You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
γκαν μην κρινεις ποιος επιδοκιμαζει και ποιος αποδοκιμαζει εβγαλες και το συμπερασμα...και μιλα στο θρεντ του τσουκαλα τρολαρετε και εδω και εκει ..ημαρτον ρε συ..ελεος...
καλα σορρυ τυπε
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
δεν ειναι ολυμπιακος ο koyiot, τρολ ειναι με ολουυς τα βαζειΚαι αυτο με τους απογονους το ξεκινησα οταν ο αλλος μου αρχισε τα ηρθατε κολυμπωντας απο την σμυρνη λες και οι ανθρωποι που παλευαν να σωθουνε ηταν ΑΕΚτζηδες![]()
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
παλι τα καστανα απο την φωτια εβγαλε ο μητρογλου σημερα![]()
Και βλεπεις πως τον εχουν στενοχωρησει οι μουρμουρες.........δεν τα πανηγυριζει πλεον τα γκολ.....
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Και βλεπεις πως τον εχουν στενοχωρησει οι μουρμουρες.........δεν τα πανηγυριζει πλεον τα γκολ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 5.006
ναι και στεναχωρεθηκαμε δε θα φάμε το βραδυ..και ο άλλος ο Μανιάτης όλο το χερι σηκώνει και καλά σαν τον Πάτσα μου θυμίζει..δε παιζουν στον Πανιώνιο για να σοβαρευτουν λίγο..Και βλεπεις πως τον εχουν στενοχωρησει οι μουρμουρες.........δεν τα πανηγυριζει πλεον τα γκολ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
ναι και στεναχωρεθηκαμε δε θα φάμε το βραδυ..και ο άλλος ο Μανιάτης όλο το χερι σηκώνει και καλά σαν τον Πάτσα μου θυμίζει..δε παιζουν στον Πανιώνιο για να σοβαρευτουν λίγο..
Ο κωστακης ειναι η συμπαθεια μου........
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 5.006
ναι οκ αλλά όχι και τσαντισμενοι..γιατί θα παει απο εκεί που ήρθε... ;)Ο κωστακης ειναι η συμπαθεια μου........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για αυτο τσαντιζομαι......οσο για το μανιατη , αυτος εχει σκασει...δεν αντεχει αλλο ......θελει ξεκουραση...
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 80
- Πόντοι
- 26
δεν ειναι ολυμπιακος ο koyiot, τρολ ειναι με ολουυς τα βαζει![]()
δευτερο γυρο παλι μολυβια θα μοιραζει!!Και βλεπεις πως τον εχουν στενοχωρησει οι μουρμουρες.........δεν τα πανηγυριζει πλεον τα γκολ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 80
- Πόντοι
- 26
ναι μπεργκετι μου ναι δεν ειμαι ολυμπιακος...δεν ειναι ολυμπιακος ο koyiot, τρολ ειναι με ολουυς τα βαζει![]()
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
ναι οκ αλλά όχι και τσαντισμενοι..γιατί θα παει απο εκεί που ήρθε... ;)
πανω απο ολους και ολα η ομαδα.....αλλα ο μητρογλου φταιει για τα χαλια μας...???????
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.542
- Πόντοι
- 17.085
Σήμερα δεν ήταν αρνητικός πάντως ούτε τόσο εκνευριστικός όσο άλλες φορές. Πάντως η ομάδα παραμένει κολλημένη.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 5.006
όχι αλλο είναι το θέμα μου δε λέω για τα χαλια μας αυτό είναι γενικό απο το πρόεδρο μέχρι το προπονητη αλλά το οτι το παιζουν τσαντισμενοι μανιατης και Μήτρο.πανω απο ολους η ομάδα οπως ειπες έχουν περάσει παιχτουρες και παιχτουρες και έχουν σφυριχθεί αυτοι θιχτηκανε....πανω απο ολους και ολα η ομαδα.....αλλα ο μητρογλου φταιει για τα χαλια μας...???????
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
όχι αλλο είναι το θέμα μου δε λέω για τα χαλια μας αυτό είναι γενικό απο το πρόεδρο μέχρι το προπονητη αλλά το οτι το παιζουν τσαντισμενοι μανιατης και Μήτρο.πανω απο ολους η ομάδα οπως ειπες έχουν περάσει παιχτουρες και παιχτουρες και έχουν σφυριχθεί αυτοι θιχτηκανε....
Το ενα χτυπημα της μοιρας μετα το αλλο τυπε www.sport-fm.gr/article/xanei-mpotia-o-olumpiakos/802107]http://www.sport-fm.gr/article/xanei-mpotia-o-olumpiakos/802107[/url]
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
βαγγελα φερε σεντερ μπακ επειγοντως ειδικα τωρα μετα την φυγη του αμπινταλ,εγω θελω δυο σεντερ μπακ ενα δεξι χαφ
τι ομαδαρα θα ειχαμε αμα δεν ειχε φυγει ο μιραλλας,ο μανωλας ο σαμαρης και ο τοροσιδης?
θα ημασταν πληρεις
τι ομαδαρα θα ειχαμε αμα δεν ειχε φυγει ο μιραλλας,ο μανωλας ο σαμαρης και ο τοροσιδης?
θα ημασταν πληρεις
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Και η τσεπη του Μαρινακη θα ειχε μειον 50 εκατομμύρια ευρω. Ε δεν σου την εκανε τη χαρη, τι να γινει. Αφου παλι ζητωκραυγάζεις όμως, καλα εκανε.βαγγελα φερε σεντερ μπακ επειγοντως ειδικα τωρα μετα την φυγη του αμπινταλ,εγω θελω δυο σεντερ μπακ ενα δεξι χαφ
θα ημασταν πληρεις
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλυτερα μπας και φερει 2 σεντερ μπακ ο βαγγελας δεν παλευεται με αυλωνιτη και σιοβα ο οποιος δεν εχει παιχνιδια και επιστρεφει μετα απο τοσο μεγαλο διαστημα :SΤο ενα χτυπημα της μοιρας μετα το αλλο τυπε www.sport-fm.gr/article/xanei-mpotia-o-olumpiakos/802107]http://www.sport-fm.gr/article/xanei-mpotia-o-olumpiakos/802107[/url]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις