Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
κοίτα, αυτοί κάνουνε το λάθος πως λένε πως οι διοργανώσεις τότε ήταν ίδιες και εσύ (και αρκετοί ακόμα) κάνουνε το λάθος πως απαξιώνουνε τις προκρίσεις που έχει κάνει ο ΠΑΟ στην Ευρώπη. Καλές προκρίσεις ήταν, καλές πορείες, και δεν μπορεί να τις απαξιώσει κανείς γιατί αν μπορούσε ας τις έκανε τότε κι άλλη ελληνική ομάδα.
Δεν απαξιωνω την πορεια τους. Ηταν καλη για τα ελληνικα δεδομενα και εχουν και καποια πιο προσφατα παραδειγματα.
Και εχω πει και πιο παλια πως πλεον η ψαλιδα μεταξω των ομαδων εχει ανοιξει τρομερα. Δεν αφηνεται κατι στην τυχη.
Και αμα δεν υπηρχε και η Ουεφα να δινει καποια λεφτα μεσω των ομιλων, οι διαφορες θα ηταν ακομα πιο τεραστιες

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
αθανατη ελληνικη δημοσιογραφια...
οι μαλακες στη νοβα πανηγυριζουν επειδη λεει ο παλιοπουστας που σκοτωσε καποιον αθωο ανθρωπακο επειδη ηταν σουρωμενος  μιλησε πρωτη φορα στα ελληνικα  :jerking:
Κι εγώ τον αντιπαθούσα για πολλά χρόνια λόγω του δυστυχήματος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Eγώ σου λέω σύντροφε ότι έχω πάει στο ch.l συνολικά μια φορά στους 4 και νομίζω δύο στους 8. Στο ίδιο διάστημα ο γαύρος έχει παέι μόνο μια φορά στους 8 !
σορρυ αλλά επειδή το κουράσαμε....
και τι να λέει δηλαδή αυτό; για να καταλάβω. επειδή την πιπίλα των πορειών την έχω βαρεθεί.
Τι σημαίνει; πως έχετε καλύτερη ομάδα; πως είστε ευρωπαίοι εσείς και δεν είναι ο Ολυμπιακός που είναι συνεχόμενα τόσα χρόνια ομίλους κι εσείς κοιτάτε;

Δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα ούτε σαν δήλωση ή επιχείρημα.

Στο κάτω κάτω, εγώ δεν θυμάμαι κανέναν ούτε καν φιναλίστ. Κάτι Σωτηρακόπουλοι τους θυμούνται.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σόρρυ αλλά λες μαλακίες εδώ.
Προγραμματισμός δεν είναι ψωνίζω όλο το πανέρι για να βρω κάτι καλό μέσα.
Προγραμματισμός και σ΄χεδιο είναι πως ψάχνω το πανέρι και παίρνω αυτούς που πιστεύω πως κάνουνε.
και προγραμματισμός είναι πως τα κάνω όλα στη σωστή στιγμή, όχι όλα τελευταία στιγμή.
σωστα και στον ολυμπιακο καθε χρονο γινεται το ιδιο πραγμα..αυτη την στιγμη εχουμε ενα ροστερ 70 παικτων χωρις υπερβολες και φτασαμε στο σημειο να κυνηγαμε την προκριση και να βαζουμε τον βεργου που δεν εχει παιξει ουτε σε φιλικο και ουτε πηρε μερος στην προετοιμασια..επισης ο εντινγκα που εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια κατα την γνωμη μου θα αποκτηθει; η δεν θα δωσει το 1 μυριο στην καλυτερη περιπτωση που θα ζητησει η μονακο με την οποια εχουμε καλες σχεσεις και αυτοι τον εχουν για πεταμα; μηπως θα συμβει το ιδιο με την περιπτωση του μακουν;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σωστα και στον ολυμπιακο καθε χρονο γινεται το ιδιο πραγμα..αυτη την στιγμη εχουμε ενα ροστερ 70 παικτων χωρις υπερβολες και φτασαμε στο σημειο να κυνηγαμε την προκριση και να βαζουμε τον βεργου που δεν εχει παιξει ουτε σε φιλικο και ουτε πηρε μερος στην προετοιμασια..επισης ο εντινγκα που εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια κατα την γνωμη μου θα αποκτηθει; η δεν θα δωσει το 1 μυριο στην καλυτερη περιπτωση που θα ζητησει η μονακο με την οποια εχουμε καλες σχεσεις και αυτοι τον εχουν για πεταμα; μηπως θα συμβει το ιδιο με την περιπτωση του μακουν;
o μακουν που εχει παει;καλο παιχτακι ηταν.και ο καμπελ ειναι τρομερος παιχτης,κανει την διαφορα ανετα.αυτον αν κρατησει θα ειναι μεγαλη επιτυχια.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
σορρυ αλλά επειδή το κουράσαμε....
και τι να λέει δηλαδή αυτό; για να καταλάβω. επειδή την πιπίλα των πορειών την έχω βαρεθεί.
Τι σημαίνει; πως έχετε καλύτερη ομάδα; πως είστε ευρωπαίοι εσείς και δεν είναι ο Ολυμπιακός που είναι συνεχόμενα τόσα χρόνια ομίλους κι εσείς κοιτάτε;

Δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα ούτε σαν δήλωση ή επιχείρημα.

Στο κάτω κάτω, εγώ δεν θυμάμαι κανέναν ούτε καν φιναλίστ. Κάτι Σωτηρακόπουλοι τους θυμούνται.

Aπλά στατιστικά υπερτερείς εντός Ελλάδας και υπερτερώ στην Ευρώπη...αυτό εννοώ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
o μακουν που εχει παει;καλο παιχτακι ηταν.και ο καμπελ ειναι τρομερος παιχτης,κανει την διαφορα ανετα.αυτον αν κρατησει θα ειναι μεγαλη επιτυχια.

Αντε παλι με τον Καμπελ... που τον ειδε τον τρομερο παιχτη... πολυ φως διαβαζεις και θα παθεις τιποτα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Ο Μακούν είναι Αγγλία αλλά νομίζω όχι σε καλή ομάδα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στα τρια νομιζω οτι ειναι η οψιον αγορας για τον Εντιγκα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σόρρυ αλλά λες μαλακίες εδώ.
Προγραμματισμός δεν είναι ψωνίζω όλο το πανέρι για να βρω κάτι καλό μέσα.
Προγραμματισμός και σ΄χεδιο είναι πως ψάχνω το πανέρι και παίρνω αυτούς που πιστεύω πως κάνουνε.
και προγραμματισμός είναι πως τα κάνω όλα στη σωστή στιγμή, όχι όλα τελευταία στιγμή.
καλα αστο...εισαι αλλου...η εγχωρια αγορα τυπε ειναι εξ΄ορισμου πανερι...που σημαινει οπως προειπα ψωνιζω απο το πανερι τους δινω απο δω και απο κει,κραταω και δυο τρεις τεσσερις και οτι βγει...αν δεν το πιανεις ψαξου  ;)
αλλο οι μεταγραφες και αλλο τα ονοματα που αγοραζω δεκα δεκα και περιμενω απο την εγχωρια αγορα να βγει ενας αντε δυο...παρακολουθα την συζητηση απο την αρχη που εκανα παραθεση στον ρεντ οπου ελεγε οτι στηριζομαστε σε αυτους...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σιγα και εδινε 3 μυρια για μακουν που ηταν η ρητρα τα εδωσε η ρεν και τον τσιμπησε..ο καμπελ απο αυτα που λενε οι δημοσιοκαφροι δεν εχει ρητρα οποτε λιγο δυσκολο να παραμεινει εκτος και αν γουσταρει ο ιδιος,ο βαλντεζ που επισης ειναι δανεικος δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει αν και μετα την φυγη του μητρογλου χρειαζεται εκτος και αν φερει τον ρεμι ο βαγγελας  :2funny: επισης μακαρι να μεινει ο μαρκανο γιατι μαζι με σιοβα και μανωλα αμα δεν πουληθει καποιος απο αυτους θα εχουμε καλη αμυνα + τον αβρααμ θα ειμαστε υπερπληρεις

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εναν παιχτη εχει αυτη την στιγμη ο Γαυρος που τον εχει βγαλει ασπροπροσωπο και τον εστειλε στην φαση των 16 !!!!
Ρομπερτο !!!

Και αν δεν επαιξε καλα χθες... τα λεφτα του, τα εχει βγαλει με το παραπανω.
Απο εκει και κατω ολοι μετριοι.

Οσο για το ματς χθες ...
Χαλια η μανστεστερ
Ακομα ποιο χαλια ο Γαυρος

Αντικειμενικα πραγματα και αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια !!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Aπλά στατιστικά υπερτερείς εντός Ελλάδας και υπερτερώ στην Ευρώπη...αυτό εννοώ.
ούτε αυτό ισχύει
είναι θέμα ερμηνείας και διαβάσματος
γιατί αυτή τη στιγμή ο ολυμπιακός είναι ανώτερος στο ranking, άρα στατιστικά είναι καλύτερος. Και μην πεις τίποτα για τα τελευταία χρόνια κλπ... σού είπα από την αρχή, όπως το διαβάσει ο καθένας το παραμύθι είναι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δε μας περνάει απαραίτητα με απλή πρόκριση. Μία νίκη = 400 βαθμοί, πρόκριση= 200 βαθμοί είναι μια ισοπαλία πίσω μας.
δεν ξαναριχνεις αλλη μια ματια;;νομιζω κανεις λαθος...η διαφορα μας παντα βεβαια με επιφυλαξη πρεπει να ειναι γυρω στους 800 ποντους...η δυο νικες η μια προκριση με νικη και ισοπαλια...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αντε παλι με τον Καμπελ... που τον ειδε τον τρομερο παιχτη... πολυ φως διαβαζεις και θα παθεις τιποτα
Ναι, το φως περιμεναμε για να πεις οτι ο Καμπελ ειναι καλος παιχτης. Το εχει δειξει πως ειναι καλος, και βλεπουμε ποσο καλυτερος εχει γινει σε μιση σεζον.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εναν παιχτη εχει αυτη την στιγμη ο Γαυρος που τον εχει βγαλει ασπροπροσωπο και τον εστειλε στην φαση των 16 !!!!
Ρομπερτο !!!

Και αν δεν επαιξε καλα χθες... τα λεφτα του, τα εχει βγαλει με το παραπανω.
Απο εκει και κατω ολοι μετριοι.

Οσο για το ματς χθες ...
Χαλια η μανστεστερ
Ακομα ποιο χαλια ο Γαυρος

Αντικειμενικα πραγματα και αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια !!!!
διαφωνω

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Διορθώνω,ο Μακούν παίζει φέτος στη Γαλλική Ρεν...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Στα τρια νομιζω οτι ειναι η οψιον αγορας για τον Εντιγκα.
τζαμπα μας τον δινουν με κανα μυριο τον παιρνουμε επισης μην πιστευεις τι λενε τα σαιτ στην ελλαδα τρανο παραδειγμα η περιπτωση του μετζανι

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ναι, το φως περιμεναμε για να πεις οτι ο Καμπελ ειναι καλος παιχτης. Το εχει δειξει πως ειναι καλος, και βλεπουμε ποσο καλυτερος εχει γινει σε μιση σεζον.

Που το εχει δειξει ?
Στα στημενα με την Βεροια που εριξε την 5αρα στο δευτερο Ημιχρονο ?
Που το εδειξε βρε φιλε μου? Με τον Πλατανια ? Με τον Πανθρακικο ?

Εγω σας εγραψα κατι για τον Ρομπερτο παραπανω... η τυχη της ευνοικης κληρωσης δεν θα σας ακολουθει παντα
Εκτος και αν σας βγουνε παιχτες σαν τον Μητρογλου !!!
Και εχετε την δαιμονιωδη φορμα του πρωτου γυρου !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom