καλα εσβησες και τις ντοματες?ξερεις ποσο εχει παει το κιλο με τους κρητικαρους που μας κλεβουν?θερμοκηπιο εχεις και εσυ?
Ένας μπάρμπας μου.
καλα εσβησες και τις ντοματες?ξερεις ποσο εχει παει το κιλο με τους κρητικαρους που μας κλεβουν?θερμοκηπιο εχεις και εσυ?
Ρε talos η πλακα ξερεις ποια ειναι? οτι ο τζικγερ δεν πουλαει που να χτυπατε τον κωλο σας κατω, παρτε τωρα τον Σπυροπουλο για τον οποιο πανυγηριζεται με την ορκα οπως πανυγηριζατε για τον Κωνσταντινου, Παππαδοπουλο και τοσους αλλους παικταραδες παρτε και αλλο ενα Πρωταθλημα αναμεσα στα επομενα 10 του Ολυμπιακου ας παρει και ενα η Αεκ και ολα καλα.δηλαδή εσυ κατάλαβες ότι αυτοί μαζεύτηκαν για να αποκαθηλώσουν τον κόκκαλη και όχι για να φτιάξουν τον ΠΑΟ που όλοι θέλουμε....ότι πεις..
σε ειχα ξεγραψει εσενα,νομιζα οτι τρελαθηκες στα αληθειαΡε talos η πλακα ξερεις ποια ειναι? οτι ο τζικγερ δεν πουλαει που να χτυπατε τον κωλο σας κατω, παρτε τωρα τον Σπυροπουλο για τον οποιο πανυγηριζεται με την ορκα οπως πανυγηριζατε για τον Κωνσταντινου, Παππαδοπουλο και τοσους αλλους παικταραδες παρτε και αλλο ενα Πρωταθλημα αναμεσα στα επομενα 10 του Ολυμπιακου ας παρει και ενα η Αεκ και ολα καλα.
Παμε στοιχημα οτι αν παρετε φετος πρωταθλημα θα μας λετε για την ομαδαρα σας και θα ξεχασετε και βγενοπουλο και την τεσσαρα?
Εμεις αν ειμασταν στην θεση σας και θελαμε να διοξουμε εναν προεδρο τοσο πολυ θα ειχαμε φερει τον κοσμο αναποδα και θα τα ειχαμε καταφερει.
Σωστη λαθος αυτη ειναι η γνωμη μου.
τα εισητηρια πηγαν αθηνα και συνδεσμους επαρχια,δεν εχεις το τηλ της θεσσαλονικης να παρεις?καλησπερα ρε μαγκες..ρε σεις να ρωτησω κατι...
τα εισητηρια που πηρε η ομαδα για το καυτατζογλειο τα πηραν ολα οι συνδεσμοι της Αθηνας ή παιζει να δινονται κανονικα κι απ τα εκδοτηρια του γηπεδου?ξερει κανεις?κι αν τα πηραν ολα απο Αθηνα,θα πουλανε στις δικες μας θυρες στα εκδοτηρια του γηπεδου?
Πιανου εισαι εσυ?σε ειχα ξεγραψει εσενα,νομιζα οτι τρελαθηκες στα αληθεια![]()
μπα οχι...δεν θα πουλαν λες στα εκδοτηρια για τις θυρες μας?τα εισητηρια πηγαν αθηνα και συνδεσμους επαρχια,δεν εχεις το τηλ της θεσσαλονικης να παρεις?
δεν ξερω,συνηθως ετσι πανε.παρε κανα τηλ η στο συνδεσμο θεσσαλονικης η στην παεμπα οχι...δεν θα πουλαν λες στα εκδοτηρια για τις θυρες μας?
που κολλας ρε???πηγαινε στο γηπεδο μια ωρα πριν & θα βρεις σιγουρα..δεν εχεις ξαναπαει γηπεδο???μπα οχι...δεν θα πουλαν λες στα εκδοτηρια για τις θυρες μας?
με την διαφορα οτι ειναι θεσσαλονικη,εχω παθει τρελη νιλα πανω με μπατσους σε παρομοιο θεμαπου κολλας ρε???πηγαινε στο γηπεδο μια ωρα πριν & θα βρεις σιγουρα..δεν εχεις ξαναπαει γηπεδο???
ολα θελουν τροπο..αυτα δεν μεταβιβαζονται μεσω ιντερνετ..βρεξε κωλο,να φας ψαρι..με την διαφορα οτι ειναι θεσσαλονικη,εχω παθει τρελη νιλα πανω με μπατσους σε παρομοιο θεμα
ρε μαν θα παω μια μερα πριν στα εκδοτηρια να παρω...αλλο ρωταω...αν θα εχουν για τις θυρες που εχει παρει ο γαυρος ή αν θα πουλανε μονο της καλαμαριας εισητηρια....που κολλας ρε???πηγαινε στο γηπεδο μια ωρα πριν & θα βρεις σιγουρα..δεν εχεις ξαναπαει γηπεδο???
ολα θελουν τροπο..αυτα δεν μεταβιβαζονται μεσω ιντερνετ..βρεξε κωλο,να φας ψαρι..
οταν θα πας στο γηπεδο θα τους πεις οτι εισαι γαυρος & θα σε αφησουν να μπεις με τους αλλους ομοθρησκους..ρε μαν θα παω μια μερα πριν στα εκδοτηρια να παρω...αλλο ρωταω...αν θα εχουν για τις θυρες που εχει παρει ο γαυρος ή αν θα πουλανε μονο της καλαμαριας εισητηρια....
η το πιο πιθανο να σε πλακωσουν στις μαπες η αν εχει χιουμορ ο τυπος να σου δωσει εισητηριο στους αντιπαλουςοταν θα πας στο γηπεδο θα τους πεις οτι εισαι γαυρος & θα σε αφησουν να μπεις με τους αλλους ομοθρησκους..
Μπα μαπες δεν παιζουν....πιστεψε με δεν θα θελαν να τα βαλουν μαζι μου... ;)η το πιο πιθανο να σε πλακωσουν στις μαπες η αν εχει χιουμορ ο τυπος να σου δωσει εισητηριο στους αντιπαλους
Μπραβο Ταισον!!!!Μπα μαπες δεν παιζουν....πιστεψε με δεν θα θελαν να τα βαλουν μαζι μου... ;)