alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ε ναι μωρε, Ελληνας στον Ολυμπιακο? Δεν είναι τρεντυ πλεον.Μακριά από μας και όπου θέλει ας είναι κι αυτός.
Ε ναι μωρε, Ελληνας στον Ολυμπιακο? Δεν είναι τρεντυ πλεον.Μακριά από μας και όπου θέλει ας είναι κι αυτός.
Άμα είχε λίγο μυαλό,θα έπαιζε..Μακριά από μας και όπου θέλει ας είναι κι αυτός.
Τι κόλλημα έχεις φάει με τους Έλληνες τύπε;Ε ναι μωρε, Ελληνας στον Ολυμπιακο? Δεν είναι τρεντυ πλεον.
Δεν θα επρεπε?Τι κόλλημα έχεις φάει με τους Έλληνες τύπε;
Αυτα που εγραψες ειναι εσωτερικα δικα σας και δε θελω να ανακατευομαι. Ομως μια που εδω ειναι ανοιχτο θρεντ και μπορουμε να κανουμε μια κουβεντα και οι αλλοθρησκοι ( οπως και εσεις στα δικα μας), να σου πω το εξης και οτι θες απαντα. Πιστευεις Κοκαλης και τωρα Μαρινακης ανεβασαν τον Ολυμπιακο ως επιπεδο? Πηρες 10 πρωταθληματα παραπανω ε και? Εκει που ειχες 30 εχεις 40. Και να μη τον ειχες τον Κοκαλη η το Μαρινακη 10 ψωροπρωταθληματα θα τα παιρνες. Και τον Κουγια να χες παραγοντα.
Σου κανε ενα γηπεδο που δεν ειναι καν ιδιοκτησια σου ως ΠΑΕ. Και μικρο σχετικα που δε παιρνει επεκταση. Τεσπα αστο το γηπεδο. Αλλα ως ομαδα δε σε ανεβασε. Εκει σερνεσαι στα ιδια. Ως τους 16 πηγαινες και πριν ως τους 16 και τωρα. Δεν ανεβηκες κυβικα στην Ευρωπη δεν εγινες ευρωπαικη ομαδα. Τοσα χρονια αυτο αδικαιολογητο. Γιατι χορευαν τα εκατομμυρια και μη εχοντας αντιπαλους εδω , θα μπορουσες ανετα να το κανεις.
Kαι επι σαλιαρελη πηγε. Που απεκλεισε τη Μονακο με το γκολ του Μπατιστα. Και ο Πανιωνιος εχει παει στους 8 του Κυπελλουχων. Στους 8 του Τσαμπιονς λιγκ εχει παει η Λεγκια η Χαιντουκ ο ΑΠΟΕΛ
Καταλαβαινω πως ηταν τα πραγματα μετα τα πετρινα χρονια αλλα αντε αυτο το κανες το χορτασες. Αντε με τα 7 συνεχομενα να κανεις το ρεκορ. Μετα λογικα επρεπε να θες να ανεβεις επιπεδο. Αλλα ανακυκλωνες στα ιδια. Βεβαια οκ κατι εκανες απο το 2007 στην Ευρωπη και μετα. Εκτος εδρας νικες, διαφορετικη νοοτροπια, αλλα παλι στην κρισιμη στιγμη δε τραβαγες. Ακομη και στην καλυτερη ευρωπαικη χρονια με Βαλβερδε σε απεκλεισε μια καποια... Μεταλιστ.
Θελω να πω οτι αναλογα τα λεφτα που επεσαν, τα χ ρονια που περασαν και τον ολο θορυβο και τη λατρεια, λιγο ανεβηκες. Ησουν πολυ χαμηλα τοτε περισσοτερο . Αλλα ομαδα που στην Ευρωπη δεν εχει παει περα απο τους 8 δεν μπορει να θεωρειται μεγαλη.
Ουτε ο Παναθηναικος μη κοροιδευομαστε. Εχω παει ενα τελικο 40 χρονια πριν. Και η Μαλμε εχει παει τελικο και μαλιστα πιο προσφατα. Η Στεαουα η Γαλατα ο Ερυθρος Αστερας η Φερεντσβαρος η Δυναμο Τιφλιδας η Αντερλεχτ εχουν σηκωσει ευρωπαικες κουπες.
Εσυ καποτε γιατι δε τις απεκλειες τις ζεν ες τοτε? Στο γιουροπα σε αποκλειουν οι λεβαντε και οι μεταλιστ. ας την παραμυθα. Δε λεω οτι ειμαι καλυτερος . Αλλα μη παραμυθιαζεσαι απο ταξη μεγεθους απο κυβικα στα ιδια εισαι. Εξαλλου δες και τις κληρωσεις. Μια ζωη στο τριτο γκρουπ δυναμικοτητας σε βαζουν. 20 χρονια κοντευεις στο τσαμπιονς λιγκ, εκει στα ιδια. Μεχρι και η Βασιλεια στο δευτερο ηταν
Μάλιστα η ΚΠΡ του 78 (που παίζει να ήταν και στη 5η θέση την ΑΓΓΛΙΑΣ) ήταν ομάδα της πλάκας. Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πούστη μου από κάποιουςΑ ναι?μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποια είναι η μόνη Ελληνική ομάδα που έχει νικήσει Λίβερπουλ Λα Κορουνια Μονακό είχε τη ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου με 10 παίκτες στο 1-2?3 φορές την Αρσεναλ νίκη συνεχόμενη 3 φορς την Πόρτο κτλ κτλ?
Μπορείς να μου πεις ποια Ελληνική ομάδα είχε μέσο όρο ευκαιριών 10 ανά παιχνίδι όπως ο Ολυμπιακός με Καραπιάλη και γερο-Γκόγκα το 98-99?
Μπορείς να μου πεις ποια Ελληνικη ομάδα ήταν πρώτη στη βαθμολογία της UEFA από το 1960-1995 όταν μας πέρασε ο ροζ ΠΟΑ με την Ααλμποργκ τότε που πέταξαν έξω τη Δυναμό Κιέβου?Και πότε άλλοτε Ελληνική ομάδα ήταν στην 26η θεση της UEF όπως τώρα?
Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που έχει πετύχει σημαντικές νίκες επί ΟΜΑΔΩΝ όχι ομαδούλων.
Αλλά το λάθος σου είναι ότι βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος.
Η μεγαλύτερη μαγκιά του Κόκαλη είναι ότι έκανε τα 5χρονα Ολυμπιακούς.έκανε το άλλο στην κούνια από 2 χρονών να φωνάζει Θρύλος.για αυτό εσείς δε γεμίζετε ταξί 18 χρόνια μετά.
Οι εγκαταστασεις που έφτιαξε οι δημόσιες σχεσεις σε επίπεδο UEFA ΚΤΛ ΚΤλ δεν είναι άνοδος.άσε μας ρε φίλε.
με παίκτες απλήρωτους και ανυπαρκτη διοικηση. τι συγκρινεις ακριβως?
τοτε που φυσικα δεν υπηρχε ο νομος Μποσμαν...τότε που φυσικα στο πρωταθλητρωιν επαιζε 1 ομαδα από κάθε χωρα στο κυπελλούχων η κυπελλουχοσ κτλ..όχι όπως τωρα που ο 3-4ος στη χωρα του παιρνει CL...
είδα μπαλα όμως με Βαλβερδε...αλλα δε μας ειπες εσύ τη Μεταλιστ με Ταισον κτλ θα τη νικούσες?
πήγε κάποτε και η ΑΕΚ στους 4 του uefa παίζοντας με κατι 5-6ους....και ακομα το αναπολει..αποτέλεσμα?γ εθνικη και 21 χρονια χωρις πρωταθλημα...
το αν εφτασα στους 8 η στους 4 δεν μετραρει για ένα συλλογο.αλλα πραγματα μετρανε για να ερθουν οι επιτυχιες.η οργανωση πρωτα απ όλα.
εσυ τη Λεβάντε και τη Μέταλιστ θα τις απεκλειες?
για τη Μπενφικα που απεκλεισα περυσι την λεγατε καφενειο και πηγε στον τελικο του EUROPA.....
α ξεχασα εριξα και 2 γκολ στη United..καφενειο και αυτή
φίλε ο Μανωλάς ήταν εξαιρετικός αθλητής. Από γκέλες όμως είχαμε να λέμε..ουυυυυΠω ρε πούστη έβλεπα βίντεο του ΜΑνωλά τώρα... κρίμα και πάλι κρίμα. Τέτοιον αμυντικό δύσκολα ξαναβρίσκεις. και ιδιαίτερα τόσο γρήγορο... Κρίμα. Επίθεση θα είμαστε καλυτεροι φέτος. Άμυνα όμως μας φοβάμαι
Σταματά αγόρι μου να τρομπαρεις.Μεγαλωσες.Η αναδιάρθρωση είχε αποφασιστεί ενα χρονο πριν τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.Το ίδιο και το κύπελλο γ εθνικής.hustler,
1. πρεπει να κοιμασαι και να ξυπνας με το ονειρο να κανει τα ιδια ο Μελισσανιδης με αυτα που πιστευεις πως εχει κανει ο Κοκκαλης
2. Ελατε με το καλο απο τη βου Εθνικη και ξαναμιλείστε
και κάντε και καμιά προσευχή να μην σας ξαναφησει καγκελο αυτός που σας έριξε 2 κατηγορίες για να μη δώσει φράγκο.
Και κάτι ακόμα: για την πάρτη σας αλλάξανε μια ολοκληρη κατηγορια για να μην πέσετε πιο κατω. Για την πάρτη σας φτιάξανε και Κύπελλο για να μην κλαίνε οι Αεκτζήδες...
αράχτε ρε ηθικοί και άμεμπτοι
φίλε ο Μανωλάς ήταν εξαιρετικός αθλητής. Από γκέλες όμως είχαμε να λέμε..ουυυυυ
Σύμφωνοι, είχε βελτιωθεί αισθητά, αλλά εμένα έτρεμε το φυλλοκάρδι μου μην κάνει καμιά γκέλα που σήμαινε άμεσα γκολ...
άει πάαινε ρε.Σταματά αγόρι μου να τρομπαρεις.Μεγαλωσες.Η αναδιάρθρωση είχε αποφασιστεί ενα χρονο πριν τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.Το ίδιο και το κύπελλο γ εθνικής.
ο Μανωλάς έχει ατέλειες αλλά εχει ενα καλό.δουλεύει και βελτιώνεται.προσπαθει.Όποιος μπαίνει στις φάσεις θα πάρει και δόξα θα πάρει και γιούχα. Ο Μανωλάς δεν κόλλωνε πουθενά. Πήγαινε εκεί με τα μπούνια να μαρκάρει. Δεν περίμενε να του έρθουν. Κυνήγαγε φάσεις παρόλο που τον αντίπαλο τον μάρκαρε άλλος μας παίκτης. Μου αρκεί πολύ. Αυτό δείχνει φιλοδοξίες.
θυμήσου τον Ντομί. ΨΔεν τον πέρασε ποτέ κανείς αμυντικά. ΓΙΑΤΙ????? Γιατί ο Ντομί δεν πήγαινε ποτέ να κόψει επιθετικό. Απλά καθόταν μπροστά και οπισθοχωρούσε. Με αποτέλεσμα να μην τον περνάει κανείς, αλλά να μας βγαίνουν σέντρες και πάσες αντιπάλων μέσα στην άμυνα
Να μην λες μαλακιες ρε κουαρδεάει πάαινε ρε.
δεν σου είπα να μην μου ξαναμιλήσεις;
ασχολήσου με το κωλοχανείο σου στο θρεντ σας
Το έγραψα και χτες. Φοβάμαι ότι ετοιμάζεται κλίμα για επίρριψη ευθυνών στον Μίτσελ.ΥΓ 2. Με προβλημάτισε λίγο ότι, Βάις, Χολέμπας, Αβράαμ, δείξανε ότι έχουν παράπονα από τον Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε επίπεδο και είναι λογικό παίκτες που παίζανε παλιά τώρα να μην είναι καν στην ομάδα. Αλλά είναι μόνο αυτό?
Το έγραψα και χτες. Φοβάμαι ότι ετοιμάζεται κλίμα για επίρριψη ευθυνών στον Μίτσελ.
Το έγραψα και χτες. Φοβάμαι ότι ετοιμάζεται κλίμα για επίρριψη ευθυνών στον Μίτσελ.
όταν μάρκαρε μια χαρά ήταν...με την μπάλα στα πόδια όμως έκανε τις γκέλες. Κάτι αδύναμα γυρίσματα πίσω, κάτι να αφαιρείται, κάτι λάθος πάσες...τέτοια πράγματα...Όποιος μπαίνει στις φάσεις θα πάρει και δόξα θα πάρει και γιούχα. Ο Μανωλάς δεν κόλλωνε πουθενά. Πήγαινε εκεί με τα μπούνια να μαρκάρει. Δεν περίμενε να του έρθουν. Κυνήγαγε φάσεις παρόλο που τον αντίπαλο τον μάρκαρε άλλος μας παίκτης. Μου αρκεί πολύ. Αυτό δείχνει φιλοδοξίες.
θυμήσου τον Ντομί. Δεν τον πέρασε ποτέ κανείς αμυντικά. ΓΙΑΤΙ????? Γιατί ο Ντομί δεν πήγαινε ποτέ να κόψει επιθετικό. Απλά καθόταν μπροστά και οπισθοχωρούσε. Με αποτέλεσμα να μην τον περνάει κανείς, αλλά να μας βγαίνουν σέντρες και πάσες αντιπάλων μέσα στην άμυνα