Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ωραιο !!!
www.rednews.gr/permalink/54332.html]http://www.rednews.gr/permalink/54332.html[/url]

Μπαμπά, θέλω να με ξαναπάς…
Έργο ετών με υπογραφή Αγγελόπουλων...

Θυμάμαι τον εαυτό μου πολύ πιτσιρικά να με παίρνει από το χέρι ο πατέρας μου και να με πηγαίνει στο Παπαστράτειο να βλέπω Ολυμπιακό…

Ωραίες εποχές, ωραίος κόσμος, ο ένας γνώριζε τον άλλο, άθλιο γήπεδο, αλλά πάνω από όλους και από όλα η ομάδα! Ολυμπιακός!

Πάρα πολλά χρόνια μετά, απόψε το βράδυ ένιωσα παρόμοια συναισθήματα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δεν πρόκειται να γράψω για αβάντα στον κόουτς Σφαιρόπουλο γιατί ο άνθρωπος δεν έχει μαγικό ραβδί να τα αλλάξει όλα σε 10 ημέρες, ούτε οι παίχτες ξαφνικά ήπιαν μαγικό ζωμό ούτε πατήθηκε κάποιο ειδικό «κουμπί»!

Απλά, αν ήμουν σήμερα σε εκείνη την ηλικία και έβλεπα το αποψινό ματς θα έλεγα… «μπαμπά θέλω να με ξαναπάς»!!!
«Θέλω να με ξαναπάς γιατί μου άρεσε πολύ»! Του λόγους δεν θα ήξερα να τους πω αλλά τώρα ξέρω…

Είδα καλό μπάσκετ, είδα θέαμα, είδα παίκτες να ματώνουν την φανέλα, να πέφτουν στο παρκέ για μια μπάλα, να πέφτει ένας παίκτης και να τρέχουν τρεις για να τον σηκώσουν, είδα Έλληνες παίκτες να δίνουν και την ψυχή τους, είδα ολόκληρη την επόμενη γενιά του ελληνικού μπάσκετ, είδα ξένους παίκτες να παίζουν σαν Έλληνες, είδα 7500 κόσμο να τραγουδάει συνέχεια και να στηρίζει την ομάδα όπως ακριβώς πρέπει, είδα χαμογελαστά πρόσωπα, είδα το γήπεδο να μην αδειάζει πριν την λήξη, είδα, είδα, είδα, είδα…

Χόρτασαν τα μάτια μου και η ψυχή μου…

Αυτό που είδα και ένιωσα απόψε είναι έργο ετών, με υπογραφή Αγγελόπουλων…

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αγραβανης....the next big thing στο ελληνικο μπασκετ...μαζι με παπαετρου σαφως που ειναι τραυματιας...πολυ καλος...θα ελεγα ετοιμος,...επαιξε σαν ειχε χρονια εμπειριας και εμοιαζε μπαρουτακαπνισμενος  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• κορυδαλλος μητσος - θεμης.jpg
    κορυδαλλος μητσος - θεμης.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 15

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:rockon: :rockon: respect  :sunglasses:

Συνημμένα

• κορυδαλλος θρυλος ορησκεια.jpg
    κορυδαλλος θρυλος ορησκεια.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 16

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.392
Πόντοι
5.006
Ι ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ

Καταγγέλλει με ονόματα ο Μαρινάκης

Σε καταγγελία με ονόματα προχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της Super League, μετά τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου κι έθεσε εαυτό στη διάθεση των αρχών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Λίγκας μίλησε με στοιχεία κι ονόματα, χαρακτηρίζοντας «κτηνωδίες» τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είναι καιρός να δούμε ποιοι είναι οι νοικοκύρηδες και ποιοι οι τυχοδιώκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατά την έξοδό του από το ΔΣ, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αλλά και το φετινό της Football League.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη
Παράλληλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας, με αφορμή τον ξυλοδαρμό Ζωγράφου, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων, ενώ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθεί τόσο στην παρουσία του στον Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος του ΔΣ της Super League δήλωσε:

«Δυστυχώς σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να αντιμετωπίσει μία δολοφονική ενέργεια σε ένα πρόσωπο της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα στον κ. Ζωγράφο, όπου είναι μέλος της ΚΕΔ. Εγώ είχα ηθική υποχρέωση να έρθω στο σημερινό συμβούλιο, με μεγάλη μου λύπη, προβληματισμό και να καταγγείλω ακριβώς με ονόματα, με επίθετα, τι ακριβώς με έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες μου, για το τι έχει συμβεί τις τελευταίες τρεις μέρες και έχει σχέση, άμεση, με αυτό το γεγονός, με τον ξυλοδαρμό του κ. Ζωγράφου, με την κατάσταση του κ. Ζωγράφου σήμερα. Είναι κάτι το οποίο πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είμαι στη διάθεση και της ελληνικής αστυνομίας και της ελληνικής δικαιοσύνης, των εισαγγελέων, να με καλέσουν, να πάρουν τα πρακτικά από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και να πράξουν ανάλογα. Θα δείτε ότι αυτά που συμβαίνουν, όχι μόνο τις τελευταίες τρεις μέρες, γιατί μίλησα για το τι έχει συμβεί και στην περυσινή περίοδο στην Γ' Εθνική και τι έχει συμβεί φέτος στην Football League, και το τι έρχεται του χρόνου στην Super League.

Είναι πράγματα τα οποία πρέπει να μας προβληματίσουν και να πούμε και το εξής: Ότι πριν από 2,5 χρόνια σε έναν φούρνο στην Καλαμάτα υπήρξε ένα ατυχές γεγονός. Με ανώνυμες καταγγελίες, οι εισαγγελείς άνοιξαν το τηλέφωνό μου, του προέδρου του Ολυμπιακού, των αντιπροέδρων, του κ. Θεοδωρίδη, του κ. Βρέντζου, για ένα διάστημα 3 μηνών, 4 μηνών, δεν ξέρω πόσο ακριβώς και μας άκουγαν καθημερινά. Έχει γίνει μία έρευνα σε όλο της το μεγαλείο. Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ασχολήθηκαν. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά πρέπει με τον ίδιο ζήλο και οι εισαγγελείς και η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αντιμετωπίσουν τις κτηνωδίες που έχουν γίνει, το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να ανοίξουν τηλέφωνα. Να γίνει μία σωστή έρευνα και να είστε σίγουροι πως θα βγάλουμε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι νοικοκύρηδες και ποιοι οι τυχοδιώκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είτε αυτοί είναι λαθρέμποροι στο επάγγελμά τους, είτε αυτοί είναι άνθρωποι που καθημερινά αυτό που ξέρουν και έχουν μάθει είναι να απειλούν παράγοντες, να απειλούν διαιτητές, να απειλούν ανθρώπους του ποδοσφαίρου και να μην φτάνει μόνο η απειλή, αλλά να έχουμε και ξυλοδαρμούς και δολοφονικά χτυπήματα, μόνο και μόνο για να τους φιμώσουν, μόνο και μόνο για να τους φοβίσουν, μόνο και μόνο για να πετύχουν τον σκοπό τους. Και αυτό πρέπει να σταματήσει. Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορούν αυτοί οι τυχοδιώκτες να διώξουνε τους νοικοκύρηδες από αυτόν τον τόπο. Δεν το επιτρέπω εγώ αυτό, δεν το επιτρέπουν όλοι οι υγιείς Έλληνες και είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ σοβαρά.

Καθώς επίσης σκέφτομαι στις επόμενες δεκαπέντε με είκοσι μέρες, να δώσω μία συνέντευξη Τύπου γιατί δεν έχω μιλήσει εδώ και 4,5 χρόνια για το τι έχω κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι σχέση έχω εγώ με το κράτος, τι έχω πληρώσει, τι έχουμε πληρώσει σαν Ολυμπιακός και τι έχουμε κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επίσης τι έχουν κάνει αυτοί οι τύποι που θέλουν να φέρουν την διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να ξεκινήσουμε, πως έχουν ξεκινήσει, οι καταδίκες τους, τι έχουν κάνει, τι έχουν πληρώσει, τι φόρους έχουν πληρώσει τι πρόστιμα έχουν φάει, ποιοι είναι αυτοί οι τύποι τέλος πάντων, που μιλάνε για διαφάνεια. Που μιλάνε για ένα καθαρό ποδόσφαιρο ή για μία καθαρή ελληνική κοινωνία. Αυτά που σας λέω είναι πάρα πολύ σοβαρά και όπως είπα θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ανακουφισμένος, όλα αυτά να μην τα λέω μπροστά στις κάμερες, στα μικρόφωνα αλλά σε αρμόδιες αρχές, και αυτές να πράξουν ανάλογα. Ευχαριστώ».    γαμα τους βαγγελααααα  :zfuck: :zfuck: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.392
Πόντοι
5.006
Να γίνει... έρευνα για τους λαθρέμπορους
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε έκτακτο Δ.Σ. στη Super League με παρουσία όλων των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Χριστόφορου Ζωγράφου. Έδωσε και ονόματα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελίες-βόμβες. Μαρινάκης: "Δεν μπορούν οι τυχοδιώκτες να διώξουνε τους νοικοκύρηδες". :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε φιλε τι να το κανεις;;φωνη βοωντος εν τη ερημω...τα λεει σωστα ,τα λεει οπως ειναι...τα ειχα πει και εγω αν θυμασαι παλιοτερα...ειχα πει οτι καλα εκαναν και παρακολουθουσαν τα τηλεφωνα του μαρινακη και πιο παλια του σπαθα και του θωμα...
αλλα η απορια μου ειναι γιατι δεν παρακολουθουσαν αλλονων...του πατερα φερ ειπειν...του μελισσανιδη φερ ειπειν; του δημητρακη φερ ειπειν ,και του αλαφουζου φερ ειπειν....ναι αυτουνου του πουστη που εχει περασει το προφιλ του ησυχου-αγιου και ηθικου...αυτηνης της τανασπου πολυ θα ηθελα το βαλιτσακι να παρακολουθησει συνομιλιες...
εδω μιλαμαε κανονικα για μεθοδους μαφιας ,εκφοβισμους κλπ....
καλα κανανε και παρακολουθησαν του βαγγελη και σωστα διεξαγεται εισαγγελικη ερευνα...
για τους αλλους ομως;
και οταν λεω στου κουφου την πορτα εννοω πως αυτα τα ΟΛΟΣΩΣΤΑ και περαν καθε αμφισβητησης και αυτονοητα που ειπε ο προεδρος θα επρεπε να τα ''διαδωσουν'' και να τα προβαλλουν οι μεγαλοδιευθυνταδες των ΜΜΕ ...οι σαμπρακοι και οι δηματοι....
τι λες θα γινει;;  :headbang:
μαλλον αντ'αυτού θα αρχίσουν να πεταν υποννοουμενα για τον προεδρο...
γιαυτο και εγω εχω πει χιλιαδες φορες...
ολοι μαζι ...ομαδα διοικηση παιχτες φιλαθλοι ενα πραγμα ....μια γροθια...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σκεφτονται να κανουνε νεα αναβολη στα πρωταθληματα μετα το συμβαν...προβλεπω να παιζουμε μεχρι τον Αυγουστο μπαλα φετος  :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.392
Πόντοι
5.006
ρε φιλε τι να το κανεις;;φωνη βοωντος εν τη ερημω...τα λεει σωστα ,τα λεει οπως ειναι...τα ειχα πει και εγω αν θυμασαι παλιοτερα...ειχα πει οτι καλα εκαναν και παρακολουθουσαν τα τηλεφωνα του μαρινακη και πιο παλια του σπαθα και του θωμα...
αλλα η απορια μου ειναι γιατι δεν παρακολουθουσαν αλλονων...του πατερα φερ ειπειν...του μελισσανιδη φερ ειπειν; του δημητρακη φερ ειπειν ,και του αλαφουζου φερ ειπειν....ναι αυτουνου του πουστη που εχει περασει το προφιλ του ησυχου-αγιου και ηθικοθ...αυτηνης της τανασπου πολυ θα ηθελα το βαλιτσακι να παρακολουθησει συνομιλιες...
εδω μιλαμαε κανονικα για μεθοδους μαφιας ,εκφοβισμους κλπ....
καλα κανανε και παρακολουθησαν του βαγγελη και σωστα διεξαγεται εισαγγελικη ερευνα...
για τους αλλους ομως
και οταν λεω στου κουφου την πορτα εννοω πως αυτα τα ΟΛΟΣΩΣΤΑ και περαν καθε αμφισβητησης και αυτονοητα που ειπε ο προεδρος θα επρεπε να τα ''διαδωσουν'' και να τα προβαλλουν οι μεγαλοδιευθυνταδες των ΜΜΕ ...οι σαμπρακοι και οι δηματοι....
τι λες θα γινει;;  :headbang:
μαλλον αντάυτου θα αρχισουν να πεταν υποννοουμενα στον προεδρο...
γιαυτο και εγω εχω πει χιλιαδες φορες...
ολοι μαζι ...ομαδα διοικηση παιχτες φιλαθλοι ενα πραγμα ....μια γροθια...
κατι θα ξερει περισσοτερα απο μας ο βαγγελας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κατι θα ξερει περισσοτερα απο μας ο βαγγελας...
ρε τυπε σε εχω για γατι...
τι να ξερει δηλαδη ο βαγγελας παραπανω απο οτι ξερουμε και καταλαβαινουμε ολοι;
τι ειναι ο βαγγελας;το βαλιτσακι της ευπ;
ο βαγγελας το μονο που θα κανει θα ειναι να πανε (αν πανε η αν τον φωναξουν στο γραφειο τους) οι εισαγγελεις για καταθεση και θα τους πει διαφορα γεγονοτα (που ξερουμε ολοι μας και θα επρεπε να προβαλλουν οι δηματοσαμπρακοι οπως προβαλαν τον φουρνο του κωσταντινεα) ουτως ωστε να γινει εισαγγελικη ερευνα και να παρακολουθηθουν τα τηλεφωνα απο ευπ....που πλεον ειναι αργα γιατι εχει χαθει το στοιχειο του αιφνιδιασμου αρα αποκλειεται ο τιγρης η ο καθε τιγρης να πιαστουν ΠΛΕΟΝ μαλακες...
μαλακιες...τιποτα δεν εχει να πει ο βαγγελης...
απλα αυτα που ειπε για λαμογια και τυχοδιωκτες και νοικοκυρηδες και ειναι η πραγματικοτητα θα επρεπε να τα λενε καθημερινα οι ''εργολαβοι'' διευθυντες των ΜΜΕ
οπου ο σωστος παρουσιαζεται λαμογιο και το λαμογιο και ο μαφιοζος σωστος...
ειχα πει και παλια....καλως παρακολουθουσαν τον βαγγελη...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ;;
ειδαμε τι εγινε με την υποθεση βασσαρα-πατερα-θαμνακια...
πιασανε τον δραστη (θαμνακιας) ,μεσω του υπερκοριου εντοπισαν οτι επικοινωνουσε συνεχως με τον πατερα(συγκεκριμενα με τον υπευθυνο της ασφαλειας του) λιγο πριν την επιθεση...
ο δραστης μεσα...
ο λογος που τον χτυπησε;
ηθελε λεει το καλο του ελλ. ποδοσφαιρου γιατι ειχε παραγινει το κακο με τις κακες διαιτησιες... :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[URL unfurl="true"]http://toaftonoito.blogspot.gr/2011/03/o.html#axzz3J3lr3YYX[/url]

Βρήκαν ποιος έδειρε τον Κύρο Βασσάρα
Φωτιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάζει η έρευνα της αστυνομίας σε συνεργασία με την ΕΥΠ, για την επίθεση στον Κύρο Βασσάρα, αφού φαίνεται πως μπλέκεται μεγαλοπαράγοντας ΠΑΕ, ενώ υπάρχουν συνομιλίες και με άνθρωπο της νύχτας που έχει το ψευδώνυμο "θαμνάκιας"! Η αστυνομία φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δράστες.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το "ΕΘΝΟΣ", η ΕΛ.ΑΣ και η ΕΥΠ, έχουν στα χέρια τους συνομιλίες στο ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, του μεγαλοπαράγοντα με τον "θαμνάκια".

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν πιθανότατα με άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, επιβεβαιώνουν πως το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, μετά την επικοινωνία του μεγαλοπαράγοντα με τον "θαμνάκια", ο τελευταίος μίλησε με άνθρωπο της προσωπικής φρουράς του παράγοντα.
Επίσης, κατά την διάρκεια της διαδρομής (ΟΑΚΑ-Καμίνια) κατά την οποία οι δράστες και ακολούθησαν το ταξί που μετέφερε τον Κύρο Βασσάρα, διαπιστώθηκαν αρκετές κλήσεις με τον οργανωτή της επίθεσης, προκειμένου να πάρουν οδηγίες.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε άνθρωπος που δραστηριοποιείται στον χώρο της Ναυτιλίας του Πειραιά και έφερε σε "επαφή" τον μεγαλοπαράγοντα με τον "θαμνάκια".

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η επίθεση που δέχθηκε ο Κύρος Βασσάρας μετά το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός έξω από το σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια, έχει καταγραφεί από κάμερες που υπήρχαν σε κοντινό βενζινάδικο. Δεν θα αργήσει να σχηματιστεί δικογραφία και να ξεκινήσει η έρευνα

Read more:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[URL unfurl="true"]http://olympiacos-blog.blogspot.com/2011/03/blog-post_1007.html [/URL]

Ο διαβόητος "Θαμνάκιας", ή αλλιώς... Γ.Μ., που συνελήφθη, όπως αναφέραμε το πρωί, σαν κύριος υπαίτιος της επίθεσης κατά Βασάρα, τρέλανε τους... αστυνομικούς!, δηλώνοντας:

"Έκανα ό,τι έκανα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου".

"Δεν μ΄έβαλε κανείς.Το έκανα γιατί έχω αγανακτήσει με τις κακές διαιτησίες, όπως έχουν αγανακτήσει όλοι οι έλληνες φίλαθλοι".

Και έμειναν "κάγκελο" οι αστυνομικοί...

:2funny:  :2funny:  :2funny:

που ειστε ωρε μαχητες της δημοσιογραφιας;που εισαι μωρε σαμπρακο;
που εισαι ωρε δηματο;
που εισαι ωρε μπραουδακη;;  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

[size=16pt]Η Μάλμε πήρε 1.609 εισιτήρια για τον αγώνα της 9ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη με την πώλησή τους να ξεκινά την Δευτέρα.
[/size]

Η Μάλμε εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό της πως την Δευτέρα αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη που θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σουηδοί έχουν πάρει 783 εισιτήρια στην Θύρα 26 και 826 στην 27. Σύνολο 1.609. Τα πρώτα εισιτήρια που θα διατεθούν θα είναι για την 26. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 40 ευρώ (37.91 για την ακρίβεια).

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
[size=16pt]Η Μάλμε πήρε 1.609 εισιτήρια για τον αγώνα της 9ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη με την πώλησή τους να ξεκινά την Δευτέρα.
[/size]

Η Μάλμε εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό της πως την Δευτέρα αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη που θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σουηδοί έχουν πάρει 783 εισιτήρια στην Θύρα 26 και 826 στην 27. Σύνολο 1.609. Τα πρώτα εισιτήρια που θα διατεθούν θα είναι για την 26. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 40 ευρώ (37.91 για την ακρίβεια).

30 με το ζορι θα ερθουνε τυπε και θα τους βαλουνε στα επισημα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
30 με το ζορι θα ερθουνε τυπε και θα τους βαλουνε στα επισημα
ελπιζω να μην παρευρεθει και ο μεγαλειοτατος τυπε οπως ειχε κανει στο αξεχαστο παιχνιδι στο καραισκακης με την μεταλιστ
.

Μεταξύ των πολλών υψηλών προσκεκλημένων στο γήπεδο Καραϊσκάκη ήταν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι, ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο φαληρικό γήπεδο και παρακολούθησε από σουίτα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ. Πάντως, κάθε άλλο παρά γούρικη για τους "ερυθρόλευκους" αποδείχθηκε στο τέλος η παρουσία του.

ΣΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/531593.jpg[/img[/URL]]

Τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ στο «Καραϊσκάκη» παρακολούθησε διά ζώσης ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ.

Ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας βρέθηκε στις σουίτες του φαληρικού γηπέδου το βράδυ της Πέμπτης και είδε από κοντά την προσπάθεια των Πειραιωτών για την πρόκριση στους «8» του Europa League, πανηγυρίζοντας μάλιστα με έντονο τρόπο το γκολ του Μαρκάνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, στην πρώτη του παρουσία στο «Καραϊσκάκη», είχε συνομιλία με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, που ήταν επίσης στις σουίτες.

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/sports/article/sto-karaiskakis-o-gliksmpourg[/URL]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&pubid=129896570]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&pubid=129896570[/url]]

βαγγελης μπραουδακης...ενας γκουρου της δημοσιογραφιας ,ενας ''δημοσιογραφος'' με κοφτερη πεννα ,ενας ερευνητης σε βαθος ,ενας ααλυτης παρασκηνιων,μεγας πολεμιος της ''παραγκας'' και υμνητης της ''καθαρσης'' στο ελληνικο ποδοσφαιρο...
δηλωμενος εναντιος σε καθε μορφη βιας ,δημοκρατης και ''ανιδιοτελης''...
τυχαια βεβαια αεκτζης (φανατικος) και λιγουλακι (οσο παταει η πολικη αρκουδα ντε οχι τιποτα τρομερο) αντιολυμπιακος....
την επομενη που σειστηκε το ελληνικο ποδοσφαιρο απο τις καταγγελιες μαρινακη εγραψε κειμενο...
πολλων λεξεων...παρα πολλων...
στην αρχη τα εχωσε στον ''αχρηστο '' σαρρη ,τον βαφτισε χειροτερο παραγοντα ολων των εποχων (λογω πορειας εθνικης λες και οταν πηγαινε καλα η εθνικη ελεγε καλο λογο για τον εκαστοτε προεδρο η το καλοκαιρι στο ριο ηταν αλλος προεδρος στην επο) και ζητησε αμεσα την παραιτηση του...που για αλλους λογους οπαδικους την ζητανε αεκ παο και παοκ...τυχαι ολα αυτα απλα τα καταγραφω  :grin:
αρχισε μετα τις αποριες στυλ γρηγορη και σκουπιδιου...δηλαδη που πως και γιατι εμαθε οτι κατηκκειλε ο μαρινακης -πρωτη φορα βλεπω ρεπορτερ μαχομενο ερευνητη να στεκεται τοσο στο που πως και γιατι και οχι στην ουσια των καταγγελομενων ,τεσπα-
πολλες αναφορες για τις προηγουμενες δικαστικες ερευνες οπου εμπλεκεται ο μαρινακης και ταυτιζομενος με τουιτη και ιβαν ασχολειται με δηθεν κωλυσιεργιες κλπ ...
αναφερεται βεβαια και στον τιγρη (ο μανδυας δα του αντικειμενικου που πρεπει να δικαιολογουμε για να μην μας λεει ο καθε χρηστιδης οπαδους και εργολαβους)
ασχολειται με την εξης φραση...σε ενα κειμενο χιλιαδων λεξεων...
''Ο Μελισσανίδης ομοίως. Διότι καλή η δήλωση του στιλ «κοίτα ποιος μιλάει» (για τον Μαρινάκη), αλλά στην ίδια δήλωση κοκοκό για όσα κατηγορήθηκε επωνύμως''
μιση προταση και ουτε...
σιγα βαγγελακη αγορι μου θα του κανεις τη μουρη κρεας...μην τον μαλωνεις βαγγελακη τοσο αυστηρα τον τιγρουλη μας...θα σε κανει ντα...αστονε στην στοργη και στο προδερμ που τον εχεις μαθει με τα φιλαρακια σου τον δηματο και τον σαμπρακο...
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
ποσο μαλακας πρεπει να ειναι καποιος που δεν βλεπει ποσο πουτανας γιοι ειναι ολοι αυτοι...μα ποσο;;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΣΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/531593.jpg[/img[/URL]]

Τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ στο «Καραϊσκάκη» παρακολούθησε διά ζώσης ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ.
[/quote]

;D ;D ;D :headbang3: :headbang3: :headbang3:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Παιδια    και ο Βαγγελάκης :) και ο τιγρης :) ειναι καλα παιδια  :) απο εκει και περα υπαρχουν οπαδικα ζητήματα :) ζητω η ελλαδα  :rockon: Ο Καλύτερος λενε στο χωρίο μου κερδιζει :rockon: ετσι παει ο πιο μαγκας κερδιζει :) Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom