Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν νομίζω ότι μπορεί να μην πάει, δεν θα τιμωρηθεί μετά?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω οτι επανειλημενα και με δηλωσεις στον τυπο εχει πει οτι εθνικη τελος γι'αυτον
και εγω ετσι πιστευω!!!
εξαλου αν δεις ποιους καλεσε θα βγαλεις ΠΟΛΛΑ συμπερασματα!!!
ο γερμανος παιζει με τα νευρα του Ιερο....
τον καλεσε σε πειραματικη ομαδα μαζι με
Αβραάμ Παπαδόπουλο του Άρη,Σωκράτη Παπασταθόπουλο της ΑΕΚ, Γρηγόρη Μάκο του Πανιωνίου,Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Χρήστο Μελίση του ΠΑΟΚ. και τον Λαγο
......τα σχολια περιτα.....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και εγω ετσι πιστευω!!!
εξαλου αν δεις ποιους καλεσε θα βγαλεις ΠΟΛΛΑ συμπερασματα!!!
ο γερμανος παιζει με τα νευρα του Ιερο....
τον καλεσε σε πειραματικη ομαδα μαζι με
Αβραάμ Παπαδόπουλο του Άρη,Σωκράτη Παπασταθόπουλο της ΑΕΚ, Γρηγόρη Μάκο του Πανιωνίου,Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Χρήστο Μελίση του ΠΑΟΚ. και τον Λαγο
......τα σχολια περιτα.....
ο τοπαλιδης φταιει

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λεοναρντο !!!!
«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ξέρω πως πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο και να βοηθήσω την ομάδα, που έχει πολλούς παίκτες μεγάλης κλάσης.
Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έρχομαι σε αυτή την ομάδα, που έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το Champions League. Προσπαθώ να ενταχθώ στο σύνολο για να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα».

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμος και το αν έχει προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον τόνισε:
«Σε περίπου δέκα ημέρες πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος για να με χρησιμοποιήσει όποτε θέλει ο προπονητής μου. Το θέμα της φυσικής κατάστασης, ειδικά η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα, είναι τα δυνατά μου σημεία και θέλω να τα βελτιώσω ακόμη περισσότερο.

Πιστεύω πως πρέπει δουλέψω αρκετά στο τελείωμα των φάσεων. Χρειάζομαι δουλειά στο σημείο όταν φτάνω κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Ήδη αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Έχω ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δουλέψω και με Αργεντινούς και με Βραζιλιάνους και με οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη».

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Γιατι το λες αυτο?
ξερεις κατι?
ο τοπαλιδης ειναι απο το ιδιο χωριο με τον στολτιδη,και λενε οτι κατι παιζει με τις δυο οικογενειες σαν κοντρα απο χρονια,ακριβως τωρα τι εχει γινει δεν ξερω

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ο τοπαλιδης ειναι απο το ιδιο χωριο με τον στολτιδη,και λενε οτι κατι παιζει με τις δυο οικογενειες σαν κοντρα απο χρονια,ακριβως τωρα τι εχει γινει δεν ξερω
ναι ε?
δεν το εχω ξανακουσει!!!

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τελος ο Γκερσον.....φτουυυυυ....!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: κρατηστε τον λιγο ακομα ρεεεεεεε........να τον φατε και στο ΣΕΦ και μετα διωξτε τον

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οι πληροφορίες που είχε το SPORT 24, που έκαναν λόγο για μία πρώτη επαφή του Γιαννάκη με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο το απόγευμα της Πέμπτης, δείχνουν να επιβεβαιώνονται και σε συνδιασμό με την προσπάθεια που γίνεται για να λυθεί το συμβόλαιο του Πίνι Γκέρσον, τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο "δράκος" θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού.

Βέβαια, εκκρεμεί ακόμα μία συνάντηση για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και η οποία μέχρι και αργά το βράδυ της Πέμπτης δεν επιβεβαιωνόταν επίσημα από κανέναν στον Ολυμπιακό.

Η προοπτική συνεργασίας του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι άμεση και δεν τίθεται θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Άλλωστε, ο Έλληνας προπονητής δεν δεσμεύεται από την ομοσπονδία στο να αναλάβει κάποια θέση σε άλλη ομάδα, ενώ να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει για την εθνική.

Η επιλογή του Παναγιώτη Γιαννάκη φαντάζει ως η ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό και αποτελεί μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, αφού το όνομα του "δράκου" έχει ακουστεί κι άλλες φορές κατά το παρελθόν. Ωστόσο, ουδέποτε είχαν επιβεβαιωθεί οι όποιες φήμες και παραφιλολογίες.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Το ίδιο ξέρω και εγώ....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Na μην παει ο Ακης,θα τον παρει για τα φιλικα και στο Ευρω θα παρει παλι κανα Τζιολη.....ΔΟΥΛΕΜΑ ...και επιπλεον βλεπω και συνομωσια απο ΒΑΖΕΛΟ_ΧΑΝΟΥΜΙΑ να τραυματιστει και να κουραστει!!!!!!!!!!Ρε ουστ απο δω!!!!!!!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Na μην παει ο Ακης,θα τον παρει για τα φιλικα και στο Ευρω θα παρει παλι κανα Τζιολη.....ΔΟΥΛΕΜΑ ...και επιπλεον βλεπω και συνομωσια απο ΒΑΖΕΛΟ_ΧΑΝΟΥΜΙΑ να τραυματιστει και να κουραστει!!!!!!!!!!Ρε ουστ απο δω!!!!!!!!!!!
Συμφωνω!!!!!
+1.000.000.000

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Το ίδιο ξέρω και εγώ....

Σωστο,
στο χωριο του Ιερο που ειναι το ιδιο με του τοπαλιδη(δεν θυμαμαι ποιο :headbang:)
εχουν χρονια κοντρα οι δυο οικογενειες & δεν ανταλασουν ουτε καλημερα!,
συμφωνα με τα λεγομενα του Ακη της 7...

Αδελφια μετα το 2πλο στη τουμπα του παο.. παιξτε με κλειστα ματια χιναρι το οφη-παοκ!...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σωστο,
στο χωριο του Ιερο που ειναι το ιδιο με του τοπαλιδη(δεν θυμαμαι ποιο :headbang:)
εχουν χρονια κοντρα οι δυο οικογενειες & δεν ανταλασουν ουτε καλημερα!,
συμφωνα με τα λεγομενα του Ακη της 7...
Αδελφια μετα το 2πλο στη τουμπα του παο.. παιξτε με κλειστα ματια χιναρι το οφη-παοκ!...
To εγραψε και ο Δωρητης πριν!!!
το χιναρι ειναι Στανταρ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom