Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Μιλάω για τον αγώνα του 1993. Αυτός διακόπηκε λόγο ρεύματος. Ο αγώνας ήταν 1-1, η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει το σκορ και πίεζε συνέχεια για να πάρει τη νίκη. Στον επαναληπτικο νίκησε ο ΟΣΦΠ με 2-1 (νομίζω και τα 2 τ έβαλε ο Προτάσωφ)
για αυτον που διακοπηκε με το δακρυγονο στο 83 θυμασαι κατι?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτός ο αγώνας πρέπει να έγινε η το 89 ή το 90 (επί προεδρίας Γιδόπουλου) και θυμάμαι καλά τις δηλώσεις του Γιδόπουλου που έλεγε πως ο ΟΣΦΠ έχει δίκιο που φωνάζει και πως αν γινόταν στην ΑΕΚ κάτι τέτοιο θα φώναζε και αυτός αλλά αυτοί ηταν (τοτε) οι κανονισμοι). Τώρα το ποιος έριξε το δακρυγόνο και τα σχετικά έχουν ακουστεί πολλά. Κάποιοι λένε πως ήταν οι μπάτσοι που έξω πλακονόντουσαν με κάτι οριτζινάλες. Άλλοι λένε πως ήταν οι ίδιοι οι οριτζινάλες. Πάντω ΟΥΤΕ αυτό το ματς στέρησε από τον ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα (γιατί αν δεις το νήμα κάποιος λέει ότι έχουν κλέψει και από τον ΟΣΦΠ πρωταθλήματα)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι φανεί το λολοστεφανη. Πάλι με τα φώτα ασχολείσται;
1ον Έχουν περάσει 20 χρόνια ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
2ον Τα φωτα έπεσαν σε αγώνα μπάσκετ στο Περιστέρι, στη Βουλη από πρόβλημα που υπήρχε στη ΔΕΗ αλλά στη Ν.Φ κατέβασε το γενικό ο Τίγρης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
3ον Πες μου πως σου στοιχισε το περισταατικό αυτό το πρωτάθλημα; Τερμάτισες μήπως 2ος με έναν πόντο διαφορά από τον πρώτο;  :think: :think:
4ον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΟΣΦΠούστης ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 11 ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑ. ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΟΜΩΣ Ν-Ι-Κ-Η-Σ-Ε. ΑΝ δε θυμάσαι ψάξου, αν δε θέλεις να ψαχτεις ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Ε-Σ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ (τα μεγάλα γράμματα είναι γιατί φωνάζω)

Υ.Γ Ήμουν και εγώ οφσάιντ  :grin:

Oι γάβροι εχουν ριξει πυρηνικα και σκουζουν οτα τους πετας ενα πετραδακι. Η προπαγανδα τους το εξισωνει.
Να ξεκαθαρισω κατι. Δεν ειμαι αντι-ολυμπιακος ακριβως. Αλλα αντι-κοκαλης και αντι-μαρινακης ας πουμε. Δηλαδη κατα των πρακτικων που επιβάλλουν συγκεκριμενες διοικησεις που και κατα τη γνωμη μου χρησιμοποιουν για δικους τους σκοπους τον συλλογο ολυμπιακο.
Με τον ολυμπιακο ως συλλογο ειναι αντιπαλος, ειναι ο αιωνιος, αλλα του δειχνω ενα σεβασμο ως αντιπαλο στα αθλητικα πλαισια. Τον χρειαζομαι και με χρειαζεται. Στο γηπεδο θα κανω το παν να τον νικησω αθλητικα, στην εξεδρα να επιβληθω ως κερκιδα και ως εκει.
Αυτο που εχω εναντια τους ειναι οτι οι ιδιοι δειχνουν ανοχη και υπακοη στις διοικησεις τους ,και δειχνουν να εξαγοραζονται με τα τροπαια και τις νικες. Βεβαια οταν περνανε τα συνορα ξεβρακωνονται αλλα αυτο τ ξεχναμε ευκολα. Φετος βλεπουμε το αντιστροφο. Ξεβρακωνονται εντος συνορων και εκτος για 2-3 ματσακια ριχνουν ολο το βαρος και κανουν ολη την προσπαθεια. Γιατι αυτο απαιτει ο σχεδιασμος του προεδρο να κονομησει.
Για το περιφημο μας με το Δουρο ειπωθηκαν πραγματα που ηταν αληθειες . Ναι ηταν κοκκινη στον Κυριακο και οχι μονο στον Τζιοβανι. Αν παρουμε εκεινο το ματς θα δουμε πολλες αδικιες σε βαρος του Παναθηναικου. Ωστοσο οι πουτανες σκουζουν περισσοτερο και αυτο αναδειχθηκε μονο.
Λενε οτι εμεις ειμαστε πουτανες που σκουζουμε ενω αυτοι οχι! ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ! Αναλογικα πρεπει να το δειτε. Εμεις αναλογικα με το σφαγη ( ολες οι ομαδες) που τρωμε ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ! Αυτοι που ΕΙΝΑΙ Ο ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ!

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Αυτά. Διπλό μες το Τορίνο Θρυλ' ολέ! Ολέ!
Τί να το κάνω τέτοιο διπλό ;
Στο Περιστέρι, στην Τρίπολη και στο Αγρίνιο τα σκατώσαμε...
Και εκεί είναι οι τίτλοι.
μελαλυτερη σαπιλα απ το πασοκ και τον ολυμπιακο
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ένδειξη πασοκισμού, από το να απαιτείς το πρωτάθλημα του 2008 να το πάρει η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι (καλώς ή κακώς ) παραβιάστηκε ένας νόμος και απεφάνη για το θέμα διεθνές δικαστήριο.
Έλεος. Τηρήστε τους νόμους για μια φορά.
 Βεβαια οταν περνανε τα συνορα ξεβρακωνονται αλλα αυτο τ ξεχναμε ευκολα.
Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εδώ και μια επταετία τουλάχιστον ο Ολυμπιακός δεν είναι ο παλιός.
Και στην Ευρώπη μείνατε πίσω...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Αυτός ο αγώνας πρέπει να έγινε η το 89 ή το 90 (επί προεδρίας Γιδόπουλου) και θυμάμαι καλά τις δηλώσεις του Γιδόπουλου που έλεγε πως ο ΟΣΦΠ έχει δίκιο που φωνάζει και πως αν γινόταν στην ΑΕΚ κάτι τέτοιο θα φώναζε και αυτός αλλά αυτοί ηταν (τοτε) οι κανονισμοι). Τώρα το ποιος έριξε το δακρυγόνο και τα σχετικά έχουν ακουστεί πολλά. Κάποιοι λένε πως ήταν οι μπάτσοι που έξω πλακονόντουσαν με κάτι οριτζινάλες. Άλλοι λένε πως ήταν οι ίδιοι οι οριτζινάλες. Πάντω ΟΥΤΕ αυτό το ματς στέρησε από τον ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα (γιατί αν δεις το νήμα κάποιος λέει ότι έχουν κλέψει και από τον ΟΣΦΠ πρωταθλήματα)
ακου να σου πω κατι το τι κανει ο χοντρος τωρα και ο θειος παλιοτερα εχουμε ματια και τα βλεπουμε κι εμεις αλλα επειδη τα νιατα μας τα φαγαμε στα γηπεδα τις εποχες τις αλλες και ειδαμε πως ειναι να σαι στην θεση του γαμημενου προτιμουμε να ειμαστε στην θεση του γαμια για ποσο καιρο ακομα δεν ξερω

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ακου να σου πω κατι το τι κανει ο χοντρος τωρα και ο θειος παλιοτερα εχουμε ματια και τα βλεπουμε κι εμεις αλλα επειδη τα νιατα μας τα φαγαμε στα γηπεδα τις εποχες τις αλλες και ειδαμε πως ειναι να σαι στην θεση του γαμημενου προτιμουμε να ειμαστε στην θεση του γαμια για ποσο καιρο ακομα δεν ξερω
Πότε ήσουν στη θέση του γαμημένου; Επί εποχής Κοσκωτά; Πλάκα κάνεις. Στις 2 περιπώσεις που διεκόπησαν τα 2 ματς με την ΑΕΚ τη δεκαετία του 90, στο ένα ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΑΕΚ είπε ότι έχετε δίκιο και την άλλη κερδίσατε.
Παρόλα αυτά δεκτή η άποψή σου ότι θέλεις να νικάς ( ή στη συγκεκριμένη περίπτωση να μη χάνεις) με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Πότε ήσουν στη θέση του γαμημένου; Επί εποχής Κοσκωτά; Πλάκα κάνεις. Στις 2 περιπώσεις που διεκόπησαν τα 2 ματς με την ΑΕΚ τη δεκαετία του 90, στο ένα ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΑΕΚ είπε ότι έχετε δίκιο και την άλλη κερδίσατε.
Παρόλα αυτά δεκτή η άποψή σου ότι θέλεις να νικάς ( ή στη συγκεκριμένη περίπτωση να μη χάνεις) με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος
φιλε συνεχιστε την κουβεντα σας ο καθενας με τις αποψεις του, που ακουσε που διαβασε που του πανε στα κλαμπ ,η δικια μου αφορα γεγονοτα σε πραγματικο χρονο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
φιλε συνεχιστε την κουβεντα σας ο καθενας με τις αποψεις του, που ακουσε που διαβασε που του πανε στα κλαμπ ,η δικια μου αφορα γεγονοτα σε πραγματικο χρονο
Αφού σ αφορούν τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο τότε γιατι ρωτάς για το 1990 και το 1993; Εκτός και ΑΝ ο πραγματικός σου χρόνος είναι εκεί, και όχι πχ στο χθεσινό.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Αφού σ αφορούν τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο τότε γιατι ρωτάς για το 1990 και το 1993; Εκτός και ΑΝ ο πραγματικός σου χρόνος είναι εκεί, και όχι πχ στο χθεσινό.
οκ παιδια συνεχιστε την κουβεντα σας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Nαι,ειπε η ΑΕΚ στα μπατσονια να πεταξουν δακρυγονα στην σκεπαστη,για να διακοπει ο αγωνας.
Ελεος ρε. :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οκ παιδια συνεχιστε την κουβεντα σας
Ευχαριστούμε, να είσαι καλά, καλό υπόλοιπο

Πως και πως τον περίμενα τον ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ να δω τι στον πούτσο θα γράψει

Για τα 5 οφσαιντ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Λέει ότι ο Αστέρας έπαιξε κατενάτσιο. Εγώ το κατενάτσιο ξέρω πως είναι να γαμάς το παιχνίδι του αντιπάλου, να του δίνεις τα πόδια στα χέρια και ΑΝ καταφέρεις και κάνεις 2 ευκαρίες σ όλο το ματς είναι θαύμα. Όπως ο Αστέρας μέχρι το 40 είχε ήδη 3 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ οφσαιντ καταλογισμένα εις βάρος του (δηλαδή 3 φορές που παίκτης του έβγαινε στη πλάτη της άμυνας του ΟΣΦΠ) και 5 συνολικα. Αυτό είναι βάση του ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥ κατενάτσιο!!! Νταξ τ έβγαλε και σήμερα το μεροκάματο, το φακελάκι από τη πλατεία θ είναι ίσως και λίγο πιο παχουλο απ τις άλλες φορές.

Τώρα περιμένω δηλώσεις ΠΟΥΣΤΡΟΓΕΡΟΥ και ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κατι θα ξερεις παραπανω σιγουρα αφου ησουν μεσα φανταζομαι
Ναι δεν ημουν στην σκεπαστη ομως.Το δακρυγονο ηρθε απο εξω,επεσε στην σκεπαστη στο επανω μερος,και το πεταξαν μεσα στον αγωνιστικο χωρο.Κατσε και σκεψου απο μονος σου,γιατι εισαι και μεγαλος ανθρωπος δεν εισαι 16χρονος,οτι ειναι μαλακια να πιστευεις οτι ειπαν απο την διοικηση της ΑΕΚ να παει καποιος απεξω και να πεταξει μεσα δακρυγονο για να διακοπει ο αγωνας.Και για ποιον λογο;η ΑΕΚ ηταν ηδη 7 βαθμους πισω και δεν κυνηγουσε πρωταθλημα.Και οπως λετε και εσεις για τον Βαλνερ,ο κανονισμος τοτε ηταν σαφης,σε περιπτωση που καποιος αγωνας
διακοπτεται χωρις υπαιτιοτητα απο καποια ομαδα,παιζοταν απο την αρχη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Ναι δεν ημουν στην σκεπαστη ομως.Το δακρυγονο ηρθε απο εξω,επεσε στην σκεπαστη στο επανω μερος,και το πεταξαν μεσα στον αγωνιστικο χωρο.Κατσε και σκεψου απο μονος σου,γιατι εισαι και μεγαλος ανθρωπος δεν εισαι 16χρονος,οτι ειναι μαλακια να πιστευεις οτι ειπαν απο την διοικηση της ΑΕΚ να παει καποιος απεξω και να πεταξει μεσα δακρυγονο για να διακοπει ο αγωνας.Και για ποιον λογο;η ΑΕΚ ηταν ηδη 7 βαθμους πισω και δεν κυνηγουσε πρωταθλημα.Και οπως λετε και εσεις για τον Βαλνερ,ο κανονισμος τοτε ηταν σαφης,σε περιπτωση που καποιος αγωνας
διακοπτεται χωρις υπαιτιοτητα απο καποια ομαδα,παιζοταν απο την αρχη.
επειδη ετυχε να το δω και γω με τα ματια μου απο μεσα παρολα αυτα δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω ποιος το ριξε το αποτελεσμα με νοιαζει οτι κερδιζα 2-1 στο 83 μου στερησαν την νικη.ο κανονισμος για την υποθεση της φιλαδελφειας ηταν σαφης για τον βαλνερ δεν ηταν σαφης? επιλεκτικη μνημη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επειδη ετυχε να το δω και γω με τα ματια μου απο μεσα παρολα αυτα δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω ποιος το ριξε το αποτελεσμα με νοιαζει οτι κερδιζα 2-1 στο 83 μου στερησες την νικη.ο κανονισμος για την υποθεση της φιλαδελφειας ηταν σαφης για τον βαλνερ δεν ηταν σαφης? επιλεκτικη μνημη
Αδικος ο ενας κανονισμος,αδικος και ο αλλος,γιατι επιλεκτικη μνημη;Το σωστο θα ηταν να συνεχιζοταν ο αγωνας απο το λεπτο που διακοπηκε,με το ιδιο σκορ.Αυτο λεγαμε,αυτο λεμε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Αδικος ο ενας κανονισμος,αδικος και ο αλλος,γιατι επιλεκτικη μνημη;Το σωστο θα ηταν να συνεχιζοταν ο αγωνας απο το λεπτο που διακοπηκε,με το ιδιο σκορ.Αυτο λεγαμε,αυτο λεμε.
αδικημενος υπηρξες εσυ υπηρξα ομως και γω και με δουρο κλπ αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι κανεις απο τους τρεις μεγαλους δεν δικαιουται να σκουζει.απλα οποιος μπορει ενιοτε να γαμει τους αλλους το κανει γιατι μπορει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom