Γράφεις ανορθόγραφα φίλε. Το ότι γράφεται τι-ό.
Τι λάκας-μα...σαι-εί και σύ-ε.....
Γράφεις ανορθόγραφα φίλε. Το ότι γράφεται τι-ό.
δανεικός ένα χρόνο με οψιόν για άλλα δύο ξέρω..και πληρώνει και μέρος του μισθού του η Μπαρτσελόνα..ανήκει στην Μπαρτσελόνα πάντως. Γενικά με Βαγγέλα πρόεδρο δεν βγάζεις άκρη, όλο κάτι μυστήριες συμφωνίες κάνει.
μας τον εδωσαν δανεικο,μας πλερωνουν και ενα μερος του συμβολαιου του ενω το καλοκαιρι ληγει το συμβολαιο του με την μπαρτσελονα;
επ πιπέρι..
επ πιπέρι..
Εμένα με νοιάζει να παίρνει τα πρωταθλήματα ο Βαγγέλας. Το τι συμφωνίες κάνει δικό του θέμα. Με τη λογική του "δεν μας νοιάζει τι χρώμα έχει η γάτα, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια"
Και γώ-ε? λαδη-Δη και ος-ποι λλος-ά?
Ουτε με MANOWAR σε πιανω........... θα βαλω το heaven and hell.....απο BLACK SABBATH...........να σε καταλαβω, δεν μπορω να κανω κατι αλλο.........
για ακου..........να μου πεις και συ ............
διαλεξε τι θες να σου γαμησω;Νομιζω οι ανθρωποι που βγαζουν αυτην την ψυχοπαθεια σε αθλητικα θρεντ κατατασσονται σε δυο κατηγοριες:
α. αληθινα διαταραγμενοι
β. φυσιολογικοι κατα τα αλλα που χανουν 30-40 μοναδες iq οταν ασχολουνται με θεματα οπαδικα
Βρειτε που κατατασσεστε
'σε ευχαριστω μαν...σαν τους αλλους τους δυο δεν ειναι κανεις
οσο μπορει ομως προσπαθει να τους πλησιασει
ολα στο κοκκινο...παντου παραγκες...Το μονο σιγουρο, θα σβησουν εμενα ενω υπαρχει η πλεμπα, δηλαδη ο ψυχοπαθης αχρηστιδης που ηταν ετσι κι αλλιως γραφικος και ξεκαρδιστικος με τα κατα φαντασια γαμησια απο ιντερνετ και τα ντοκουμεντα του αλλα τωρα τελευταια βαρεσε κοκκινα και ειναι για εγκλεισμο παραυτα, για τις μπλουζες οπως λεει κι ο ραπτοπουλος, σημερα εμπλουτισε το ρεπερτοριο και με απειλες
και το αγραμματο γιδι βλακαρχος-καραβλαχος οπως θες πες το, που προσπαθω να καταλαβω γιατι γραφει αφηνοντας 5 κενα αντι για ενα οπως ολοι οι ανθρωποι και ειναι κι αυτος κατα φαντασια γαμιας αλλα ευτυχως ακομα στα ορια της γελοιοτητας
και αλλοι κατα τα αλλα ανωτερου επιπεδου που βγαζουν την ιδια δοση μαλακιας οπως Αντζελο και σια, που δρουν ανενοχλητοι ενεκα που ο αντισθενης γαυριζει ανιατα
επειδη ψαχνεις για στημενα στον θρυλο το ειπα...Και κάτι άλλο,χρηστιδι.....
Ποιος σου είπε εσένα,ότι είχα απόδεχτεί...Πατέρες..Βγενό κτλ...?
Τότε είχα διαρκείας στην 14 στο ΟΑΚΑ και μάλωνα στην εξέδρα με 10 άτομα κάθε φορά...
Ξεχνάω νομίζεις τα διάφορα σκηνοθετημένα ντου,με Γαύρο Βόλου κτλ?
Τα αέρια που φάγανε από τους μπάτσους 3 φορές εκείνη την χρονιά...παιδάκια κτλ?
Για αυτό μη μου λες εμένα μαλακίες...δεν ξέρεις πως συμπεριφέρομαι στο γήπεδο....
Αυτά τα λίγα και ξεκόλα επιτέλους...μιλάς με κάποιον που πήγαινε γήπεδο από το 1991...πάρτο λίγο αλλιώς επιτέλους...
Τώρα δεν πατάω λόγω σουβλατζήδων...κτλ,έχω αηδιάσει....
επειδη ψαχνεις για στημενα στον θρυλο το ειπα...
αν σε εβλεπα να ποσταρεις και αυτα που εμπλεκεσαι εσυ δεν θα μιλαγα...
πως το θες δηλαδη;
να κανεις εσυ μαγκιες και να ποσταρεις και καλα και με χρωμα και μπολντ και εμεις να λεμε τι ωραια τι καλα;
ρε μπιλακο...το αυγουλακι λεμε ....ρουφα το ;)
ρε μπιλη τι δεν καταλαβαινεις;εσυ βαζεις του γαυρου εγω του βαζελου...πως το θες δηλαδη;μονα ζυγα δικα σου;τι δεν καταλαβαινεις;;
αχαχαχαχχαχααχ....Ρε τον Κατσιφάρα... Έδωσε ζωή στο θέμα...
Μήπως ειναι συγγενής του πολιτικού;
θα σε βρω...δεν υπαρχει περιπτωση...θα σε βρω....θα τα πουμε ;)
αυτο θα πει να εισαι καριερισταςαχαχαχαχχαχααχ....
τι να δωσει ρε ντιμη ο στρακος...αμα ηξερες ποσα τετοια στρακια εχω βρει στο διαβα μου στην καριεαρα μου στο μπου....
εκατονταδες πουτανακια που σερνονται στα ποδια μου για να τα χυσει ο κυριος χρηστιδης....
εχω χασει το λογαριασμο πιο νουμερο μαλακας ειναι αυτος που κανει ενα λογαριασμο για μια μερα ισα να γευτει την πουτσα μου