Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Το ματς ήταν σε... τεντωμένο σκοινί. Λίγο πριν τη λήξη οπαδοί προσπάθησαν να ανοίξουν μια πορτούλα που οδηγεί στο γήπεδο, ενώ ο κόσμος, με το που σφύριξε ο Μάνταλος, όρμησε στο γήπεδο, μαζί με μια διμοιρία ΜΑΤ.

Αυτά που ακολούθησαν ήταν απίστευτα! Έξω από τη φυσούνα οι συμπλοκές ήταν συνεχείς! Ο Μανωλάς μαζί με τον Ισά συνεπλάκησαν με άλλους ευρισκόμενους στο χώρο, ενώ από την κερκίδα έπεσε και φωτοβολίδα, με την κατάσταση να είναι ανεξέλεγκτη!

gazzetta.gr

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
Διαφωνώ. Όλα είναι θέμα ερμηνείας! Η σεζόν είναι απόλυτα επιτυχημένη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και σχετικά επιτυχημένη αγωνιστικά. Υπήρξε μια "ανεξήγητη" πτώση μετά το πρώτο ματς με τη Μάντσεστερ που χαλάει τις εντυπώσεις..

Ε όχι και ανεξήγητη ορισμένα πράγματα κάνουν Μπαμ...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο παπουτσέλης ζει......................λαμογιαααααααααααααααααααααααααα γαυροι :birdman:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
apla ta pramate den eida paixnidi Shmera alla h XRONIA EINAI METRIA
KAI OTAN LEV METRIA ENNOV METRIA

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τρελαθηκατε στην επιτυχία φετος...........σε ολα τα μαγαζακια σας ριξατε απο 3 και πάνω, απο τους αλλους φαγατε τσαπου.................. :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Στο καυλί μου ο μΠΑΟΚ τύπε...μιλάω για την κατάντια του ποδοσφαίρου... :rolleyes:

Για την κατάντια του είναι υπεύθυνοι ΕΞΙΣΟΥ όλοι οι μεγάλοι. Εκτός αν νομίζεις πως όταν κλείνουν τα φώτα αεκτζήδες, ή χτυπάνε διαιτητές παναθηναικοί, δεν τρέχει τίποτα και φταίει και για αυτά ο Ολυμπιακός.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν ξέρω, βαρέθηκα να περιμένω μια ώρα να αρχίσει το παιχνίδι. :P
Σε περίμενα πιο ψύχραιμο όμως...οι απειλές για το που είναι το μαγάζι στον Βύρωνα δεν είναι μια κουβέντα στον αέρα στην παρέα! :sunglasses:
εισαι μαλακας;;απειλω εγω;;λες να παω εγω να εξηγηθω τιποτα;;απλα καταγραφω μια πραγματικοτητα που ερχεται και αν δεν γινει θα ειναι εκπληξη...δηλαδη εσυ δεν το καταλαβαινεις αυτο;εμενα περιμενεις;;δεν ξερεις οτι ειχε γινει ενα μαρς και κλαιγανε ο πατερας του και κατι δικοι του και λεγανε οτι ειμαστε γαυροι και τετοια;απο μενα τα μαθαινεις;;και δεν του κανανε τιποτα...και αυτος τωρα συνεχιζει να προκαλει;;εννοειται οτι δεν ειναι σωστο να γινει ,οτι ειναι να γινει ας γινει στο γηπεδο ...και αυτος τις μαγκιες στο γηπεδο τις εκανε αλλα στην ελλαδα εισαι...λες να ανακαλυψα την αμερικη η να παω εργω να ξηγηθω στο βυρωνα;;απλα αμα εισαι μαλακας και παιζεις με την φωτια θα καεις δεν το νοιωθεις;;ειναι δυσκολο απλα να παιξεις τη μπαλλιτσα σου και να μην κανεις ψευτομαγκιες ειδικα οταν εδω δεν σε ενοχλησε κανεις;;που ακριβως εχεις απορια;;

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
εχουμε πολυ καλη ομαδα στο kick boxing (ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) ο Ζαμπίδης ειναι δικος μας μηπως με αυτους πρεπει να παμε την επομενη φορα στη Το
υμπα,  ετσι για να παρουμε και εμεις το κυπελλο Τρομοκρατιας.
p.s. Ευτυχως που ο Σαββιδης εγγυηθηκε την ομαλη διεξαγωγη του αγωνα.
Αυριο πρεπει να αποταχθουν οι επικεφαλεις των μετρων ασφαλειας (αστυνομικοί).
Το video πρεπει να παει στο ΠΛΑΤΙΝΙ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για την κατάντια του είναι υπεύθυνοι ΕΞΙΣΟΥ όλοι οι μεγάλοι. Εκτός αν νομίζεις πως όταν κλείνουν τα φώτα αεκτζήδες, ή χτυπάνε διαιτητές παναθηναικοί, δεν τρέχει τίποτα και φταίει και για αυτά ο Ολυμπιακός.
Aυτο σωστο,ολοι εχουν ευθυνη.Απλα το ενα δεν αθωωνει το αλλο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Kατά την γνώμη μου ο καταστροφέας του όποιου ποδοσφαίρου υπήρξε ήταν ο Κόκκαλης...κατά 80%...θα τον μισώ αιώνια... :o

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Οι  αεκτζηδες  δερνουν  και  ξεβρακωνουν  επισης  διαιτητες....................

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Kατά την γνώμη μου ο καταστροφέας του όποιου ποδοσφαίρου υπήρξε ήταν ο Κόκκαλης...κατά 80%...θα τον μισώ αιώνια... :o

Το  γαμια  σου  μαλακα  πρεπει  να  το  σεβεσαι.......... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Ηταν ο μαθητης που ξεπερασε το δασκαλο (το καπετανιο) και αυτο παντα θα τσουζει

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Πόσο είσαι ρε τύπε; Γιατί εγώ θυμάμαι και κάτι άλλους πριν από αυτόν, κάτι πράσινες παράγκες και Βαρδινογιάννηδες με κουμπούρια, κάτι αλήτες του υποκόσμου προέδρους της ΑΕΚ κλπ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/article2743741.ece/BINARY/original/simploki+2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/article2743744.ece/BINARY/original/simploki+3.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/article2743737.ece/BINARY/original/simploki+1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/article2743717.ece/BINARY/original/maniatis+katsouranis.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/article2743666.ece/BINARY/original/diaititis+valdez.jpg[/img[/URL]]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Σου έχω πει δεν θα μου ξανακάνεις παράθεση.... Πήγαινε ψόφα...

Ρε  αντε  ζητα  κανενα  δεκαευρο δανεικο για  να  γαμησεις  .......  και  μετα  μιλα......που  εχεις  ρεψει  στη  μαλακια  ..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom