MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το συνολο 493 μιας και μιλαμε για κουπες
ωχχχ, ποστάρει κι ο Τσουκαλάς εδώ???
ευχαριστω. δε σε ειδα στο κοινο και θα εχεις συνεπειες. βασικα οχι απο μενα, αλλα με πιεζουν..
..ξερεις πως ειναι αυτα....
Aυτό με το θαλάσσιο σκί και το μπιλιάρδο τι το ήθελες?το συνολο 493 μιας και μιλαμε για κουπες
οταν μαθετε να μιλατε,θα φευγει κ ο τσουκαλας.
δεν μας λες κ το δικο σου επωνυμο ????
τουλαχιστον αυτοs εχει τα @@ να λεει το δικο του,εσυ ειπες τη μαλακια σου ? εισαι χαρουμενος τωρα ?
cornholio, ηρεμησε αγορι μου. πηγαινε σε κανενα μασατζιδικο..ζήσε με τις αναμνήσεις σου ξοφλημένη Βουλγάρα νερόκοτα.΄
δεν ξερεις ποιος ειμαι.οποτε μην το συνεχιζουμε.εισαι λαθος.όπα ρε γίγαντα. γιατί εσύ είπες το δικό σου επώνυμο? ή είσαι αλήθεια ο Τσουκαλάς?
δεν ξερεις ποιος ειμαι.οποτε μην το συνεχιζουμε.εισαι λαθος.
τελος ειπαμε.αφου δεν καταλαβαινετε γιατι το παλευετε να συνενοηθουμε ?είμαι λάθος επειδή είπα ότι είσαι ο Τσουκαλάς? και γιατί να προσβληθείς απ' αυτό? μια χαρά λεβέντης είναι ο Τσουκαλάς
μην αντιγραφεις πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.γαυροι σας φτυνουν και σεις νομιζετε οτι βρεχει
τελος ειπαμε.αφου δεν καταλαβαινετε γιατι το παλευετε να συνενοηθουμε ?
αφηστε το να παει να γαμηθει.γραφτε τις μαλακιες σας να σας γραφουμε στα παπαρια μας κ θα ειμαστε ολοι ωραιοι.μιλανε ολοι,μιλανε κ οι αιωνια δευτεροι κ τριτοι αλλα κ οι εκτος συνορων.
Καλά...τί γίνεται εδώ μέσα ρε????Για το παιχνίδι πολύ κακή η ομάδα....το κέντρο πολύ χάλια και ο μόνος που διακρίθηκε ήταν ο Γκαλέτι....μπράβο στο κόσμο που πήγε σήμερα στο γήπεδο....αφού δεν αρρωστήσαμε σήμερα...δεν θα αρρωστήσουμε ποτέ....για την φάση του πέναλντι άποψη δεν έχω καθώς ήμουν ακριβώς απέναντι....για διαιτησία δεν μιλάω...όπως δεν μίλησα και στον 1ο αγώνα στην Κρήτη με τον Εργοτέλη...όπως δεν μίλησα και για τον αγώνα στο Χαριλάου...όπως δεν μίλησα και για τον αγώνα με τους πελάτες στο Ναό....πάμε τώρα γερά για τον αγώνα της Τρίτης....
ΥΓ1--->Αύριο όλοι Σ.Ε.Φ....Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος.....
ΥΓ2---Τί κρύο ρεεεεεεεε.....
ήταν πεναλτάρα φίλε...και αποβολή που δεν την έδωσε
ΥΓ τι έγινε στο πρώτο ματς με εργοτέλη και στο χαριλάου?