Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Για το σκηνικό με τον οπαδό του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του αγώνα:
'Σήμερα πραγματικά τρόμαξα γιατί μου επιτέθηκε ένας... μασκαρισμένος άνθρωπος.
Είδα ένα φάντασμα μπροστά μου, φοβήθηκα, ένιωσα σαν παιδάκι.
Σε οποιοδήποτε παιχνίδι, ο προπονητής έχει κάθε λόγο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.
Η κίνηση που έκανα, έγινε αφότου αυτός ο άνθρωπος ήταν ήδη κοντά μου και ήθελα να του δείξω πως δεν φοβάμαι'.
Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Για το σκηνικό με τον οπαδό του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του αγώνα:
'Σήμερα πραγματικά τρόμαξα γιατί μου επιτέθηκε ένας... μασκαρισμένος άνθρωπος.
Είδα ένα φάντασμα μπροστά μου, φοβήθηκα, ένιωσα σαν παιδάκι.
Σε οποιοδήποτε παιχνίδι, ο προπονητής έχει κάθε λόγο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.
Η κίνηση που έκανα, έγινε αφότου αυτός ο άνθρωπος ήταν ήδη κοντά μου και ήθελα να του δείξω πως δεν φοβάμαι'.
Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου
ναι λες κ δεν ήξερε τι παίζει στην Ελλάδα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να πω την αλήθεια τέτοιον ΟΣΦΠ έχω πάρα πολλά χρόνια να δω. Τον τελευταίο καιρό θυμίζει ομάδα που μαζεύονται 11 φίλοι και παίζουν μπάλα απλά για τον χαβαλέ. Ειλικρινά δε ξέρω αν φταίει το ρόστερ, ο προπονητής και τα δύο μαζί ή κάτι άλλο. Τι να πεις; Για την άμυνα; Δηλαδή αυτόν τον Μαζουάκου (πως στον πούτσο λέγετε) του τον χάρησαν ή τον πληρώνει για να παίζει; Ο Μήτρο καμία σχέση με τον περσινό Μήτρο που πλήρωσε γι αυτόν αγγλική ομάδα 15μύρια για να τον πάρει. Καμία αντοχή στο τρέξιμο, πίεση ούτε γι αστείο, στην πίεση που δέχονται τα χάνουν. Ότι έχτισε ο Βαλδέρβε και συμπλήρωσε (έστω και αυτά τα λίγα) ο Μίτσελ σε 2-3 μήνες έχουν γίνει καπνός (τουλάχιστον στους τελευταίους αγώνες).
Το πρωτάθληαμα δε ξέρω ποιος θα το πάρει (ο ΠΑΟ με τις μαλακίες των οπαδών του σίγουρα θα έχει έχει απώλειες, αλλά ποιος λέει ότι δε θα έχει και ο ΟΣΦΠ, εκτός αν κααφύγουν στο "μηχανισμό στήριξη" ) αλλά το να κουβεντιάζουν για το γκολ στο 96 που θα ανατρέψει τις ισοροπίες σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πρέπει να είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον οπαδό του ΟΣΦΠ τα τελευταία 10-12 χρόνια ΕΙΔΙΚΑ αν λάβει κανείς υπόψι το γεγονός ότι το μπάτζετ του ΟΣΦΠ είναι 3 και 4 φορές πάνω απ αυτό του ΠΑΟ.

Και κάτι τελευταίο. ΑΝ ο ΟΣΦΠ δε πάρει το πρωτάθλημα και παίξει Γιουρόπα θ είναι μεγάλη οικονομική καταστροφή για τον ΟΣΦΠ. Άλλο να τσεπώνεις με το καλημέρα 10μύρια και άλλο 1.5.

Όσο για τον Μαρινάκη τ λέμε εδώ και 18μήνες. Ο τύπος πήρε τον ΟΣΦΠ με ΔΑΝΕΙΟ και αποπληρώνει το δάνειο μέσα από τα κέρδη του ΟΣΦΠ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χοντρέ.............καλή σου νύχτα... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Α! Ο Περέιρα κάνει ροτέτιον που ούτε στο φουτμπολ μάνατζερ δε κάνουν οι σοβαροί παίκτες. Με την ΑΕΚ ήταν το δύσκολο ματς με τον Εργοτέλη. Τώρα; Τώρα που ήθελες κάποιον στο κέντρο να επιβάλεται με την παρουσία του (έστω και ντεφορμέ) τον Κασάμι γιατί τον είχε στον πάγκο; Καλά για τον Τσόρι δε το κουβεντιάζω καν

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Α! Ο Περέιρα κάνει ροτέτιον που ούτε στο φουτμπολ μάνατζερ δε κάνουν οι σοβαροί παίκτες. Με την ΑΕΚ ήταν το δύσκολο ματς με τον Εργοτέλη. Τώρα; Τώρα που ήθελες κάποιον στο κέντρο να επιβάλεται με την παρουσία του (έστω και ντεφορμέ) τον Κασάμι γιατί τον είχε στον πάγκο; Καλά για τον Τσόρι δε το κουβεντιάζω καν
Ο Μρινάκης επιλέγει προπονητές με dress code  :grin: όλοι μοντελάκια είναι.  :grin:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/derby/marinakhs.3320567.html]Μαρινάκης: "Ούτε στο Ιράκ αυτά! Συλλυπητήρια στον Παναθηναϊκό!"[/url]. Άντε γαμήσου Βαγγέλα. Τα χάλια μας είναι δικό σου έργο. Πιάνεις και διώχνεις το Μίτσελ μπας και μπαλώσεις τα πράματα. Ουστ!
ο μιτσελ τυπε επρεπε να ειχε φυγει απο το βραδυ του 0-3 αλλα,αλλα.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Μρινάκης επιλέγει προπονητές με dress code  :grin: όλοι μοντελάκια είναι.  :grin:
Τύπε και ο Βαλδέρβε μοντελάκι ήταν. Αλλά ο ΟΣΦΠ έπαιζε μπάλα. Το έχω δηλώσει και στο παρελθόν. Όταν η ΑΕΚ ήταν για τα μπάζα προτιμούσα να βλέπω τον ΟΣΦΠ (αν ήθελα να δω ποδόσφαιρο και όχι μπάλα). Έβλεπες πίσεη, αυτοοματισμούς. Και με τον Μίτσελ διατήρησε αυτά τα στοιχεία. Με τον Περέιρα έχω δει όλα και όλα 2 ματς (αυτό με την ΑΕΚ και το χθεσινό). Αυτό που είδα είναι ότι όταν ο ΟΣΦΠ πιέζεται οι παίκτες του τα χάνουν και πελαγώνουν. Νταξ το πρώτο γκολ του ΠΑΟ είναι αυτογκόλ (αν και παίκτης κλάσης στη μπάλα έτσι δε πάει για να τη διώξει). Το δεύτερο όμως; Μιλάμε για άμυνα γειτονιάς. Το ίδιο και με την ΑΕΚ. Πίεση ψηλά και οι αμυντικοί δεν ήξεραν τι να την κάνουν τη μπάλα.
Και εγω σου λέω με την ΑΕΚ είπε "νταξ ομάδα Β εθνικής την έχω". Με την ουκρανική; Με τον ΠΑΟ που ήξερε πως αν χάσει τότε αρχίζουν όλα πάλι από την αρχή (σχεδόν); Ναι ο Αφελάι είναι για τα μπάζα. Αλλά τον Κασάμι; Είναι τόσο ντεφορμε; Τον Τσόρι; Τον κρατάς στον πάγκο γιατί; Αφού τ έχει. Βάλτον μέσα να σου κάνει το γκολ να αναγκάσεις τον ΠΑΟ ν βγει μπροστά να σου κάτσει και το δεύτερο σε καμία αντεπίθεση και μετά όταν κλατάρει βγάλτον και παίξε αμυντικά

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Να πω την αλήθεια τέτοιον ΟΣΦΠ έχω πάρα πολλά χρόνια να δω. Τον τελευταίο καιρό θυμίζει ομάδα που μαζεύονται 11 φίλοι και παίζουν μπάλα απλά για τον χαβαλέ. Ειλικρινά δε ξέρω αν φταίει το ρόστερ, ο προπονητής και τα δύο μαζί ή κάτι άλλο. Τι να πεις; Για την άμυνα; Δηλαδή αυτόν τον Μαζουάκου (πως στον πούτσο λέγετε) του τον χάρησαν ή τον πληρώνει για να παίζει; Ο Μήτρο καμία σχέση με τον περσινό Μήτρο που πλήρωσε γι αυτόν αγγλική ομάδα 15μύρια για να τον πάρει. Καμία αντοχή στο τρέξιμο, πίεση ούτε γι αστείο, στην πίεση που δέχονται τα χάνουν. Ότι έχτισε ο Βαλδέρβε και συμπλήρωσε (έστω και αυτά τα λίγα) ο Μίτσελ σε 2-3 μήνες έχουν γίνει καπνός (τουλάχιστον στους τελευταίους αγώνες).
Το πρωτάθληαμα δε ξέρω ποιος θα το πάρει (ο ΠΑΟ με τις μαλακίες των οπαδών του σίγουρα θα έχει έχει απώλειες, αλλά ποιος λέει ότι δε θα έχει και ο ΟΣΦΠ, εκτός αν κααφύγουν στο "μηχανισμό στήριξη" ) αλλά το να κουβεντιάζουν για το γκολ στο 96 που θα ανατρέψει τις ισοροπίες σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πρέπει να είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον οπαδό του ΟΣΦΠ τα τελευταία 10-12 χρόνια ΕΙΔΙΚΑ αν λάβει κανείς υπόψι το γεγονός ότι το μπάτζετ του ΟΣΦΠ είναι 3 και 4 φορές πάνω απ αυτό του ΠΑΟ.

Και κάτι τελευταίο. ΑΝ ο ΟΣΦΠ δε πάρει το πρωτάθλημα και παίξει Γιουρόπα θ είναι μεγάλη οικονομική καταστροφή για τον ΟΣΦΠ. Άλλο να τσεπώνεις με το καλημέρα 10μύρια και άλλο 1.5.

Όσο για τον Μαρινάκη τ λέμε εδώ και 18μήνες. Ο τύπος πήρε τον ΟΣΦΠ με ΔΑΝΕΙΟ και αποπληρώνει το δάνειο μέσα από τα κέρδη του ΟΣΦΠ.
σε περίπτωση ισοβαθμίας δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Μετράει η καλυτερη επίθεση. Κ ο γαυρος εχει 12γκολ παραπάνω.

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μαριδακη χοντρε χεστηκες σημερα εσυ & οι μπραβοι σου .Θυρα 13 απο τα παλια .Καλη νυχτα Κοκκινες πουτανες ,οποια προγαπανδα &  να κανετε θα εισαστε για μια ζωη Κοκκινοι λαγοι .

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο μιτσελ τυπε επρεπε να ειχε φυγει απο το βραδυ του 0-3 αλλα,αλλα.....
Διαφωνώ. Το 0-3 ήταν μεν μια βαριά ήττα αλλά δε σε μείωσε στο 0-3. Μη λέμε και ότι θέλουμε. Το καλοκαίρι έδιωξες όλη σου σχεδόν την άμυνα, πούλησες και τις καρέκλες του πάγκου. Ναι πήρες έναν δυο καλούς παίκτες (Κασάμι πχ) αλλά πήρε συνολικά μια 11άδα ίσως και παραπάνω. Τι να κάνει ο προπονητής; Δε δένονται οι ομάδες από τη μια μέρα στην άλλη. Παρόλα αυά και Ατλέτικο κέρδισες και Γιουβε. Αλλά όταν ο φορ σου είναι ντεφορμέ ο "παικταράς" που έφερες απλά είναι θεατής, η άμυνά σου είναι για γέλια τι να έκανε ο Μίτσελ. Δεν είναι κ ο Μουρίνιο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στο σημείο εκείνο υπήρξε η παρέμβαση του παρατηρητή ο οποίος είπε «στο Καραϊσκάκης ο Αλαφούζος κλείστηκε στο ασανσέρ», για να απαντήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πάντα με όσα λένε στον Παναθηναϊκό «τον κλείσαμε στο ασανσέρ για να βάλει μυαλό».

Διάβασε περισσότερα στο: Οι προσπάθειες για Μαρινάκη και το ασανσέρ! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

ΑΝ ισχύει κάτι τέτοιο τότε ειλικρινά δε θα πρέπει να μιλάει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σε περίπτωση ισοβαθμίας δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Μετράει η καλυτερη επίθεση. Κ ο γαυρος εχει 12γκολ παραπάνω.
Τι να σου πω. Στα ρεπορτάζ που διαβάζω λένε για το γκολ του ΟΣΦΠ που αλλαζει τις ισοροπίες σε περίπτωση ισοβαθμίας.

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Τι να σου πω. Στα ρεπορτάζ που διαβάζω λένε για το γκολ του ΟΣΦΠ που αλλαζει τις ισοροπίες σε περίπτωση ισοβαθμίας.
τοσα χρονια ηταν οποίος ειχε την καλυτερη επίθεση. Ίσως μονο για φέτος ισχύσει το εκτός έδρας γκολ ειδικά για τον γαυρο.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο κασαμι τραυματιστηκε απο αντικειμενο στην προθερμανση σοβαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom