Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.609
Πόντοι
606
ετσι ειναι...απολυτως σωστα μιλας...
αυτο προυποθετει βγαλσιμο μασκας οτι θελουμε ισονομιες και πιπες και δηθεν το καλο του ποδοσφαιρου και καθαρση και να φυγει η σαπιλα...
οχι αδερφε ετσι ειναι τα πραγματα :) Και να μην κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας :) Και εγω αν μπορουσα να ειμαι μεσα στα πραγματα το ιδιο θα εκανα :) Δεν μπορώ :) Οποτε καθομαι στα αυγα μου μεχρι να μπορεσω και αν δεν μπορεσω υγεια :) εχει ο θεος :) Ο γλαρος δεν γινεται αετος ουτε ο αετος γλαρος :) Παραμενουμε οπως εχουμε :) :) :) Χρηστιδη για στοιχημα αδερφε να ρωτας στο θρεντ του στοιχηματος :) δηλαδη μας κλεβεις με αθεμιτο ανταγωνισμό τα βιους :) :) :)  

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δυστυχώς μας απογοήτευσε η ομάδα πόλο των ανδρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να φάει 2 γκολ από τον Παναθηναϊκό.  :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οχι αδερφε ετσι ειναι τα πραγματα :) Και να μην κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας :) Και εγω αν μπορουσα να ειμαι μεσα στα πραγματα το ιδιο θα εκανα :) Δεν μπορώ :) Οποτε καθομαι στα αυγα μου μεχρι να μπορεσω και αν δεν μπορεσω υγεια :) εχει ο θεος :) Ο γλαρος δεν γινεται αετος ουτε ο αετος γλαρος :) Παραμενουμε οπως εχουμε :) :) :) Χρηστιδη για στοιχημα αδερφε να ρωτας στο θρεντ του στοιχηματος :) δηλαδη μας κλεβεις με αθεμιτο ανταγωνισμό τα βιους :) :) :)  
σωστος...απολογουμαι...δεν θα ξαναγινει... :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δυστυχώς μας απογοήτευσε η ομάδα πόλο των ανδρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να φάει 2 γκολ από τον Παναθηναϊκό.  :headbang:
ξενερωμα ...μεγαλο...να πανε να γαμηθουνε...χαμενη χρονια για φετος...και ευρωπαικο να φερουν...εσυ να τα βλεπεις που υποστηριζεις ολα τα τμηματα  :s&m_2:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βέβαια βάλαμε 10 ή 11 (μπερδεύτηκα στο τελευταίο 7λεπτο) :dancing:,

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
2 πρωην δικοι μας τα βαλανε, αρα ειναι σα να μην τα φαγαμε  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το τμημα ντροπη του συλλογου...
πως θα κυκλοφορησουν αυριο τα παιδια μας στο σχολειο που θα τα χλευαζουν οι βαζελοι οτι τους εβαλαν δυο τεμαχια;
αυτα να τα βλεπεις εσυ μακουλη που τους προβαλλεις συνεχως...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
και πανηγυριζεις ρε;εφαγες δυο απο τον πουστη και πανηγυριζεις;  :uglystupid:
ημερα ντροπης για το τμημα πολο πρεπει να ανακηρυχθει η σημερινη  :tickedoff:
ρε τυπε απο Θεοδωροπουλο και Αφρουδακη τα φαγαμε. Ουτε καν απο βαζελους δηλαδη.  :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.256
Πόντοι
5.006
και πανηγυριζεις ρε;εφαγες δυο απο τον πουστη και πανηγυριζεις;  :uglystupid:
ημερα ντροπης για το τμημα πολο πρεπει να ανακηρυχθει η σημερινη  :tickedoff:
τα βαλανε δικοι μας λεμε.  :grin:.ασε που παιζαμε και εκτος.. :2funny:

Stories