Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πηγες στην τριπολη τύπε;  :think:
ναι τυπε
Q2oCaRJ.gif

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μαν ειμαι ΠΑΟΚ αυτα που λες δεν στεκουν εσυ αν εισαι φουλ του ασσου με παπα αντιολυμπιακος μπορεις να φανταζεσε οτι θες :) οχι οτι θελω να κερδιζει ο γαυρος αλλα ουτε γουσταρω την ΑΕΚ οπαδικα μηλαμε παντα στην Θ 4 πανε εσυ και πες τους οτι εισαι ΑΕΚ :)
Το ξέρω πως είσαι ΠΑΟΚ μαν. Αλλά έχω φίλους και πρωην συγκατοίκους ΠΑΟΚια. Δε σου λέω ότι γουσταρίζουν ΑΕΚ. Αλλά όχι και ότι συμπαθουν πιο πολύ τον ΟΣΦΠ από την ΑΕΚ. Όταν παίζεις με ΑΕΚ και ΟΣΦΠ εννοείται πως υποστηρίζεις ΠΑΟΚ (αλίμονο).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
]Καλο παιχτακι ηταν παντως,δεν εχω καταλαβει τον λογο που δεν επιασε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλο παιχτακι ηταν παντως,δεν εχω καταλαβει τον λογο που δεν επιασε.
φημες λενε οτι τον εφαγε το πολυ το εξω τυπε,παντως ασχολειται ακομα με το τι κανει ο ολυμπιακος :rockon:

vertis+diogo.jpg

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Το ξέρω πως είσαι ΠΑΟΚ μαν. Αλλά έχω φίλους και πρωην συγκατοίκους ΠΑΟΚια. Δε σου λέω ότι γουσταρίζουν ΑΕΚ. Αλλά όχι και ότι συμπαθουν πιο πολύ τον ΟΣΦΠ από την ΑΕΚ. Όταν παίζεις με ΑΕΚ και ΟΣΦΠ εννοείται πως υποστηρίζεις ΠΑΟΚ (αλίμονο).
Κοιτα προσωπικα :) :) :) ΑΛΛΑ οπαδικα...(ΦΙΛΙΚΑ τους γουσταρω ολους :)ακομα και τους ινδους :)( δεν γουσταρω ουτε ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΥΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙς 3 ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΥΤΕ ΑΡΗ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΗΡΑΚΛΗ) Αν παιζει ΑΕΚ Ολυμπιακος δεν θελω να κερδισει κανεις εκτος αν με συμφαιρει κατι βαθμολογικα :) Ο καθε οπαδος  Παοκτσης εχει την δικια του φιλοσοφια δεν μπορουμε να τεριαζουμε ολοι με ολους :) :) Παντως σαν παρεα φιλια εχω κολλητο αρειανο και ολυμπιακο :).. Στην παρεα δεν ξεχωρίζω :) Αλλα δεν κρύβομαι και οπαδικα τον Ηρακλη μπορει να μην τον γουσταρω πιο πολυ στο οπαδικο κοματι και απο τον βαζελο αλλο που εχω φιλους Ηρακλείδες αλο το ενα κοματι αλλο το αλλο :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.319
Πόντοι
5.006
θελανε να μας δωσουν κατι ταλεντα τυπε αντι για μαμαλο
ναι τουλάχιστον αν δώσει την έγκριση ο Γκαλέτι μήπως έχουν κανένα καλό.εξάλλου ακόμα δόσεις παίρνουμε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Είσαστε τελείως άσχετοι, έτσι? Ρε, ο Αλαφούζος είναι μάγκας και κιμπάρης.
Αυτός έστησε τον Σπάθα επίτηδες για να εκθέσει τον γαύρο και να δημιουργήσει πρόβλημα στον Αστέρα που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής του για τα πλέι οφ. Τι Μαρινάκης, Σαρρής και μαλακίες λέτε, Αυτοί είναι τα θύματα και πρέπει να τους στηρίξουμε στις αδικίες που έρχονται αντιμέτωποι :'( :'( :'( :'(
Ρε, πάρτε το χαμπάρι, η παράγκα του Αλαφούζου φταίει για όλα. Γατάκια, ε γατάκια  :rockon: :rockon: :rockon:
Καλά, δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι οι γαύροι αυτό το σατανικό σχέδιο του Αλαφούζου  :think: :think: :think:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
296
Πόντοι
36
Η διαιτησία αδικεί τον Ολυμπιακό, αφού η αποβολή του Μάσα ανέβασε τα στάνταρ απόδοσης του Αστέρα Τρίπολης, οι ποδοσφαιριστές του παθιάστηκαν και έκαναν δύσκολο το έργο των Πειραιωτών
Καραϊνδρος-Νικολακοπουλος 1-0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom