You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πώς γινεται τωρα, σε μια χωρα όπως η Ελλαδα, που το μονο που βγαζουμε είναι σεντερ μπακ, να μην εχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ σεντερ μπακ οι δυο πρωτοι του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακος, πρεπει να το ερευνησει η Ιστορια...καλυτερα μπας και φερει 2 σεντερ μπακ ο βαγγελας δεν παλευεται με αυλωνιτη και σιοβα ο οποιος δεν εχει παιχνιδια και επιστρεφει μετα απο τοσο μεγαλο διαστημα :S
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
η ντνιεπρ ειναι καλη ομαδα τυπε,αμα ειχαμε τυχει την ααλμποργκ θα σου λεγα οτι και με τον αυλωνιτη πισω την νικας ;)Γιατι να φερει καλυτερα σεντερ μπακ από τον Αυλωνιτη?
Για να περασει την Ντνιεπρ ή για να κερδιζει τον Πλατανια?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Πώς γινεται τωρα, σε μια χωρα όπως η Ελλαδα, που το μονο που βγαζουμε είναι σεντερ μπακ, να μην εχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ σεντερ μπακ οι δυο πρωτοι του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακος, πρεπει να το ερευνησει η Ιστορια...
τα μπαοκια περιμενουν ακομα το Καχεριδη και ο γαυρος δεν χρειαζεται σεντερ μπακ γιατι η αμυνα στο ποδοσφαιρο ειναι για φλωρους
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πού τον θυμήθηκες τον Καχεριδη ρε τύπετα μπαοκια περιμενουν ακομα το Καχεριδη και ο γαυρος δεν χρειαζεται σεντερ μπακ γιατι η αμυνα στο ποδοσφαιρο ειναι για φλωρους
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε ο αυλωνιτης καλυτερος ειναι απο τον μποτια παντωςτα μπαοκια περιμενουν ακομα το Καχεριδη και ο γαυρος δεν χρειαζεται σεντερ μπακ γιατι η αμυνα στο ποδοσφαιρο ειναι για φλωρους
ο αμπινταλ τωρα προς το τελος επαιζε καλα στην αρχη μαυρο χαλι ηταν και αυτος,καλυτερα μπας και φερει κανα παικτη ο χοντρος,εγω τον αμπινταλ τον ηξερα σαν αριστερο μπακ απλα γιατι δεν την παλευε τον εκαναν σεντερ μπακ στα γεραματα,μονο και μονο η σωματοδομη του δεν κανει για σεντερ μπακ
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Πού τον θυμήθηκες τον Καχεριδη ρε τύπε
Ξεχνιεται ο Γκιεβγκενι τυπε?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τυπε ο αυλωνιτης καλυτερος ειναι απο τον μποτια παντως
ο αμπινταλ τωρα προς το τελος επαιζε καλα στην αρχη μαυρο χαλι ηταν και αυτος,καλυτερα μπας και φερει κανα παικτη ο χοντρος,εγω τον αμπινταλ τον ηξερα σαν αριστερο μπακ απλα γιατι δεν την παλευε τον εκαναν σεντερ μπακ στα γεραματα,μονο και μονο η σωματοδομη του δεν κανει για σεντερ μπακ
Η ηλικια του δεν κανει για αριστερο μπακ....Αμα περασεις τα 30 σε αυτη την θεση λες γεια σας...
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
παλι τα καστανα απο την φωτια εβγαλε ο μητρογλου σημερα
ελεγα μετα το παιχνιδι με μαλμε οτι ο μητρογλου θα παρει μπρος σιγα σιγα, ετσι κι εγινε 4 γκολ σε 3 συνεχομενα παιχνιδια.Ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ο μητρογλου ειναι εγγυηση στην γραμμη κρουσης της ομαδας,εγω προσωπικα ποτε δεν τον εχω γιουχαρει ουτε τοτε που εχασε το πεναλτυ με την ανορθωση δεν ξερω και πιστευω στην πρεμιερ λιγκ θα εκανε παπαδες αλλα πηγε σε διαλυμενη ομαδα του προεκυψε και αυτος ο τραυματισμος επεσε και σε παπαρα προπονητη τι αλλο να του τυχαινε;ελεγα μετα το παιχνιδι με μαλμε οτι ο μητρογλου θα παρει μπρος σιγα σιγα, ετσι κι εγινε 4 γκολ σε 3 συνεχομενα παιχνιδια.Ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ας φερει ογκουτσι ονιεγου τυπε ελευθερος ειναιΔεν χάνει Μποτία ο Ολυμπιακός γιατί για να χάσεις πρέπει να έχεις. Και εμείς με αυτόν δεν έχουμε σέντερμπακ.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ο μητρογλου ειναι εγγυηση στην γραμμη κρουσης της ομαδας,εγω προσωπικα ποτε δεν τον εχω γιουχαρει ουτε τοτε που εχασε το πεναλτυ με την ανορθωση δεν ξερω και πιστευω στην πρεμιερ λιγκ θα εκανε παπαδες αλλα πηγε σε διαλυμενη ομαδα του προεκυψε και αυτος ο τραυματισμος επεσε και σε παπαρα προπονητη τι αλλο να του τυχαινε;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Παντρευτηκε κιολας τύπεο μητρογλου ειναι εγγυηση στην γραμμη κρουσης της ομαδας,εγω προσωπικα ποτε δεν τον εχω γιουχαρει ουτε τοτε που εχασε το πεναλτυ με την ανορθωση δεν ξερω και πιστευω στην πρεμιερ λιγκ θα εκανε παπαδες αλλα πηγε σε διαλυμενη ομαδα του προεκυψε και αυτος ο τραυματισμος επεσε και σε παπαρα προπονητη τι αλλο να του τυχαινε;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε πουστη τομαρα...μετα πως να μην σε πλακωσουν;
στην κρισιμοτερη καμπη του πρωταθληματος και εχοντας μπροστα της και την προκληση της ευρωπης γραφεις αυτο το ρεπορταζ...
www.gazzetta.gr/football/article/682024/paramenei-i-piesi-gia-mitsel]http://www.gazzetta.gr/football/article/682024/paramenei-i-piesi-gia-mitsel[/url]
εγω δε λεω ,αυτα σωστα ειναι να μη γινονται αλλα και εσυ αδερφε προκαλεις...δεν υπαρχει θεμα και εσυ ψαχνεσαι και δημιουργεις...ντε και καλα θεμα προπονητη...που και να υπαρχει αλλοι συναδελφοι σου σε αλλες ομαδες το κρυβουν και το υποβαθμιζουν...
εσυ εκει επιμενεις....
παρε παραδειγμα απο την στηλη διπλα σου...δες στηριξη στον αντιπαλο προπονητη...
www.gazzetta.gr/football/article/682028/panathinaikos-neo-symvolaio-se-anastasioy-poll]http://www.gazzetta.gr/football/article/682028/panathinaikos-neo-symvolaio-se-anastasioy-poll[/url]
πιεση και ''θεμα'' με τον ενα ,στηριξη και πιστη στον αλλο...
εδω θα ειμαστε ρε κερατα....πρωτα θα φυγει ο αναστασιου και μετα ο μιτσελ...στοιχημα...αλλα στο μεταξυ τα ''ρεπορταζ'' που κανετε θα εχουν μεινει και εχουν κανει τη δουλεια τους ;)
μετα πως να μη σε περιποιηθει ο κυριος βαγγελης ;
πες μου πως;
στην κρισιμοτερη καμπη του πρωταθληματος και εχοντας μπροστα της και την προκληση της ευρωπης γραφεις αυτο το ρεπορταζ...
www.gazzetta.gr/football/article/682024/paramenei-i-piesi-gia-mitsel]http://www.gazzetta.gr/football/article/682024/paramenei-i-piesi-gia-mitsel[/url]
εγω δε λεω ,αυτα σωστα ειναι να μη γινονται αλλα και εσυ αδερφε προκαλεις...δεν υπαρχει θεμα και εσυ ψαχνεσαι και δημιουργεις...ντε και καλα θεμα προπονητη...που και να υπαρχει αλλοι συναδελφοι σου σε αλλες ομαδες το κρυβουν και το υποβαθμιζουν...
εσυ εκει επιμενεις....
παρε παραδειγμα απο την στηλη διπλα σου...δες στηριξη στον αντιπαλο προπονητη...
www.gazzetta.gr/football/article/682028/panathinaikos-neo-symvolaio-se-anastasioy-poll]http://www.gazzetta.gr/football/article/682028/panathinaikos-neo-symvolaio-se-anastasioy-poll[/url]
πιεση και ''θεμα'' με τον ενα ,στηριξη και πιστη στον αλλο...
εδω θα ειμαστε ρε κερατα....πρωτα θα φυγει ο αναστασιου και μετα ο μιτσελ...στοιχημα...αλλα στο μεταξυ τα ''ρεπορταζ'' που κανετε θα εχουν μεινει και εχουν κανει τη δουλεια τους ;)
μετα πως να μη σε περιποιηθει ο κυριος βαγγελης ;
πες μου πως;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν μπορει να κανεις ρεπορταζ με δικη σου αποψη...ρεπορτερ εισαι και οχι ερευνητης...
πες μας ποιος σου ειπε απο την παε οτι υπαρχει θεμα προπονητη ,παρτου και συνεντευξη και μετα μαζι σου...
δεν λεω να θαψεις...
αλλα εσυ γραφεις την προσωπικη σου αποψη και ακτιμηση ...και καλα...
ρεπορταζ εχεις ;πληροφορια μεσα απο την ομαδα εχεις ;
απο καραπαπα απο σαββα απο προεδρο;
οχι ...αρα ; τι μας τσαμπουνας ;προσωπικες εκτιμησεις...πουαν βεβαια δεν απολυθει ο προπονητης εσυ θα λες ,ενταξει εγω αυτο ''ακουσα''
εμ δεν ειναι ετσι ρε μαγκα μου...
γιατι τωρα ο μεσος γαυρος - μαλακας -προβατο εμαθε απο σενα οτι υπαρχει προβλημα και αντιστοιχα θα συμπεριφερθει στο γηπεδο...
καταλαβες ποσο πουτανας γιος εισαι ;
εχεις ρεπορταζ ; βαλτο .
δεν εχεις ;;αντε και γαμησου/....
απλα...
πες μας ποιος σου ειπε απο την παε οτι υπαρχει θεμα προπονητη ,παρτου και συνεντευξη και μετα μαζι σου...
δεν λεω να θαψεις...
αλλα εσυ γραφεις την προσωπικη σου αποψη και ακτιμηση ...και καλα...
ρεπορταζ εχεις ;πληροφορια μεσα απο την ομαδα εχεις ;
απο καραπαπα απο σαββα απο προεδρο;
οχι ...αρα ; τι μας τσαμπουνας ;προσωπικες εκτιμησεις...πουαν βεβαια δεν απολυθει ο προπονητης εσυ θα λες ,ενταξει εγω αυτο ''ακουσα''
εμ δεν ειναι ετσι ρε μαγκα μου...
γιατι τωρα ο μεσος γαυρος - μαλακας -προβατο εμαθε απο σενα οτι υπαρχει προβλημα και αντιστοιχα θα συμπεριφερθει στο γηπεδο...
καταλαβες ποσο πουτανας γιος εισαι ;
εχεις ρεπορταζ ; βαλτο .
δεν εχεις ;;αντε και γαμησου/....
απλα...
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ο λόγος που οι περισσότεροι γιουχάρουμε τον Μήτρογλου είναι πως είναι απαράδεκτος σε θέμα αθλητικής νοοτροπίας. Είναι τόσο απροπόνητος που παίζει σαν βετεράνος και πιο αργός από το θάνατο. Επίσης του λείπει το νεύρο και το τσαγανό που κυρίως είναι αποτέλεσμα ότι είναι σάπιος από άποψη φυσικής κατάστασης. Κρίμα για κάποιον που έχει το δολοφονικό ένστικτο και αρκετά καλή τεχνική κατάρτηση για τη θέση που παίζει να χαραμίζεται έτσι.
o φίλος σας ο βασίλης επέστρεψε!!!
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
Παρόμοια θέματα