Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχθες ο βαγγελας λιγο πιο διπλα μου ηταν στο γηπεδο επρεπε να πω τιποτα μπας και παρει κανα επιθετικο που μαλλιασε η γλωσσα μου τον γεναρη

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
εχθες ο βαγγελας λιγο πιο διπλα μου ηταν στο γηπεδο επρεπε να πω τιποτα μπας και παρει κανα επιθετικο που μαλλιασε η γλωσσα μου τον γεναρη
μονο τη λεξη πωληση ξερει ο βαγγελας γιατρε :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλο κουρσουμι και αυτος :grin: :grin:
ετσι σας ειπαν οτι εκανε 4εκ?γιατι και μας περσι μας ειπαν οτι ο στοκ εκανε 1 κατομμυριο :grin:
ο στοχ δανεικος ηταν ρε τυπε,μην ξεχνας ο προεδρας εδωσε και κανα 3η μυρια για τον μπενιτες  :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αδικημενος υπηρξες εσυ υπηρξα ομως και γω και με δουρο κλπ αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι κανεις απο τους τρεις μεγαλους δεν δικαιουται να σκουζει.απλα οποιος μπορει ενιοτε να γαμει τους αλλους το κανει γιατι μπορει
Κανένας δεν λέει ότι οι 3 της πρωτεύουσας όταν ήταν στα πάνω τους δεν έφαγαν σπρώξιμο. Αλλά σα το χθεσινό φίλε ειλικρινά δε θυμάμαι. Άντε να κάνεις ένα δυο τρια λάθη. Αλλα 5; Υπάρχει δόλος και είναι προφανή η σκέψη των διαιτητών να κόψουν την όποια προσπάθεια του Αστέρα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.955
Πόντοι
2.606
Κανένας δεν λέει ότι οι 3 της πρωτεύουσας όταν ήταν στα πάνω τους δεν έφαγαν σπρώξιμο. Αλλά σα το χθεσινό φίλε ειλικρινά δε θυμάμαι. Άντε να κάνεις ένα δυο τρια λάθη. Αλλα 5; Υπάρχει δόλος και είναι προφανή η σκέψη των διαιτητών να κόψουν την όποια προσπάθεια του Αστέρα
φιλε μου νομιζεις ολα αυτα δεν τα χω σιχαθει και γω ο ιδιος? πλεον δεν βλεπω ουτε τις φασεις ουτε παω γηπεδο ,σπανια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.040
Πόντοι
5.006
ΟΛΟΙ, ΠΛΗΝ ΜΠΕΝΙΤΕΣ, ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Τορίνο.

Είναι λογικό η νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα (κινδυνεύει να βρεθεί σήμερα στο -5 από τον ΠΑΟΚ) και η συνολικά κακή εικόνα της ομάδας να έχει προβληματίσει τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας με την Γιουβέντους, που είναι κομβικός για το Champions League.

Έτσι λοιπόν, ο Μίτσελ και οι παίκτες του αφήνουν πίσω την «γκέλα» στην Τρίπολη και σκέφτονται το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης στο Τορίνο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα με αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο 0-0 με τον Αστέρα και με κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους.

Όλοι, πλην του Μπενίτες που συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποκατάστασής του, είναι στη διάθεση του Μίτσελ που συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μέγερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτη, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτη, Μποτία, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλη, Κασάμι, Μανιάτη, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβα και Βούρο.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
ο στοχ δανεικος ηταν ρε τυπε,μην ξεχνας ο προεδρας εδωσε και κανα 3η μυρια για τον μπενιτες  :rockon:
δανεικος ο στοκ αλλα 1 μμυριο λενε οτι κοστισε :rockon: :rockon:
σιγα γιατρε μην πιαστηκε ο μεγαλητερος πωλητης που εχει περασει απ το ελληνικο ποδοσφαιρο κιριζη και εδωσε 3εκ για το μπενιτε...σας τα λενε αυτα για να μην μιλατε για τις 10 πωλησεις παιχτων που κανει καθε χρονο
σκοντα ξανθη της ευρωπης γινατε και δεν το πηρατε χαμπαρι ξυπνηστε

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
Αυτό να πας να το πεις στη θύρα 4 να δούμε αν θα βρούμε έστω ένα κοκκαλάκι απ εσένα
Μαν ειμαι ΠΑΟΚ αυτα που λες δεν στεκουν εσυ αν εισαι φουλ του ασσου με παπα αντιολυμπιακος μπορεις να φανταζεσε οτι θες :) οχι οτι θελω να κερδιζει ο γαυρος αλλα ουτε γουσταρω την ΑΕΚ οπαδικα μηλαμε παντα στην Θ 4 πανε εσυ και πες τους οτι εισαι ΑΕΚ :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
φαινεται καλη παλτουδια για τον χειμωνα ο μπενιτες  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Πηγες στην τριπολη τύπε;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom