Επισκέπτης
ρε σαλτα και γαμησου που πουλας μαγγιες απο το πληκτρολογιο αλλα ετσι ειναι οι θρασυδειλοι
τύπε δε νομίζω να ήταν μόνο στο πληκτρολόγιο οι μαγγιές σήμερα,
μάλλον χέστηκαν πολλά βρακιά σήμερα στην Τούμπα...
ρε σαλτα και γαμησου που πουλας μαγγιες απο το πληκτρολογιο αλλα ετσι ειναι οι θρασυδειλοι
Ειρωνικα τα λες;Δεν σας δωθηκαν 5 πεναλτυ και δεν αποβληθηκαν αλλοι 3 παιχτες του παοκ.
1. Εννέα.1. Πόσα χρόνια είχε να πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός επί πράσινης παράγκας;
2. Όλα αυτά τα 20 χρόνια Κόκκαλη πόσες χρονιές ΠΑΟ, ΑΕΚ είχαν καλύτερη ομάδα και το άξιζαν;
Δεν ξερω ρε μαν ετσι ειπωθηκε απο καποιον εδω μεσα.Θα τα δουμε το βραδυ φανταζομαι εκτος και ανΕιρωνικα τα λες;
Βαριεμαι και να διαβαζω αρθρα αυτην την στιγμη.......
τύπε δε νομίζω να ήταν μόνο στο πληκτρολόγιο οι μαγγιές σήμερα,
μάλλον χέστηκαν πολλά βρακιά σήμερα στην Τούμπα...
αμα ειναι μαγγας να μην κανει κλωνο για να γραφει εδω, 4 μυνηματα εχει στο site ολα και ολα , εσυ με ξερεις και απο το thread της Σοφιας αλλα και απο το στοιχημα
κανεις ενα μεγαλο λαθος εμεις δεν ειμαστε σαν τους αλλους που υποστηριζουν αλλες ομαδες ...στα παπαρια μας τι θα γινει στον τελικο και ποιος θα το παρει το κυπελλο ...το τι θα παθετε θα ειναι το ολο θεμα ..αν κατεβεις θα το δεις με τα ματια σου αν οχι θα το ακουσεις ...καλα γαμησια
Γιατί στην Αγγλία και στη Γερμανία το θεωρούν ντροπή και δεν πέφτουν ποτέ για πέναλτυ ;
δεν θα κανω συζητηση μαζι σου για αυτο το θεμα ..δεν εχω κατι μαζι σου ουτε θελω ..το κατα ποσο παω η δεν παω γηπεδο και ασχολουμε γενικα ασε να το ξερω εγω ...αν οντως ασχολεισαι εκτος απο τα κοτρονια που αναφερεις ..που μενα δεν μου λενε τιποτα ..ξερεις απο παλια αν καναμε και τι οχι στους παοκτζηδες ..και αυτοι μετα ξεσπαθωνανε στο περιπτερο του χοντρου στην βαθης ....Φιλε οταν κατεβαινουν 25000 ατομαενωμενα κανεις δεν τους ακουμπαει...κανα κοτρονι μονο......αυτα αν ξερεις απο πορειες....τωρα αν πιασουν κανα βλακα μεμονωμενο αλλο θεμα....
Οσο για τα αλλα που γραφτηκαν χαθηκαν οι ψυχραιμες φωνες....
Αλλα απο οτι εχω καταλαβει.......αυτοι που δεν πατανε γηπεδο ανεξαρτητος ομαδας λενε κ τα πιο σκληρα λογακια...........
Απο οτι καταλαβαινω παει για βαρια καμπανα ο Παοκ που σημαινει χωρις κοσμο στα play off. Μια ομαδα σαν τον Παοκ χωρις τον κοσμο του ειναι πολυ χειροτερος που σημαινει οτι μαλλον παει και η δευτερη θεση. Δεν γαμιουνται ολα ομως, κερδισε τον Ολυμπιακο. Μεγαλη ομαδα.
Για την Ισπανια δεν μιλησε διοτι κατι θα διαβασε (τυχαια) προσφατα για τον Νειμαρ.
καλα ξηγιεσαι τωρακαλά εννοείτε, ότι είναι κλώνος κάποιου γνωστού-άγνωστού από δω μέσα
Ε οχι και δεν πεφτουν.Και δικοι μας παιχτες επεφταν και μια χαρα επαιρναν τα πεναλτυ,και της Τσελσυ,και της Λιβερπουλ,και της Σιτυ.Μονο τις μικρες γαμουσαν.Μάγγες το πρόβλημα δεν είναι στις ομάδες και στους οπαδούς
Το πρόβλημα ξεκινάει πρωτίστως από τους ποδοσφαιριστές που παίζουν σαν γκομενίτσες και πέφτουν σε κάθε χάιδεμα κάτω για να κερδίσουν φαουλ-κιτρινη-πεναλτυ, κλπ και κλαίγονται κάθε τρεις και λίγο στους διαιτητές...
Αν είχαμε αληθινούς αθλητές με αρχίδια, θα είχαμε και άλλο πρωτάθλημα...
Γιατί στην Αγγλία και στη Γερμανία το θεωρούν ντροπή και δεν πέφτουν ποτέ για πέναλτυ ;