- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
:S :SΧάλασε του ντιόπ
:S :SΧάλασε του ντιόπ
H αποστολη για το ματς με την Νίκη Βόλου : Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σαβιόλα.
3 Έλληνες τύπε,τα χε πει ο ΒαγγέλαςΕθνικη Ελλαδος τυπε...
Τον Δεκεμβρη βλεπω τον Διαμαντακο και Μπουχαλακη να πιανουν απο μια 15αρα εκατομμυρια (ο ενας) !!!
Ειδικα μετα απο κανα παιχνιδι με Εργοτελη ή Πλατανια ο προεδρος πρεπει να βαλει ρητρα...αυστηρη !!!!
Μανωλάς,Χολέμπας,Μανιάτης,Αυλωνίτης,Κολοβός,Φορτούνης εκτός αποστολής ;) και οι Φουστέρ,Μπονγκ,Γιαταμπάρε
Η Νίκη Βόλου έχει πάρει μια ντουζίνα δανεικούς απο Παναθηναικό,3-0 βλέπω τελικό αποτέλεσμα αύριοΠανε για πουλημα αυτοι ολοι τυπε... κατι ακουσα η Νικη Βολου τα εχει καλα με τον Τιγρη και εχει σκοπο να μαρκαρει !!!
Η Νίκη Βόλου έχει πάρει μια ντουζίνα δανεικούς απο Παναθηναικό,3-0 βλέπω τελικό αποτέλεσμα αύριο
1.40 καλύτερα no goal πιστεύω στο 1.451.10 ειναι ο ασσος το τσεκαρα.
Το Οβερ τι αποδοση εχει ?
------
1.40 ... @@ !!!
Στα τσακίδια. Τα χαριεντίσματα με το μουνόπανο το Τζαβέλα δεν τα ξεχνάμε.
καλησπερα αφιερωμένο στο φιλαράκι μου τον χρηστιδη οταν ανεβάζει στροφες στα νευρα να το ακουει και να χαλαρωνει
τον ζονας δεν τον εχω δει γενικα οποτε δε μπορω να εχω πληρη αποψη αλλα τον μητρογλου τον γουσταρω πολυ και εξηγουμαι.ειναι γαυρος το παιδι δε θα επαιζε ποτε σε αλλη ελληνικη ομαδα.ειναι παικταρας και οχι γτ εκανε καλη σεζον περσυ ,αλλα γιατι σε οποια ομαδα πηγαινε δανεικος την ανεβαζε επιπεδο.επισης σκοραρε πιο πολυ στα δυσκολα παρα στα ευκολα παιχνιδια.ειναι απροβλεπτος με ντριπλα πασα σουτ και με πλατη στο τερμα.τελος,φυσιογνωμικα και μονο θα τον ηθελα για σημαια στην ομαδα πολλα χρονια.μεχρι να κοψει τη μπαλα.αυτα απο μενα.Αν σας λέγανε ποιον προτειμάτε? Μήτρογλου ή Ζόνας? και γιατί?
Μήτρογλου ;)Αν σας λέγανε ποιον προτειμάτε? Μήτρογλου ή Ζόνας? και γιατί?