gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
4.Ουδέποτε κατέθεσα πρόταση μομφής κατά του Σπύρου Καλογιάννη όπως ψευδώς αναφέρει σήμερα η εφημερίδα GOAL(σε όλους εμάς που γνωρίζουμε το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο είναι γνωστή η σχέση των [size=30pt]κ.κ. Δημάτου , Μπραουδάκη με την σημερινή ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΚ [/size]και όλοι έχουν αντιληφθεί την προσπάθεια απαξιώσεως της προσωπικότητας μου την οποία κάνει η συγκεκριμένη εφημερίδα σε συνεργασία με την Δίκη στον ΣΚΑΙ από την ημέρα που τόλμησα να πουλήσω στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τον ποδοσφαιριστή Κώστα Πλέγα αντί να τον παραχωρήσω άνευ ανταλλάγματος στην ΠΑΕ Παναθηναικός.) και ουδέποτε διεξήχθη καμία ψηφοφορία σε πρόταση μομφής αλλά μόνος του ο κ. Καλογιάννης , χωρίς κανείς να τον αμφισβητήσει ζήτησε, χωρίς να προβλέπεται από το καταστατικό της FOOTBALL LEAGUE ψήφο εμπιστοσύνης διαδικασία η οποία διεξήχθη χωρίς η ΠΑΕ Παναχαϊκή να είναι παρούσα.
Παράθεση από κάτι που έγραψε ο....Κούγιας
Αυτός που λίγους μήνες πριν πολλοί ΟΣΦΠούδες (δε ξέρω για σένα) κοροϊδεύατε και κράζετα και δε ξέρω και γω τι άλλο. Τώρα έγινε ξαφνικά ο υπερασπιστής της αλήθειας. Ο (κοντός) σκοτεινός ιππότης προστάτης του ποδοσφαίρου
Είσαστε ικανοί αν καμία μέρα ο τουίτι τουιτάρει εναντίων του Μελισσάν να κάνετε πορεία υπέρ του (του τουίτι) με πλακάτ
Υ.Γ Δε μπορώ να σου πω την έκπληξή μου που έβαλες λινκ του σεντρα ;)