Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για την Ισπανια δεν μιλησε διοτι κατι θα διαβασε (τυχαια) προσφατα για τον Νειμαρ.  :grin:

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια συζήτηση μαζί σας, στην οποία εγώ θα λέω ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές πέφτουν πολύ περισσότερο για πέναλτυ και θέατρο από ότι στην Αγγλία και στη Γερμανία και εσείς θα αντικρούετε...

Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τα επιχειρήματά σας...

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
δεν θα κανω συζητηση μαζι σου για αυτο το θεμα ..δεν εχω κατι μαζι σου ουτε θελω ..το κατα ποσο παω η δεν παω γηπεδο και ασχολουμε γενικα ασε να το ξερω εγω ...αν οντως ασχολεισαι εκτος απο τα κοτρονια που αναφερεις ..που μενα δεν μου λενε τιποτα ..ξερεις απο παλια αν καναμε και τι  οχι στους παοκτζηδες ..και αυτοι  μετα ξεσπαθωνανε στο περιπτερο του χοντρου στην βαθης ....
καλο βραδυ

Φιλε το 1 ο σκελος πηγαινε σε σενα...το 2ο που λεω για σκληρα λογια εννοω σε προηγουμενους..

Οςο για σκηνικα.....Φιλε ολοι κανανε σε ολους......απλα ο καθενας λεει τα δικα του......κ εδω πανω ειχαν ξεβρακωσει κατι γαυρους στο λιμανι.....ε κ τι να λεει?.......επειδη κ εγω εχω ζησει σκηνικα...πλεον εχω βαλει καποιες γραμμες........κ στο λεω παρολο που η ομαδα ηταν επι 20 χρονια η 1η μου προτεραιοτητα......ειπαμε μπαλιτσα γκαβλα...οπαδιλικι...εκδρομες...πανια....ολα καλα....αλλα δεν θα σκοτωθουμε κιολας.......

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
..EΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...5 ΗΤΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΜΠΑΚΑΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΩ ΚΙ ΑΠ ΤΟ CL ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ...ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΝΦΙΚΑ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...+6 ΛΕΠΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ...ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ...ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ...
σε ένα πρωτάθλημα με 2 ομάδες(παοκ γαύρος) ο πάοκ κόντεψε να βγει μέχρι και 4ος, 3βαθμούς μπροστά από τον τριτοτέταρτο του πρωταθλήματος.
από την άλλη, ό,τι και να έχει κάνει ο αντίπαλος δεν δικαιολογεί μογγολικές ενέργειες, άμα ήταν έτσι έπρεπε μέχρι και στο τοπικό να παίζουν μάπες με ρουκέτες και τανκς γιατί ο γαύρος έχει παράγκα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οτι βιντεο βρειτε βαλτε το, να δουμε και εμεις που χασαμε τις ομορφιες.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ανεξάρτητα από το κατόρθωμα του ΠΑΟΚ η αλήθεια είναι πως τον περιμένει ξεκώλιασμα στο ΟΑΚΑ, είναι που τον έχει και πελάτη ο ΠΑΟ...και αρχίζει και ανεβαίνει...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Απλά η ομάδα έπρεπε να αποχωρήσει , όπως έφυγε και ο Μίτσελ, και στα αρχίδια μας οι όποιες κυρώσεις.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
μαριε τοτε δεν υπηρχαν κινητα και ταμπλετς και να καθονται ολοι να κανουν τους μαγκες ανεβαζοντας τα στο ιντερνετ χωρις να συμμετεχουν και ταυτοχρονα να γινονται και ρουφιανοι δινοντας κοσμο χωρις να το καταλαβαινουν ....
ηταν ολοι μπροστα και ειχαν συμμετοχη...και μετα για μπυρες και χαλαρωση....
αυτα τα ολιγα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οχι φιλε δεν καταλαβες. Μιλαω για τις σημερινες ομορφιες. Πριν μιση ωρα γυρισα και δεν εχω δει τι εγινε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ο υγιεις φιλαθλος αηδιασε....κατα τα αλλα κερδισε η ομαδα που το ηθελε περισοτερο ..ΚΑΒΛΑΡΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τραβ, ξεφτιλίκια μαν.
Μόνο κάτι κομπλεξάκια το χάρηκαν.
Κρίμα ρε.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
[size=15pt]Εγώ σας τα έλεγα… μην τα βάζετε με τον μεγάλο ΠΑΟΚ !
Φάγατε τα μούτρα σας[/size]
[size=20pt]ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΑΙ[/size]
[size=30pt]ΕΧΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

Πόσες φορές φέτος είδατε αυτή την τσόντα. :think:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
ο υγιεις φιλαθλος αηδιασε....κατα τα αλλα κερδισε η ομαδα που το ηθελε περισοτερο ..ΚΑΒΛΑΡΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τραβα να τον φας απο τα τραβελια ρε

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
[size=15pt]Εγώ σας τα έλεγα… μην τα βάζετε με τον μεγάλο ΠΑΟΚ !
Φάγατε τα μούτρα σας[/size]
[size=20pt]ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΑΙ[/size]
[size=30pt]ΕΧΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

Πόσες φορές φέτος είδατε αυτή την τσόντα. :think:

σκατοβουλγαρε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μπάλα ήταν αυτό ρε τύπε; Μόνο έτσι υπήρχε περίπτωση να περάσετε! Στον τελικό θα φάτε μια πούτσα μέχρι τα παπούτσια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έξαλλοι με τις δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μετά τη λήξη του επεισοδιακού ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα! Όπως κατήγγειλε ο Γιάννης Βρέντζος στους ανθρώπους των γηπεδούχων, άντρες από  τα ΜΑΤ χτύπησαν δυο-τρεις παίκτες των Πειραιωτών στα αποδυτήρια, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ!

χαμος εγινε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom