;)Τώρα τα λες σωστά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
Άντε γαμήσου ρε μαλάκα που θα μ κάνεις να συμφωνήσω
Τ υπογραμισμένα είναι αυτά που λίγο πολύ συμφωνώ.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Παω να ξομολογηθω.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.362
- Πόντοι
- 5.006
βγαλτα έχουν να πέσουν πατσαβουρες κάντο.....προς πουστηδες-γιουσουφακια - ψαχνω αφορμη για μιρλα γιατι βαριεμαι την ανιαρη ζωη μου-...
το νου σας γιατι ο χρηστιδης κουβαλαει μουρλια...
το νου σας μην κατσω και ψαξω να ποσταρω παλια δικα σας ποστ για σαμαρη κωσταρα μανωλα και χολεμπας που τωρα μουρμουρατε που φευγουν με 15 κομματια εκαστος...
το νου σας θα σας κανω ρομπες...αλλαχτε τροπαρι και αφηστε την μιρλα γιατι απειλω-υποσχομαι- οτι θα το κανω...
και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...
ξαναλεω...ΣΑΜΑΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΧΟΛΕΜΠΑΣ
αυτα...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
ασε τις μαλκιες και κατσε εδω να μαθεις μπαλλιτσα απο τον αρχονταΠαω να ξομολογηθω.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
στο λογο μου θα το κανω...αλλα επειδη θελει ωρα και ψαξιμο την εχω στημενη να δω διαγωγες...αλλα αμα δω να μοην εχουν πιασει το μηνυμα αυτο που πρεπει θα κατσω να χαραμισω δυο τρεις ωρες και θα γελασει και ο καθε πικραμενος...βγαλτα έχουν να πέσουν πατσαβουρες κάντο.....
ξαναλεω...
ΣΑΜΑΡΗΣ ΧΟΛΕΜΠΑΣ και ΜΑΝΩΛΑΣ... ;)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι. Εγω οποτε βλεπω την ΑΕΚ με ολοκιτρινη εμφανιση, ξενερώνω.Τώρα τα λες σωστά
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
15 κομματια εκαστος ειπες? Και ο Χολεμπας?στο λογο μου θα το κανω...αλλα επειδη θελει ωρα και ψαξιμο την εχω στημενη να δω διαγωγες...αλλα αμα δω να μοην εχουν πιασει το μηνυμα αυτο που πρεπει θα κατσω να χαραμισω δυο τρεις ωρες και θα γελασει και ο καθε πικραμενος...
ξαναλεω...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.362
- Πόντοι
- 5.006
έτσι.στο λογο μου θα το κανω...αλλα επειδη θελει ωρα και ψαξιμο την εχω στημενη να δω διαγωγες...αλλα αμα δω να μοην εχουν πιασει το μηνυμα αυτο που πρεπει θα κατσω να χαραμισω δυο τρεις ωρες και θα γελασει και ο καθε πικραμενος...
ξαναλεω...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
15 κομματια εκαστος ειπες? Και ο Χολεμπας?
Εχεις ορεξη ρε μπαγασα ετσι;δε μασαω ομως
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ωραια, τους δωσατε. Τι θελεις τωρα? Παρασημο?
Εχεις ορεξη ρε μπαγασα ετσι;δε μασαω ομως
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μόνο απ τον Αλέφα μπορώ να μάθω μπάλαασε τις μαλκιες και κατσε εδω να μαθεις μπαλλιτσα απο τον αρχοντα
Τι να κάνω ρε. Εδώ ο άλλος μου λέει ότι η ΚΠΡ το 78 ήταν ομάδα της σειράς (μη συγκρίνουμε με σημερινές καταστάσεις). Ο άλλος λέει πως ο ΠΑΟ είναι ΑΚΟΜΑ και σήμερα ο πρεσβευτής μας (η κάτι τέτοιο) στας Ευρώπας. Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο μαλάκας σφάζω το παιδί μου που έλεγε και ο Χάρρυ Κλυν σε μία ταινία.
Υ.Γ Για μένα προσωπικα θεωρώ ότι τη τελευταία 10ετία ο ΟΣΦΠ επί Βαλδέρβε στάθηκε πολύ καλά στην Ευρώπη (συνεχίζω να πιστεύω ότι περσι ο Μίτσελ είχε άστρο και γεννούσαν και τα κοκόρια του) και ο Άρης επί Κούπερ. Στη τρίτη θέση βάζω τόσο τη πορεία του ΠΑΟ στο Τσου Λου όταν αποκλείστηκε απο Μπαρτσα και τέλος είναι η ΑΕΚ με τις 6 ισοπαλίας με Ρεαλ, Ρόμα (και μου διαφεύγει η τρίτη ομάδα αυτή τη στιγμη)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Γκενκ.Μόνο απ τον Αλέφα μπορώ να μάθω μπάλα
Τι να κάνω ρε. Εδώ ο άλλος μου λέει ότι η ΚΠΡ το 78 ήταν ομάδα της σειράς (μη συγκρίνουμε με σημερινές καταστάσεις). Ο άλλος λέει πως ο ΠΑΟ είναι ΑΚΟΜΑ και σήμερα ο πρεσβευτής μας (η κάτι τέτοιο) στας Ευρώπας. Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο μαλάκας σφάζω το παιδί μου που έλεγε και ο Χάρρυ Κλυν σε μία ταινία.
Υ.Γ Για μένα προσωπικα θεωρώ ότι τη τελευταία 10ετία ο ΟΣΦΠ επί Βαλδέρβε στάθηκε πολύ καλά στην Ευρώπη (συνεχίζω να πιστεύω ότι περσι ο Μίτσελ είχε άστρο και γεννούσαν και τα κοκόρια του) και ο Άρης επί Κούπερ. Στη τρίτη θέση βάζω τόσο τη πορεία του ΠΑΟ στο Τσου Λου όταν αποκλείστηκε απο Μπαρτσα και τέλος είναι η ΑΕΚ με τις 6 ισοπαλίας με Ρεαλ, Ρόμα (και μου διαφεύγει η τρίτη ομάδα αυτή τη στιγμη)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Γκενκ. Με τον Λακη να χανει δυο τετ α τετ μεσα στο Βελγιο...Ρεαλ,Ρομα,Μονακο νομιζω!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ναι ρε. Με Ρεαλ μέσα ήμουν. Και με Ρόμα (στη σκεπαστή μετά από κοντά 7 χρόνια) Με Γκενκ γαμήθηκε το σύμπαν και ενώ είχα εισητήριο δε πήγαΓκενκ.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Λάκης. Τι παίχτης και αυτός. Μπορούσε να περάσει όλη την αντιπαλη ομάδα τον τερματοφύλακα και σε άδειο τέρμα να τη στείλει στα πουλιάΓκενκ. Με τον Λακη να χανει δυο τετ α τετ μεσα στο Βελγιο...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ναι δικιο εχειςΓκενκ. Με τον Λακη να χανει δυο τετ α τετ μεσα στο Βελγιο...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
Ωραια, τους δωσατε. Τι θελεις τωρα? Παρασημο?
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 422
- Πόντοι
- 36
και μια το 04-05 με Ντουσαν με 10 βαθμούς στον ομιλο με Λίβερπουλ Μονακο ΛακορουνιαΜόνο απ τον Αλέφα μπορώ να μάθω μπάλα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις