μου κανεις μαθημα να χαρεις....μαθετε πρωτα τον προφορικο λογο εσεις και μετα μας λες για τον γραπτοΆξεστε χωριάτη το παρόν γράφεται με όμικρον....
κι ακούς Μίχο και Τσώχο και σου έρχεται να ξερνάς...
ο οχετός της Τρούμπας σε όλο του το ελεεινό μεγαλείο...
Για μιχο και τσωχο συμφωνω....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
κρίμα να μην πάρει ο Εργοτέλης βαθμό σήμερα
Επισκέπτης
το σημερινο παιχνιδι δειχει ενα πραγμα,οτι στο ματς με την τσελσι θα δουμε τον οσφπ του τσαμπιονς λιγκ που ξερουμε.ξερετε ποιον οι αλλοθρησκοι,αυτον που σας πεταξε 4αρα στον ενα πελατη κ 1 στον αλλο συν το κλαμα απο τις ομαδες σας.(βερντερ,λατσιο,ρεαλ)!
οσο για τον βουλγαρο που μου εμαθε κ την τσελσι εχω να του προτεινω να πεθανει παραδιπλα γιατι βρωμισε το πτωμα του.
**τα εχουμε ξαναπει,ο οσφπ να νικαει κ οι αλλοι να πανε να γαμηθουν.εδω η λιβερπουλ εχασε απ'τους ανυπαρκτους σημερα λογω του τσαμπιονς λιγκ κ αποκλειστηκε και απ'το κυπελλο.τι ψαχνουμε να βρουμε.τα λεφτα ειναι το παν κ οχι το ποδοσφαιρο,οποτε κ εργοτελη ανασταινουμε. ;)
οσο για τον βουλγαρο που μου εμαθε κ την τσελσι εχω να του προτεινω να πεθανει παραδιπλα γιατι βρωμισε το πτωμα του.
**τα εχουμε ξαναπει,ο οσφπ να νικαει κ οι αλλοι να πανε να γαμηθουν.εδω η λιβερπουλ εχασε απ'τους ανυπαρκτους σημερα λογω του τσαμπιονς λιγκ κ αποκλειστηκε και απ'το κυπελλο.τι ψαχνουμε να βρουμε.τα λεφτα ειναι το παν κ οχι το ποδοσφαιρο,οποτε κ εργοτελη ανασταινουμε. ;)
Κριμα δεν λες τιποτα μου κοπηκε η ορεξη απο την στενοχωρια.
Κανει κρυο ρε θελετε να παθουν καμια πνευμονια και να μην μπορουν να παιξουν με την Τσελσι.ούτε τις σωστές καθυστερήσεις δεν κράτησε το μαύρο λαμόγιο....καλά βρε..και με τον εργοτέλη....έλεος...σαν και εμάς καταντήσατε.....
MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εισαι η πουτανα ολης της ευρωπαικης ενωσης και αυτο δεν αλλαζει απο τη μια στιγμη στην αλλη δυστυχως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις