Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη επειδή μετά το γκολ που πέτυχε έτρεξε να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων και να την στήσει στη σέντρα, δεν μπορεί να ευσταθούν για τον απλούστατο λόγο ότι την φετινή σεζόν υπήρχαν ανάλογες περιπτώσεις με πρωταγωνιστές παίκτες των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι, επίσης, δεν αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα.

Τελικά, υπάρχει όντως αυτός ο κανονισμός; Δεν τον ήξερα γιατί δεν τον έχω δει ποτέ να εφαρμόζεται. Πότε μπήκε σε εφαρμογή; Αν έχει κάποιος έγκυρο λινκ ας το βάλει να μορφωθούμε. Ούτε σε διεθνές επίπεδο τον έχω δει. Ο Ιμπρα την Τετάρτη κόντρα στην Τσέλσι έκανε το ίδιο και δεν πήρε κάρτα. Πάντως νομίζω ότι το σωστό, όταν μπαίνει γκολ, είναι να γίνεται αυτό που λέει ο φίλος παρακάτω:  :grin: :grin: :grin:
ωραια...να σας μαθω μπαλλιτσα...μπαινει γκολ...η μπαλλα ειναι στα διχτυα...οι παιχτες της ομαδας που το πετυχαινουν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ...
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝη βασει καινουριας νομιζω φετινης οδηγιας...
αν η αντιπαλη ομαδα ομως καθυστερει και δεν προωθει την μπαλλα οπως γινεται συνηθως προς την σεντρα τοτε παει Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο οποιος ειναι και ο μονος αρμοδιος  ζηταει την μπαλλα και την προχωραει στην σεντρα...απλα πραγματακια...
και κατα το δοκουν βεβαια αν θεωρησει οτι η ομαδα που δεχτηκε το γκολ κανει καθυστερηση μοιραζει αναλογα τις καρτες....
εννοειται οτι ειναι στις υποχρεωσεις του διαιτητη να προωθηθει η μπαλλα στη σεντρα ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Προτιμω κανα κομικ ρε τυπε.Το τι ηθελα να πω εγινε κατανοητο παντως. :grin:
και το οτι εχεις γεννηθει μαλακας τελειωμενος γινεται καθημερινα κατανοητο αλλα παρ'ολα αυτα εσυ δεν σταματας τις προσπαθειες να το αποδεικνυεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε χρηστιδη τωρα χωρις μαλακιες εχεις καταλαβει οτι πλεον εδω μεσα ο μονος που σου κανει καμια παραθεση στις μαλακιες που γραφεις ειμαι εγω αντε και κανα δυο αλλοι;Αυτα που γραφεις ουτε γαυροι δεν τα πιστευουν και δεν σου απαντανε καν.Αλλα τοσο ζωα ειμαστε και εμεις και πεφτουμε στην παγιδα σου να σου δινουμε ανασες. :S

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Έχεις δίκιο για τη λάσπη αλλά ο πραγματικός Ολυμπιακός το πρώτο που μαθαίνει είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 2 ομαδες. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Παρόλα αυτά νομίζω ότι ο λόγος που πέφτει η προσέλευση του κόσμου δεν είναι ότι γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα, είναι τα λάθη της ομάδας. Δεν μπορεί το  φθηνότερο διαρκείας να κάνει 3 φορές περισσότερο από τα διαρκείας των άλλων ομάδων. Εγώ είχα παρέα 7 ατόμων που πηγαίναμε μαζί κάθε χρόνο και μετά την κρίση μείναμε 3. Επίσης μετά το Γενάρη η μαλακία με την κάρτα φιλάθλου διώχνει χιλιάδες κάθε κυριακή από το γήπεδο. Φευγουν από τα εκδοτήρια βρίζοντας κάθε αγωνιστική γι΄αυτό το θέμα πάρα πολλοί.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ωραια...να σας μαθω μπαλλιτσα...μπαινει γκολ...η μπαλλα ειναι στα διχτυα...οι παιχτες της ομαδας που το πετυχαινουν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ...
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝη βασει καινουριας νομιζω φετινης οδηγιας...
[size=15pt]αν η αντιπαλη ομαδα ομως καθυστερει και δεν προωθει την μπαλλα οπως γινεται συνηθως προς την σεντρα τοτε παει Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ[/size] ο οποιος ειναι και ο μονος αρμοδιος  ζηταει την μπαλλα και την προχωραει στην σεντρα...απλα πραγματακια...
και κατα το δοκουν βεβαια αν θεωρησει οτι η ομαδα που δεχτηκε το γκολ κανει καθυστερηση μοιραζει αναλογα τις καρτες....
εννοειται οτι ειναι στις υποχρεωσεις του διαιτητη να προωθηθει η μπαλλα στη σεντρα ...

τώρα μάλιστα. Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο που γίνεται στα παιχνίδια. Σε κάθε αγωνιστική το βλέπουμε τουλάχιστον σε 2-3 αγώνες  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Έχεις δίκιο για τη λάσπη αλλά ο πραγματικός Ολυμπιακός το πρώτο που μαθαίνει είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 2 ομαδες. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Παρόλα αυτά νομίζω ότι ο λόγος που πέφτει η προσέλευση του κόσμου δεν είναι ότι γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα είναι τα λάθη της ομάδας. Δεν μπορεί το  φθηνότερο διαρκείας να κάνει 3 φορές περισσότερο από τα διαρκείας των άλλων ομάδων. Εγώ είχα παρέα 7 ατόμων που πηγαίναμε μαζί κάθε χρόνο και μετά την κρίση μείαμε 3. Επίσης μετά το Γενάρη η μαλακία με την κάρτα φιλάθλου διώχνει χιλιάδες κάθε κυριακή από το γήπεδο. Φευγουν από τα εκδοτήρια βρίζοντας κάθε αγωνιστική γι΄αυτό το θέμα πάρα πολλοί.
Αυτα περι ολυμπιακων και αντιολυμπιακων αδελφε ειναι για ανθρωπους με νοημοσυνη μωρου 2 ετων.Πες μου σε ποια αλλη χωρα εχει βγει παραγοντας ομαδας να συζητα με αρχιδιαιτητη και να λεει ο αρχ. η ταδε ομαδα να νικαει και η αλλη ταδε και οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουν.Η που αλλου συζητανε προεδροι ομαδων και να κανονιζουν για προστασια διαιτητων και να μην τιμωρουνται..Λασπη το θεωρεις;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε χρηστιδη τωρα χωρις μαλακιες εχεις καταλαβει οτι πλεον εδω μεσα ο μονος που σου κανει καμια παραθεση στις μαλακιες που γραφεις ειμαι εγω αντε και κανα δυο αλλοι;Αυτα που γραφεις ουτε γαυροι δεν τα πιστευουν και δεν σου απαντανε καν.Αλλα τοσο ζωα ειμαστε και εμεις και πεφτουμε στην παγιδα σου να σου δινουμε ανασες. :S
Μόνος τα γράφει, μόνος τα διαβάζει! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τώρα μάλιστα. Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο που γίνεται στα παιχνίδια. Σε κάθε αγωνιστική το βλέπουμε τουλάχιστον σε 2-3 αγώνες  :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα χωρις μαλακιες υπαρχει τετοιος κανονας;Να παιρνει καρτα ο παιχτης που θα την μαζεψει απο τα διχτια;Δεν το εχω δει ποτε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δηλαδη η προκριση φετος του ολυμπιακου στους 16 του τσου λου δεν ηταν επιτυχια  :2funny:
οχι, δεν ηταν
τις προκρίσεις θα μετράμε;
μαλακίες
αυτά τα κάνουνε στην Κύπρο

αν θες να δεις επιτυχία, αυτή είναι της Γαλατά, αυτή είναι της Πόρτο.
Ακόμα καμία ελληνική ομάδα δεν δικαιούται να λέει για ευρωπαϊκές πορείες, άντε να πεις για τον τελικό του ΠΑΟ...αλλά από τότε έχουνε πεθάνει 3 γενιές πια... έλεος με τις καραμέλες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ωραια τα χαζογελακια ...αλλα αντ'αυτου θα εκτιμουσα αν μας ελεγες απο την στιγμη που απαγορευεται να παρει την μπαλλα απο τα διχτυα παιχτης της ομαδας που πετυχε το γκολ ποιος ειναι αρμοδιος για την συνεχιση του παιχνιδιου σε περιπτωση που η ομαδα που το δεχτηκε κανει καθυστερηση...ας πουμε οτι ο τερματζης κανει τον μαλακα...τι γινεται;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αυτα περι ολυμπιακων και αντιολυμπιακων αδελφε ειναι για ανθρωπους με νοημοσυνη μωρου 2 ετων.Πες μου σε ποια αλλη χωρα εχει βγει παραγοντας ομαδας να συζητα με αρχιδιαιτητη και να λεει ο αρχ. η ταδε ομαδα να νικαει και η αλλη ταδε και οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουν.Η που αλλου συζητανε προεδροι ομαδων και να κανονιζουν για προστασια διαιτητων και να μην τιμωρουνται..Λασπη το θεωρεις;
σκουπιδι...ποιος ηταν ο παραγοντας ομαδας;;ε βρωμιαρη;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οι γαύροι δηλαδή γιατί στήθηκαν με αγωνία στις τηλεοράσεις για τα 2 ματς με την Μάντσεστερ; Περίμεναν να πάρει το ch.l.?
δηλαδή για να καταλάβω...εσύ βλέπεις την ομάδα σου μόνο όταν παίζει τελικό;
στα άλλα ματς δεν την βλέπεις;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
σκουπιδι...εκτιμω οτι εισαι ο μοναδικος που με τιμας με τις παραθεσεις σου...
σε διαβεβαιω οτι αν σταματησεις να το κανεις θα το αντεξω...τι λες να το προσπαθησουμε;;μην φοβασαι θα αντεξω...ευχαριστω ξανα για το καλο που μου κανεις αλλα θα ζησω και χωρις αυτο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δηλαδή για να καταλάβω...εσύ βλέπεις την ομάδα σου μόνο όταν παίζει τελικό;
στα άλλα ματς δεν την βλέπεις;

όχι ρε μεγάλε. Αλλά όλοι οι φίλοι μου γαύροι θεωρούσαν αυτά τα 2 παιχνίδια πολύ σημαντικά. Και τα είδαν με μεγάλη αγωνία (όπως κι εγώ γιατί τα είχα παίξει στο στοίχημα  :grin: ). Γιατί τόση αγωνία και τόση προσήλωση; Άρα κάποια σημασία αποδίδουν και οι γαύροι, έστω και στις πορείες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οχι, δεν ηταν
τις προκρίσεις θα μετράμε;
μαλακίες
αυτά τα κάνουνε στην Κύπρο

αν θες να δεις επιτυχία, αυτή είναι της Γαλατά, αυτή είναι της Πόρτο.
Ακόμα καμία ελληνική ομάδα δεν δικαιούται να λέει για ευρωπαϊκές πορείες, άντε να πεις για τον τελικό του ΠΑΟ...αλλά από τότε έχουνε πεθάνει 3 γενιές πια... έλεος με τις καραμέλες.
Εννοειται πως ειναι επιτυχιες οταν ομαδες με ελαχιστο μπατζετ σε σχεση με τις υπολοιπες φτανουν ψηλα..Σιγουρα ηταν επιτυχια το να φτασει ο ολυμπιακος στους 16 φετος και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις.οπως και ειναι ασυλληπτη επιτυχια η πορεια του ΑΠΟΕΛ στους 8.Η Γαλατα και η Πορτο εχουν μπατζετ που οι ελληνικες ομαδες απλα δεν τα φτανουν.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ωραια τα χαζογελακια ...αλλα αντ'αυτου θα εκτιμουσα αν μας ελεγες απο την στιγμη που απαγορευεται να παρει την μπαλλα απο τα διχτυα παιχτης της ομαδας που πετυχε το γκολ ποιος ειναι αρμοδιος για την συνεχιση του παιχνιδιου σε περιπτωση που η ομαδα που το δεχτηκε κανει καθυστερηση...ας πουμε οτι ο τερματζης κανει τον μαλακα...τι γινεται;;

Τα χαζογελάκια είναι γιατί μου φαίνονται αστεία αυτά που γράφεις. Επιπλέον, δεν σου πάει να κάνεις τον βλάκα. Αυτό σχολίασα; Το τι ακριβώς λέει ο κανονισμός στη συγκεκριμένη περίπτωση; Στο χθεσινό ποστ λες "η μπάλα μένει στα δίχτυα και πάει και την παίρνει ο διαιτητής". Ο απλός νους καταλαβαίνει ότι όπως το γράφεις εννοείς αυτό συμβαίνει ΓΕΝΙΚΑ, αλλιώς θα έγραφες "όταν η μπάλα μένει στα δίχτυα...". Σήμερα λες "το πιο σύνηθες είναι να καθυστερούν οι παίχτες της ομάδας που δέχεται το γκολ να στείλουν την μπάλα στη σέντρα, οπότε ο διαιτητής...". Ε, πώς να μη γελάω; Είναι τόσο σύνηθες που προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ.  
Και για να ασχοληθώ και με το σημείο που τελικά το κατέληξες, αν και δεν ήταν το ζητούμενο, πραγματικά δεν ξέρω αν ισχύει καν η συγκεκριμένη υποχρέωση του διαιτητή. Πίστευα ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση (πλάγιο, ελεύθερο, κόρνερ κ.λπ.) ο διαιτητής τιμωρεί με κάρτες, κρατάει τις καθυστερήσεις, αλλά με την μπάλα ο ίδιος δεν ασχολείται.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
στο φαιναλ φορ του πολο στις γυναικες, παιζουμε σημερα ή αυριο??? :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom