ρε χρηστο αυτο που ενοχλει ειναι οτι αυτη η σκατοομαδα που ανεφερες ,η κλαψα μια ζωη κλαγεται για κυνηγημενη και μια ζωη ειναι ευνοημενη...
να σε ρωτησω εγω κατι;;
εσενα σε ενοχλει οτι ακομα και το γκρεμισμα της ΄΄χαρισμενης΄΄ - ΄΄παραχωρημενης'' φιλασδελφειας το πληρωσες εσυ και εγω;;
απλη ερωτηση κανω...σε ενοχλει;οτι ο γρανιτσας για να εκβιασει καταστασεις πηρε αποφαση για γκρεμισμα που ομως δεν το πληρωσε ο ιδιος η η αεκ παρα το κρατος δηλ. εσυ και εγω;;
και αυτο δεν ειναι υποθετικο ...ΕΓΙΝΕ...
αρα απαντα πρωτα εσυ αν σε ενοχλει ενα ηδη υπαρχον γεγονος και μετα ΟΤΑΝ και ΑΝ γινει το γηπεδο της αεκ ξαναρωτα εμενα αν με ενοχλει...
μακαρι να κανει η αεκ γηπεδο αλλα με δικα της λεφτα...αλλα ακομα καλυτερα αν Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ Η ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ δωσει σε γηπεδα καλυτερα να ξεχρεωσει κρατος (δηλ εσενα και μενα) και εργαζομενους που τους ειχε και δουλευαν τζαμπα και κλαινε τα λεφτα τους οικογενειες και να αφησει τα μεγαλοπιασματα με γηπεδαρες κλπ κλπ...
αυτη ειναι η γνωμη μου...
δεν ειναι μαγκια να πεφτεις ερασιτεχνικη να ''σβηνεις '' τα χρεη (δηλ να κλαινε αυτοι που χρωστας και μετα ''καθαρος'' και καλα να μεγαλοπιανεσαι και να ονειρευεσαι συγχρονες γηπεδαρες κλπ κλπ///
αυτα χργστακο...
θα αρχισω αναποδα φιλε μου στο ερώτημα που με είπες
Θα σε πω οτι αν ο Αρης απο την μερια μου σαν Παοκτσης εκανε καλυτερο γηπεδο απο το δικο μου θα τρελενομουν
Να σε πω τωρα οτι την γηπεδαρα που θα κανει η ΑΕΚ (εαν την κανει και οταν την κανει όπως λετε) σαν παοκτσης ζηλευω
και λεω ρε τους μπαγασιδες <μπραβο
>
Τωρα σε αυτο που με λες..
αφου τα πληρωσαμε εσυ και εγω δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για να το αλαξουμε αυτο
...