Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο θρυλος????ποιος θρυλος ρε μπουλη?αυτο η κακομοιρια για εσας ειναι θρυλος?και 200 χρονια να κανει να παρει πρωταθλημα η αεκ,στα αρχιδια μας.παντα θα ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο την μικρουλα ολυμπιακουλα..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μεγαλη ομαδα το αεκακι ? απο που ? απ'τις πολλες ψωλες ? σιγουρα. γιατι απο κουπες τιποτα.απο διακρισεις,τιποτα.μια ζωη ανυπαρκτοι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
...... ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΜΕ.
Με πετσινα πεναλτυ,με οφσαιντ,με στημενα παιχνιδια,με...με...με...με....
........

σ' αυτό το thread γράφονται μεγάλες αλήθειες τελικά

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δυστυχως ντρεπομαι όχι που ειμαι ολυμπιακος,αλλα γιατι η πλειοψηφια των ελληνων υποστηριζουν αυτην την ομαδα,δηλ.ολοι γουσταρουμε την ευκολια με οποιο τιμημα....το ευκολο χρημα,την ευκολη δουλεια κλπ....πραγματικα ειναι εμετικο σημερα να υποστηριζεις την ομαδα αυτη,την ομαδα της απατης και της αποσαρθρωσης του ποδοσφαιρου τα τελευταια 12 χρονια(παλαιοτερα τον ρολο αυτο τον επαιξε ο παναθηναικος και λιγοτερο η ΑΕΚ).Ειναι φαινομενο της εποχης μας να υποστηριζουμε αυτον που εχει το πανω χερι ασχετως με το πως το καταφερνει,ειναι τραγικο να σκεφτομαστε ετσι μαγκες,ειναι τραγικο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παρακαλούνται όλα τα κόκκινα αδέρφια όπως αφήσουν τους ανύπαρκτους λαλαλαλαλαλαλαμπουγατσοκιμάδες και πρασινοτραβέληδες να εκδηλωθούν ελεύθερα.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
[move]Ξεμείναμε απο χαρτομάντηλα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/move]

Επισκέπτης
σ' αυτό το thread γράφονται μεγάλες αλήθειες τελικά
ετσι,εγω γουσταρω περισσοτερο να σας γαζωνουμε με μουφες.σας ποναει περισσοτερο κ το απολαμβανω.

κλαψτε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

τα χαρτομαντηλα μου να προτιμησετε μονο,γιατι ο πλεζουρ δεν εχει αποθεμα πλεον.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μεγαλη ομαδα το αεκακι ? απο που ? απ'τις πολλες ψωλες ? σιγουρα. γιατι απο κουπες τιποτα.απο διακρισεις,τιποτα.μια ζωη ανυπαρκτοι.
τετοιες διακρισεις κουκλα μου σαν την σημερινη,τις αφηνουμε για εσας,και τις λασπωμενες κουπες,εμεις γουσταρουμε να παιζουμε,αν αξιζουμε να κερδαμε,αν δεν αξιζουμε να χανουμε απο μικρες ομαδες,οπως με την λαρισα,με το ολυμπιακακι,με τον πανιωνιο..δεν γουσταρω να κερδιζω ετσι οπως η οσφπουλα,και μακαρι να μην συμβει ποτε

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ο ΘΡΥΛΟΣ ήταν ο γνωστός θΡΥΛΟΣ φέτος πριν από ευρωπαικό παιχνίδι. Κρατάμε το 3ποντο και ελπίζουμε ότι την Τρίτη θα είναι ο γνωστός ΘΡΥΛΟΣ της Ευρώπης. :rockon:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
:jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• rompa.jpg
    rompa.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 17

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
δυστυχως ντρεπομαι όχι που ειμαι ολυμπιακος,αλλα γιατι η πλειοψηφια των ελληνων υποστηριζουν αυτην την ομαδα,δηλ.ολοι γουσταρουμε την ευκολια με οποιο τιμημα....το ευκολο χρημα,την ευκολη δουλεια κλπ....πραγματικα ειναι εμετικο σημερα να υποστηριζεις την ομαδα αυτη,την ομαδα της απατης και της αποσαρθρωσης του ποδοσφαιρου τα τελευταια 12 χρονια(παλαιοτερα τον ρολο αυτο τον επαιξε ο παναθηναικος και λιγοτερο η ΑΕΚ).Ειναι φαινομενο της εποχης μας να υποστηριζουμε αυτον που εχει το πανω χερι ασχετως με το πως το καταφερνει,ειναι τραγικο να σκεφτομαστε ετσι μαγκες,ειναι τραγικο.
Έλα ρε Βάσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και το ξέρεις.

Κάνε λίγο υπομονή να παίξουμε με την ΑΕΚ και εκεί θα δείς τι εστί Κοκκαλόχουντα.....

Υπομονή βρε αδερφέ, υπομονή.......

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ο θρυλος????ποιος θρυλος ρε μπουλη?αυτο η κακομοιρια για εσας ειναι θρυλος?και 200 χρονια να κανει να παρει πρωταθλημα η αεκ,στα αρχιδια μας.παντα θα ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο την μικρουλα ολυμπιακουλα..

Ρε πάτε καλά;; δηλαδή η Αεκ φέτος παίζει καλή μπάλα;;; Το γαύρο με τη βρέντερ, τη λάτσιο, το βάζελο κτλ τον είδες;;; πες μου πότε η Αέκ έπαιξε φέτος καλύτερη μπάλα. Τι ακούμε ρε παιδιά;;;

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παρακαλούνται όλα τα κόκκινα αδέρφια πουστρακια όπως αφήσουν τους ανύπαρκτους λαλαλαλαλαλαλαμπουγατσοκιμάδες και πρασινοτραβέληδες να εκδηλωθούν ελεύθερα.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
[move]Ξεμείναμε απο δονητες ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/move]
χαχαχα!!μπραβο γαυρουλη,εχεις δικιο!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παντού έφτασε η χάρη της....τσιρλίντερ της Ευρώπης

Συνημμένα

• partizan_red_star_2007_thumb.jpg
    partizan_red_star_2007_thumb.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 18

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο ΘΡΥΛΟΣ ήταν ο γνωστός θΡΥΛΟΣ φέτος πριν από ευρωπαικό παιχνίδι. Κρατάμε το 3ποντο και ελπίζουμε ότι την Τρίτη θα είναι ο γνωστός ΘΡΥΛΟΣ της Ευρώπης. :rockon:

να παρακαλάς να ΜΗΝ είναι ο ΓΝΩΣΤΟΣ θρύλος της Ευρώπης.  :tooth:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έλα ρε Βάσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και το ξέρεις.

Κάνε λίγο υπομονή να παίξουμε με την ΑΕΚ και εκεί θα δείς τι εστί Κοκκαλόχουντα.....

Υπομονή βρε αδερφέ, υπομονή.......

εγω κανω οση υπομονη θες.......οι μικρες ομαδες ομως που σφαγιαζονται καθε κυριακη απο τον θρυλο χανουν πολυτιμους βαθμους...για πες το λοιπον σε αυτους και εκει παιξτο μαγκας....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
[move][size=18pt]Π Ι Κ Ρ Α[/size]
                    [size=18pt]Κ Λ Α Μ Α[/size][/move]

[size=20pt]ΦΕΡΤΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΥΛΑ[/size]

Βγητε εξω ανυπαρκτοι να δειτε ασπρη μερα. :2funny: :2funny: :2funny:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε πάτε καλά;; δηλαδή η Αεκ φέτος παίζει καλή μπάλα;;; Το γαύρο με τη βρέντερ, τη λάτσιο, το βάζελο κτλ τον είδες;;; πες μου πότε η Αέκ έπαιξε φέτος καλύτερη μπάλα. Τι ακούμε ρε παιδιά;;;
οχι δεν επαιξε καλή μπαλα.μεχρι τωρα ομως επαιζε  καλυτερη μπαλα.τωρα εχει πεσει.και με εσας πολυ καλυτερη ηταν,δεν πιστευω να μην ειδες τον αγωνα..οταν δεν παιζει ομως χανει,και πολυ σωστα κατα την γνωμη μου.οταν ομως οι αλλοι δεν παιζουν,πρεπει να κερδισουν με καποιον τροπο...το λεγομενο ανθρωπινο λαθος..

Επισκέπτης
οχι δεν επαιξε καλή μπαλα.μεχρι τωρα ομως επαιζε  καλυτερη μπαλα.τωρα εχει πεσει.και με εσας πολυ καλυτερη ηταν,δεν πιστευω να μην ειδες τον αγωνα..οταν δεν παιζει ομως χανει,και πολυ σωστα κατα την γνωμη μου.οταν ομως οι αλλοι δεν παιζουν,πρεπει να κερδισουν με καποιον τροπο...το λεγομενο ανθρωπινο λαθος..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom