ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.256
- Πόντοι
- 5.006
καλα αντε κομματια να γινει...αφου το παλικαρι ρωτησε να μην απαντησω τυπε?
καλα αντε κομματια να γινει...αφου το παλικαρι ρωτησε να μην απαντησω τυπε?
γι αυτο σε παω εσενα τυπεελα ρε πηγαιντε στο θρεντ του στοιχιματος τα εχετε κανει μουτι...
οχι αδερφε ετσι ειναι τα πραγματα Και να μην κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας Και εγω αν μπορουσα να ειμαι μεσα στα πραγματα το ιδιο θα εκανα Δεν μπορώ Οποτε καθομαι στα αυγα μου μεχρι να μπορεσω και αν δεν μπορεσω υγεια εχει ο θεος Ο γλαρος δεν γινεται αετος ουτε ο αετος γλαρος Παραμενουμε οπως εχουμε Χρηστιδη για στοιχημα αδερφε να ρωτας στο θρεντ του στοιχηματος δηλαδη μας κλεβεις με αθεμιτο ανταγωνισμό τα βιουςετσι ειναι...απολυτως σωστα μιλας...
αυτο προυποθετει βγαλσιμο μασκας οτι θελουμε ισονομιες και πιπες και δηθεν το καλο του ποδοσφαιρου και καθαρση και να φυγει η σαπιλα...
δεν μπαναρω ωραιους τυπους και ατοπημα αν κανουν...μη με κανεις μπαν αμα παμε κουβα
σωστος...απολογουμαι...δεν θα ξαναγινει...οχι αδερφε ετσι ειναι τα πραγματα Και να μην κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας Και εγω αν μπορουσα να ειμαι μεσα στα πραγματα το ιδιο θα εκανα Δεν μπορώ Οποτε καθομαι στα αυγα μου μεχρι να μπορεσω και αν δεν μπορεσω υγεια εχει ο θεος Ο γλαρος δεν γινεται αετος ουτε ο αετος γλαρος Παραμενουμε οπως εχουμε Χρηστιδη για στοιχημα αδερφε να ρωτας στο θρεντ του στοιχηματος δηλαδη μας κλεβεις με αθεμιτο ανταγωνισμό τα βιους
:SΔυστυχώς μας απογοήτευσε η ομάδα πόλο των ανδρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να φάει 2 γκολ από τον Παναθηναϊκό.
ξενερωμα ...μεγαλο...να πανε να γαμηθουνε...χαμενη χρονια για φετος...και ευρωπαικο να φερουν...εσυ να τα βλεπεις που υποστηριζεις ολα τα τμηματαΔυστυχώς μας απογοήτευσε η ομάδα πόλο των ανδρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να φάει 2 γκολ από τον Παναθηναϊκό.
2 πρωην δικοι μας τα βαλανε, αρα ειναι σα να μην τα φαγαμεΔυστυχώς μας απογοήτευσε η ομάδα πόλο των ανδρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να φάει 2 γκολ από τον Παναθηναϊκό.
σωστο..2 πρωην δικοι μας τα βαλανε, αρα ειναι σα να μην τα φαγαμε
το τμημα ντροπη του συλλογου...Δυστυχώς μας απογοήτευσε η ομάδα πόλο των ανδρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να φάει 2 γκολ από τον Παναθηναϊκό.
και πανηγυριζεις ρε;εφαγες δυο απο τον πουστη και πανηγυριζεις;11-2 τις ζελες
ρε τυπε απο Θεοδωροπουλο και Αφρουδακη τα φαγαμε. Ουτε καν απο βαζελους δηλαδη.και πανηγυριζεις ρε;εφαγες δυο απο τον πουστη και πανηγυριζεις;
ημερα ντροπης για το τμημα πολο πρεπει να ανακηρυχθει η σημερινη
δεν μπαναρω ωραιους τυπους και ατοπημα αν κανουν...
τις πουτανες κυνηγαω ''μεχρι να βρουνε μαυρο χιονι''
τα βαλανε δικοι μας λεμε. .ασε που παιζαμε και εκτος..και πανηγυριζεις ρε;εφαγες δυο απο τον πουστη και πανηγυριζεις;
ημερα ντροπης για το τμημα πολο πρεπει να ανακηρυχθει η σημερινη
μιας και μιλαμε πολυ για τον Κουγια