Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Παιδια    και ο Βαγγελάκης :) και ο τιγρης :) ειναι καλα παιδια  :) απο εκει και περα υπαρχουν οπαδικα ζητήματα :) ζητω η ελλαδα  :rockon: Ο Καλύτερος λενε στο χωρίο μου κερδιζει :rockon: ετσι παει ο πιο μαγκας κερδιζει :) Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :) :)
γεια σου ρε χρησταρα...αλαφρυνε λιγο το κλιμα γιατι εχει βαρυνει...
πουτανα σερβια κουβα μας εστειλε.. :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αφου μας το λεγαν ο απολυτος και ο βασιλοφρων ολο καμαρι

http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20130414/konstantinos_epitimos_pao_9-2-1961.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ε ενταξει ηταν και ο παπουσ του λογω γηπεδου να μην γινει και αυτος;
πως παραχωρουσαν δωρεαν γηπεδα οταν αλλοι μαλακες πληρωνα νοικια;
ακομα ουτε δραχμηδεν εχουν πληρωσει για γηπεδο...παιζουν στην ''δικια τους'' λεωφορο...
σε ιδιοκτησια κρατικη που φαινεται στα χαρτια παρκο  :2funny:
πιο απατη συλλογος πεθαινεις...
και τον σατανα θα κανανε επιτιμοαν χρειαζοταν  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ασσο το ειχες παιξει ρε τυπε? Σιγα την εθνικη που εχουνε..Οι Κροατες ολο και κατι κανουνε  :grin:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
80
Πόντοι
26
ε ενταξει ηταν και ο παπουσ του λογω γηπεδου να μην γινει και αυτος;
πως παραχωρουσαν δωρεαν γηπεδα οταν αλλοι μαλακες πληρωνα νοικια;
ακομα ουτε δραχμηδεν εχουν πληρωσει για γηπεδο...παιζουν στην ''δικια τους'' λεωφορο...
σε ιδιοκτησια κρατικη που φαινεται στα χαρτια παρκο  :2funny:
πιο απατη συλλογος πεθαινεις...
και τον σατανα θα κανανε επιτιμοαν χρειαζοταν  :2funny:
ετσι μπραβο βγαλε τα ντοκουμεντα τα παπιερς..!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βλέπω ο γρης-τί,έχει μπει πολύ δυναμικά.... :rolleyes:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Βλέπω ο γρης-τί,έχει μπει πολύ δυναμικά.... :rolleyes:
ναι...ετσι αποφασισε...θα δουμε...εμεις εδω τυπε δεν παραχωρουμε σπιθαμη...για να κερδισει εναν ποντο θα φτυσει το γαλα που ηπιε απο τη μαμα του...
ντου γιου νοου θρυλος; ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ναι...ετσι αποφασισε...θα δουμε...εμεις εδω τυπε δεν παραχωρουμε σπιθαμη...για να κερδισει εναν ποντο θα φτυσει το γαλα που ηπιε απο τη μαμα του...
ντου γιου νοου θρυλος; ;)

Δεν ξέρω,μαν...τον βλέπω πολύ επιθετικό... :o

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.720
Πόντοι
606
κοιτα αδερφε και εγω αν ημουν στην θεση σου θα εκαμνα τα ιδια :) οποτε ο καθενας θελει να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφη :) αυτο ειναι το λογικο :) Αν δεν υπηρχε αυτο το κίνητρο δεν θα ειμασταν τιποτα κανεις καμια ομαδα :) Ο καθενας κοιταζει απο την μερια του να κανει οτι τον συμφέρει :) Αλλος μπορει αλλος οχι :) Αλλα παντα στο τελος ο καλύτερος   κερδιζει :)   Τωρα ο τιγρης θελει να παρει την θεση του Βαγγέλη   :) αν την παρει μαγκια του :) Αν την συνεχισει ο βαγγελης μαγκια του Βαγγέλη :) Για μενα μακαρι να μπορουσε ο σαββιδης αλλα ξερω οτι δεν μπορει :) Αν μπορουσε θα την επερνε :) αυτα που λεει ο μαστερ για ΑΕΚ θεσσαλονικης με τον ΠΑΟΚ συμαχια κτλ ειναι ανουσια δεν υπαρχει αυτο το πραγμα ουτε ζωγραφιστό :) Ο καθενας θελει να γινει μαγγας για τον εαυτο του :) Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :) Σαν Παοκτσης οπαδικα ειμαι αντι ΠΟΚ ετσι ειμαστε ολοι οι Παοκτσηδες :) δεν εχουμε τα μεσα να βγουμε ψηλα :) Αλλα δεν αλλαζουμε και ομαδα φυσικα :) :) Ο καθενας κανει οτι μπορει για τον εαυτο του :)  

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν ξέρω,μαν...τον βλέπω πολύ επιθετικό... :o
μπιλλη το ψωμι μας...αλλα στα ισα,,,χωρις μου και μου και κατατρεγμος και κλαματα και σιγοντα απο μπραουδακηδες και δηματους και αλλους επικοινωνιακους μαιντανους...στα ισα...ο πιο δυνατος να μεινει ορθιος...
να βγαλει την ταμπελλα της κατατρεγμενης παρθενας και εδω ειμαστε...
last man stands  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
κοιτα αδερφε και εγω αν ημουν στην θεση σου θα εκαμνα τα ιδια :) οποτε ο καθενας θελει να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφη :) αυτο ειναι το λογικο :) Αν δεν υπηρχε αυτο το κίνητρο δεν θα ειμασταν τιποτα κανεις καμια ομαδα :) Ο καθενας κοιταζει απο την μερια του να κανει οτι τον συμφέρει :) Αλλος μπορει αλλος οχι :) Αλλα παντα στο τελος ο καλύτερος   κερδιζει :)   Τωρα ο τιγρης θελει να παρει την θεση του Βεγγελη  :) αν την παρει μαγκια του :) Αν την συνεχισει ο βαγγελης μαγκια του Βαγγέλη :) Για μενα μακαρι να μπορουσε ο σαββιδης αλλα ξερω οτι δεν μπορει :) Αν μπορουσε θα την επερνε :) αυτα που λεει ο μαστερ για ΑΕΚ θεσσαλονικης με τον ΠΑΟΚ συμαχια κτλ ειναι ανουσια δεν υπαρχει αυτο το πραγμα ουτε ζωγραφιστό :) Ο καθενας θελει να γινει μαγγας για τον εαυτο του :) Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :) Σαν Παοκτσης οπαδικα ειμαι αντι ΠΟΚ ετσι ειμαστε ολοι οι Παοκτσηδες :) δεν εχουμε τα μεσα να βγουμε ψηλα :) Αλλα δεν αλλαζουμε και ομαδα φυσικα :) :) Ο καθενας κανει οτι μπορει για τον εαυτο του :)  
ετσι ειναι...απολυτως σωστα μιλας...
αυτο προυποθετει βγαλσιμο μασκας οτι θελουμε ισονομιες και πιπες και δηθεν το καλο του ποδοσφαιρου και καθαρση και να φυγει η σαπιλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom