Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.525
Πόντοι
5.006
Γνωστό σιχαμένο κομπλεξικό αντι-Ολυμπιακό σκουλήκι. Κάποια μη αναστρέψιμη βλάβη θα του έχει προκαλέσει κάποιος Ολυμπιακός αυτός .. δεν εξηγείται αλλιώς.
μουνοπανο γαμω το σπίτι του...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ωραία βραδιά σήμερα στο Παπαστράτειο με την ομάδα μας του πόλο γυναικών να πραγματοποιεί καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Γλυφάδα που διέσυρε με 17-1 με 6 γκολ της Ασημάκη στην πρώτη της εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.
Ουσιαστικά μια καλή προπόνηση ενόψει του κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς την Παρασκευή , που παίζουν στην Βαρκελώνη με τη πρωταθλήτρια Ευρώπης Sabadell στο τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, διεκδικώντας ακόμα μια Ευρωπαϊκή κούπα για το σύλλογό μας.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.525
Πόντοι
5.006
Ωραία βραδιά σήμερα στο Παπαστράτειο με την ομάδα μας του πόλο γυναικών να πραγματοποιεί καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Γλυφάδα που διέσυρε με 17-1 με 6 γκολ της Ασημάκη στην πρώτη της εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.
Ουσιαστικά μια καλή προπόνηση ενόψει του κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς την Παρασκευή , που παίζουν στην Βαρκελώνη με τη πρωταθλήτρια Ευρώπης Sabadell στο τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, διεκδικώντας ακόμα μια Ευρωπαϊκή κούπα για το σύλλογό μας.
:rockon: :rockon:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Η "μπάλα" γράφεται με ένα "λ". Πριν μας τη διδάξεις Χρηστίδη κοίτα να μάθεις πώς γράφεται σωστά πρώτα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και κάτι άλλο,χρηστιδι.....
Ποιος σου είπε εσένα,ότι είχα απόδεχτεί...Πατέρες..Βγενό κτλ...?
Τότε είχα διαρκείας στην 14 στο ΟΑΚΑ και μάλωνα στην εξέδρα με 10 άτομα κάθε φορά...
Ξεχνάω νομίζεις τα διάφορα σκηνοθετημένα ντου,με Γαύρο Βόλου κτλ?
Τα αέρια που φάγανε από τους μπάτσους 3 φορές εκείνη την χρονιά...παιδάκια κτλ?
Για αυτό μη μου λες εμένα μαλακίες...δεν ξέρεις πως συμπεριφέρομαι στο γήπεδο....
Αυτά τα λίγα και ξεκόλα επιτέλους...μιλάς με κάποιον που πήγαινε γήπεδο από το 1991...πάρτο λίγο αλλιώς επιτέλους...

Τώρα δεν πατάω λόγω σουβλατζήδων...κτλ,έχω αηδιάσει.... :)

Katsifaras88

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι άλλο,χρηστιδι.....
Ποιος σου είπε εσένα,ότι είχα απόδεχτεί...Πατέρες..Βγενό κτλ...?
Τότε είχα διαρκείας στην 14 στο ΟΑΚΑ και μάλωνα στην εξέδρα με 10 άτομα κάθε φορά...
Ξεχνάω νομίζεις τα διάφορα σκηνοθετημένα ντου,με Γαύρο Βόλου κτλ?
Τα αέρια που φάγανε από τους μπάτσους 3 φορές εκείνη την χρονιά...παιδάκια κτλ?
Για αυτό μη μου λες εμένα μαλακίες...δεν ξέρεις πως συμπεριφέρομαι στο γήπεδο....
Αυτά τα λίγα και ξεκόλα επιτέλους...μιλάς με κάποιον που πήγαινε γήπεδο από το 1991...πάρτο λίγο αλλιώς επιτέλους...

Τώρα δεν πατάω λόγω σουβλατζήδων...κτλ,έχω αηδιάσει.... :)
Το'χεις χασεις τελειως ρε συ...Προσπαθεις να δικαιολογηθεις και να δωσεις διαπιστευτηρια στον ανισορροπο? ελα στα συγκαλα σου

Katsifaras88

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το μονο σιγουρο, θα σβησουν εμενα ενω υπαρχει η πλεμπα, δηλαδη ο ψυχοπαθης αχρηστιδης που ηταν ετσι κι αλλιως γραφικος και ξεκαρδιστικος με τα κατα φαντασια γαμησια απο ιντερνετ και τα ντοκουμεντα  :jerking: του αλλα τωρα τελευταια βαρεσε κοκκινα και ειναι για εγκλεισμο παραυτα, για τις μπλουζες οπως λεει κι ο ραπτοπουλος, σημερα εμπλουτισε το ρεπερτοριο και με απειλες
και το αγραμματο γιδι βλακαρχος-καραβλαχος οπως θες πες το, που προσπαθω να καταλαβω γιατι γραφει αφηνοντας 5 κενα αντι για ενα οπως ολοι οι ανθρωποι και ειναι κι αυτος κατα φαντασια γαμιας αλλα ευτυχως ακομα στα ορια της γελοιοτητας
και αλλοι κατα τα αλλα ανωτερου επιπεδου που βγαζουν την ιδια δοση μαλακιας οπως Αντζελο και σια, που δρουν ανενοχλητοι ενεκα που ο αντισθενης γαυριζει ανιατα  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το μονο σιγουρο, θα σβησουν εμενα ενω υπαρχει η πλεμπα, δηλαδη ο ψυχοπαθης αχρηστιδης που ηταν ετσι κι αλλιως γραφικος και ξεκαρδιστικος με τα κατα φαντασια γαμησια απο ιντερνετ και τα ντοκουμεντα  :jerking: του αλλα τωρα τελευταια βαρεσε κοκκινα και ειναι για εγκλεισμο παραυτα, για τις μπλουζες οπως λεει κι ο ραπτοπουλος, σημερα εμπλουτισε το ρεπερτοριο και με απειλες
και το αγραμματο γιδι βλακαρχος-καραβλαχος οπως θες πες το, που προσπαθω να καταλαβω γιατι γραφει αφηνοντας 5 κενα αντι για ενα οπως ολοι οι ανθρωποι και ειναι κι αυτος κατα φαντασια γαμιας αλλα ευτυχως ακομα στα ορια της γελοιοτητας
και αλλοι κατα τα αλλα ανωτερου επιπεδου που βγαζουν την ιδια δοση μαλακιας οπως Αντζελο και σια, που δρουν ανενοχλητοι ενεκα που ο αντισθενης γαυριζει ανιατα  :rockon:

Εγώ λέω πάντως στον αντί,να μην σε σβήσει...κρίμα είναι... :)
Ρίξε λίγο τους τόνους και εσύ... ;)

Katsifaras88

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ λέω πάντως στον αντί,να μην σε σβήσει... :)
Ρίξε λίγο τους τόνους και εσύ... ;)
Κανω ενα ποτ πουρι απο σημερινα quotes και το ονομαζω "στο στομα της τρελας":
αρχιδι θα σε παω γαμιωντα μεχρι να βρεις ασπρο χιονι...
και θα σε ψαξω να σε βρω να σε γαμησω...σου δινω τον λογο μου γιαυτο...θα με δεις μπροστα σου αρχιδι και θα παρεις χαμπαρι ποσο μαλακς εισαι...
εγω θα σε κανω ανθρωπο σκουπιδι...να εισαι σιγουρος οτι θα σε βρω....το νου σου βρωμιαρη....εγω δεν ειμαι καβλαρχος....
μιλα ρε βρωμιαρη γαμω τα αρχιδια που δεν εχεις...
βαλε ρε πουσταρα το δοκαρι στο 90 η ζητα συγνωμη ρε ξευτιλισμενε....φτου σου ξευτιλισμενε...αναρχιδι πουστρακι γαμω τα φουστανια σου....
μιλα μωρη πουτανα....
θα σε βρω...δεν υπαρχει περιπτωση...θα σε βρω....θα τα πουμε  ;)
εσυ κανεις πλακα...εγω μιλαω πολυ σοβαρα...ξεπερασε τα ορια ...θα τον βρω...και θα του γαμησω τα παντα...θα τον κανω αντρα....
εσύ που κάθεσαι και ασχολεισαι τόσο καιρο χαρας το κουράγιο σου...
Ο  μεζες  ειναι  δικος  μου.....εγω  θα  τον γαμησω πρωτος........

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
μουνοπανο γαμω το σπίτι του...

τελειωμενες καταστασεις και μυαλα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κανω ενα ποτ πουρι απο σημερινα quotes και το ονομαζω "στο στομα της τρελας":
τελειωμενες καταστασεις και μυαλα

Καλά ρε,τι δεν καταλαβαίνεις...? :grin:
Έτσι είναι αυτή η θρεντάρα.... :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.525
Πόντοι
5.006
Εσύ επιστήμονα να πας σε κανένα μοναστήρι που θα μας πεις τι θα κάνουμε κιόλας και λιγα λιγα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Μαλλον καποιος  μαλακοκλωνος  ειναι......αλλα  ποιος  δεν  παει  το  μυαλο μου.... :think: :think: :think: :think:

να  φανταστεις  οτι  τον  ενοχλουν  και  τα  διαστηματα  που  αφηνω.....στο  γραψιμο  μου.... :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το μονο σιγουρο, θα σβησουν εμενα ενω υπαρχει η πλεμπα, δηλαδη ο ψυχοπαθης αχρηστιδης που ηταν ετσι κι αλλιως γραφικος και ξεκαρδιστικος με τα κατα φαντασια γαμησια απο ιντερνετ και τα ντοκουμεντα  :jerking: του αλλα τωρα τελευταια βαρεσε κοκκινα και ειναι για εγκλεισμο παραυτα, για τις μπλουζες οπως λεει κι ο ραπτοπουλος, σημερα εμπλουτισε το ρεπερτοριο και με απειλες
και αλλοι κατα τα αλλα ανωτερου επιπεδου που βγαζουν την ιδια δοση μαλακιας οπως Αντζελο και σια, που δρουν ανενοχλητοι ενεκα που ο αντισθενης γαυριζει ανιατα  :rockon:
o αντζελο περα απο οτι ειναι λιγο βλακας δεν ειναι σαν τους αλλους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαλλον καποιος  μαλακοκλωνος  ειναι......αλλα  ποιος  δεν  παει  το  μυαλο μου.... :think: :think: :think: :think:

να  φανταστεις  οτι  τον  ενοχλουν  και  τα  διαστηματα  που  αφηνω.....στο  γραψιμο  μου.... :jerking: :jerking: :jerking:
εισαι διαστημικος τυπος ρε μαλακα εσυ που να σε καταλαβουν. :2funny:

Katsifaras88

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω οι ανθρωποι που βγαζουν αυτην την ψυχοπαθεια σε αθλητικα θρεντ κατατασσονται σε δυο κατηγοριες:
α. αληθινα διαταραγμενοι
β. φυσιολογικοι κατα τα αλλα που χανουν 30-40 μοναδες iq οταν ασχολουνται με θεματα οπαδικα

Βρειτε που κατατασσεστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom