Και πέρσυ που έλεγε ότι πάει για νίκη μέσα στο λυόμενο γελάγατε και μετά ήρθαν οι μέλισσες.Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει μία ακόμα καλύτερη, από την περσινή, σεζόν και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.687
- Πόντοι
- 5.006
να είσαι εδώ μες στη χρονια να δουμε θα βγουν η μελισσες.Και πέρσυ που έλεγε ότι πάει για νίκη μέσα στο λυόμενο γελάγατε και μετά ήρθαν οι μέλισσες.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Και πέρσυ που έλεγε ότι πάει για νίκη μέσα στο λυόμενο γελάγατε και μετά ήρθαν οι μέλισσες.
-20 κλαψτεεεεε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Και πέρσυ που έλεγε ότι πάει για νίκη μέσα στο λυόμενο γελάγατε και μετά ήρθαν οι μέλισσες.
Kαλα ρε τι εχει πουλησει ο Χοντρος παλι ?
9 εκ τον Σαμαρη ? :o :o
Πουλησε και κατι παλτα σαν τον Φετφατζιδη, Αμπντουν, Βαις, Μασαντο, Φεισα.. πουλησε για 15 εκ τον Μητργολου και θα πουλησει για αλλα τοσα τον... Μανωλα :o :o :o
Ρεσπεκτ !!!
Ας κατεβει στην Πολιτικη να μαθει στον Αντωνη πως πουλανε... οχι αστεια !!!
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
αν μπορουσαμε να ξεφορτωθουμε και τον σαβιολα, θα εχυνα τα βρακια μου απο την χαρα....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.247
- Πόντοι
- 17.085
H μεγαλύτερη μεταγραφή φέτος ήταν η αποχώρηση του Μασάντο. Μιλάμε για παίχτη-απατεώνα. Καλή κι αυτή του Παπάζογλα. Αν γινόταν κάτι και με Σαβιόλα...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Eχθές έβαλε γκολάκι πάντως ο Μασάδος και ο ΜελιτζανίH μεγαλύτερη μεταγραφή φέτος ήταν η αποχώρηση του Μασάντο. Μιλάμε για παίχτη-απατεώνα. Καλή κι αυτή του Παπάζογλα. Αν γινόταν κάτι και με Σαβιόλα...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.886
- Πόντοι
- 5.006
πραγματι τεραστια κινηση ηταν και η αποχωρηση του μασαντο....και μαλιστα χωρις να χρειαστει να πληρωσουμε και καμμια ομαδα...H μεγαλύτερη μεταγραφή φέτος ήταν η αποχώρηση του Μασάντο. Μιλάμε για παίχτη-απατεώνα. Καλή κι αυτή του Παπάζογλα. Αν γινόταν κάτι και με Σαβιόλα...
αν και κερδισε ποντους στην εκτιμηση μου με το μουστακι που αφησε περυσι...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νεαρός μέσος δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, τον προπονητή μου κ. Μίτσελ, τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού για όσα μου έδωσαν. Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον βοηθάει να εξελιχθεί στο κορυφαίο επίπεδο! Εύχομαι στον σύλλογο επιτυχίες και στην Ελλάδα αλλά κυρίως στην Ευρώπη»!
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νεαρός μέσος δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, τον προπονητή μου κ. Μίτσελ, τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού για όσα μου έδωσαν. Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον βοηθάει να εξελιχθεί στο κορυφαίο επίπεδο! Εύχομαι στον σύλλογο επιτυχίες και στην Ελλάδα αλλά κυρίως στην Ευρώπη»!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.247
- Πόντοι
- 17.085
Στα τσακίδια. Τα χαριεντίσματα με το μουνόπανο το Τζαβέλα δεν τα ξεχνάμε.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Όπως πάντα ο Βαγγέλας λιτός και λακωνικός στις ανακοινώσεις του πάντωςΣτα τσακίδια. Τα χαριεντίσματα με το μουνόπανο το Τζαβέλα δεν τα ξεχνάμε.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Όπως πάντα ο Βαγγέλας λιτός και λακωνικός στις ανακοινώσεις του πάντως
Χάλασε του ντιόπ