Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάνε μας την χάρη και φύγε από εδώ
Πήγαινε στο Ηθικό θρεντ σου να μιλήσετε για την δέσποινα και τον ντεμη
Και ασε τους χουλιγκανους Ολυμπιακούς
Εσείς εξάλλου είστε τα καλυτέρα παιδιά ….
Τι θέλεις με τους Δολοφόνους τους Αλήτες τους Απογόνους ????
Γι αυτό σου ΛΕΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ…..

Δεν θα σου ξαναπαντησω είναι χαμένος χρόνος……
Κάνε μας την χάρη και φύγε από εδώ
Πήγαινε στο Ηθικό θρεντ σου να μιλήσετε για την δέσποινα και τον ντεμη
Και ασε τους χουλιγκανους Ολυμπιακούς
Εσείς εξάλλου είστε τα καλυτέρα παιδιά ….
Τι θέλεις με τους Δολοφόνους τους Αλήτες τους Απογόνους ????
Γι αυτό σου ΛΕΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ…..

Δεν θα σου ξαναπαντησω είναι χαμένος χρόνος……

Προφανώς κ δεν ασχολούμαι μαζί σου.Εσύ το κάνεις μονίμως.Και βέβαια δεν είναι του συναφιούμου οι ΄΄πότες΄΄ για να ασχολούμαι.Εσύ κόψε να με πιάνεις στο στόμα σου ή μάλλον στο πληκτρολόγιό σου.
Το θεωρώ προσβολή απέναντί μου να ασχολείται ένας ΄΄πότης΄΄.Ξεπέφτω...καταλαβαίνεις...

ΦΙΛΙΑ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Α ρε μάγκα θυμάμε εποχή γύρω στο 80 με Ερυθρόλευκη Στρατιά.... Εγώ πιτσιρικάς τότε κατέβαινα να πάρω εισητηριο για την 7. Εποχές του οι γνωστοί κακόμοιροι κλαψομούκηδες έρχονταν και ζηταγαν την άδεια να μπούν στο γήπεδο... Ξέρεις τους βάζαμε στα ορεινά της 5 με φτηνό εισιτήριο καμιά 50αριά άτομα αλλά η πλάκα είναι ότι δεν γινόταν τίποτα εκτός από κάτι μεμονομένα καμιά φορά. Ο Ατίλιο ήταν η αιτία να πάω πρώτη φορά σε ΩΡΛ....  :2funny:
!!!!!
Τρομερος,,,
ασε σου μιλαω μου εφερε Τρομερες αναμνησεις ο doritis!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ωραια η γηπεδαρα μας,αλλα μου λειπει και το παλιο καποιες φορες γαμωτο,οταν βρισκοσουν και ειδικα στην 7 ανατριχιαζες και ενιωθες ολο το μεγαλειο.
γενικοτερα ωραιες εποχες,που δεν τις προλαβα σχεδον καθολου

Συνημμένα

• 550.jpg
    550.jpg
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 14
  • wallpaper.jpg
    wallpaper.jpg
    220 KB · Εμφανίσεις: 17

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Η τρομπέτα είναι στο μουσείο;;; Δεν έχω πάει ακόμα ο μακάκας, ευκαιρία τώρα με το μνημόσυνο, ελπίζω α είναι ανοιχτό.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν θυμαστε το παιχνιδι που εγινε στις 13 Νοεμβριου 1994 δυο μερες μετα τον Θανατο του!!!
Παιξαμε με τους γνωστους κλαψομουνιδες....
Η Γυναικα του ηρθε και καθισε στην 7
και τα "καλα παιδια " οι βρωμεροτεροι των φιλαθλων φωναξαν
"Πρωταθλημα δεν πηρατε στον Ταφο τον εστειλατε"
και παει παει η καραμουζα και σκατα στον Τ**** της"

Τα καλα παιδια.....
ΟΥΣΤ!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η τρομπέτα είναι στο μουσείο;;; Δεν έχω πάει ακόμα ο μακάκας, ευκαιρία τώρα με το μνημόσυνο, ελπίζω α είναι ανοιχτό.
Η τρομπετα ειναι στο μουσειο ναι!!!
το μουσειο ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!
Εχει τα καγκελα της 7 και φοβερο αφιερωμα στην Τραγωδια !!!
γενικα ειναι φανταστικο!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
νομιζω πως ειναι αλλα μαλλον θα ειναι κλειστο το μουσειο εκεινη τη μερα,θα παω και εγω στο μνημοσυνο
απο φετος θα καθιερωσω τις μερες αυτες να δινω αιμα,σαν ενα απλο φορο τιμης σε ολα τα αδερφια που εχουν φυγει,ηδη γινεται αρκετα χρονια μια αναλογη πρωτοβουλια μαζικα απο τους συνδεσμιτες και αλλους οπαδους του θρυλου

Συνημμένα

• n821981.jpg
    n821981.jpg
    171,6 KB · Εμφανίσεις: 16

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προφανώς κ δεν ασχολούμαι μαζί σου.Εσύ το κάνεις μονίμως.Και βέβαια δεν είναι του συναφιούμου οι ΄΄πότες΄΄ για να ασχολούμαι.Εσύ κόψε να με πιάνεις στο στόμα σου ή μάλλον στο πληκτρολόγιό σου.
Το θεωρώ προσβολή απέναντί μου να ασχολείται ένας ΄΄πότης΄΄.Ξεπέφτω...καταλαβαίνεις...
ΦΙΛΙΑ.
Ειναι κρίμα που σου απανταω το κάνω ΜΟΝΟ για χάρη της Οικογένειας μου που εχει περάσει πολλά απο το συγκεκριμένο ζήτημα....
Είμαι "καθαρός" 10 ΧΡΟΝΙΑ....
Δεν πίνω και δεν καπνίζω ....
εχω 1 παιδι
Είμαι πολύ υπερήφανος για οτι έχω καταφέρει ...
και αν νομίζεις οτι κάτι "τυπακια" σαν και εσένα θα με κάνουν να αισθανθώ άσχημα ....είσαι πολύ γελασμένος
Έχω πιάσει πάτο και έχω ξαναφτάσει στην κορυφή , λες να με πειράζουν τα λόγια σου?????
είσαι πολύ "μικρούλης" τελικά
και στο μυαλό και στην ψυχή....
κρίμα για την Ηλικία σου.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξερω αν θυμαστε το παιχνιδι που εγινε στις 13 Νοεμβριου 1994 δυο μερες μετα τον Θανατο του!!!
Παιξαμε με τους γνωστους κλαψομουνιδες....
Η Γυναικα του ηρθε και καθισε στην 7
και τα "καλα παιδια " οι βρωμεροτεροι των φιλαθλων φωναξαν
"Πρωταθλημα δεν πηρατε στον Ταφο τον εστειλατε"
και παει παει η καραμουζα και σκατα στον Τ**** της"

Τα καλα παιδια.....
ΟΥΣΤ!!!!!
αυτοι που βριζουν νεκρους δεν εχουν αρχιδια να τα πουν σε ζωντανους,για να μην πω το αλλο.
ασε εχω κανει "εμετο" πολλες φορες με κατι τετοια που δυστυχως επρεπε ορισμενοι να το παθουν για να το σταματησουν

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω πως ειναι αλλα μαλλον θα ειναι κλειστο το μουσειο εκεινη τη μερα,θα παω και εγω στο μνημοσυνο
απο φετος θα καθιερωσω τις μερες αυτες να δινω αιμα,σαν ενα απλο φορο τιμης σε ολα τα αδερφια που εχουν φυγει,ηδη γινεται αρκετα χρονια μια αναλογη πρωτοβουλια μαζικα απο τους συνδεσμιτες και αλλους οπαδους του θρυλου
Πολυ καλη η πρωτοβουλια σου Μπραβο φιλε!!!!
ποσο χρονων εισαι?

Επισκέπτης
ρε δωρητη μας εχεις γαμησει σημερα..πολυ νωρις πιασαμε τα μνημοσυνα..ΕΛΕΟΣ..οι παλιοτεροι οπως εγω περναμε πολυ ασχημα την ολη φαση καθε χρονο..ειδικα εγω τραβαω μεγαλο λουκι αφου ο Γιαννης Κανελλοπουλος καθοταν 2 θρανια πισω μου & γενικα εχω ζησει αυτη την φρικη πολυ εντονα..ΕΛΕΟΣ ρε φιλε..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε δωρητη μας εχεις γαμησει σημερα..πολυ νωρις πιασαμε τα μνημοσυνα..ΕΛΕΟΣ..οι παλιοτεροι οπως εγω περναμε πολυ ασχημα την ολη φαση καθε χρονο..ειδικα εγω τραβαω μεγαλο λουκι αφου ο Γιαννης Κανελλοπουλος καθοταν 2 θρανια πισω μου & γενικα εχω ζησει αυτη την φρικη πολυ εντονα..ΕΛΕΟΣ ρε φιλε..
Καλημερα φιλε !!!
εχεις δικιο!!!
αλλα ο Δωρητης εχει καλο σκοπο!!!
καλα κανει γιατι ειναι Νεος και πρεπει να μαθει!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Α ρε μάγκα θυμάμε εποχή γύρω στο 80 με Ερυθρόλευκη Στρατιά.... Εγώ πιτσιρικάς τότε κατέβαινα να πάρω εισητηριο για την 7. Εποχές του οι γνωστοί κακόμοιροι κλαψομούκηδες έρχονταν και ζηταγαν την άδεια να μπούν στο γήπεδο... Ξέρεις τους βάζαμε στα ορεινά της 5 με φτηνό εισιτήριο καμιά 50αριά άτομα αλλά η πλάκα είναι ότι δεν γινόταν τίποτα εκτός από κάτι μεμονομένα καμιά φορά. Ο Ατίλιο ήταν η αιτία να πάω πρώτη φορά σε ΩΡΛ....  :2funny:
Απο την Στρατια ξεκινησα και εγω το 87-88 ωραιες εποχες και μετα μοναστηρακι στον υποβρυχιο.
Εξω απο την παλια 7 η ουρα να φτανει μεχρι της γραμμες του τρενου και οταν ερχοντουσαν οι αλλοθρησκοι να τους υποδεχωμαστε αναλογος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πολυ καλη η πρωτοβουλια σου Μπραβο φιλε!!!!
ποσο χρονων εισαι?
28 ειμαι και pleasure μου ηρθε αυθορμητα,αλλα ρε φιλε δεν πρεπει ουτε να ντρεπομαστε ουτε να κρυβουμε την ιστορια μας,ειναι πολυ μεγαλη και δεν κρυβετε ουτε ξεχνιετε.
το σταματαω γιατι και εγω εχω ανατριχιασει

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Να είστε καλά μάγκες για τις θύμησες χρόνια της εφηβίας μου και των πρώτων σκιρτημάτων... ΒΡΑΣΙΔΑ αν προσθέσεις 6 χρόνια στα δικά σου είναι η ηλικία μου. Φιλιά.

Επισκέπτης
28 ειμαι και pleasure μου ηρθε αυθορμητα,αλλα ρε φιλε δεν πρεπει ουτε να ντρεπομαστε ουτε να κρυβουμε την ιστορια μας,ειναι πολυ μεγαλη και δεν κρυβετε ουτε ξεχνιετε.
το σταματαω γιατι και εγω εχω ανατριχιασει
ουτε ντρεπομαι,ουτε θελω να κρυφτει τιποτε & βεβαια δεν ξεχναω..απορω πως σου ηρθε κατι τετοιο..αρχικα μας γαμησες με τον κυρ βασιλη & καπακι με τα αδελφια της 7..εγω λοιπον απλα σου ειπα οτι πιασαμε πολυ νωρις τα μνυμοσυνα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ουτε ντρεπομαι,ουτε θελω να κρυφτει τιποτε & βεβαια δεν ξεχναω..απορω πως σου ηρθε κατι τετοιο..αρχικα μας γαμησες με τον κυρ βασιλη & καπακι με τα αδελφια της 7..εγω λοιπον απλα σου ειπα οτι πιασαμε πολυ νωρις τα μνυμοσυνα..
πως να μην μου ερθει αφου ολο το πρωι τον θαβουν τον αλλον,επηρεαστηκα :uglystupid:
                                        [move]  [size=40pt] ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ[/size][/move]

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μάλλον εγώ το άρχισα φίλε απλά με έπιασε το σναίσθημα. Sorry αν σε στεναχόρησα αλλά αυτή η ιστορία έχει περάσει πλέον στο DNA μας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά κάνετε κ θυμάστε τους φίλους σας που χάθηκαν.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
Όταν θυμάσαι το παρελθόν σου έχεις ΜΕΛΛΟΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom