Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
πολυ ευαισθησια ρε παιδι μου μερικοι ολυμπιακοι απο χθες βλεπω....αντε να γραψετε και στα σαιτ τωρα μαζι με τους καραγκιοζηδες που εχουν δωσει ρεσιταλ απο χθες....αλλα που να ξερετε για το πληκτρολογιο καλοι εισαστε......

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
.

Συνημμένα

• Μαρινα.png
    Μαρινα.png
    187,5 KB · Εμφανίσεις: 13

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
βγηκανε και οι κουτρουμπουρμπηδες... :2funny: :2funny: :2funny:  :tooth: :tooth:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Για τον θαλη δεν θα σχολιασω γιατι δεν ειναι οπαδος της ομαδας
Οσον αφορα τον αντζελο..φιλε μου εξαρταται τι θελεις απο την ομαδα
Αν θελεις οτι και να κανει ο προεδρος και ο καθε προεδρος απο μεταγραφες,πωλησεις,αγορες και παρασκηνιακες κινησεις να του λες(τε) μπραβο,οκ κανενα προβλημα
Οταν ομως θα σου φερνει παικτες αμφιβολου ποιοτητας ν αντικαταστησουν πολυ καλυτερους και μετα δεν μπορει να κερδισει μην φωναζεις
Το ιδιο σκηνικο εγινε και περυσι τον δεκεμβριο που εφυγαν μητρογου και βαις και φυσικα δεν μπορουσες να βαλεις γκολ ουτε με σφαιρες,χανοντας και το κυπελλο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Για τον θαλη δεν θα σχολιασω γιατι δεν ειναι οπαδος της ομαδας
Οσον αφορα τον αντζελο..φιλε μου εξαρταται τι θελεις απο την ομαδα
Αν θελεις οτι και να κανει ο προεδρος και ο καθε προεδρος απο μεταγραφες,πωλησεις,αγορες και παρασκηνιακες κινησεις να του λες(τε) μπραβο,οκ κανενα προβλημα
Οταν ομως θα σου φερνει παικτες αμφιβολου ποιοτητας ν αντικαταστησουν πολυ καλυτερους και μετα δεν μπορει να κερδισει μην φωναζεις
Το ιδιο σκηνικο εγινε και περυσι τον δεκεμβριο που εφυγαν μητρογου και βαις και φυσικα δεν μπορουσες να βαλεις γκολ ουτε με σφαιρες,χανοντας και το κυπελλο
εγω ξερω πολυ καλα τι θελω στην ομαδα μου αλλα τοσος ξεσηκωμος ρε παιδι μου..αλλα ξερεις τι ειναι να τους εχεις στη φαπα ολους επομενο να μου πεις..αλλα οι ολυμπιακαρες που βγαινουν και λενε ντρεπομαι που ειμαι ολυμπιακος και κατι τετοιες παπαριες..και οσο για το σχεδιασμο της ομαδας ξερεις οπως και εγω οτι γινανε πολλα και αποτομα πραγματα που θα δειξουν τι θα επιφερει στην ομαδα και στο τελος θα κανουμε ταμειο..βλεπουμε τι γινεται και θα κρινουμε...η ολη ενστανση μου ειναι με τους κατα τα αλλα ολυμπιακαρες, αυτα και θα τα δουμε ολα εδω θα ειμαστε....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλά μιλάμε είστε απίστευτοι...ένα Χ φέρατε και τρελαθήκατε...εδώ μας κερδίσατε 1-0...και μια εβδομάδα ασχοληθήκατε με Αλαφούσκα/Αναστασίου... :rolleyes:
Τι να πω ρε γαμώτο...έτσι δεν πάει μπροστά καμιά ομάδα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ποιος σου ειπε οτι ντρεπομαι
Οσοι εχουν ζησει τα πετρινα χρονια ξερουν πολυ καλα αρκετα πραγματα,τοσα ωστε να μην τσιμπανε απο διαφορα σχολια αλλων ομαδων
Συζητηση κανουμε μεταξυ μας γι αυτο και οπως προσεξες σχολια αλλων οπαδων δεν με αφορουν
Ειμαι περιεργος παντως οταν αποχωρησει ο Μαρινακης απο τον θρυλο,αν ο συλλογος θα ειναι χρεωμενος οπως η αεκ και ο παναθηναικος πιο πριν αλλα και ο ολυμπιακος μετα τον κοκκαλη
Αυτο θα εχει πολυ ενδιαφερον
Υ.Γ Μονο τον billy 13 δεχομαι ως συζητητη στο θρεντ του θρυλου  :)
Nα σημειωσουμε εδω και μια διαιτητικη αδικια απο τον ολυμπιακο antistheni στον παναθηναικο
billy,που δεν εχει γινει ακομη Τιμημενος :)
Ειναι ευκαιρια νομιζω για μια εξιλεωση απο πλευρας μας :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Ποιος σου ειπε οτι ντρεπομαι
Οσοι εχουν ζησει τα πετρινα χρονια ξερουν πολυ καλα αρκετα πραγματα,τοσα ωστε να μην τσιμπανε απο διαφορα σχολια αλλων ομαδων
Συζητηση κανουμε μεταξυ μας γι αυτο και οπως προσεξες σχολια αλλων οπαδων δεν με αφορουν
Ειμαι περιεργος παντως οταν αποχωρησει ο Μαρινακης απο τον θρυλο,αν ο συλλογος θα ειναι χρεωμενος οπως η αεκ και ο παναθηναικος πιο πριν αλλα και ο ολυμπιακος μετα τον κοκκαλη
Αυτο θα εχει πολυ ενδιαφερον
δεν ειπα για σενα αλλα επειδη εχεις μια αποψη για την ομαδα και επειδη εχεις ζησει τα πετρινα χρονια οπως και εγω γι αυτο συζηταμε...οσο για το μαρινακη οταν και οποτε θα αποχωρησει πιστευω να την αφησει υγιεις οπως την εχει τωρα γιατι οπως ξερεις με χρεη την πηρε..      ναι ο μπιλλυ εχει μια γνωση και μπορεις να μιλησεις και μονο αυτος....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
απ την αεκ εχετε κλεψει 2-3 πρωταθληματα την τελευταια δεκαετια
με αποκορυφωμα αυτο που πηρατε στα χαρτια με τη καλαμαρια
και αλλα τοσα απ το βαζελο
Φίλε asia_fun δεν υπάρχει καμία κλοπή πρωταθλήματος ούτε από αεκάκι ούτε από πόα. Για να μη θυμηθούμε το Δούρειο πρωτάθλημα του '04 ή παλιότερα ματς που κλείνανε φώτα και και. Το στα χαρτιά που λες είναι κανονισμοί και όταν τους παραβαίνεις υπάρχουν γνωστές κυρώσεις. Δεν υπάρχει καμία ατιμία ούτε εδώ.

Να μου πεις για το κύπελλο με τον Αστέρα να σου πω ναι. Κανείς Ολυμπιακός δεν πανηγύρισε τότε όπως και κανείς Ολυμπιακός δε θέλει τα χτεσινά τα οποία ήταν τόσο άσχημα που μέχρι και για προβοκάτσια θα μπορούσε να μιλήσει κανείς (όχι ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση αλλά λέμε). Στιγμές ντροπής για το σύλλογό μας και οι δύο. Χτες ο Αστέρας σφαγιάστηκε για να πάρουμε τελικά το Χ. Για να χάναμε ήταν χτες. Ας χάναμε και ας χάσουμε το πρωτάθλημα στην τελική. Είπαμε για δηλώσεις Μίτσελ. Τις δηλώσεις www.gazzetta.gr/football/article/666255/vergetis-gennaioi-oi-paiktes-moy-palepsan-gia-ton-vathmo]Βεργέτη[/url] τις είδαμε; Η ομάδα του σφαγιάστηκε επαναλαμβάνω και δεν είπε κουβέντα για διαιτησία (τα άλλα τα μαλακισμένα με πρώτο τον καταδικασμένο κλέφτη του δημοσίου που μιλάει για τιμιότητες και δικαιοσύνες και από κοντά το Ρωσοπόντιο της επαρχιακής ομάδας που μόνοι τους έχουν αποφασίσει ότι είναι μεγάλη ομάδα, άρχισαν ήδη). Αξιοπρέπεια/ανωτερότητα και ίσως και σεβασμός στον αντίπαλο-τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας όπως πραγματικά είναι και τη θέλουν οι οπαδοί της και όχι όπως εμφανίστηκε χτες (και δεν εννοώ αγωνιστικά). Μεγάλο respect στο Βεργέτη.

Αγωνιστικά χάλια ήμασταν για ακόμα μια φορά, αλλά τα πράγματα ίσως να μην είναι και τόσο τραγικά. Μεγάλο παιχνίδι έρχεται και έχουμε ήδη νικήσει πρωταθλήτρια Ιταλίας και Ισπανίας. Ίσως να θέλουμε και λίγο χρόνο να συνέλθουμε και στα του πρωταθλήματος κλπ. Και ο Αστέρας δεν είναι και καμιά ομάδα της πλάκας που περνάς δια περιπάτου. Την είδαμε και στην Ευρώπη. Το επίπεδο έχει ανέβει.

Απ' την άλλη ο Μήτρογλου δεν αντέχεται - να πάει στον αγύριστο για να θυμόμαστε και τα παλιά καλά του δηλαδή. Είχαμε τον καρκίνο το Μασάδο - αποκτήσαμε άλλον τώρα ναούμε. Ο Ντουρμάζ είναι φαιδρός τουρίστας. Ο Μίτσελ εννοείται ότι πρέπει να στηριχτεί με νύχια και με δόντια - μην αρχίσει κανένας τίποτα μαλακίες γι' αυτόν.

Αυτά. Διπλό μες το Τορίνο Θρυλ' ολέ! Ολέ!

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Έκατσα και είδα το παιχνίδι το πρωί έτσι απο περιέργια!

Κακή ομάδα ο Ολυμπιακός, κέντρο ανύπαρκτο, παίκτες αδιάφοροι.
Ο Αστέρας αντιποδόσφαιρο ναι μεν αλλα με τέτοια διαιτησία είναι αδύνατον οποιαδήποτε ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο!
Αστεία αποβολή, αστεία οφσαιντ...με δόλο φανερά η διαιτησία αλλά με χαροποιεί ότι σε πολλά φόρουμ και μια ανακοίνωση συνδέσμου κάποιοι οπαδοί έβγαλαν  υγεία για αυτή την κατάντια!

Υ.Γ 1 Πέρσι όταν πήρε η Φουλαμ το παλτό το χαρακτήρισα σαν ντροπή για το Αγγλικό ποδόσφαιρο και για την ομάδα της πόλης μου...δικαιώνομαι και ελπίζω το ίδιο να συμβεί και με τον Σαμαρά, απαράδεκτο να παίζουν Έλληνες στο νησί, πάει πίσω το ποδόσφαιρο!
Υ.Γ 2 Μαλακία θα γράψω αλλά αυτός ο Μανιάτης μου βγάζει κακό άνθρωπο, δεν τον ξέρω προσωπικά βέβαια αλλά τα μάτια του και ο τρόπος που συμπεριφέρεται γενικά αυτό μου βγάζει!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Nα σημειωσουμε εδω και μια διαιτητικη αδικια απο τον ολυμπιακο antistheni στον παναθηναικο
billy,που δεν εχει γινει ακομη Τιμημενος :)
Ειναι ευκαιρια νομιζω για μια εξιλεωση απο πλευρας μας :)
Εννοείται. Πώς και δεν ήταν και τόσο καιρό δηλαδή.  :S Έγινε ήδη.  ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ΞΕΦΤΛΙΣΜΕΝΟΙ οι Ωρες σας στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο 'ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ'..Η ΧΟΥΝΤΑ σας απο του Χρονου δεν θα Υπαρχει..Ο Μελισσανιδης θα σας Εξαφανισει σε ολα τα Επιπεδα Γαμιολες!!!!    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑ....Α.Ε.Κ. ΜΟΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Καλά μιλάμε είστε απίστευτοι...ένα Χ φέρατε και τρελαθήκατε...εδώ μας κερδίσατε 1-0...και μια εβδομάδα ασχοληθήκατε με Αλαφούσκα/Αναστασίου... :rolleyes:
Τι να πω ρε γαμώτο...έτσι δεν πάει μπροστά καμιά ομάδα...
μπιλλυ μεγια.... ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τούτο εδώ τώρα κυριολεκτεί ή είναι έμμεση ομολογία ενοχής;;;  :think: :think: :think:

19928276.jpg

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δες ξανά το παιχνίδι πηρεμότερα και δες. Ο παίκτης φαινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πως χάνει την ισορροπία του. Μαλίστα προσπαθεί να τη διατηρήσει, πέφτει κάτω ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ σηκώνεται όρθιος και πάει να μαρκάρει τον παίχτη του ΟΣΦΠ που έχει τη μπάλα στη κατοχή του. Ο διατητής σφυράει όχι με το που πέφτει ο παίκτης κάτω ΑΛΛΑ με το που τον βλέπει να σηκώνεται, περίπου 2-3 δεύτερα μετά τη πτώση του. Και που έχει δει εσύ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ διαιτητή να σφυράει για ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ Α-Μ-Ε-Σ-Ω-Σ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ (μιλάμε ο Μάσα πεφτει γλιστράει και αμέσως σηκωνεται για να πάει να μακρκάρει και εκεί ακούγεται ο Σπάθας να σφυράει) ; ΠΟΥΘΕΝΑ. Θέατρο σφυράς στη περιοχή και τιμωρείς με κίτρινη τον παίχτη επειδή πήγε να σε ξεγελάσει για να αλλιώσεις σκορ. ΑΝ, λέω ΑΝ γίνει στο μέλλον μια αντίστοιχη φάση ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ΟΣΦΠ, θα μας βάλεις 134947573984382 λινκ από διάφορα ολυμπιακά σάιτ, 283038493022 λινκ που θ έχουν την φάση από 83028492384832 διαφορετικές λήψεις και 204830483284384774 λινκ με ίδια ακριβως περιστατικά, και όταν θα σου λέμε, το ίδιο έγινε και με στην τρίπολη θα λες για αντι-ολυμπιακους και τα σχετικα

Τώρα για ότι άλλο διάβασα και εδώ και γενικά σ άλλα φόρουμ ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Λυπηθείτε τα καημένα τα ζώα. Θα πάνε από λιμοκτονία. Όλο το σανό στο λιμάνι πάει.

αν γράφεις καιρό στο σαιτ και δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι αυτός στον οποίο απευθύνεσαι είναι άσχετος από μπάλα, βοήθειά σου κι εσένα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο Βεργέτης δεν είπε λέξη κατά της μαφίας σκεφτόμενος τα παιδιά του και το επαγγελματικό του μέλλον(δεν θα ξαναέβρισκε ποτέ δουλειά στα επαρχιακά παραρτήματα του γαύρου).

Όσο για το περίφημο ματς με τον Δούρο,μια προσεκτική ανάλυση των φάσεων δείχνει ΣΦΑΓΗ του ΠΑΟ

Συγκεκριμένα
2 χαρισμένες κάρτες στον Γεωργάτο-σε τράβηγμα φανέλας του Σειταρίδη και αμέσως μετά σε χέρι
ανύπαρκτη ισοφάριση Στολτίδη,αφού η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή
πέναλτυ σοκολάτα ΜΑΡΣ στον Κωνσταντίνου από τράβηγμα φανέλας του Ανατολάκη στο πρώτο ημίχρονο

και κάτι τελευταίο
ΠΟΤΕ στο ποδόσφαιρο δεν θεωρήθηκε σφαγή ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ο διαιτητής κόκκινη κάρτα!!!(την οποία δεν μπορούσε ανθρωπίνως να δει αφού είχε γυρισμένο κεφάλι αλλού)
και δεν ξέρουμε και τί εξέλιξη θα είχε το ματς αν δινόταν

ΥΓ Η διαφορά με γαύρο δεν είναι +3 ούτε θα είναι +5

υπάρχουν +2 βαθμοί με Βέροια,+2 με Εργοτέλη και +2 με ΠΑΟ που πήρε πούστικα
μιλάμε για 10 βαθμούς διαφορά

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε αλλοθρησκοι το πρωταθλημα ειναι δικο μας,για να δουμε σημερα τι θα κανει ο μπαοκ που μαλλον θα αποκλειστει και απο το κυπελλακι απο το παραρτημα του τους καλαμαραδες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
παλιότερα ματς που κλείνανε φώτα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι φανεί το λολοστεφανη. Πάλι με τα φώτα ασχολείσται;
1ον Έχουν περάσει 20 χρόνια ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
2ον Τα φωτα έπεσαν σε αγώνα μπάσκετ στο Περιστέρι, στη Βουλη από πρόβλημα που υπήρχε στη ΔΕΗ αλλά στη Ν.Φ κατέβασε το γενικό ο Τίγρης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
3ον Πες μου πως σου στοιχισε το περισταατικό αυτό το πρωτάθλημα; Τερμάτισες μήπως 2ος με έναν πόντο διαφορά από τον πρώτο;  :think: :think:
4ον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΟΣΦΠούστης ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 11 ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑ. ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΟΜΩΣ Ν-Ι-Κ-Η-Σ-Ε. ΑΝ δε θυμάσαι ψάξου, αν δε θέλεις να ψαχτεις ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Ε-Σ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ (τα μεγάλα γράμματα είναι γιατί φωνάζω)

Υ.Γ Ήμουν και εγώ οφσάιντ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom