Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ωραια...να σας μαθω μπαλλιτσα...μπαινει γκολ...η μπαλλα ειναι στα διχτυα...οι παιχτες της ομαδας που το πετυχαινουν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ...Οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη επειδή μετά το γκολ που πέτυχε έτρεξε να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων και να την στήσει στη σέντρα, δεν μπορεί να ευσταθούν για τον απλούστατο λόγο ότι την φετινή σεζόν υπήρχαν ανάλογες περιπτώσεις με πρωταγωνιστές παίκτες των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι, επίσης, δεν αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα.
Τελικά, υπάρχει όντως αυτός ο κανονισμός; Δεν τον ήξερα γιατί δεν τον έχω δει ποτέ να εφαρμόζεται. Πότε μπήκε σε εφαρμογή; Αν έχει κάποιος έγκυρο λινκ ας το βάλει να μορφωθούμε. Ούτε σε διεθνές επίπεδο τον έχω δει. Ο Ιμπρα την Τετάρτη κόντρα στην Τσέλσι έκανε το ίδιο και δεν πήρε κάρτα. Πάντως νομίζω ότι το σωστό, όταν μπαίνει γκολ, είναι να γίνεται αυτό που λέει ο φίλος παρακάτω:
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝη βασει καινουριας νομιζω φετινης οδηγιας...
αν η αντιπαλη ομαδα ομως καθυστερει και δεν προωθει την μπαλλα οπως γινεται συνηθως προς την σεντρα τοτε παει Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο οποιος ειναι και ο μονος αρμοδιος ζηταει την μπαλλα και την προχωραει στην σεντρα...απλα πραγματακια...
και κατα το δοκουν βεβαια αν θεωρησει οτι η ομαδα που δεχτηκε το γκολ κανει καθυστερηση μοιραζει αναλογα τις καρτες....
εννοειται οτι ειναι στις υποχρεωσεις του διαιτητη να προωθηθει η μπαλλα στη σεντρα ...