doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν το ειπα για σενα,γενικατο πως σου ηρθε κολλαγε στα περι ντροπης-αμνησιας κλπ..
παμε να χαρουμε τωρα
δεν το ειπα για σενα,γενικατο πως σου ηρθε κολλαγε στα περι ντροπης-αμνησιας κλπ..
Για να δούμε πως θα μας παίξουν οι κόρακες με τον Μισέλ στα επίσημα...Λοιπον, στην Ομαδα μας !!!!
Μια ιδιαίτερα τιμητική, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, επιστολή έλαβε από τη UEFA ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Σε αυτήν αναφέρεται, ότι o Πρόεδρος της UEFA κ. Μισέλ Πλατινί και ο Αντιπρόεδρός της κ. Μάριος Λευκαρίτης, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΕΛΣΙ που θα γίνει στις 19/2/08 και ώρα 21:45, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Champions League.
Ποτε θα παιξει αυτος να το χαρουμε και μειςΗ Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. θα παρουσιάσει, την Παρασκευή 1/2/08 και ώρα 11:00, σε εκδήλωση που θα γίνει στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ.
θα γνωρισει και ο μισελ το γαλλακι τι θα πει κολαση του καραισκακηΛοιπον, στην Ομαδα μας !!!!
Μια ιδιαίτερα τιμητική, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, επιστολή έλαβε από τη UEFA ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Σε αυτήν αναφέρεται, ότι o Πρόεδρος της UEFA κ. Μισέλ Πλατινί και ο Αντιπρόεδρός της κ. Μάριος Λευκαρίτης, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΕΛΣΙ που θα γίνει στις 19/2/08 και ώρα 21:45, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Champions League.
Ρεεεε...μου κόψατε κομμάτι???Ή με γράψατε στα @@ σας????Επειδή ίσως ξέφυγα λίγο,ζητάω ΣΥΓΝΩΜΗ αν προσέλαβα κάποιον προσωπικά αλλά ήταν πάνω σε μια στιγμή έκρηξης όταν έχει να κάνει με φίλους μου.
Και βέβαια είναι αξιέπαινοι όσοι ξεφεύγουν από τον σκοτεινό(οχι έμένα) κόσμο των ναρκωτικών για την δύναμη που δείχνουν...και για μαλακά και για σκληρά.
Καλή συνέχεια.
Επειδή ίσως ξέφυγα λίγο,ζητάω ΣΥΓΝΩΜΗ αν προσέλαβα κάποιον προσωπικά αλλά ήταν πάνω σε μια στιγμή έκρηξης όταν έχει να κάνει με φίλους μου.
Και βέβαια είναι αξιέπαινοι όσοι ξεφεύγουν από τον σκοτεινό(οχι έμένα) κόσμο των ναρκωτικών για την δύναμη που δείχνουν...και για μαλακά και για σκληρά.
Καλή συνέχεια.
Ρεεεε...μου κόψατε κομμάτι???Ή με γράψατε στα @@ σας????
Ρεεεε...μου κόψατε κομμάτι???Ή με γράψατε στα @@ σας????
Και πως το καταφέρατε και το φλουρί το πήρε ο μοναδικός βάζελος???Στημένο ήταν ή απλά έδρασε η βαζελίνη????Κανονικά για όλους τους γαύρους του θρεντ.
Και πως το καταφέρατε και το φλουρί το πήρε ο μοναδικός βάζελος???Στημένο ήταν ή απλά έδρασε η βαζελίνη????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πως το καταφέρατε και το φλουρί το πήρε ο μοναδικός βάζελος???Στημένο ήταν ή απλά έδρασε η βαζελίνη????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σφυριζε ο κακος με τον σπυροπουλο παρατηρητη.. ;)Και πως το καταφέρατε και το φλουρί το πήρε ο μοναδικός βάζελος???Στημένο ήταν ή απλά έδρασε η βαζελίνη????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To θέμα ανήκει στο Παρελθόν για εμεναΕπειδή ίσως ξέφυγα λίγο,ζητάω ΣΥΓΝΩΜΗ αν προσέλαβα κάποιον προσωπικά αλλά ήταν πάνω σε μια στιγμή έκρηξης όταν έχει να κάνει με φίλους μου.
Καλή συνέχεια.
Η φαλαινα στη φοτο ειναι μικρη φαλαινοπτερος φυσαλος και οχι ορκα που ειναι δελφινι και οχι φαλαινα!!!Ζητω ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!!το νου σου