Koιτα οτι υπηρχε παραγκα δλδ ενα συστημα ευνοιας του γαβρου σε καποια πρωταθληματα υπηρξε. Οτι τωρα αυτο εγινε και καραμελα και μεγαλοποιηθηκε απο τους αλλους και αυτο εγινε.
Καθενας στην Ελλαδα υπερβαλλει απο τη μερια του.
Μη τα λες σε μενα οτι αποδιδω τα παντα σε παραγκες.
Αλλα εσυ ρε τυπε για σενα προσωπικα θα πω, κρατα μια γραμμη. Εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα αναλογα με την περιπτωση. Οταν λενε οι αλλοι για διαιτησιες κλπ κλπ ειναι πουτανες κλαιγονται κλπ. Αμεσως μετα ΜΗ ΔΕΙΣ ενα σφυριγμα κατα του ολυμπιακου ( με προθεση η οχι δε το εξεταζω ) δε θα το αφησεις να πεσει κατω. Βεβαια θα προσθεσεις " ααα εγω δεν ασχολουμαι αλλα να για να μη λετε" . Οχι, αν θες να σαι σωστος και μαγκας και συνεπης δε θα ασχοληθεις καν. Αλλιως θα γινεις και εσυ σα τον αλλο που κοροιδευεις οταν στα λεει.
Για να μη πω τι γραφεις στο μπασκετ. Για αυτο διαλεξε. Η με τον αστυφυλαξ η με το χωροφυλαξ.
Τωρα αν θες να πεις για μενα οτι κλαιγομαι, δε κλαιγομαι απλα λεω καποιες αντικειμενικες πραγματικοτητες. Και αυτο που θελω ειναι να εχουμε ενα γαμημενο σωστο πρωταθλημα να το χαρουμε ολοι. Εμεις ,εσεις τα χανουμακια, οι μπουγατσες, οι νιωνιοι, οι φενταγιν, οι παγουραδες, ολοι . Παιξε μπαλαρα και παρτο και 100 φορες. Αλλα να εχω πρωταθλημα να ειναι κυριακη να καθομαι να βλεπω το ματς και να το νοιωθω. Οχι τη μια διαιτησιες τη μια παραρτηματα.
Και αν θες να ξερεις αυτονοητο οτι ουτε εγω γουσταρω να με ευνοουν. Και θα θυμασαι στο 2-2 με την Ηρακλη τοτε που βριζαμε το Μαλεζανι και το Βαρδινογιαννη το μουφα πεναλτι που εδοσε φωναζαμε τσο Γκονζαλεζ να το στειλει εξω. Γιατι κυριως εμεις κοιταμε τη δικια μας ομαδα και τα λαθη τα δικα μας που μας εφεραν εδω. Δε σου λεω τι λενε οι καφενοβιοι πατατακηδες ή οι στημενοι δημοσιογραφοι που οι περισσοτεροι " δικοι μας" προβοκαρουν και ριχνουν πισωπλατες μαχαιριες. Τωρα μη με βαζεις να ψαχνω τα παραδειγματα που μου εφερες ενα ενα γιατι δε βγαζουμε ακρη. Αντε ας πουμε για την οικονομια της κουβεντας οτι εχεις δικιο. Τωρα το θεμα πρεπει να ναι περισσοτερο δικο σου. Αν εισαι οντως ευχαριστημενος με οτι γινοταν. Το τι γινοταν και εχει γινει το ξερουμε καλα και εμεις και εσεις και ολοι. Πιο πολυ ομως εσενα θα πρεπε να πειραζει οχι εμενα... Αν εισαι οντως μαγκας και ντομπρος θα συμφωνησεις μαζι μου εστω και απο μεσα σου ;)