dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ποτε δε ξερειςοτι κ να ισχύει ισοβαθμία δεν θα υπάρξει.
ποτε δε ξερειςοτι κ να ισχύει ισοβαθμία δεν θα υπάρξει.
Λες ότι θέλεις. Η φωτοβολίδα βρήκε τον Κασάμι στο χέρι λίγο πριν αρχίσει το Β ημίχρονο.ο κασαμι τραυματιστηκε απο αντικειμενο στην προθερμανση σοβαρα
δεν χάνει ο γαυρος πουθενα. Οι μισοί αγώνες ειναι με ομάδες δικές του.ποτε δε ξερεις
Ο ΟΣΦΠ έχει όντως πιο εύκολο πρόγραμμα. Και ο ΠΑΟ λογική στη λεοφώρο θα ξαναπαίξει το 2016 μ οπαδούς, οπότε όλο και κάποια γκέλα θα κάνει. Αλλά αν ο ΟΣΦΠ συνεχίσει να παίζει έτσι δεν είμαι και σίγουρος ότι δε θα ξανακάνει γκέλαοτι κ να ισχύει ισοβαθμία δεν θα υπάρξει.
1αγωνιστηκη θα φάει όσο κ ο ΟΦΗ.Ο ΟΣΦΠ έχει όντως πιο εύκολο πρόγραμμα. Και ο ΠΑΟ λογική στη λεοφώρο θα ξαναπαίξει το 2016 μ οπαδούς, οπότε όλο και κάποια γκέλα θα κάνει. Αλλά αν ο ΟΣΦΠ συνεχίσει να παίζει έτσι δεν είμαι και σίγουρος ότι δε θα ξανακάνει γκέλα
Ο ΟΣΦΠ έχει όντως πιο εύκολο πρόγραμμα. Και ο ΠΑΟ λογική στη λεοφώρο θα ξαναπαίξει το 2016 μ οπαδούς, οπότε όλο και κάποια γκέλα θα κάνει. Αλλά αν ο ΟΣΦΠ συνεχίσει να παίζει έτσι δεν είμαι και σίγουρος ότι δε θα ξανακάνει γκέλα
Χλωμό, αλλά δε ξέρω.1αγωνιστηκη θα φάει όσο κ ο ΟΦΗ.
Χαχαχα. Είδες το πανό που σήκωσε η θύρα13; "Β. Μαρινάκης: έμπορος ηρωϊνης". Λες να ζητήσει ο Μελισσάν τα πνευματικά δικαιώματα για να μαζέψει λεφτά για να φέρει φοράρα;θα κανει γκελα στο κυπελλο τυπε
Χαχαχα. Είδες το πανό που σήκωσε η θύρα13; "Β. Μαρινάκης: έμπορος ηρωϊνης". Λες να ζητήσει ο Μελισσάν τα πνευματικά δικαιώματα για να μαζέψει λεφτά για να φέρει φοράρα;
. Έχεις κλείσει ραντεβού με τον Μελισσάν; Τις ευχές μουεπειδη διαβαζουν ανθρωποι της ΠΑΕ το σαιτ οπως εχει αποδειχθει η ιδεα σου θα εξεταστει
. Έχεις κλείσει ραντεβού με τον Μελισσάν; Τις ευχές μου
Βατραχος-Προεντρε τα κανουμε μεταγραφες?
Τιγρης-Θα συγκροτησουμε μια επιτροπη εμπειρογνωμων αβαταρ του μπου.κομ και θα αποφασισουν αυτοι ποιους θα παρουμε
σωστος
Την επόμενη αγωνιστική ο ΟΣΦΠ παίζει με Αστ Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο ματς.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΟΣΦΠ παίζει με Αστ Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο ματς.
σιγα τα μπαχαλα που κανατε ενα φρυδι κλασατε...ριζουπολη,διδαγμα ηθους και συγγρου ολο ευθεια και μετα αριστερα ειναι για αυτους που το κατεχουνε το σπορ ;) αλλη φορα με γαλοντζες αδιαβροχες στο γηπεδο σε μερικους δικους σου κουνελα..λιωσανε απο το το πολυ τρεξιμο σημερα :o ;)αλλα ειπαμε καλο ειναι να μην γινονται αυτα....Μαριδακη χοντρε χεστηκες σημερα εσυ & οι μπραβοι σου .Θυρα 13 απο τα παλια .Καλη νυχτα Κοκκινες πουτανες ,οποια προγαπανδα & να κανετε θα εισαστε για μια ζωη Κοκκινοι λαγοι .
o περειρα ειπε ότι δν ξεκινησε γιατι τον χτυπησε κατι στην προθερμανση.Λες ότι θέλεις. Η φωτοβολίδα βρήκε τον Κασάμι στο χέρι λίγο πριν αρχίσει το Β ημίχρονο.
μονο και μονο χανεις 3-0 απο τον ζελα μες στο καραισκακη περνεις κεφαλια κατευθειαν το θεμα ειναι αλλο οτι την πεμπτη η θεση μας ειναι στο γηπεδο και στην κερκιδα.εμεις ειμαστε ολυμπιακοι ο κοσμος του και κανενας αλλος ουτε παιχτες ουτε ο προεδρος ουτε η διοικηση ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!!!Διαφωνώ. Το 0-3 ήταν μεν μια βαριά ήττα αλλά δε σε μείωσε στο 0-3. Μη λέμε και ότι θέλουμε. Το καλοκαίρι έδιωξες όλη σου σχεδόν την άμυνα, πούλησες και τις καρέκλες του πάγκου. Ναι πήρες έναν δυο καλούς παίκτες (Κασάμι πχ) αλλά πήρε συνολικά μια 11άδα ίσως και παραπάνω. Τι να κάνει ο προπονητής; Δε δένονται οι ομάδες από τη μια μέρα στην άλλη. Παρόλα αυά και Ατλέτικο κέρδισες και Γιουβε. Αλλά όταν ο φορ σου είναι ντεφορμέ ο "παικταράς" που έφερες απλά είναι θεατής, η άμυνά σου είναι για γέλια τι να έκανε ο Μίτσελ. Δεν είναι κ ο Μουρίνιο
3 θα φαειΟ ΟΣΦΠ έχει όντως πιο εύκολο πρόγραμμα. Και ο ΠΑΟ λογική στη λεοφώρο θα ξαναπαίξει το 2016 μ οπαδούς, οπότε όλο και κάποια γκέλα θα κάνει. Αλλά αν ο ΟΣΦΠ συνεχίσει να παίζει έτσι δεν είμαι και σίγουρος ότι δε θα ξανακάνει γκέλα