Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλο θα ειναι να μην φτασουν μεχρι εδω τα πραγματα,γιατι χρονο με τον χρονο θα πεφτουμε θαθμολογικα.και αντι να παιζεις 3ο θα παιζεις 2ο προκριματικο γυρο.και αν χασεις την προκριση μια δυο φορες θα ερθουν τα ζορια μετα.για ολους οχι μονο για εσενα.καλο θα ειναι να δυναμωσουν οι ομαδες γιατι θα γινουμε κυπρος και δεν θα το καταλαβουμε.
ο ολυμπιακος θα ειναι ο λιγοτερο ζημιωμενος παντως..

Βαγγελα το καλοκαιρι παλι 20 παικτες θα διωξεις και θα φερεις 25 εκ των οποιων οι 23 θα ειναι τυπου πελε,αυλωνιτη,σουμπινιο,ντε βισεντι κλπ

αυτο δεν ειναι προγραμματισμος!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το γκαζετα έχει 10 άρθρα για τον ομπραντοβιτς πάνω πάνω, ελεος

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εδω οι αλλοι μεσα απο την καρδια τους ευχοντουσαν να χασει ο Ολυμπιακος και εσυ μας λες για 2,3 που εκαναν καζουρα.

Σιγά μην είναι 2,3...γεμάτο τέτοια σχόλια είναι το ίντερνετ !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδω οι αλλοι μεσα απο την καρδια τους ευχοντουσαν να χασει ο Ολυμπιακος και εσυ μας λες για 2,3 που εκαναν καζουρα.
Αυτα ετσι πανε.Εσυ σαν οπαδος θα ευχοσουν να περασει ο αντιπαλος σου;Την απαντηση την ξερεις.εδω βγηκατε καποτε και πανηγυριζατε τα γκολ του λιτμανεν στο πασαλιμανι λες και πηρατε το ευρωπαικο.Ο οπαδος ετσι θα λειτουργει παντα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άμα δεν έχουμε ομάδα εγώ ως Παναθηναικός δεν θέλω να παίζω Ευρώπη.Σιγά μην παρακαλάμε να κερδίσει ο γαύρος για να παίζουμε Ευρώπη ! Το ίδιο και για όλες τις ομάδες ως Ελληνικό ποδόσφαιρο.Καθένας πρέπει να παίρνει ότι του αξίζει....Ας φτιάξουμε ομάδες και σοβαρό πρωτάθλημα και μετά ας παίζουμε προκριματικά κι'από τον Ιούλιο...δεν πειράζει..
σωστό
από την άλλη, εφόσον ενδιαφέρεται κάποιος για την ομάδα του, δεν πρέπει να ασχολείται με το τι κάνει ο άλλος ειδικά σε μία διοργάνωση που δεν παίζει καν ο ίδιος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με την δικη σου λογικη λες ηλιθιους και ολους τους γαυρους που χαρηκαν με τον αποκλεισμο του παοκ απο την Μπενφικα.Γιατι οι βαθμοι που εχασε επηρεαζουν
και την δικη σου ομαδα.
προφανώς

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτα ετσι πανε.Εσυ σαν οπαδος θα ευχοσουν να περασει ο αντιπαλος σου;Την απαντηση την ξερεις.εδω βγηκατε καποτε και πανηγυριζατε τα γκολ του λιτμανεν στο πασαλιμανι λες και πηρατε το ευρωπαικο.Ο οπαδος ετσι θα λειτουργει παντα.
εμενα προσωπικα σκορδοκαιλα μου τυπε για το τι κανει ο παοκ κλπ αμα συγκρινομαι με αυτους τοτε δεν κανω τιποτα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο ολυμπιακος θα ειναι ο λιγοτερο ζημιωμενος παντως..

Βαγγελα το καλοκαιρι παλι 20 παικτες θα διωξεις και θα φερεις 25 εκ των οποιων οι 23 θα ειναι τυπου πελε,αυλωνιτη,σουμπινιο,ντε βισεντι κλπ

αυτο δεν ειναι προγραμματισμος!
α, ναι ρε συ.... έχουμε και τον Πελέ...καλά είναι αυτό το παιδί; καιρό έχω να τον δω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντε παμε να σας μαθω λιγο μπαλλιτσα....κατ'αρχας για να βγουμε 13οι πρεπει η βασιλεια να κανει και αλλη προκριση και νομιζω αλλες δυο τουλαχιστον νικες...
κατα δευτερον ο 13ος ΔΕΝ βγαζει τον πρωταθλητη στους ομιλους μονο αν ο κατοχος του τσου λου ΔΕΝ βγει τσου λου μεσω της βαθμολογιας του στο εθνικο του πρωταθλημα...σα να λεμε δηλ, καποια εκ των μπαγερν ρεαλ μπαρτσα τσελσι μαν γιου να μην βγει ....ενω θα εχει παρει το τσου λου...και μιλαμε παντα για την σαιζον 15-16...
οσοι χαιρεστε ακομα και γιαυτο ,οσοι παλι με ξενα αρχιδια θελετε να γαμησετε μιας και τα δικα σας τα εχω ξυρισει ΕΓΩ προ πολλου ,οσοι θελετε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα απλα θα παρετε για ακομα μια φορα το καβλι του θρυλου παραμασχαλα και θα πορευεστε με αυτο...
αυτα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εμενα προσωπικα σκορδοκαιλα μου τυπε για το τι κανει ο παοκ κλπ αμα συγκρινομαι με αυτους τοτε δεν κανω τιποτα..
Ε καλα εσυ εισαι βασιλικος εισαι ανωτερος τυπος  :rockon:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Eγώ προσωπικά ήθελα να αποκλειστεί ο γαύρος για το μοναδικό λόγο ότι θέλω να είμαστε μόνο εμείς ως Παναθηναϊκός που έχουμε κάνει πορείες στην Ευρώπη.Απλά δεν ήθελα να μας μιλάνε και οι  Ολυμπιακοί για πορείες στην Ευρώπη και ιστορικές προκρίσεις !

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ε καλα εσυ εισαι βασιλικος εισαι ανωτερος τυπος  :rockon:
με σενα θα συγκριθω ρε αμπαλε που παιζεις στις αλανες στο ερασιτεχνικο με αντιπαλους κατι ομαδες της γειτονιας; που σας κανουν πλακα κιολας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αντε παμε να σας μαθω λιγο μπαλλιτσα....κατ'αρχας για να βγουμε 13οι πρεπει η βασιλεια να κανει και αλλη προκριση και νομιζω αλλες δυο τουλαχιστον νικες...
κατα δευτερον ο 13ος ΔΕΝ βγαζει τον πρωταθλητη στους ομιλους μονο αν ο κατοχος του τσου λου ΔΕΝ βγει τσου λου μεσω της βαθμολογιας του στο εθνικο του πρωταθλημα...σα να λεμε δηλ, καποια εκ των μπαγερν ρεαλ μπαρτσα τσελσι μαν γιου να μην βγει ....ενω θα εχει παρει το τσου λου...και μιλαμε παντα για την σαιζον 15-16...
οσοι χαιρεστε ακομα και γιαυτο ,οσοι παλι με ξενα αρχιδια θελετε να γαμησετε μιας και τα δικα σας τα εχω ξυρισει ΕΓΩ προ πολλου ,οσοι θελετε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα απλα θα παρετε για ακομα μια φορα το καβλι του θρυλου παραμασχαλα και θα πορευεστε με αυτο...
αυτα...
άσχετο
η κουβέντα μας δεν είναι αυτή.
η κουβέντα μας είναι πως δεν καταλαβαίνουνε πως το να περάσει ο Ολυμπιακός τους κάνει καλό. Δεν είναι το πού και πότε θα παίξει ο πρωταθλητής στην Ευρώπη. Πρώτα πρέπει να βρούνε εάν θα παίζουνε άνοιξη ή καλοκαίρι οι ίδιοι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν θα πανηγυριζουμε και τις τυχον επιτυχιες τους, νταξει ειπαμε.  :grin:
Αν και νομιζω πως απο μονοι τους θα μας βγαλουν απο αυτην την δυσκολη θεση, αφου δεν νομιζω να εχουν και ποτε επιτυχιες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με σενα θα συγκριθω ρε αμπαλε που παιζεις στις αλανες στο ερασιτεχνικο με αντιπαλους κατι ομαδες της γειτονιας; που σας κανουν πλακα κιολας
Οχι δεν συγκρινομαστε πλεον τυπε,εισαι ετη φωτος μπροστα προς το παρον.και θα εισαι για αρκετα χρονια ακομη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Eγώ προσωπικά ήθελα να αποκλειστεί ο γαύρος για το μοναδικό λόγο ότι θέλω να είμαστε μόνο εμείς ως Παναθηναϊκός που έχουμε κάνει πορείες στην Ευρώπη.Απλά δεν ήθελα να μας μιλάνε και οι  Ολυμπιακοί για πορείες στην Ευρώπη και ιστορικές προκρίσεις !
ποιες πορειες; την περιοδο που δεν λεγοταν η διοργανωση καν champiοns league και συμμετειχαν λιγοτερες ομαδες απο οτι τωρα ή που ο τροπος διεξαγωγης τοτε ηταν διαφορετικος; και ποιες πορειες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom