Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αχαχαχαχχαχααχ....
τι να δωσει ρε ντιμη ο στρακος...αμα ηξερες ποσα τετοια στρακια εχω βρει στο διαβα μου στην καριεαρα μου στο μπου....
εκατονταδες πουτανακια που σερνονται στα ποδια μου για να τα χυσει ο κυριος χρηστιδης....
εχω χασει το λογαριασμο πιο νουμερο μαλακας ειναι αυτος που κανει ενα λογαριασμο για μια μερα ισα να γευτει την πουτσα μου  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Καλά και εσύ όμως σήμερα το παρακανες με αυτά που έγραψες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι ετσι ρε αγορι  :-
δεν γουσταρει να του λενε την αληθεια για την προεδραρα του.μεχρι και σφαιρα ειπε
Θα ετρωγε για παρτι του οπως ο κεβιν κοστνδρ στην ταινια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν γουσταρει να του λενε την αληθεια για την προεδραρα του.μεχρι και σφαιρα ειπε
μη συνεχιζεις να προκαλεις...οτι λες απλως μεγαλωνεις την οργη μου...
βγες αντρικια και παραδεξου οτι εκανες μαλακια στο θεμα που εθιξε ο αλεξ σχετικα με το δοκαρι του αστερα στο 90 τοτε με τον ποα...
ΑΝΤΡΙΚΙΑ...και μετα ισως τα σκεφτω διαφορετικα...
ισως...δεν υποσχομαι τιποτα...
παντως αυτη τη στιγμη εχεις προβλημα...στο εχω πει...εμπλεξες με τρελλο....
με τον καβλαρχο περασες καλα...απο μενα δεν θα γλυτωσεις/.....θυμησου το....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τον κυριο τριτσωνη τον ξερει ολη η ελλαδα και τον εχει πιασει στο στομα της η τελευταια γιαγια στο τελευταιο χωριο της ελλαδας...
τον κυριο τον ξερει κανεις;
η μαλλον θα τον ηξερε αν δεν τον ποσταρε ο κυριος χρηστιδης ;
www.redsagainsthemachine.gr/articles/141119/apostolos-kaskanis-o-ypeythynos-asfaleias-tis-pae-pao]http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141119/apostolos-kaskanis-o-ypeythynos-asfaleias-tis-pae-pao[/url]

ο γνωστος και μη εξαιρετεος κος κασκανης...
Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και πλέον υπεύθυνος ασφαλείας στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Συνεχίζει επάξια την παράδοση των

- ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΑΚΑ, πρώην βοηθού Αττικάρχη της ΕΛ.ΑΣ..

- ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην αξιωματικού της Κρατικής Ασφάλειας.

- ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑ, πρώην Αττικάρχη της ΕΛ.ΑΣ..

ειπατε τιποτα για προπαγανδα η επικοινωνιακη πολιτικη;
ποιος ξερει αυτους και ποιος δεν ξερει τον τριτσωνη;και αν εχουν γινει επισοδεια με γηπεδουχο τον ποα;
:2funny:  :2funny:  :2funny:
καλυτερα να μην αρχισω καταγραφη θα τελειωσω μεθαυριο  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για το δοκαρι του αστερα με τον ποα κατι;;
κοκοκοκοκοκοκοκοκοκκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκκοκο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε παιδια...ας μου πει καποιος οτι δεν ειναι ετσι...
ας πει καποιος οτι λενε ψεμματα...
ρωταω εγω τωρα (τα ειχα γραψει και εγω στο θρεντ της ελλαδας)
μπορω η δεν μπορω να σκεφτω οτι οι επιθεσεις στον μητρογλου (αλλα και διαμαντακο μη ξεχναμε) ειναι καθαρα οπαδικες ;ειχαν στοχο προσωπικα τους παιχτες επειδη παιζουν σε συγκεκριμενη ομαδα;
ρωταω;θυμηθειτε τι εγινε εκεινες τις μερες...
οποιος ειχε πεννα εβριζε μητρογλου και διαμντακο...
αυτοι πεταχθηκαν σα λεμονοκουπες...
μεχρι εδω θα πω οκ φυσιολογικο...
προχωραμε...
αυτοι πεταχτηκαν σα λεμονοπουπες και αντικατασταθηκαν απο καποιους αλλους...
γκεκα και κλαους....
και ρωταω τωρα...η ομαδα πηγε ακομα χειροτερα ,0 γκολ και ανυπαρκτη επιθετικα με τους δυο προαναφερομενους να ειναι ωσει παροντες και ειδικα απεναντι σε ''ψαραδες''....
που ειναι η κριτικη των σαμπρακων δηματων μπραουδακηδων μπουλουκων και λοιπων γνωστων αγνωστων συμμοριτων ;
εξαντλουνε την αυστηροτητα της κριτικης τους μονο στη λυσσαλεα και καννιβαλικη επιθεση εναντιον του προεδρου της ΕΠΟ...
λεω ψεματα ; λεει ψεματα το αρθρο ;

www.rednews.gr/permalink/54560.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook]http://www.rednews.gr/permalink/54560.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/url[/video]]

Τί έγινε ρε παιδιά; Θα μάθουμε ή όχι, με λεπτομέρειες, για το πόσο ακίνδυνοι επιθετικά ήταν οι παίκτες που πήραν τη θέση του Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης της Ελλάδας ή όχι;

Ούτε κουβέντα για Γκέκα και Αθανασιάδη με τα Νησιά Φερόε, το ίδιο και στο φιλικό με τη Σερβία. Ούτε φάση δεν έχει κάνει η ομάδα σ’ αυτά τα δύο ματς αλλά κανείς δεν μπήκε στον… κόπο να μιλήσει για τους επιθετικούς της. Κανείς δεν τους… ακούμπησε.

Αντιθέτως, στα προηγούμενα που έπαιζε ο Μήτρογλου, η κριτική άρχιζε απ’ αυτόν. Ο Κώστας ήταν ο… κοινός παρονομαστής όλων. Τώρα που έμεινε εκτός γιατί δεν άρχισαν τα άλλα «μυδράλια» να πυροβολούν τις αντίπαλες εστίες;

Μήπως, τελικά, δεν ήταν το πρόβλημα ο Μήτρογλου αλλά η ανύπαρκτη επιθετική ανάπτυξη της Ελλάδας; Μήπως, για να σκοράρει ένας επιθετικός, εφόσον δεν μιλάμε για τον Ρονάλντο (σ.σ.: τον Βραζιλιάνο «φαινόμενο», όχι τον Πορτογάλο, Κριστιάνο) που τους περνούσε όλους και το βαζε, απαιτείται μια σωστή πάσα στην μικρή, ή έστω τη μεγάλη, περιοχή;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εκεί,τα ίδια.......... :)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Λίγα τα link σήμερα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μπιλη...αληθεια τωρα...προσπαθω να καταλαβω το προβλημα σου ποιο ειναι και δεν μπορω...τι ακριβως σε ενοχλει;πες μου ανοιξε μου την καρδια σου....σε ενοχλει που γραφω αυτα που θεωρω ξευτιλικια και που αλλοι τα θεωρουν ομορφιες;
σε ενοχλει που γραφω οτι γουσταρω και το αποδεικνυω με επιχειρημτα;
ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως γιατι δεν μου λες ;
θες να ασχολουμαι με θεματα που ενδιαφερουν εσενα ;
μπορω να ασχολουμαι με θεματα που θελω εγω;
αληθεια δεν καταλαβαινω το προβλημα σου...
δεν σε ενδιαφερουν - απασχολουν αυτα που γραφω ;προχωρας παρακατω...
σε ενδιαφερουν ;απαντας και συζητας ειτε συμφωνωντας ειτε διαφωνωντας...
απο εκει και περα ζησε την υπολοιπη ζωη σου βαζοντας καλα στο μυαλο σου οτι ο χρηστιδης θα γραφεις οτι γουσταρει οσο ο ιδιος θεωρει οτι γραφει το σωστο ειτε αρεσει σε αλλους ειτε οχι..
και μην κωλοτουμπιασιεις λεγοντας οτι δεν σε απασχολει γιατι σε απασχολει και με το παραπανω μιας και σχεδον μολις γραψω κανεις και ενα σχολιο/....
σου ξαναλεω φιλικα παντα....
αν δεν σου αρεσει το πως τα λεει και το τι λεω μπορεις απλα να τα προσπερνας....δεν σε υποχρεωνει κανεις να τα διαβαζεις...
αλλα μαλλον εισαι και συ στην περιπτωση αυτων που γουσταρουν να τριβονται γυρω απο το καβλι μου και απλα δεν εχουν την δυναμη να το παραδεχτουν...
δεν τρεχει τιποτα μπιλλη...
για ολους σας εχει ο χρηστιδαρος   :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για πες μου και την αποψη σου επι της ουσιας...αν εχεις αποψη...
τον μητρογλου τον ξεσκισαν;
στην ουσια επεβαλαν τον παραγκωνισμο του;
αυτους που τον αντικατεστησαν που αποδειχθηκαν αν οχι χειροτεροι το ιδιο κακοι με τον μητρογλου γιατι δεν τους ''ακουμπανε''  ;
εχεις αποψη ;
ακουω...
δεν εχεις ;
προχωρα παρακατω  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
για πες μου και την αποψη σου επι της ουσιας...αν εχεις αποψη...

Θα σου πω κάτι,γιατί είσαι "σπαθένιος"... :rockon:
Κόψε λίγο,γιατί γελάει το σάιτ μαζί σου....
Αυτά που παραθέτεις μόνο για γέλια είναι...
Κάτι σκόρπια λινκς...από κάτι σάιτ/μπλογκ...που διαβάζουν 10 άτομα...
Επί της ουσίας δεν έχω να πω κάτι,σε υποτιθέμενα συμβάντα....π.χ, ΠΑΟ-Χούντα...κτλ...

Ειδικά επί Κόκκαλη,καταστρέψατε το ποδόσφαιρο...όλοι τα έχουμε δει...
Αυτός είναι ο καταστροφέας... τόσο απλά....

Βλέπεις γελάνε,που δεν πόσταρες λινκς σήμερα...και φαντάσου...δεν έχουν μπει ακόμα μάστερ και λόπεθ...
Ξεκόλλα,για εσένα ενδιαφερόμαστε...δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό ΤΟ ΚΌΛΛΗΜΑ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ.... :rockon:

Πάντα φιλικά από,έναν παλιό του σάιτ... :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Θα σου πω κάτι,γιατί είσαι "σπαθένιος"... :rockon:
Κόψε λίγο,γιατί γελάει το σάιτ μαζί σου....
Αυτά που παραθέτεις μόνο για γέλια είναι...
Κάτι σκόρπια λινκς...από κάτι σάιτ/μπλογκ...που διαβάζουν 10 άτομα...
Επί της ουσίας δεν έχω να πω κάτι,σε υποτιθέμενα συμβάντα....π.χ, ΠΑΟ-Χούντα...κτλ...

Βλέπεις γελάνε,που δεν πόσταρες λινκς σήμερα...και φαντάσου...δεν έχουν μπει ακόμα μάστερ και λόπεθ...
Ξεκόλλα,για εσένα ενδιαφερόμαστε...δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό ΤΟ ΚΌΛΛΗΜΑ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ.... :rockon:

Πάντα φιλικά από,έναν παλιό του σάιτ... :)
καλα...σεβαστη η αποψη σου...τωρα το να γελανε βλακες μαζι μου ειναι μαλλον τιμη για μενα...δεν ξερω αν το καταλαβαινεις...απο εκει και περα μιλας σαν Παπας της ρωμης...ποιος κατεστρεψε ποτε και τι...
φεξε μου και γλιστρησα...
επι της ουσιας κατι σε αυτο που εβαλα;
επιμενω...εχεις αποψη η αυτη εξαντλειται στο ποιος κατεστρεψε ποτε και που το ποδοσφαιρο;
και παντα με αοριστες εικασιες  ;) μπιλλακο....στο εχω ξαναπει....για μενα εισαι λιγος...το πιστευω δεν το λεω για να σε προσβαλλω,ειναι η αποψη μου...
υπαρχουν παιδια στα κυβικα μου αλλα μπορει και παραπανω...δενβ το παιζω εβερεστ...
εσυ εισαι μεν καλο παιδι δεν λεω το αντιθετο αλλα ''λιγος''
αν με πιανεις...
και παντα φιλικα  ;)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456

Πάντως η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε την περίοδο που καταστρέψαμε το ποδόσφαιρο...φαντάσου να μην το χαμε καταστρέψει

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλα...σεβαστη η αποψη σου...τωρα το να γελανε βλακες μαζι μου ειναι μαλλον τιμη για μενα...δεν ξερω αν το καταλαβαινεις...απο εκει και περα μιλας σαν Παπας της ρωμης...ποιος κατεστρεψε ποτε και τι...
φεξε μου και γλιστρησα...
επι της ουσιας κατι σε αυτο που εβαλα;
επιμενω...εχεις αποψη η αυτη εξαντλειται στο ποιος κατεστρεψε ποτε και που το ποδοσφαιρο;
και παντα με αοριστες εικασιες  ;) μπιλλακο....στο εχω ξαναπει....για μενα εισαι λιγος...το πιστευω δεν το λεω για να σε προσβαλλω,ειναι η αποψη μου...
υπαρχουν παιδια στα κυβικα μου αλλα μπορει και παραπανω...δενβ το παιζω εβερεστ...
εσυ εισαι μεν καλο παιδι δεν λεω το αντιθετο αλλα ''λιγος''
αν με πιανεις...
και παντα φιλικα  ;)

Ναι,σε πιάνω...επειδή είμαι "λίγος"...στράφηκα στον redmanftw....όπως έχεις πει...για να με μάθει "μπαλίτσα"... :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.504
Πόντοι
5.006
Μπίλλυ μου αρεσει που πας και χρόνια στο γηπεδο απο το 91..ο καταστροφεας όπως λες πρεπει να τον λες ο εφιάλτης σας μιας και πας τοσα χρόνια στα γήπεδα... ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάντως η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε την περίοδο που καταστρέψαμε το ποδόσφαιρο...φαντάσου να μην το χαμε καταστρέψει

Τι σχέση έχει το πρωτάθλημα με την Εθνική... :think:
Τέλος πάντων,δες την αποστολή της Ελλάδας το 2004 και βγάλε συμπέρασμα.... :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπίλλυ μου αρεσει που πας και χρόνια στο γηπεδο απο το 91..ο καταστροφεας όπως λες πρεπει να τον λες ο εφιάλτης σας μιας και πας τοσα χρόνια στα γήπεδα... ;)

Τον μισώ,για πάντα.... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom