Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπιλλη ακου...εισαι  καλο παιδι και ασχολουμαι...
παμε...
το ''λιγος'' μη σε στραβωνει...θα εξηγηθω...λιγος στο να κανεις κουμαντο σε συζητηση μαζι μου...
οπου συζητηση ισον ανταλλαγη αποψεων ,διαφωνια μεν αλλα καταθεση επιχειρηματων και προσπαθεια καταληξης σε καποιο συμπερασμα...
συζητηση δεν ειναι ισον με ψετομαγκιες του στυλ ''ουφ αντε παλι'' κλπ....
συζητηση ΔΕΝ ειναι δεν γνωριζω επι χουντας δεν γνωριζω τι εγινε το ΄11 δεν απαντω τι μαλακιες λεει ο μαστερ δεν δεν δεν ...
το νοιωθεις;
παμε παρακατω....
ειχα χτες μια αντιπαραθεση με τον μαστερ για το γνωστο θεμα της γκαιμπελιστικης προπαγανδας και τον ''μυθο'' για δοκαρι του αστερα στο 90...
σαν αδερφη κρυβοταν εμφανιζοταν (ενω ηξερε οτι δεν εχει δικιο και οτι εχει γινει πουτανα) ξανακρυβοταν ,πεταγε μια μαλακια αλλα παρα τις συνεχιζομενες προκλησεις μου ουτε απαντηση εδινε ουτε οτι ειπε μαλακια παραδεχοταν...
πραγμα που εχω κανει αρκετες φορες οταν ειχε χρειαστει ...
δεν χρειαζεται να εχεις τελειωσει πανεπιστημιο ,κατσε δες την διαμαχη (που ειμαι σιγουρος παρακολουθησες μην πεις ψεματα ) δες το βιντεο (δεν ειναι δα και τιποτα δυσκολο ετσι και αλλοιως περνας πολλες ωρες στο μπου αρα εχεις χρονο) και πες μας την αποψη οχι τοσο για το ποιος εχει δικιο (θα ηταν σα να σε ρωταγα αν εχει δικιο ενας που λεει οτι το πρωι  ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη ενω ενας αλλος απο την δυση)
αλλα για το ποιος ειναι ανανδρος δειλος και παλιανθρωπος...ανθρωπακι καλυτερα...
αν θες να αναφερεσαι σε αλλα νικ εδω μεσα για να τα βαζεις στην εξισωση...
απλα πραγματακια...
σου ειπα και πριν ασχοληθηκα γιατι δεν διακρινω κακια μεσα σου...απλα μια ''ελαφροτητα΄΄ σκεψης και επιπολαιοτητα...
κατι θες να πεις και να το ''παιξεις'' καπως χωρις και εσυ να ξερεις πως και τι...
μαλλον βλεπεις να ''μαγκιζουν'' καποιοι και προσπαθεις να μιμηθεις η κατι τετοιο...
αυτα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε παιδια...ας μου πει καποιος οτι δεν ειναι ετσι...
ας πει καποιος οτι λενε ψεμματα...
ρωταω εγω τωρα (τα ειχα γραψει και εγω στο θρεντ της ελλαδας)
μπορω η δεν μπορω να σκεφτω οτι οι επιθεσεις στον μητρογλου (αλλα και διαμαντακο μη ξεχναμε) ειναι καθαρα οπαδικες ;ειχαν στοχο προσωπικα τους παιχτες επειδη παιζουν σε συγκεκριμενη ομαδα;
ρωταω;θυμηθειτε τι εγινε εκεινες τις μερες...
οποιος ειχε πεννα εβριζε μητρογλου και διαμντακο...
αυτοι πεταχθηκαν σα λεμονοκουπες...
μεχρι εδω θα πω οκ φυσιολογικο...
προχωραμε...
αυτοι πεταχτηκαν σα λεμονοπουπες και αντικατασταθηκαν απο καποιους αλλους...
γκεκα και κλαους....
και ρωταω τωρα...η ομαδα πηγε ακομα χειροτερα ,0 γκολ και ανυπαρκτη επιθετικα με τους δυο προαναφερομενους να ειναι ωσει παροντες και ειδικα απεναντι σε ''ψαραδες''....
που ειναι η κριτικη των σαμπρακων δηματων μπραουδακηδων μπουλουκων και λοιπων γνωστων αγνωστων συμμοριτων ;
εξαντλουνε την αυστηροτητα της κριτικης τους μονο στη λυσσαλεα και καννιβαλικη επιθεση εναντιον του προεδρου της ΕΠΟ...
λεω ψεματα ; λεει ψεματα το αρθρο ;

www.rednews.gr/permalink/54560.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook]http://www.rednews.gr/permalink/54560.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/url[/video]]

Τί έγινε ρε παιδιά; Θα μάθουμε ή όχι, με λεπτομέρειες, για το πόσο ακίνδυνοι επιθετικά ήταν οι παίκτες που πήραν τη θέση του Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης της Ελλάδας ή όχι;

Ούτε κουβέντα για Γκέκα και Αθανασιάδη με τα Νησιά Φερόε, το ίδιο και στο φιλικό με τη Σερβία. Ούτε φάση δεν έχει κάνει η ομάδα σ’ αυτά τα δύο ματς αλλά κανείς δεν μπήκε στον… κόπο να μιλήσει για τους επιθετικούς της. Κανείς δεν τους… ακούμπησε.

Αντιθέτως, στα προηγούμενα που έπαιζε ο Μήτρογλου, η κριτική άρχιζε απ’ αυτόν. Ο Κώστας ήταν ο… κοινός παρονομαστής όλων. Τώρα που έμεινε εκτός γιατί δεν άρχισαν τα άλλα «μυδράλια» να πυροβολούν τις αντίπαλες εστίες;

Μήπως, τελικά, δεν ήταν το πρόβλημα ο Μήτρογλου αλλά η ανύπαρκτη επιθετική ανάπτυξη της Ελλάδας; Μήπως, για να σκοράρει ένας επιθετικός, εφόσον δεν μιλάμε για τον Ρονάλντο (σ.σ.: τον Βραζιλιάνο «φαινόμενο», όχι τον Πορτογάλο, Κριστιάνο) που τους περνούσε όλους και το βαζε, απαιτείται μια σωστή πάσα στην μικρή, ή έστω τη μεγάλη, περιοχή;

σκασε επιτελους ρε κουαρδε.μηπως και οι αγγλοι που τον εβγαλαν απο τις χειροτερες μεταγραφες ειναι βαλτοι;ο εισαγγελεας ερχεται τελικα;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μπιλλη ακου...εισια καλο παιδι και ασχολουμαι...
παμε

μαλλον βλεπεις να μαγκιζουν καποιοι και προσπαθεις να μιμηθεις η κατι τετοιο...
αυτα...

Καμία σχέση...απλά δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω,τόσο απλά...
Μπορώ να σου απαντάω στα πάντα....πίστεψε με,αλλά έχω κουραστεί πραγματικά...
Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και τέλος... :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπιλλη ακου...εισαι  καλο παιδι και ασχολουμαι...
παμε...
το ''λιγος'' μη σε στραβωνει...θα εξηγηθω...λιγος στο να κανεις κουμαντο σε συζητηση μαζι μου...
οπου συζητηση ισον ανταλλαγη αποψεων ,διαφωνια μεν αλλα καταθεση επιχειρηματων και προσπαθεια καταληξης σε καποιο συμπερασμα...
συζητηση δεν ειναι ισον με ψετομαγκιες του στυλ ''ουφ αντε παλι'' κλπ....
συζητηση ΔΕΝ ειναι δεν γνωριζω επι χουντας δεν γνωριζω τι εγινε το ΄11 δεν απαντω τι μαλακιες λεει ο μαστερ δεν δεν δεν ...
το νοιωθεις;
παμε παρακατω....
ειχα χτες μια αντιπαραθεση με τον μαστερ για το γνωστο θεμα της γκαιμπελιστικης προπαγανδας και τον ''μυθο'' για δοκαρι του αστερα στο 90...
σαν αδερφη κρυβοταν εμφανιζοταν (ενω ηξερε οτι δεν εχει δικιο και οτι εχει γινει πουτανα) ξανακρυβοταν ,πεταγε μια μαλακια αλλα παρα τις συνεχιζομενες προκλησεις μου ουτε απαντηση εδινε ουτε οτι ειπε μαλακια παραδεχοταν...
πραγμα που εχω κανει αρκετες φορες οταν ειχε χρειαστει ...
δεν χρειαζεται να εχεις τελειωσει πανεπιστημιο ,κατσε δες την διαμαχη (που ειμαι σιγουρος παρακολουθησες μην πεις ψεματα ) δες το βιντεο (δεν ειναι δα και τιποτα δυσκολο ετσι και αλλοιως περνας πολλες ωρες στο μπου αρα εχεις χρονο) και πες μας την αποψη οχι τοσο για το ποιος εχει δικιο (θα ηταν σα να σε ρωταγα αν εχει δικιο ενας που λεει οτι το πρωι  ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη ενω ενας αλλος απο την δυση)
αλλα για το ποιος ειναι ανανδρος δειλος και παλιανθρωπος...ανθρωπακι καλυτερα...
αν θες να αναφερεσαι σε αλλα νικ εδω μεσα για να τα βαζεις στην εξισωση...
απλα πραγματακια...
σου ειπα και πριν ασχοληθηκα γιατι δεν διακρινω κακια μεσα σου...απλα μια ''ελαφροτητα΄΄ σκεψης και επιπολαιοτητα...
κατι θες να πεις και να το ''παιξεις'' καπως χωρις και εσυ να ξερεις πως και τι...
μαλλον βλεπεις να ''μαγκιζουν'' καποιοι και προσπαθεις να μιμηθεις η κατι τετοιο...
αυτα...
τι αντιπραθεση ειχες με μενα ρε κουραμπιε;με τον αλεξ ειχες.εγω το μονο που ειπα ειναι οτι εισασταν ικανοι να πειτε οτι η μπαλα ειχε τσιπακι να παει εκει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάντως η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε την περίοδο που καταστρέψαμε το ποδόσφαιρο...φαντάσου να μην το χαμε καταστρέψει
με εναν παιχτη σας και αυτος παγκο.να τα λεμε και αυτα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καμία σχέση...απλά δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω,τόσο απλά...
Μπορώ να σου απαντάω στα πάντα....πίστεψε με,αλλά έχω κουραστεί πραγματικά...
Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και τέλος... :)
θα το δεχομουνα αν δεν εκανες αυτα τα σχολιακια...
σου ειπα και πριν...σεβαστο το να εχεις κουραστει και να μην ασχολεισαι...
αν ομως ειναι ετσι δεν σχολιαζεις ...ειτε αρνητικα ειτε θετικα...
αυτο σημαινει δεν ασχολουμαι...οταν σχολιαζεις σημαινει ασχολεισαι αλλα δεν συμφωνεις ....
και αυτο σεβαστο (να μην συμφωνεις) αρκει να πεις την αποψη σου...
το να ασχολεισαι ,να μην συμφωνεις αλλα και να μην συμμετεχεις ενω σχολιαζεις μονολεκτικα και αρνητικα ειναι αυτο που κανουν οι κωλοτρυπιδες τις οποιες γραφω στην πουτσα μου...
οι γνωστες πουτανες μου...
και επειδη ΔΕΝ σε κατατασσω εκει αυτος ειναι και ο λογος που εξηγω ολα αυτα...
καταλαβε το οτι αυτα τα χαζοσχολιακια με ενοχλουν (απο σενα ,με αλλους δεν ασχολουμαι τους γραφω στα αρχιδια μου και προσπερναω )
αν θες συζητηση ειμαι εδω...αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω σου ΞΑΝΑΛΕΩ απλα προσπερνα τα/...
οτιδηποτε αλλο σε βαζει απεναντι μου  :grin:
πιστευω να ημουνα σαφης...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
θα το δεχομουνα αν δεν εκανες αυτα τα σχολιακια...
σου ειπα και πριν...σεβαστο το να εχεις κουραστει και να μην ασχολεισαι...
αν ομως ειναι ετσι δεν σχολιαζεις ...ειτε αρνητικα ειτε θετικα...
αυτο σημαινει δεν ασχολουμαι...οταν σχολιαζεις σημαινει ασχολεισαι αλλα δεν συμφωνεις ....
και αυτο σεβαστο (να μην συμφωνεις) αρκει να πεις την αποψη σου...
το να ασχολεισαι ,να μην συμφωνεις αλλα και να μην συμμετεχεις ενω σχολιαζεις μονολεκτικα και αρνητικα ειναι αυτο που κανουν οι κωλοτρυπιδες τις οποιες γραφω στην πουτσα μου...
οι γνωστες πουτανες μου...
και επειδη ΔΕΝ σε κατατασσω εκει αυτος ειναι και ο λογος που εξηγω ολα αυτα...
καταλαβε το οτι αυτα τα χαζοσχολιακια με ενοχλουν (απο σενα ,με αλλους δεν ασχολουμαι τους γραφω στα αρχιδια μου και προσπερναω )
αν θες συζητηση ειμαι εδω...αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω σου ΞΑΝΑΛΕΩ απλα προσπερνα τα/...
οτιδηποτε αλλο σε βαζει απεναντι μου  :grin:
πιστευω να ημουνα σαφης...

:thumbsup:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι αντιπραθεση ειχες με μενα ρε κουραμπιε;με τον αλεξ ειχες.εγω το μονο που ειπα ειναι οτι εισασταν ικανοι να πειτε οτι η μπαλα ειχε τσιπακι να παει εκει
που ;που να παει η μπαλλα; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Εγω να τα δεχθω ολα αυτα για το Γουεμπλει, εξαλλου δεν ειμαι παναθηναικος.
Αλλά αν, λεω ΑΝ...το δοκαρι που ειχε ο ερυθρος αστερας στο 90΄ εμπαινε γκολ, για ποια συναλλαγη θα μιλουσαμε σημερα?

τι τους βαζεις δυσκολα γαυροι ειναι.θα σου πουν οτι ειχε τσιπακι η μπαλα να παει εκει.
απαντα ρε...εγινε κανενα δοκαρι στο 90;
και αν οχι ειπς μαλακια οτι ''γαυροι ειναι κλπ''
λεγε γαμω τις φουστες σου σιχαμα...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
  Το τονίζουμε διαρκώς και όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πλέον έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του μίζερου ελληνικού πρωταθλήματος και βελτιώνει διαρκώς την διεθνή εικόνα (και άρα την αναγνωρισιμότητα) του.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
με εναν παιχτη σας και αυτος παγκο.να τα λεμε και αυτα.

Σύμφωνοι (αν και Γιαννακόπουλος και Βενετίδης ήταν βασικοί). Αλλά δεν λέμε για παίκτες, όταν ο άλλος λέει καταστρέψατε το ποδόσφαιρο, τί εννοεί? Το ποδόσφαιρο σαν σύστημα ή ότι δεν παίρνει πρωτάθλημα ο παο? Όταν μια χώρα έχει κατεστραμμένο ή απαξιωμένο ποδόσφαιρο υποτίθεται πάει ότι κατά διαόλου σαν άθλημα,σαν οργάνωση, δεν παίρνει euro κι από πάνω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
4.Ουδέποτε κατέθεσα πρόταση μομφής κατά του Σπύρου Καλογιάννη όπως ψευδώς αναφέρει σήμερα η εφημερίδα GOAL(σε όλους εμάς που γνωρίζουμε το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο είναι γνωστή η σχέση των [size=30pt]κ.κ. Δημάτου , Μπραουδάκη με την σημερινή ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΚ [/size]και όλοι έχουν αντιληφθεί την προσπάθεια απαξιώσεως της προσωπικότητας μου την οποία κάνει η συγκεκριμένη εφημερίδα σε συνεργασία με την Δίκη στον ΣΚΑΙ από την ημέρα που τόλμησα να πουλήσω στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τον ποδοσφαιριστή Κώστα Πλέγα αντί να τον παραχωρήσω άνευ ανταλλάγματος στην ΠΑΕ Παναθηναικός.) και ουδέποτε διεξήχθη καμία ψηφοφορία σε πρόταση μομφής αλλά μόνος του ο κ. Καλογιάννης , χωρίς κανείς να τον αμφισβητήσει ζήτησε, χωρίς να προβλέπεται από το καταστατικό της FOOTBALL LEAGUE ψήφο εμπιστοσύνης διαδικασία η οποία διεξήχθη χωρίς η ΠΑΕ Παναχαϊκή να είναι παρούσα.
:grin: :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν θα δώσουμε και credit στον σωκράτη για το euro... μην λέμε και ότι θέμε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν γουσταρει να του λενε την αληθεια για την προεδραρα του.μεχρι και σφαιρα ειπε
Θα ετρωγε για παρτι του οπως ο κεβιν κοστνδρ στην ταινια.

ηταν ομολογουμενως βαρυ το θεμα με το δοκαρι. πρεπει να ξεπλυθει με αιμα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom