Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και δεν με ενδιαφερουν αδερφε εμενα οι μνημες και οι ''ιστοριες σου''
και οι διωγμοι και και το'να και τ'αλλο...
εγω εχω προβληματα σημερα το 2014 δεν μπορω να ασχολουμαι με το τι εγινε πριν 100 χρονια...και δεν με ενδιαφερει...
εχω τακτοποιημενες στο μυαλο μου και παγιωμενες τις αποψεις μου...
ο νομος εξ'αλλου προβλεπει ποινικες διωξεις για προσβολη στην μνημη νεκρων....καντου μηνυση αν το θεωρεις σωστο και ασε την παε ολυμπιακος στον αγωνα αντιμετωπισης λασπης που προερχεται ΚΑΙ απο την ομαδα σου...
εμενα δεν με απασχολουν αυτα...εμενα με απασχολει να ζησει αξιοπρεπως η οικογενεια μου...και αυτο δυσκολευει...μερα με τη μερα ...
λες να εχω ορεξη η χρονο η κουραγιο να κατσω να ασχοληθω με ΄΄μνημες΄΄ ;
εχουν στερεψει τα δακρυα μου για αλλους....για ΟΛΟΥΣ τους αλλους  ;)

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
σιγα να μην προσβαλλει μνημες ο τσουκαλας...κατα πρωτον...
κατα δευτερον ξαναλεω σιγα σε αυτη την ελλαδα να μην προσβαλλεται η αισθητικη μας απο μια μαλακια που (πιθανα δεν ξερω δεν εχω ακουσει βαλε λινκ) ειπε καποιος οπαδος και δεν μας προσβαλλει η ομηρια της αθηνας με ευλογιες της αεκ και η τρομοκρατια απο ομαδες κουκουλοφορων σε νομνοταγεις πολιτες που ζουν υπο το καθεστως ομηριας στα σπιτια τους...
το ενα παιρνει βαθμο προταιρεοτητας 1000 και το αλλο υπερεπειγον....
αρα οποιος στεκεται στο χιλια και ξεπερναει το υπερεπειγον ειναι υποκριτης και με επιλεκτικες ευαοσθησιες...
αυτο λεω και αμα το νοιωσεις το'νοιωσες...περαν τουτου ουδεν...
οταν και αν σε δω αγχωμενο με την τρομοκρατια στην οποια ζουν οι 17 ελα μετα να συζητησουμε τι ειπε και πως ο τσδουκαλας...
και βαλε λινκ γιατι δεν εχω ακουσει...
αυτα τα περι χαμενων πατριδων για πολη και διωγμους εσυ τα  καπηλευεσαι σαν αεκ..και λιγα ειπε ο τακης!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
σιγα να μην προσβαλλει μνημες ο τσουκαλας...κατα πρωτον...
κατα δευτερον ξαναλεω σιγα σε αυτη την ελλαδα να μην προσβαλλεται η αισθητικη μας απο μια μαλακια που (πιθανα δεν ξερω δεν εχω ακουσει βαλε λινκ) ειπε καποιος οπαδος και δεν μας προσβαλλει η ομηρια της αθηνας με ευλογιες της αεκ και η τρομοκρατια απο ομαδες κουκουλοφορων σε νομνοταγεις πολιτες που ζουν υπο το καθεστως ομηριας στα σπιτια τους...
το ενα παιρνει βαθμο προταιρεοτητας 1000 και το αλλο υπερεπειγον....
αρα οποιος στεκεται στο χιλια και ξεπερναει το υπερεπειγον ειναι υποκριτης και με επιλεκτικες ευαοσθησιες...
αυτο λεω και αμα το νοιωσεις το'νοιωσες...περαν τουτου ουδεν...
οταν και αν σε δω αγχωμενο με την τρομοκρατια στην οποια ζουν οι 17 ελα μετα να συζητησουμε τι ειπε και πως ο τσδουκαλας...
και βαλε λινκ γιατι δεν εχω ακουσει...

το λινκ ειναι στο θρεντ του τσουκαλα και το λεει μετα το 1.14.00 λεπτο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και δεν με ενδιαφερουν αδερφε εμενα οι μνημες και οι ''ιστοριες σου''
και οι διωγμοι και και το'να και τ'αλλο...
εγω εχω προβληματα σημερα το 2014 δεν μπορω να ασχολουμαι με το τι εγινε πριν 100 χρονια...και δεν με ενδιαφερει...
εχω τακτοποιημενες στο μυαλο μου και παγιωμενες τις αποψεις μου...
ο νομος εξ'αλλου προβλεπει ποινικες διωξεις για προσβολη στην μνημη νεκρων....καντου μηνυση αν το θεωρεις σωστο και ασε την παε ολυμπιακος στον αγωνα αντιμετωπισης λασπης που προερχεται ΚΑΙ απο την ομαδα σου...
εμενα δεν με απασχολουν αυτα...εμενα με απασχολει να ζησει αξιοπρεπως η οικογενεια μου...και αυτο δυσκολευει...μερα με τη μερα ...
λες να εχω ορεξη η χρονο η κουραγιο να κατσω να ασχοληθω με ΄΄μνημες΄΄ ;
εχουν στερεψει τα δακρυα μου για αλλους....για ΟΛΟΥΣ τους αλλους  ;)

Οι νεκροι δεν σε ενδιαφερουν αλλα για τον Ατιλιο εσκουζες την αλλη φορα...τεσπα οτι σας συμφερει ειστε....

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Οι νεκροι δεν σε ενδιαφερουν αλλα για τον Ατιλιο εσκουζες την αλλη φορα...τεσπα οτι σας συμφερει ειστε....
σαν τους αλλους τους ξεφτιλισμενους ουτε ενα λεπτο σιγη δεν σεβαστηκατε και εσεις!!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτα τα περι χαμενων πατριδων για πολη και διωγμους εσυ τα  καπηλευεσαι σαν αεκ..και λιγα ειπε ο τακης!!

ο Τακης δεν ξερει απο χαμενες πατριδες γιατι οι γυφτοι εχουνε μονο τσαντιρια οποτε τι ειχανε τι χασανε

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Εκτος αν ερθει κανας χαμενος πατερας απο το Χαρλεμ και το ψαχνει στο παμε πακετο
κοιταχτε να βρειτε εσεις τον πατερα σας απο εκει που ηρθατε μηπως ειναι και κανας αλλος!!!απο τουρκια μερια...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κοιταχτε να βρειτε εσεις τον πατερα σας απο εκει που ηρθατε μηπως ειναι και κανας αλλος!!!απο τουρκια μερια...

εμας μπορει να ειναι στην Τουρκια, εσεις ολοκληρη αμερικη αντε να ψαχνετε τωρα αν ειναι μαυρος κινεζος η λατινος  :2funny: :2funny: :2funny:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
εμας μπορει να ειναι στην Τουρκια, εσεις ολοκληρη αμερικη αντε να ψαχνετε τωρα αν ειναι μαυρος κινεζος η λατινος :2funny: :2funny: :2funny:
ορδες ερχοντουσαν <τα συγγενικα> σου προσωπα στην τρουμπα και τρωγατε ψωμακι ρε κοροιδο...εμεις βαζαμε τα οικηματα κοροοοιδοοοοοο ρωτα καμια θεια σου να στα πει...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ορδες ερχοντουσαν <τα συγγενικα> σου προσωπα στην τρουμπα και τρωγατε ψωμακι ρε κοροιδο...εμεις βαζαμε τα οικηματα κοροοοιδοοοοοο ρωτα καμια θεια σου να στα πει...

Δηλαδη δηλωνετε με περηφανια οτι ειστε οντως νταβαδες και τσατσαδες, μαλιστα πολυ ενδιαφερον  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εκτος απο τον Λιονταρο και τον Μπακαλη που διαχωρισαν την θεση τους απο την μαλακια που πεταξε ο σφουγγαριστρας ολοι οι αλλοι σταθηκατε ανταξιοι της φημης σας, ευγε  :2funny: :2funny: :2funny:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Δηλαδη δηλωνετε με περηφανια οτι ειστε οντως νταβαδες και τσατσαδες, μαλιστα πολυ ενδιαφερον  :2funny:
σας νοικιαζαμε τα οικηματα και δουλευανε "τα συγγενικα σου" προσωπα..μπορει να εχεις και γαυρο μπαμπα!!! ;) ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
σας νοικιαζαμε τα οικηματα και δουλευανε "τα συγγενικα σου" προσωπα..μπορει να εχεις και γαυρο μπαμπα!!! ;) ;)

εκτος απο τα οικηματα "νοικιαζατε" και τις γυναικες και τις κορες σας οποτε για ψαξου λιγο μηπως εχεις κανα συγγενη Τζον στην Αλαμπαμα  :grin:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
εκτος απο τα οικηματα "νοικιαζατε" και τις γυναικες και τις κορες σας οποτε για ψαξου λιγο μηπως εχεις κανα συγγενη Τζον στην Αλαμπαμα  :grin:
οχι ρε τυπε με εσας τζαμπα αντε για τα προσχηματα ενα καρβελι ψωμι για να φας εσυ που ησουνα και μωρο-νεογνο!!στον βαζελων διναμε κανα-δυο χιλιαρικα!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
στο ειχα πει από την αρχη...ενώ ειχες ξεκινησει καλα θα γινεις ιδιος μαλακας σαν ολους τους ΜΑΛΑΚΕΣ αεκτζηδες που γραφουν εδώ...οι σωστοι μη φοβάσαι δεν γραφουν...
δεν θα βιαστω από μια μαλακια σου να πω ότι εγινες...
θα είναι μεγαλη μου χαρα τελικα να μην γινει αυτό....θα εισαι η οαση στα σκατα ,εσα...
εχω υποομονη και περιμενω...
άλλο να μην ασχολουμαι και να μην ενδιαφερει και άλλο να ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ όταν τηρείται ενός λεπτου σιγη...
μπερδευεσαι και αεκτζιζεις  ;)
δεν εχω χρονο θα μπω να το δω το λινκ αργοτερα...
στην πρωτη ευκαιρια εγινες μαλακες και μιλας για απογονους ενώ μπαινεις εσυ εδώ να προκαλέσεις- εγκαλεσεις για μια κουβεντα του τσουκαλα...
άλλη ευκαιρια από μενα δεν θα εχεις...
αυτή είναι η τελευταια...
καλη συνεχεια....

Εσυ πρωτος δεν ξηγηθηκες ωραια...καταδικασα επανελλημενα τις μαλακιες των οπαδων μας, εκραξα την ΠΑΕ που εβγαλε χαφιεδιστικα τους 17 στα μανταλακια αλλα εσυ δεν εκανες το ιδιο με τον τσουκαλα που σπιλωσε την μνημη νεκρων(σου το ξαναλεω ΕΛΛΗΝΩΝ που δεν ανηκουν σε καμια ΠΑΕ) και ειπες απο πανω οτι "καλα τα λεει".....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Χρηστιδη το βρισιδι που τρωει ο Μελισσανιδης απο μενα δεν το κανει ουτε ο γαυρος και ο πρωταθλητης....Εχω φαει 800 φορες διαγραφη απο το ΑΕΚ365 με κατηγοριες για γαυροτρολ, μην μου λες εμενα οτι ειμαι ιδιος....Ολους τους πουστηδες τους λεφταδες προεδρους χεσμενους τους εχω αλλα προσβολη νεκρων δεν γουσταρω απο κανεναν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εκτος αν ερθει κανας χαμενος πατερας απο το Χαρλεμ και το ψαχνει στο παμε πακετο
στο ειχα πει από την αρχη...ενώ ειχες ξεκινησει καλα θα γινεις ιδιος μαλακας σαν ολους τους ΜΑΛΑΚΕΣ αεκτζηδες που γραφουν εδώ...οι σωστοι μη φοβάσαι δεν γραφουν...
δεν θα βιαστω από μια μαλακια σου να πω ότι εγινες...
θα είναι μεγαλη μου χαρα τελικα να μην γινει αυτό....θα εισαι η οαση στα σκατα ,εσα...
εχω υποομονη και περιμενω...
άλλο να μην ασχολουμαι και να μην ενδιαφερει και άλλο να ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ όταν τηρείται ενός λεπτου σιγη...
μπερδευεσαι και αεκτζιζεις  ;)
δεν εχω χρονο θα μπω να το δω το λινκ αργοτερα...
στην πρωτη ευκαιρια εγινες μαλακες και μιλας για απογονους ενώ μπαινεις εσυ εδώ να προκαλέσεις- εγκαλεσεις για μια κουβεντα του τσουκαλα...
άλλη ευκαιρια από μενα δεν θα εχεις...
αυτή είναι η τελευταια...
καλη συνεχεια....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και αυτο με τους απογονους το ξεκινησα οταν ο αλλος μου αρχισε τα ηρθατε κολυμπωντας απο την σμυρνη λες και οι ανθρωποι που παλευαν να σωθουνε ηταν ΑΕΚτζηδες  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom