Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Eγω μονο το sport24 παρακολουθω που ειναι σχετικα ουδετερο.
Και αν δεν ειναι, στα @@ μου, δεν με ενοχλει σαν site.
Στο βαζελετα εχω να κλικαρω πανω απο χρονο.
Καλά τα λέει ο σύντροφος. Σταματήστε να ασχολείστε και να κλικάρετε στο κωλο-σαϊτ. Εμπάργκο. Αυτοί θα είναι οι χαμένοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
για να πω την αληθεια δεν το ειδα,οταν εψαξα να βρω το αποτελεσμα το ειδα παντου πλην βαζελετα....
βεβαια η γνωμη μου για το βεζελετα δεν αλλαζει...και δεν το λεω κομπλεξικα,η συντριπτικη πλειονοτητα των δημοσιογραφων του ειναι αντιολυμπιακοι
Μαλακιες,μια ζωη ετσι εισασταν με ολα τα εντυπα που δεν ηταν ερυθρολευκου χρωματος.Οπαδους δημοσιογραφους εχει απο ολα τα χρωματα.
με τον κολκα να ειναι ο πιο εμμετικος απο ολους.Μεχρι και την σπορντευ του χριστογλου εχετε βγαλει αντιολυμπιακη ρε μαν.Αν ειναι ετσι διαβαζετε
μονο γαυρο που σας τα λεει ωραια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
10154467_10152103925152800_591732767_n.jpg

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
H ομαδα δειχνει να ανεβαινει την καταλληλη στιγμη.
Για να δουμε...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Οι αλλοι εχουν κανει πορειες τυπε.
Αν ρωτησεις εναν Γαλλο π.χ τι εγινε το 1984, πιο πιθανο ειναι να θυμαται τη πορεια του ΠΑΟ στην Ευρωπη, παρα το οτι η Λιβερπουλ πηρε το (τοτε) πρωταθλητριων.
Ποιος Γάλλος τύπε μου, εδώ δεν θυμάσαι εσύ ότι ήταν το 85 και το κύπελλο δεν το πήρε η Λίβερπουλ αλλά η Γιούβε. Ήταν κι εκείνα τα μικροεπεισόδια στο στάδιο Χέυζελ, αλλά δε γαμιέται που να θυμάσαι τώρα, η ολυμπιακάρα να κερδάει...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος Γάλλος τύπε μου, εδώ δεν θυμάσαι εσύ ότι ήταν το 85 και το κύπελλο δεν το πήρε η Λίβερπουλ αλλά η Γιούβε. Ήταν κι εκείνα τα μικροεπεισόδια στο στάδιο Χέυζελ, αλλά δε γαμιέται που να θυμάσαι τώρα.

Γαμησετα φιλε μου, παντως το 84 το κυπελο το πηρε η Λιβερπουλ νικωντας την Ρομα στα πεναλτυ, λεπτομερειες μπροστα στην πορεια του ΠΑΟ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
ρε χρηστο αυτο που ενοχλει ειναι οτι αυτη η σκατοομαδα που ανεφερες ,η κλαψα μια ζωη κλαγεται για κυνηγημενη και μια ζωη ειναι ευνοημενη...
να σε ρωτησω εγω κατι;;
εσενα σε ενοχλει οτι ακομα και το γκρεμισμα της ΄΄χαρισμενης΄΄ - ΄΄παραχωρημενης'' φιλασδελφειας το πληρωσες εσυ και εγω;;
απλη ερωτηση κανω...σε ενοχλει;οτι ο γρανιτσας για να εκβιασει καταστασεις πηρε αποφαση για γκρεμισμα που ομως δεν το πληρωσε ο ιδιος η η αεκ παρα το κρατος δηλ. εσυ και εγω;;
και αυτο δεν ειναι υποθετικο ...ΕΓΙΝΕ...
αρα απαντα πρωτα εσυ αν σε ενοχλει ενα ηδη υπαρχον γεγονος και μετα ΟΤΑΝ και ΑΝ γινει το γηπεδο της αεκ ξαναρωτα εμενα αν με ενοχλει...
μακαρι να κανει η αεκ γηπεδο αλλα με δικα της λεφτα...αλλα ακομα καλυτερα αν Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ Η ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ δωσει σε γηπεδα καλυτερα να ξεχρεωσει κρατος (δηλ εσενα και μενα) και εργαζομενους που τους ειχε και δουλευαν τζαμπα και κλαινε τα λεφτα τους οικογενειες και να αφησει τα μεγαλοπιασματα με γηπεδαρες κλπ κλπ...
αυτη ειναι η γνωμη μου...
δεν ειναι μαγκια να πεφτεις ερασιτεχνικη να ''σβηνεις '' τα χρεη (δηλ να κλαινε αυτοι που χρωστας και μετα ''καθαρος'' και καλα να μεγαλοπιανεσαι και να ονειρευεσαι συγχρονες γηπεδαρες κλπ κλπ///
αυτα χργστακο...
θα αρχισω αναποδα φιλε μου στο ερώτημα που με είπες :) Θα σε πω οτι αν ο Αρης απο την μερια μου σαν Παοκτσης εκανε καλυτερο γηπεδο απο το δικο μου θα τρελενομουν  :) Να σε πω τωρα οτι την γηπεδαρα που θα κανει η ΑΕΚ (εαν την κανει και οταν την κανει όπως λετε)  σαν παοκτσης ζηλευω :) και λεω ρε τους μπαγασιδες <μπραβο
> :)Τωρα σε αυτο που με λες.. :) αφου τα πληρωσαμε εσυ και εγω δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για να το αλαξουμε αυτο :)...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αλλο το να θες να πας καλύτερα σε μια διοργάνωση από ό,τι πήγαινες...
και άλλο να θεωρείς πως το να φτάσεις στους 8 είναι επιτυχία.
Εκτός αν το δεις σαν επιτυχία με το ρόστερ και τη δυναμική που έχεις.
Γιατι αν περνούσε ο Ολυμπιακός η σύγκριση με τους υπόλοιπους σε μέγεθος και παίκτες θα ήταν σαν καρπούζια με βερίκοκο.

Προφανώς και θες να πας καλά. Και να αποκλεισεις και μια μεγάλη ομάδα. Αλλά δεν θα βάλεις και τρόπαιο για αυτό στην τροπαιοθήκη σου πια...

ρε γίγαντα, τι το κουράζουμε κι επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια; Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να φέρει τρόπαιο. Διαφωνεί κανείς μ' αυτό; Μπορεί το '04 να κοιμήθηκε ο Θεός, αλλά η πιθανότητα να ξανακοιμηθεί είναι πολύ μικρή (με τα μέχρι τώρα δεδομένα). Άρα πάμε στο αμέσως επόμενο καλύτερο που είναι το μέχρι ποιο σημείο έχει καταφέρει να φτάσει κάποιος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μη γράφω άλλα, γιατί βαριέμαι.

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Άρα πάμε στο αμέσως επόμενο καλύτερο που είναι το μέχρι ποιο σημείο έχει καταφέρει να φτάσει κάποιος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

:rockon: Και ερωτώ...υπήρχε ποτέ περίπτωση ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να αποκλειστεί έχοντας κερδίσει 2-0 στον 1ο αγώνα; ΠΟΤΕ!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:rockon: Και ερωτώ...υπήρχε ποτέ περίπτωση ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να αποκλειστεί έχοντας κερδίσει 2-0 στον 1ο αγώνα; ΠΟΤΕ!
Δύσκολα, ο βάζελος πάντα ήξερε να φυλάει τον κώλο του στην Ευρώπη...θα την καθάριζε την πρόκριση.....

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
και απαντώ: ΝΑΙ υπήρχε

Δώσε ιστορικό παράδειγμα αν έχεις, εγώ δεν θυμάμαι. Αντίθετα, θυμάμαι περιπτώσεις που ανέτρεψε μεγάλα σκορ. Με την Χόνβεντ το 5-2 το '87, π.χ. Κ μην μου πεις αν έπαιζε με τη σημερινή Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, κ.λπ. Γιατί τότε δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει 2-0 στον 1ο αγώνα.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
φιλολογικη ερωτηση....σε πρωτη φαση κατσε να ξαναπαιξει ευρωπη....
και σε δευτερη φαση......αλλο το παρελθον....αλλο το παρον...κι αλλο το μελλον
και σε τριτη φαση...... ατιτλες ειναι ολες οι ελληνικες ποδοσφαιρικες ομαδες....
οι κοκορομαχιες εγχωρια μεταξυ οπαδων ειναι να χα'με να λεγαμε

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Δώσε ιστορικό παράδειγμα αν έχεις, εγώ δεν θυμάμαι. Αντίθετα, θυμάμαι περιπτώσεις που ανέτρεψε μεγάλα σκορ. Με την Χόνβεντ το 5-2 το '87, π.χ. Κ μην μου πεις αν έπαιζε με τη σημερινή Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, κ.λπ. Γιατί τότε δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει 2-0 στον 1ο αγώνα.
μανι μανι θα σου θυμισω 2
απο νικες εκτος εδρας και <σιγουρος> για την προκριση σε ηττες εντος εδρας...Αγιαξ και Πορτο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
και απαντώ: ΝΑΙ υπήρχε

Σωστός.
Είναι πιο εύκολο να διαφυλάξεις σκορ όταν παίζεις μέσα στην έδρα σου παρά εκτός, όσο κι αν έχεις νικήσει στον αγώνα στο σπίτι σου.

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εξελίξεις και στο βόλλεϋ . Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα αίσχη των οπαδών της στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και θα την εκτίσει πιθανότατα στον πρώτο τελικό.

Απο ποτε το ενα καπνογονο θεωρειται αισχος???

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
φιλαρακο στο εχω κανει σε σχεδον ενα ημιχρονο απο 2-0 να γινει 2-4....επειδη ρωτας...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom