Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
4.Ουδέποτε κατέθεσα πρόταση μομφής κατά του Σπύρου Καλογιάννη όπως ψευδώς αναφέρει σήμερα η εφημερίδα GOAL(σε όλους εμάς που γνωρίζουμε το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο είναι γνωστή η σχέση των [size=30pt]κ.κ. Δημάτου , Μπραουδάκη με την σημερινή ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΚ [/size]και όλοι έχουν αντιληφθεί την προσπάθεια απαξιώσεως της προσωπικότητας μου την οποία κάνει η συγκεκριμένη εφημερίδα σε συνεργασία με την Δίκη στον ΣΚΑΙ από την ημέρα που τόλμησα να πουλήσω στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τον ποδοσφαιριστή Κώστα Πλέγα αντί να τον παραχωρήσω άνευ ανταλλάγματος στην ΠΑΕ Παναθηναικός.) και ουδέποτε διεξήχθη καμία ψηφοφορία σε πρόταση μομφής αλλά μόνος του ο κ. Καλογιάννης , χωρίς κανείς να τον αμφισβητήσει ζήτησε, χωρίς να προβλέπεται από το καταστατικό της FOOTBALL LEAGUE ψήφο εμπιστοσύνης διαδικασία η οποία διεξήχθη χωρίς η ΠΑΕ Παναχαϊκή να είναι παρούσα.
:grin: :grin:

Παράθεση από κάτι που έγραψε ο....Κούγιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτός που λίγους μήνες πριν πολλοί ΟΣΦΠούδες (δε ξέρω για σένα) κοροϊδεύατε και κράζετα και δε ξέρω και γω τι άλλο. Τώρα έγινε ξαφνικά ο υπερασπιστής της αλήθειας. Ο (κοντός) σκοτεινός ιππότης προστάτης του ποδοσφαίρου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαστε ικανοί αν καμία μέρα ο τουίτι τουιτάρει εναντίων του Μελισσάν να κάνετε πορεία υπέρ του (του τουίτι) με πλακάτ :grin:

Υ.Γ Δε μπορώ να σου πω την έκπληξή μου που έβαλες λινκ του σεντρα  ;)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Έτσι κατέγραψε τις αναμνήσεις του από τον Νίκο Γόδα ο συμπολεμιστής και συγκρατούμενός του στην Κέρκυρα Σταμάτης Σκούρτης, που θυμάται χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος ζήτησε να τον εκτελέσουν με την ερυθρόλευκη φανέλα κατάσαρκα και το λευκό σορτς. Και αυτό γιατί ήταν αυθεντικός Ολυμπιακός όπως και κομμουνιστής».
Ευτυχως οι κουμμουνιστες καναν κουμαντο μονο στη μπάλα πολλες δεκαετίες αργοτερα και φυσικά τα καναν πουτάνα.
Σχετικα μικρο το κακο αν σκεφτεις οτι την εποχη του Γόδη ο πατερας του Σωκράτη και οι συν αυτώ παλεύαν να κάνουν παραγκα μια ολοκληρη χωρα και οχι μονο το ποδόσφαιρο.ο γιος του ως αυθεντικος κουμμουνιστης ευτυχως περιοριστηκε στο δευτερο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χοντρο αποτελεσμα σπασμενης καποτας,που προκαλει αηδια το παρουσιαστικο σου,τικ τοκ τικ τοκ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Παράθεση από κάτι που έγραψε ο....Κούγιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτός που λίγους μήνες πριν πολλοί ΟΣΦΠούδες (δε ξέρω για σένα) κοροϊδεύατε και κράζετα και δε ξέρω και γω τι άλλο. Τώρα έγινε ξαφνικά ο υπερασπιστής της αλήθειας. Ο (κοντός) σκοτεινός ιππότης προστάτης του ποδοσφαίρου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαστε ικανοί αν καμία μέρα ο τουίτι τουιτάρει εναντίων του Μελισσάν να κάνετε πορεία υπέρ του (του τουίτι) με πλακάτ :grin:

Υ.Γ Δε μπορώ να σου πω την έκπληξή μου που έβαλες λινκ του σεντρα  ;)
ασε μωρη πουτανα...πες μας τωρα τι ειπε και τι δεν ειπε ο ζωγραφος...πες μας οτι τον διαψευδουν τον μαρινακη ολοι...πες μας... :2funny:  :2funny:  :2funny:

Όσο για τον Χριστόφορο Ζωγράφο, που πήρε εξιτήριο μετά από έξι μέρες νοσηλείας, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στη μηνυτήρια αναφορά του υποστηρίζει πως είχε δεχτεί απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χοντρο αποτελεσμα σπασμενης καποτας,που προκαλει αηδια το παρουσιαστικο σου,τικ τοκ τικ τοκ.
:2funny:
Όσο για τον Χριστόφορο Ζωγράφο, που πήρε εξιτήριο μετά από έξι μέρες νοσηλείας, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στη μηνυτήρια αναφορά του υποστηρίζει πως είχε δεχτεί απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μεχρι τωρα η απορια της συμμοριας δηματοσαμπρακομπραουδακηδων ηταν που τα εμαθε ο μαρινακης...
σημερα η απορια τους λυθηκε...
απο τους ιδιους ζωγραφο και σαρρη....
θα ασχοληθουν αραγε τωρα με την ουσια της δολοφονικης αποπειρας σε εναν ανθρωπο η μπα;  :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
..ΟΛΟ ΚΛΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ....ΘΑ μεινεις χωρις χαρτζιλικι και που να τρεχεις αυτες τις εποχες για μεροκαματο...πολυ σε τζουζει ρε γλιτσα....λογικο!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγινε αποπειρα δολοφονιας ενος πρωην διαιτητη...ο σωφερ παραδεχεται οτι πηρε ζωγραφο να του ευχηθει καλη επιτυχια  :2funny:
ολα τα στοιχει δειχνουν μελισσανιδη .....ειπα δειχνουν...
και ο δηματος με εναν αλλο μαλακα στην εκπομπη τους μονιμως αναπαραγει την ''συνεντευξη'' του σωφερ και χαζογελαει με τις ατακες του...και τις επαναλαμβανει...
και για την ταμπακερα τιποτα...
δημοσιογραφαρες...
βρε....σας λεει τον πηρε να του ευχηθει ''καλη επιτυχια'' ,πανε να τον δολοφονησουν και εσεις γελατε μα τις ατακες και ναμασατε τις δηλωσεις του πουταρα  :jerking:  :jerking:
σιγα δηματε....σιγα την πουδρα ....παραπεσε στο τρυφερο κωλαρακι του τιγρακου σου  :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ασε μωρη πουτανα...πες μας τωρα τι ειπε και τι δεν ειπε ο ζωγραφος...πες μας οτι τον διαψευδουν τον μαρινακη ολοι...πες μας... :2funny:  :2funny:  :2funny:

Που σαι πουτάνα; Κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ως Μελισσανίδης. Τη διαφωρά του "είναι ο Μελισσανίδης" με το "κάποιος μου συστήθηκε σα Μελισσανίδης" τη ξέρει και κάποιος που είναι εγκεφαλικά νεκρός  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια (νομίζω ότι ΚΑΙ σ αυτή ο Μελισσάν έχει κάνει μύνηση για συκοφάντηση). Επειδή εγώ δε τη παρακολουθώ, αλλά από ότι βλέπω τη παρακολουθείτε εσείς, μήπως ξέρεις ΑΝ έχει γίνει η δίκη και ΑΝ έχει καταδικαστεί ο Μελισσάν;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Που σαι πουτάνα; Κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ως Μελισσανίδης. Τη διαφωρά του "είναι ο Μελισσανίδης" με το "κάποιος μου συστήθηκε σα Μελισσανίδης" τη ξέρει και κάποιος που είναι εγκεφαλικά νεκρός  ;)
:2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια (νομίζω ότι ΚΑΙ σ αυτή ο Μελισσάν έχει κάνει μύνηση για συκοφάντηση). Επειδή εγώ δε τη παρακολουθώ, αλλά από ότι βλέπω τη παρακολουθείτε εσείς, μήπως ξέρεις ΑΝ έχει γίνει η δίκη και ΑΝ έχει καταδικαστεί ο Μελισσάν;
αθωωθηκε ο μελισ και καταδικαστηκε ο δημοσιογραφος ισοβια να σπαει πετρες στην αριζονα λογω στησιματος τηλ.συνδιαλεξεων...
κατ'αλλους ηταν σε συνεργασια με μητικωστα...
βρειτε αρχιδια ρε και φορεστε τα...πεταχτε ρε τα φουστανακια και τις ζαρτιερες γαμω την υποκρισια σς ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ετσι τωρα μαλιστα...αυτα ειναι...ανεβα λιγο ,ξεκολλα απο τον χρηστιδη , εκφρασου ελευθερα  :dancing:
ν
τυπε ντιμη δεν μου ειπες την αποψη σου...τι πιστευεις οτι πισω απο την δολοφονικη επιθεση στον ζωγραφο κρυβεται ο μελισανιδης;
προσεξε δεν σε ρωταω να αποδειξεις τιποτα μιας και δεν γινεται,αυτα τα δικαστηρια θα τα βρουνε...
απλα εσυ σαν ντιμης τι πιστευεις
τι υσου παγορευει το ενστικτο σου...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν έχω κανένα κόλλημα μαζί σου ρε φίλε...

για το άλλο που ρωτάς πραγματικά δεν έχω ιδέα και δεν έχω μπει σε διαδικασία να δω λεπτομέρειες παρα μόνο σκόρπιους τίτλους άρθρων και ελάχιστα διαβασμένα κομμάτια δημοσιογράφων, κοινώς μαλακίες στο τετράγωνο...

εγώ αυτό που αιθάνομαι είναι πως ο μελισαν θέλει με εμφατικό τρόπο να δώσει μια εικόνα πως έρχεται και θα γαμήσει τα πάντα στην προσπάθειά του να βάλει την ομάδα δυναμικά στην πρώτη κατηφορία και να καθαιρέσει τον οσφπ

σε όλο αυτό βρίσκει άτυπα συμμάχους πολλές ομάδες και τους οπαδούς τους που αισθάνονται πως από την νέα κατάσταση θα έχουν να κερδίσουν κάτι σε σχέση με το τι ισχύει τώρα
και αυτό γιατί ο οσφπ που είναι ο κυρίαρχος με το τρόπο που έχει επιλέξει να βρίσκεται στην θέση αυτή τα τελευταία 15+ χρόνια έχει κάνει πιο πολλούς εχθρούς παρά φίλους...

τα περισσότερα από όλα αυτά είναι θέμα εντυπώσεων και επίδειξης δύναμης με κάποιες παράπλευρες απώλειες (δεν το επικροτώ φυσικά)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 10422953_10205215206158707_7794108353321271438_n.jpg
    10422953_10205215206158707_7794108353321271438_n.jpg
    140,9 KB · Εμφανίσεις: 10

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι πουτάνα κατέβασε τα μόνη σου τα στριγκάκια

"δέχθηκε κλήση στο κινητό του, από κινητό που ο ίδιος δεν αναγνώριζε, και αυτός που τον κάλεσε του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης"

Το συστήνομαι ως Χ μέσα από ένα τηλέφωνο δε σημαίνει ότι είμαι και ο Χ.

Πάλι καλά να λέμε που δε συστήθηκε και ο Ιησούς Χριστός αυτός που τον κάλεσε γιατί θα τα βάζαμε με την εκκλησία τώρα  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αθωωθηκε ο μελισ και καταδικαστηκε ο δημοσιογραφος ισοβια να σπαει πετρες στην αριζονα λογω στησιματος τηλ.συνδιαλεξεων...
κατ'αλλους ηταν σε συνεργασια με μητικωστα...
βρειτε αρχιδια ρε και φορεστε τα...πεταχτε ρε τα φουστανακια και τις ζαρτιερες γαμω την υποκρισια σς ....
Ξανά. ΑΝ και ΟΤΑΝ βγει απόφαση και ΓΙ ΑΥΤΟ να μιλήσουμε. Εκτός και αν ξέρεις κάτι από μέσα απο το δικαστικό κύκλωμα και δε μας το λες.
Μέχρι τότε χιαρετισμούς στον μπούλη τη Κατίνα έμπορο λευκού θανάτου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom