Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
μαιστα...αρα συμφωνεις με τον μαλακα ετσι;
ειδες τον μιτσελ να τον εχει εκτος αποστολης;
ειδες τον μιτσελ να μην τον ξεκιναει στο τορινο;
ειδες τον μιτσελ να μην τον βαζει με τον πανθρακα;
εχεις την εντυπωση οτι ο μιτσελ θα τον καψει οπως ο χαρτακιας σκατογερος;
που ακριβως συμφωνεις ετσι απο περιεργεια ηθελα να ξερω;
στο οτι ειναι ντεφορμε;αυτο ειναι εκτος συζητησηα και συμφωνουμε ολοι....
το θεμα ειναι πως συμπεριφερεται ενας προπονητης σε εναν ποδοσφαιριστη ντεφορμε...
τον καιει και τον πεταει σαν σκουπιδι με την πρωτη μουρμουρα των ''σαμπρακων'' η τον στηριζει οπως μπορει ωσυε να μην βλαψει και την ομαδα;;
απο περιεργεια αν θες να μου πεις ακριβως που συμφωνεις και μαλιστα τοσο επιδεικτικα  :think:

Για το ντεφορμέ και τα πιτόγυρα...εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εθνική, μόνο ο Ολυμπιακός και ήμουν από αυτούς που προτιμούσαν Ζόνας απ τον Μήτρογλου, συνήθως οι επιστροφές δεν είναι επιτυχημένες..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για το ντεφορμέ και τα πιτόγυρα...εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εθνική, μόνο ο Ολυμπιακός και ήμουν από αυτούς που προτιμούσαν Ζόνας απ τον Μήτρογλου, συνήθως οι επιστροφές δεν είναι επιτυχημένες..
αδερφε σεβαστη η αποψη σου ....απλα επειδη συμφωνησες σε ενα ποστ που μιλαγε οτι σωστα τον πεταξε σαν σκουπιδι απο την εθνικη ο ρανιερι...και ελεγε οτι τον πεταξε ΚΑΙ ομιτσελ ...πραγμα που φυσικα δεν εγινε ποτε...
αντιθετως ο μιτσελ τον στηριζει και για μενα αν θες καλα κανει...και ειδς τι γκολαρα εβαλε σε 15 λεπτα συμμετοχης...
μην φανταστεις οτι αυτου του στυλ οι παιχτες ξαφνικα μεσα στο ματς θα αρχισουν να τραβανε τα φωτα πανω τους...το ντεφορμαρισμα εχει σχεση με το σκοραρισμα....οταν ο μιτσελ τον κραταει 90 λεπτα σε ενα ματς οπως με γιουβε στο τσου λου και ο ρανιερης δεν τον παιρνει καν αποστολη με ''καποια νησια φεροε'' ε μη τρελλαθουμε...δεν κολλαει το κανει οτι και ο μιτσελ (για ρανιερι)
αυτη ηταν η ενσταση μου μιας και συμφωνησες με ενα αρρωστο αντιολυμπιακο σκουπιδι που μισει την ομαδα που εσυ αγαπας οσο τιποτα αλλο στη ζωη του (αν ονομασουμε ζωη αυτην την ταλαιπωρια που τραβαει)
αυτα αδερφε...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
αδερφε σεβαστη η αποψη σου ....απλα επειδη συμφωνησες σε ενα ποστ που μιλαγε οτι σωστα τον πεταξε σαν σκουπιδι απο την εθνικη ο ρανιερι...και ελεγε οτι τον πεταξε ΚΑΙ ομιτσελ ...πραγμα που φυσικα δεν εγινε ποτε...
αντιθετως ο μιτσελ τον στηριζει και για μενα αν θες καλα κανει...και ειδς τι γκολαρα εβαλε σε 15 λεπτα συμμετοχης...
μην φανταστεις οτι αυτου του στυλ οι παιχτες ξαφνικα μεσα στο ματς θα αρχισουν να τραβανε τα φωτα πανω τους...το ντεφορμαρισμα εχει σχεση με το σκοραρισμα....οταν ο μιτσελ τον κραταει 90 λεπτα σε ενα ματς οπως με γιουβε στο τσου λου και ο ρανιερης δεν τον παιρνει καν αποστολη με ''καποια νησια φεροε'' ε μη τρελλαθουμε...δεν κολλαει το κανει οτι και ο μιτσελ (για ρανιερι)
αυτη ηταν η ενσταση μου μιας και συμφωνησες με ενα αρρωστο αντιολυμπιακο σκουπιδι που μισει την ομαδα που εσυ αγαπας οσο τιποτα αλλο στη ζωη του (αν ονομασουμε ζωη αυτην την ταλαιπωρια που τραβαει)
αυτα αδερφε...

Στον Μίτσελ έχω τυφλή εμπιστοσύνη ό,τι και να κάνει, είναι προπονηταράς και σε λίγο καιρό είναι δεδομένο ότι θα προπονεί τη Ρεάλ-και θα βλέπουμε Ρεάλ-Μπαρτσελόνα με Μίτσελ από τη μια και Βαλβέρδε από την άλλη-εθνική σου λέω δεν με ενδιαφέρει καθόλου, προτιμώ να μην πηγαίνει κανείς παίκτης μας και να επιβαρύνεται, απλά δεν ήθελα επιστροφή Μήτρογλου εξ αρχής κι όταν βλέπεις ότι δεν τραβάει-μέχρι τώρα- και επιβεβαιώνεσαι σε πιάνουν τα νέυρα σου..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Στον Μίτσελ έχω τυφλή εμπιστοσύνη ό,τι και να κάνει, είναι προπονηταράς και σε λίγο καιρό είναι δεδομένο ότι θα προπονεί τη Ρεάλ-και θα βλέπουμε Ρεάλ-Μπαρτσελόνα με Μίτσελ από τη μια και Βαλβέρδε από την άλλη-εθνική σου λέω δεν με ενδιαφέρει καθόλου, προτιμώ να μην πηγαίνει κανείς παίκτης μας και να επιβαρύνεται, απλά δεν ήθελα επιστροφή Μήτρογλου εξ αρχής κι όταν βλέπεις ότι δεν τραβάει-μέχρι τώρα- και επιβεβαιώνεσαι σε πιάνουν τα νέυρα σου..
σωστα...αλλα σε αυτο το ''μεχρι τωρα'' πρεπει να επιμεινουμε...το στοιχημα πρεπει να κερδηθει...
βεβαια δε λεω...υπαρχουν και διαμαντακος με μπενιτεζ....θα παρουν ευκαιριες...ολοι οι καλοι χωρανε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σωστα...αλλα σε αυτο το ''μεχρι τωρα'' πρεπει να επιμεινουμε...το στοιχημα πρεπει να κερδηθει...
βεβαια δε λεω...υπαρχουν και διαμαντακος με μπενιτεζ....θα παρουν ευκαιριες...ολοι οι καλοι χωρανε....
και ο πουλιδος ρε μαλακα. :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γιατί βρίζετε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ...ρε αλήτες... :)
Παίξτε μπασκετάκι,εκεί με τους Τούρκους...να πούμε... :rolleyes:
Άστα Διάλα... :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ωραία μουνάκια cheerleaders,έχει ο γαύρος...πάντως... :zfuck:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.491
Πόντοι
5.006
Οι τούρκοι όσα λεφτά και να δίνουν παντα  :zfuck: :zfuck: θα τρώνε γενικως..θα δουμε και με τους σερβους τι θα κανουν ντουντα και ζοτς αλλά παλι δεν το κόβω να κάνουνε τίποτα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.491
Πόντοι
5.006
Αυτό συζήταγα τώρα,στο τηλ...με έναν γαύρο φίλο...
Οι μπασκετικές πούτσες είναι αμέτρητες... :2on1:
για πολύ χρήμα μιλάμε και δεν κανουν τίποτα.τουλαχιστον οι δικοί  μας έχουν δώσει κατα περιόδους αλλά έχουν πάρει τοσα ευρωπαϊκά.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οι τούρκοι όσα λεφτά και να δίνουν παντα  :zfuck: :zfuck: θα τρώνε γενικως..θα δουμε και με τους σερβους τι θα κανουν ντουντα και ζοτς αλλά παλι δεν το κόβω να κάνουνε τίποτα.

Αυτό συζήταγα τώρα,στο τηλ...με έναν γαύρο φίλο...
Οι μπασκετικές πούτσες είναι αμέτρητες... :2on1:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.491
Πόντοι
5.006
Μπράβο στην ομάδα πολύ ωραίο μπασκετ.θα γυρίσουν και οι άλλοι τραυματίες και θα είμαστε κομπλε.. :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και ο πουλιδος ρε μαλακα. :2funny:
εχεις φαει πουτσα με τον πουλιδο...παλι σε τρωει ο κωλος σου;
απο εκει στης χανουμας παλι κοκοκο ρε ξευτιλα;τι σκατα παντελονια δεν φορας ουτε κατα λαθος;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πολύ καλός τεχνικός ο σφαιρό
θα το δείτε ότι ο γαύρος θα παίζει
σταθερά καλό μπάσκετ

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Σήμερα η ομάδα έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. Η καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς, μακράν από την δεύτερη. Όλα είναι θέμα διάθεσης και συνεργασιών. Η άμυνα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να το κάνει ο καθένας. Όταν βλέπω τον Σπανούλη να κάνει βουτιές και να κλέβει μπάλες, τότε ναι του βγάζω το καπέλο, όπως και σε όλους τους παίχτες. Βέβαια δεν πρέπει να παραγνωριστεί το γεγονός ότι η Γαλατά είχε τα μαύρα της τα χάλια και έδειξε σημάδια εκφυλισμού σε μερικά σημεία. Αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από την εμφάνιση της ομάδας βέβαια. Ήταν η πρώτη φορά που είδα φέτος να παίρνει προσπάθειες με μπασίματα ο Μάντζαρης και να παίζουν με πλάτη οι ψηλοί. Επιτέλους!!!!!!!! Το μπάσκετ είναι απλό. Ελπίζω ο Μάντζαρης να καταλάβει ότι όταν του δίνουν διαδρόμους μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές και δεν χρειάζεται να στέκεται και να σουτάρει μόνο. Μακάρι να είναι εφαλτήριο η σημερινή του εμφάνιση, να αποβάλλει την διστακτικότητά του σε πολλές περιπτώσεις. Δε νομίζω ότι υστέρησε κάποιος παίχτης σήμερα. Βγήκαν ωραίες συνεργασίες και αιφνιδιασμοί, κυρίως λόγω της ανύπαρκτης αντιπάλου βέβαια, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα λειτούργησε σωστά και με διάρκεια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω προειδοποιω....επειδη μετα την ηττα με τον πουστη (οπου εντεχνως παραβλεφθηκαν οι διαιτητικες πινελιες -φορτωμα με φαουλ και των 3 ψηλων θρυλου με 4 νωρις νωρις ενω αντιστοιχα ο μπατιστα μονο 1 (3 αλλα τα δυο ηταν εσκεμμενα για να κοψει αιφνιδιασμο κλπ κλπ κατι ντραιβ σπανουλη κλπ κλπ ) -πολλα αδερφια αρχισαν τα αναθεμα και τα ΄΄γκρεμισματα'' της ομαδας πεφτοντας στη λουμπα των πουστηδων ,εχω ''σψσει'' πολλα ποστ....και αν η ομαδα κανει τελικα την πορεια που εγω φανταζομαι και περιμενω θα πεσει τρελλο γελιο....
παμε παρακατω...
εφαγε ξυλο χτες ενας της επιτροπης διαιτησιας (χριστοφορος ζωγραφος πρωην διαιτητης) και στενος συνεργατης του χιου νταλλας (στοχου των παο - παοκ αλλα και των ΄΄αντικειμενικων μπραουδοσμπρακοδηματωμπουλουκων κλπ )
ολα καλα....ενταξει ας μην κοροιδευομαστε ,μεταξυ κατεργαραιων ειλικρινεια ,δε λεω οτι καποια διοικηση εδωσε εντολη (οπως ειχε γινει με βασαρα πατερα και ''θαμνακια''  :2funny:  ) η καποιος γνωστος αγνωστος ''αντικειμενικος'' του αντιολυμπιακου μπλοκ ,αλλα ολοι καταλαβαινουμε οτι οταν παο-παοκ και ''αντικειμενικοι'' σκουζουν ουρλιαζου και οδυρονται για νταλλας επο ,κεδ κλπκλπ ριχνουν λαδι στη φωτια και ''οπλιζουν'' τα χερια ανεγκεφαλων...ηθικοι αυτουργοι δηλαδη...ελατε τωρα ας μην υποκρινομαστε ολοι ξερουμε πως ετσι ειναι...δεν ειναι τυχαια η στιγμη μετα το θορυβο απο την τριπολη και τα αρθρα τα πυρινα κατα νταλλας ,επο και κεδ και ολυμπιακου καθως και τις κραυγες για παραγκες και λοιπα...
ολα καλα λοιπον δεν ειναι αυτο το θεμα μου....το θεμα μου ειναι οτι αν υπηρχε κρατος και εισαγγελεας θα συλλαμβανε κατευθειαν καποιους ''αναγνωστες'' του βαζελετα τελεια τζι αρ οπως ο παρακατω...

www.gazzetta.gr/football/article/670329/mafioziki-epithesi-ston-hristoforo-zografo]http://www.gazzetta.gr/football/article/670329/mafioziki-epithesi-ston-hristoforo-zografo[/url]

Mourinho13
10:24 | 14-11-2014

καίνε φούρνους χτυπάνε διαιτητές επισκέπτονται ταβέρνες των διαιτητών!! ποιοι να είναι άραγ

η αυτον....

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
11:09 | 14-11-2014

Και που να μεινουν πισω 10 βαθμους απο την κορυφη να δεις τι θα κανουν...
Δεν κοβεται η συνηθεια του πρωταθληματος ευκολα.

πεστε μου τωρα ...δεν εχω δικιο...αυτος ο τυπος ειναι ενεργο μελος τη κοινωνιας ,εκλεγει κυβερνησεις καθοριζει το μελλον της χωρας ,μεγαλωνει και ''διαπαιδαγωγει'' παιδια αρα καθοριζει και την ποιοτητα της κοινωνιας...
και ρωταω τωρα εγω...κατι τετοιοι τυποι οπως και κατι μαστερ και εκτορες δεν πρεπει να τους αποβαλλει η ιδια η κοινωνια εαν θελει την προοδο της;
κατι τετοιοι τυποι δεν μας γυρνανε στην εποχη της φωτιας;
ειπαμε αλλα οχι και ετσι...ολοι λεμε τις μαλακιες μας αλλα παντα υπαρχουν και καποια ορια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εγω προειδοποιω....επειδη μετα την ηττα με τον πουστη (οπου εντεχνως παραβλεφθηκαν οι διαιτητικες πινελιες -φορτωμα με φαουλ και των 3 ψηλων θρυλου με 4 νωρις νωρις ενω αντιστοιχα ο μπατιστα μονο 1 (3 αλλα τα δυο ηταν εσκεμμενα για να κοψει αιφνιδιασμο κλπ κλπ κατι ντραιβ σπανουλη κλπ κλπ ) -πολλα αδερφια αρχισαν τα αναθεμα και τα ΄΄γκρεμισματα'' της ομαδας πεφτοντας στη λουμπα των πουστηδων ,εχω ''σψσει'' πολλα ποστ....και αν η ομαδα κανει τελικα την πορεια που εγω φανταζομαι και περιμενω θα πεσει τρελλο γελιο....
παμε παρακατω...
εφαγε ξυλο χτες ενας της επιτροπης διαιτησιας (χριστοφορος ζωγραφος πρωην διαιτητης) και στενος συνεργατης του χιου νταλλας (στοχου των παο - παοκ αλλα και των ΄΄αντικειμενικων μπραουδοσμπρακοδηματωμπουλουκων κλπ )
ολα καλα....ενταξει ας μην κοροιδευομαστε ,μεταξυ κατεργαραιων ειλικρινεια ,δε λεω οτι καποια διοικηση εδωσε εντολη (οπως ειχε γινει με βασαρα πατερα και ''θαμνακια''  :2funny:  ) η καποιος γνωστος αγνωστος ''αντικειμενικος'' του αντιολυμπιακου μπλοκ ,αλλα ολοι καταλαβαινουμε οτι οταν παο-παοκ και ''αντικειμενικοι'' σκουζουν ουρλιαζου και οδυρονται για νταλλας επο ,κεδ κλπκλπ ριχνουν λαδι στη φωτια και ''οπλιζουν'' τα χερια ανεγκεφαλων...ηθικοι αυτουργοι δηλαδη...ελατε τωρα ας μην υποκρινομαστε ολοι ξερουμε πως ετσι ειναι...δεν ειναι τυχαια η στιγμη μετα το θορυβο απο την τριπολη και τα αρθρα τα πυρινα κατα νταλλας ,επο και κεδ και ολυμπιακου καθως και τις κραυγες για παραγκες και λοιπα...
ολα καλα λοιπον δεν ειναι αυτο το θεμα μου....το θεμα μου ειναι οτι αν υπηρχε κρατος και εισαγγελεας θα συλλαμβανε κατευθειαν καποιους ''αναγνωστες'' του βαζελετα τελεια τζι αρ οπως ο παρακατω...

www.gazzetta.gr/football/article/670329/mafioziki-epithesi-ston-hristoforo-zografo]http://www.gazzetta.gr/football/article/670329/mafioziki-epithesi-ston-hristoforo-zografo[/url]

Mourinho13
10:24 | 14-11-2014

καίνε φούρνους χτυπάνε διαιτητές επισκέπτονται ταβέρνες των διαιτητών!! ποιοι να είναι άραγ

η αυτον....

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
11:09 | 14-11-2014

Και που να μεινουν πισω 10 βαθμους απο την κορυφη να δεις τι θα κανουν...
Δεν κοβεται η συνηθεια του πρωταθληματος ευκολα.

πεστε μου τωρα ...δεν εχω δικιο...αυτος ο τυπος ειναι ενεργο μελος τη κοινωνιας ,εκλεγει κυβερνησεις καθοριζει το μελλον της χωρας ,μεγαλωνει και ''διαπαιδαγωγει'' παιδια αρα καθοριζει και την ποιοτητα της κοινωνιας...
και ρωταω τωρα εγω...κατι τετοιοι τυποι οπως και κατι μαστερ και εκτορες δεν πρεπει να τους αποβαλλει η ιδια η κοινωνια εαν θελει την προοδο της;
κατι τετοιοι τυποι δεν μας γυρνανε στην εποχη της φωτιας;
ειπαμε αλλα οχι και ετσι...ολοι λεμε τις μαλακιες μας αλλα παντα υπαρχουν και καποια ορια...
Αυτό το φαινόμενο δεν είναι μόνο "προνόμιο" των αντι-ολυμπιακών (βέβαια και εγώ κατά μία έννοια αντι-ολυμπιακός είμαι ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ολυμπιακός). Είναι φαινόμενο και τον αντι-παοκτζίδων. Γιατί όταν είχαν κάνει ζημιές στο μαγαζί του Τζαβέλα υπήρχαν σχόλια από (προφανώς) ΟΣΦΠούδες (και άρα αντι-παοκτζήδων) του στυλ "μαλακία έκαναν. Έπρεπε να κάψουν το μαγαζί μαζί μ αυτόν μέσα". Και από την άλλη οι ΟΣΦΠούδες (και άρα αντι-παναθηναϊκοι) που κρεμούσαν πανό με το "Διαμαντίδη να σαπίσουν τα κόκκαλά σου" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ της ίδιας συνομοταξίας που βάζεις και τους δυο παραπάνω. ΚΑΙ αυτοι καθορίζουν τη ποιότητα της κοινωνίας, εκλέγουν κυβερνήσεις κτλπ κτλπ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτό το φαινόμενο δεν είναι μόνο "προνόμιο" των αντι-ολυμπιακών (βέβαια και εγώ κατά μία έννοια αντι-ολυμπιακός είμαι ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ολυμπιακός). Είναι φαινόμενο και τον αντι-παοκτζίδων. Γιατί όταν είχαν κάνει ζημιές στο μαγαζί του Τζαβέλα υπήρχαν σχόλια από (προφανώς) ΟΣΦΠούδες (και άρα αντι-παοκτζήδων) του στυλ "μαλακία έκαναν. Έπρεπε να κάψουν το μαγαζί μαζί μ αυτόν μέσα". Και από την άλλη οι ΟΣΦΠούδες (και άρα αντι-παναθηναϊκοι) που κρεμούσαν πανό με το "Διαμαντίδη να σαπίσουν τα κόκκαλά σου" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ της ίδιας συνομοταξίας που βάζεις και τους δυο παραπάνω. ΚΑΙ αυτοι καθορίζουν τη ποιότητα της κοινωνίας, εκλέγουν κυβερνήσεις κτλπ κτλπ.
εισαι ξανα μπερδεμενος...αλλο λεω αλλο καταλαβαινεις....τεσπα...
ο μαλακας που πρεπει να αποβαλλεται δεν ειναι (συμφωνα με το ποστ και το σκεπτικο το συγκεκριμενο) ουτε αυτος που πλακωσε τον ζωγραφο ουτε αυτος που εκαψε το γαμαζι του βελατζα...
ο μαλακς και αυτος που θα επρεπε να αποβληθει απο την κοινωνια ειναι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ οπως επισης αν μετα το καψιμο του τζαβελλα καποιοι γαυροι εβγαιναν και ελεγαν ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΒΕΛΑΤΖΑ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ Η ΓΑΥΡΟΙ...
καταλαβες γρηγορη η μπααααα;
σου εχω πει χιλιαδες φορες η αντιληψη σου δεν ειναι και η μεγαλυτερη δυνατη...προσπαθησε να καταλαβεις τι εννοω (παρολο που το γραφω απολυτως κατανοητα) και αν εισαι σιγουρος ποσταρεις...
αν δεν εισαι βρες τροπο επικοινωνιας μαζι μου να στο εξηγω ιδιαιτερως ουτως ωστε να μην ρεζιλευεσαι δημοσια...
ΥΓ.επειδη καποιοι θα σπευσουν σιγουρα να παρερμηνευσουν να εξηγηθω...
οταν λεω οτι οι αποβληθεντες θα επρεπε να ειναι αυτοι που κατηγορουν αλλους αντι αλλους εννοω στο συγκεκριμενο ποσταρισμα...
γενικα μιλωντας αν και οι φυσικοι αυτουργοι των πραξεων θα επρεπε να ειναι αποβλητα της κοινωνιας ειναι αλλο θεμα και σαφως αν χρειαστει το συζηταμε....
ΥΓ1....γρηγορη πλιζ...ηρεμα προσπαθησε να καταλαβεις τι εννοω και γιατι το ποστ σου ηταν ακυρο...δεν ειπα αποβλητα αυτους που χτυπησαν τον ζωγραφο ουτε αν καποιοι λενε καλα του εκαναν...ειπα αυτους που εγραψαν οτι τον χτυπησαν γαυροι...
προσπαθησε να καταλαβεις...πιες ενα καφεδακι ηρεμησε ,τραβα και ενα λοψι αν αυτο σε χαλαρωνει και με ηρεμια σκεψου τι γραφω....για οποιαδηποτε περαιτερω διευκρινηση ειμαι στη διαθεση σου...παντα φιλικα ετσι;...
δεν ειναι αναγκη να ''κοντραρεις τον χρηστιδη για την κοντρα''
να τον κοντραρεις αν υπαρχει λογος....
καλη σου συνεχεια και ελπιζω να εγινα κατανοητος  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom