master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Προτοτυπο ρε μαν,μπράβο.Καλά εσύ μπορείς κάλλιστα να μιλάς απο δώ και πέρα με τον μπούτσον μου. Καλά σου κάνει ο Χρηστίδης και στα χώνει.
Προτοτυπο ρε μαν,μπράβο.Καλά εσύ μπορείς κάλλιστα να μιλάς απο δώ και πέρα με τον μπούτσον μου. Καλά σου κάνει ο Χρηστίδης και στα χώνει.
Τραυματισμός Αυλωνίτη και... επιστράτευση Αμπιντάλ
O Αυλωνίτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έτσι θα γίνει προσπάθεια να παίξει και με Καλλονή ο Αμπιντάλ. Εναλλακτική ο Ντινγκά για το κέντρο της άμυνας
Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει λύση σε ένα ακόμα αμυντικό του πρόβλημα. Ο Αυλωνίτης έχει πρόβλημα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε στους κοιλιακούς προσαγωγούς του την Πέμπτη. Μετά από τα άσχημα αυτά ιατρικά μαντάτα θα καταβληθεί προσπάθεια μήπως και παίξει και με την Καλλονή ο Αμπιντάλ. Επίσημη ενημέρωση από μεριάς των Πειραιωτών δεν υπάρχει προς το παρόν, ωστόσο μόνο βέβαιο δεν είναι πως ο Γάλλος θα αγωνιστεί και στην Μυτιλήνη. Άλλη λύση για τα μετόπισθεν είναι ο Ντινγκά. Υπάρχει και η πιθανότητα να μην ζητηθεί κάτι τέτοιο από τον Αμπιντάλ και να επιλεγεί δίδυμο στόπερ Σιοβα-Ντινγκά. Ο Κονγκολέζος έχει παίξει εξάλλου ξανά στόπερ φέτος στον Ολυμπιακό.
Ρεδμαν σου δινω σιγουρακι αυριανη ειδηση, φορτωσεΤραυματισμός Αυλωνίτη και... επιστράτευση Αμπιντάλ
O Αυλωνίτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έτσι θα γίνει προσπάθεια να παίξει και με Καλλονή ο Αμπιντάλ. Εναλλακτική ο Ντινγκά για το κέντρο της άμυνας
Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει λύση σε ένα ακόμα αμυντικό του πρόβλημα. Ο Αυλωνίτης έχει πρόβλημα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε στους κοιλιακούς προσαγωγούς του την Πέμπτη. Μετά από τα άσχημα αυτά ιατρικά μαντάτα θα καταβληθεί προσπάθεια μήπως και παίξει και με την Καλλονή ο Αμπιντάλ. Επίσημη ενημέρωση από μεριάς των Πειραιωτών δεν υπάρχει προς το παρόν, ωστόσο μόνο βέβαιο δεν είναι πως ο Γάλλος θα αγωνιστεί και στην Μυτιλήνη. Άλλη λύση για τα μετόπισθεν είναι ο Ντινγκά. Υπάρχει και η πιθανότητα να μην ζητηθεί κάτι τέτοιο από τον Αμπιντάλ και να επιλεγεί δίδυμο στόπερ Σιοβα-Ντινγκά. Ο Κονγκολέζος έχει παίξει εξάλλου ξανά στόπερ φέτος στον Ολυμπιακό.
www.olympiacos24.gr/content/basketball/55555-epaneksetash-ths-enstashs]Δικαίωση του Ολυμπιακού![/url]
Υπάρχει δικαιοσύνη τελικά.
Τον Γκαλετι????????Ρεδμαν σου δινω σιγουρακι αυριανη ειδηση, φορτωσε
ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ - ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΚΑΛΕΤΙ, ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ, ΚΑΡΕΜΠΕ
το ειχα πει εγω οτι θα το παρουμε στα χαρτια ;)www.olympiacos24.gr/content/basketball/55555-epaneksetash-ths-enstashs]Δικαίωση του Ολυμπιακού![/url]
τυπε λες τωρα να το χασουμε απο το μπαοκ ως ενδειξη ευ αγωνιζεσθαι;το ειχα πει εγω οτι θα το παρουμε στα χαρτια ;)
αν θυμασαι καλα τους ειχα προετοιμασει απο τοτε...αν γινει το νταραβερι αυτο φτιαξε σερβερ και το'να και τ'αλλο θα γεμισει το μπου σπερμα...www.olympiacos24.gr/content/basketball/55555-epaneksetash-ths-enstashs]Δικαίωση του Ολυμπιακού![/url]
τυπε μη βριζεις τα μπουρδελα, αυτα δουλευουν με προγραμμαγιατι ειμαστε στο μπουρδελο ελλαδα...
νέα υπόθεση βαλνερ; χαχαχα...
απολογεισαι η ειναι η ιδεα μου;Συγγνώμη ρε φίλε, δεν κατάλαβα, η ΑΕΚ δηλαδή δεν έχει πάρει βαθμούς από αγώνα που έχασε λόγω ίδιου συμβάν?
Τι μιλάς τότε?
Ο παίκτης δεν έπρεπε να παίξει, έπαιξε άρα πούλο !
Είναι δαντόν δηλαδή να είναι τιμωρημένος ο Ρομπέρτο και εγώ να τον βάζω μέσα??? Δεν πάμε καλά.
Δηλαδή είναι μαγκιά να χαριζόμαστε σε αυτόν που πατάει τους κανόνες???
Συγγνώμη ρε φίλε, δεν κατάλαβα, η ΑΕΚ δηλαδή δεν έχει πάρει βαθμούς από αγώνα που έχασε λόγω ίδιου συμβάν?
Τι μιλάς τότε?
Ο παίκτης δεν έπρεπε να παίξει, έπαιξε άρα πούλο !
Είναι δαντόν δηλαδή να είναι τιμωρημένος ο Ρομπέρτο και εγώ να τον βάζω μέσα??? Δεν πάμε καλά.
Δηλαδή είναι μαγκιά να χαριζόμαστε σε αυτόν που πατάει τους κανόνες???
ειπα ΑΝ ....Μην έχετε τίποτα σίγουρο ακόμα. Όλα παίζονται αφού η πουστιά ζει και βασιλεύει!