Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όχι ρε μεγάλε. Αλλά όλοι οι φίλοι μου γαύροι θεωρούσαν αυτά τα 2 παιχνίδια πολύ σημαντικά. Και τα είδαν με μεγάλη αγωνία (όπως κι εγώ γιατί τα είχα παίξει στο στοίχημα  :grin: ). Γιατί τόση αγωνία και τόση προσήλωση; Άρα κάποια σημασία αποδίδουν και οι γαύροι, έστω και στις πορείες.
αλλο το να θες να πας καλύτερα σε μια διοργάνωση από ό,τι πήγαινες...
και άλλο να θεωρείς πως το να φτάσεις στους 8 είναι επιτυχία.
Εκτός αν το δεις σαν επιτυχία με το ρόστερ και τη δυναμική που έχεις.
Γιατι αν περνούσε ο Ολυμπιακός η σύγκριση με τους υπόλοιπους σε μέγεθος και παίκτες θα ήταν σαν καρπούζια με βερίκοκο.

Προφανώς και θες να πας καλά. Και να αποκλεισεις και μια μεγάλη ομάδα. Αλλά δεν θα βάλεις και τρόπαιο για αυτό στην τροπαιοθήκη σου πια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωραια...να σας μαθω μπαλλιτσα...μπαινει γκολ...η μπαλλα ειναι στα διχτυα...οι παιχτες της ομαδας που το πετυχαινουν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ...
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝη βασει καινουριας νομιζω φετινης οδηγιας...
αν η αντιπαλη ομαδα ομως καθυστερει και δεν προωθει την μπαλλα οπως γινεται συνηθως προς την σεντρα τοτε παει Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο οποιος ειναι και ο μονος αρμοδιος  ζηταει την μπαλλα και την προχωραει στην σεντρα...απλα πραγματακια...
και κατα το δοκουν βεβαια αν θεωρησει οτι η ομαδα που δεχτηκε το γκολ κανει καθυστερηση μοιραζει αναλογα τις καρτες....
εννοειται οτι ειναι στις υποχρεωσεις του διαιτητη να προωθηθει η μπαλλα στη σεντρα ...

παλι εκοψες τα χαπια. χρηστιδη εισαι βλαμενος καριερας λεμε  :uglystupid:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
θελεις να παρεις ματι κουφαλα  :grin:
τι ματι να παρω ρε τυπε?????αυτες στο πολο ειναι σαν μπετατζηδες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντως στο βολει που εβλεπα τις προαλλες εχουμα κανα δυο δυνατα τεμαχια...
URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι ματι να παρω ρε τυπε?????αυτες στο πολο ειναι σαν μπετατζηδες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντως στο βολει που εβλεπα τις προαλλες εχουμα κανα δυο δυνατα τεμαχια...
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/Sports/Volley/article2706478.ece/BINARY/original/s7a.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

μεχρι εκει τυπε. οι υπολοιπες ειναι τετραγωνα στυλαρια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006

Κίνεφ Κίρισι - Ολυμπιακός 5-8...

Η απίστευτη άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στην πισίνα «Γκοφρέντο Νανίνι» της Φλωρεντίας έφερε την πρόκριση στον δεύτερο τελικό LEN Trophy στην ιστορία της ομάδας πόλο Γυναικών, με τη νίκη 8-5 επί της Κίνεφ Κίρισι. Οι «ερυθρόλευκες» κράτησαν τη ρωσική ομάδα σε βαρομετρικό χαμηλό στην επίθεσή της και, όπως δείχνει η φωτογραφία που δημοσίευσε το redopinion, πανηγύρισαν μία πρόκριση επί του φαβορί του Final 4. Τώρα, ο δρόμος προς την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα στην ιστορία του τμήματος είναι ανοικτός. Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό θα βγει από το ματς της Φιρέντσε με την Ούγκρα Χάντι Μανζίσκ, που ξεκινάει σε μισή ώρα από τώρα!

Στις 20:45 το βράδυ του Σαββάτου η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα βρεθεί μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, καθώς οι «ερυθρόλευκες» προκρίθηκαν στον τελικό του LEN Trophy γυναικών, επικρατώντας 8-5 της Κίνεφ Κίρισι στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αφού ενδιαφέρεστε για το πόλο. Η ΟΜΑΔΑΡΑ μας κέρδισε την μόνιμη πρωταθλήτρια Ευρώπης ρωσσική Κίνεφ Κίρισι με 8-5 και αύριο παίζει στο μεγάλο τελικό (20.45 δεν ξέρω αν θα το δείξουν).
Συγχαρητήρια και με την κούπα !!!

Συνημμένα

• πολο.jpg
    πολο.jpg
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 10

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εξελίξεις και στο βόλλεϋ . Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα αίσχη των οπαδών της στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και θα την εκτίσει πιθανότατα στον πρώτο τελικό.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
παλι εκοψες τα χαπια. χρηστιδη εισαι βλαμενος καριερας λεμε  :uglystupid:
Πόσες φορές έχεις δει έναν σκόρερ να μαζεύει την μπάλα απ' το τέρμα επειδή η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ?Αυτό δεν τιμωρείται με κάρτα απ' την στιγμή που δεν καθυστερεί το παιχνίδι....αλλά τι ψάχνεις....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αφού ενδιαφέρεστε για το πόλο. Η ΟΜΑΔΑΡΑ μας κέρδισε την μόνιμη πρωταθλήτρια Ευρώπης ρωσσική Κίνεφ Κίρισι με 8-5 και αύριο παίζει στο μεγάλο τελικό (20.45 δεν ξέρω αν θα το δείξουν).
Συγχαρητήρια και με την κούπα !!!

Μη  τους  χαλας  τη  βραδια.................αστους  στο  βαθυ  τους  υπνο.......

:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πόσες φορές έχεις δει έναν σκόρερ να μαζεύει την μπάλα απ' το τέρμα επειδή η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ?Αυτό δεν τιμωρείται με κάρτα απ' την στιγμή που δεν καθυστερεί το παιχνίδι....αλλά τι ψάχνεις....

οσες εχω δει τον υπαλληλο χρηστιδη να γραφει μαλακιες.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.935
Πόντοι
496
απλά για ενημέρωσή σου... δεν πήρε κόκκινη ο Κλάους

απλα για ενημερωση σου.....το ξερω οτι δεν την πηρε αυτος
ο τσαμπουκας της στιγμης επεβαλλε κοκκινη καρτα, η οποια
καλως ηρθε σε οποιον ηρθε (μικρη σημασια εχει)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
ολα τα σαιτ ανεφεραν, εστω κα ικαθυστερημενα, την επιτυχια της ομαδας μας και το βαζελετα ακομα τιποτα....
για να δουμε οταν παιξει η βουλιαγμενη στο δικο της φαιναλ φορ,θα το ξεχασει παλι το βαζελετα????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ολα τα σαιτ ανεφεραν, εστω κα ικαθυστερημενα, την επιτυχια της ομαδας μας και το βαζελετα ακομα τιποτα....
για να δουμε οταν παιξει η βουλιαγμενη στο δικο της φαιναλ φορ,θα το ξεχασει παλι το βαζελετα????

αφου δε σου αρεσει γιατι το παρακολουθεις τοσο στενα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
αφου δε σου αρεσει γιατι το παρακολουθεις τοσο στενα
Όλοι το παρακολουθούν τύπε!Οι πιο πολλοί γαύροι είναι που το διαβάζουν!Όπως και τον Τσουκαλά παλιά που τα περισσότερα τηλεφωνήματα ήταν από βάζελους!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατι, λες να μου ζητησουν συνδρομη και δεν το ξερω????

οχι απλα τοχω απορια γιατι το βλεπω πολυ συχνα πολλους να παρακολουθουνε μανιωδως σαιτ που δεν τους αρεσουν

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
οχι απλα τοχω απορια γιατι το βλεπω πολυ συχνα πολλους να παρακολουθουνε μανιωδως σαιτ που δεν τους αρεσουν
ρε φιλε εγω τουλαχιστον 2-3 αθλητικα σαιτ(βαζελετα,σπορτ24,γκοαλδαυ) ξερω αν θελω να δω νεα περα απο την ομαδα μου...
και το βαζελετα ειναι καθαρα αντιολυμπιακο...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Eγω μονο το sport24 παρακολουθω που ειναι σχετικα ουδετερο.
Και αν δεν ειναι, στα @@ μου, δεν με ενοχλει σαν site.
Στο βαζελετα εχω να κλικαρω πανω απο χρονο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εδω και μια ωρα το εχει βαλει το θεμα.
γιατι ακολουθεις τις μαλακιες που λενε αλλοι,εσυ εχεις λιγο μυαλο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
εδω και μια ωρα το εχει βαλει το θεμα.
γιατι ακολουθεις τις μαλακιες που λενε αλλοι,εσυ εχεις λιγο μυαλο.
για να πω την αληθεια δεν το ειδα,οταν εψαξα να βρω το αποτελεσμα το ειδα παντου πλην βαζελετα....
βεβαια η γνωμη μου για το βεζελετα δεν αλλαζει...και δεν το λεω κομπλεξικα,η συντριπτικη πλειονοτητα των δημοσιογραφων του ειναι αντιολυμπιακοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom